Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 СЕПТЕМВРИ: Лъвове, живейте с позитивна нагласа! Деви, не прекалявайте с храната!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

ОВЕН
Понякога емоцията ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които впоследствие утежняват живота ви. Затова бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. В професионален план ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални реализации. Идва вашето време. вие сте в добро здраве. Има смисъл да потърсите влиятелен инвеститор за своя бизнес.

ТЕЛЕЦ
Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Вашата предвидливост много ще ви помага през седмицата.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето ви хора ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна, родителите може да ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не са изключени кожни проблеми или алергии.

РАК
Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В края на деня постепенно ще отпаднат някои задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции. Идва вашето време. В интимния ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без протакане.

ЛЪВ
В края на днешния ден ще се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Разговорите за пари са тема номер едно. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи, и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски. В главата ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите.

ДЕВА
През целия ден жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В близкото ви обкръжение се появява личност, която може силно да ви стимулира, дори и понякога да ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във вашите планове, но на този етап не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В работата си трябва да покажете професионализъм. Не се срамувайте от решенията си, дори ви се струват нестандартни. Не прекалявайте с храната.

ВЕЗНИ
Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете или ви убягват от вниманието. Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените ви думи. Някои от вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Вие сте в ключов период относно финансовото ви състояние и професионална реализация.

СКОРПИОН
Бързате и поради това нещата не се получават добре. В интимния живот ви очакват големи изненади. Без съмнение често ще ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които ви предстоят. Една изненада може да ви шокира. Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите загуби.

СТРЕЛЕЦ
За вас започва изключително благоприятен период по отношение както на вашите финанси, така и в отношенията ви с партньора. В любовта са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ. В семейството ви може да има болен, който разчита на помощта ви.

 

КОЗИРОГ
Не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В дома ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение. Вие сте в добро здраве. В края на деня хазартната ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва обаче да внимавате повече. Безработните да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Самотните могат да срещат любовта и ако това се случи, да се замислят за нещо по-сериозно.

ВОДОЛЕЙ
Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал и уменията си в собствен бизнес, да сбъднете своя мечта. Във всички случаи си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Върху вас може да падне двойна отговорност. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Някои ваши занимания стават източник на неочаквани доходи. Не са изключени кожни проблеми от некачествена храна.

 

РИБИ
Ако искате съвет от звездите, той е умереност. Близките ще се грижат повече за душевния ви комфорт и самочувствие. За вас времето ще е благоприятно за постигане на хармонични отношения най-вече с колегите на работното ви място. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В главата ви се въртят най-различни идеи. В работата задачите ви се отдават, даже и без помощници, успявате да се справите блестящо.

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 29 ОКТОМВРИ: Близнаци, очаквайте гости! Лъвове, денят ви носи промени!

Как денят ви да бъде успешен – вижте съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Вие заслужавате всичко най-добро и не се задоволявайте с нищо по-малко. През днешния ден ще посрещнете нов човек в дома си, ще се срещнете с нови хора, които са важни за семейството ви, или нови съседи. Повечето от вас ще посрещнат гости в дома си, които ще останат за ден-два. Този ден ще бъде благоприятен за промени в живота на дете или внуче, свързани с пътуване, екскурзия и др. Ще имате интересни сънища, свързани с човек от семейството ви, които ще бъде важно да ги разтълкувате правилно. Стари любовни преживявания ще оцените по различен начин.

ТЕЛЕЦ
През деня може да очаквате събития, свързани с пари, или ще имате по-големи финансови постъпления предимно от работата си. Но не се надявайте на лесни или бързи пари и печалби през този ден. През деня може да очаквате успешно развитие на ваше юридическо дело или при работа с адвокат, нотариус и др., за тези от вас, които са ангажирани с подобни дейности. Добро развитие ще има и една вече започнала промяна в живота ви. Предстои ви да вземете важно решение, което сами осъзнавате, че ще бъде за ваше добро.

БЛИЗНАЦИ
Жените може да пътуват, за да се срещнат или да гостуват на някого. Не са изключени и гости в собствения ви дом. Мъжете ще се зарадват на важно събитие или преживяване в дома си, свързани с различни важни за семейството дела. Денят бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати.

РАК
Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Различни ситуации намекват за успешната реализация на целите, но подчертават, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на хармонични взаимоотношения с околните, затова се старайте да работите в тази насока. Имате амбиции, които ще ви мотивират да се впуснете в осъществяване на идеите си. Денят обаче ще бъде напрегнат поради лични проблеми, които най-често обхващат отношенията с интимната половинка.

ЛЪВ
Денят носи промени, които ще се окажат доста напрегнати и неприятни, като централната тема ще е здравословното ви състояние. Ще преживеете много емоционално един конфликт или друга неприятна ситуация, свързана с мъж. Това може да бъде човек, който е ваш роднина, приятел, колега или бизнес партньор, който вероятно живее в друго населено място. През този ден ще възникнат разходи, свързани с млад човек или с дете, свързани с предстоящо важно събитие в личния му живот, образование или кариера.

ДЕВА
През днешния ден ще възникне идея или ще получите предложение за обща дейност с приятел, която ще изглежда примамлива и напълно реализуема. Има вероятност от някаква раздяла в семейството ви, с хора, с вещи или на други неща. За всяко нещо ще има определена причина и ще бъде за хубаво. Разводът в семейството на роднини или приятели ще отвори нова страница пред двамата партньори за едно по-добро, самостоятелно и стабилно бъдеще. Ще имате най-различни поводи за радост, важни по някаква причина.

ВЕЗНИ
Днес ще бъде много важно да умеете да се радвате на малките неща от живота си. Не ламтете за големи неща, за големи успехи, за много пари. Радвайте се на това, което съдбата ви дава. Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат неочаквано и да създадат кратко напрежение в дома ви. Жените ще са склонни към по-ярки любовни или интимни отношения. Материалната страна на живота ви ще има голямо значение и за вътрешния ви комфорт. Неудобствата от всякакъв характер ще влияят много силно върху настроението ви.

СКОРПИОН
Мъжете ще имат важен ден за стабилизиране на семейството си и на роднинските си отношения. Повечето ангажименти не бива да ви плашат или превръщат в мърморещ човек. От вас ще се изиска много, но за това ще има важни причини, които може да разберете през следващите няколко дни. Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта, защото ще сте разсеяни. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Любовните ви преживявания ще са повод за емоция.

СТРЕЛЕЦ
През деня се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Така или иначе, звездите ви обещават късмет с парите. Време е да се погрижите за здравето си – започнете диета и правете пречистващи процедури. Дребните неща могат да се превърнат в съществени, ако се пренебрегват. Слаб период, характеризиращ се за преобладаващата част от вас с недостатъчна активност в сферата на деловите ви интереси, което съответно ще се отрази неблагоприятно върху постиженията ви.

КОЗИРОГ
Денят е благоприятен за контакти в деловите среди и за сключване на споразумения или за балансиране на различията. Ще ви предстоят сериозни разговори, свързани с пари. Те може да бъдат с хора от кръга ви роднини, хора, с които работите заедно, или с някой, който е представител на финансова или банкова институция. През този ден ще изживеете страх или притеснения поради неочаквани и сериозни събития в живота на приятели или познати. Ваша приятелска връзка ще бъде поставена на изпитание.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден може да преживеете емоционално липсата на близък човек в живота ви, който е надалеч или има други ангажименти. Възможни са по-сериозни ангажименти, свързани с имот или дом, в който живеете. Бъдете внимателни и дипломатични при разрешаване на подялба, свързана с наследство или други ангажименти. Любовният ви живот ще зависи от емоциите и настроенията на вашия партньор. Не са изключени прояви на ревност или недоразумения, които могат да предизвикат конфликт или охлаждане на отношенията ви.

РИБИ
Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело от финансов характер, може да очаквате благоприятно развитие, но тези неща няма да приключи точно днес. Мъжете ще получат достатъчно внимание и любов от жените в живота си. Самите вие ще сте щедри към тях, но не прекалявайте с чувствата, превръщайки ги в собственически, независимо дали става дума за майка, сестра, приятелка, съпруга или дъщеря. Жените ще са също толкова емоционални, но спрямо противоположния пол. Вашата радост ще бъде радостта в очите на близките ви хора.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 ОКТОМВРИ: Деви, предстоят ви интересни срещи! Водолеи, очаквайте важна придобивка!

Ето какви са съветите на звездите за днешния ви успешен ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
През деня ще бъдете удовлетворени от благоприятното развитие на финансовите ви дела с приятели, роднини или с хора, които са ангажирани с ваш бизнес план. Мнозина от вас ще се зарадват на парични постъпления, които ще дойдат чрез роднинските ви връзки. Ще ви се наложи да се погрижите за здравето на близка жена – баба, майка или друга самотна родственица. Добре е да знаете, че поради различни причини или поради важността на събитията, които ще се развият, комуникацията ви с жени от кръга ви роднини ще бъде трудна, емоционална и чувствителна.

ТЕЛЕЦ
През този ден може да ви изненада приятно жест на внимание или подарък от близък човек – най-вероятно от семейството ви. Могат да възникнат затруднения с хора, които имат сходни интереси и цели с вас и които може да са ваши сериозни конкуренти. Ще ви разтревожи неприятен инцидент или новина, свързана с човек, когото познавате. Ще бъде добре да пазите личната си информация и документи, тъй като може да представляват интерес за някой, който ще иска да се възползва от вашата наивност или разсеяност.

БЛИЗНАЦИ
Жените ще имат сериозни разходи или по-малки финансови недостатъчни приходи. От вас ще се изиска планирането на всяка стотинка от бюджета ви. Мъжете ще се наложи да направят подарък или услуга на приятел или на любима жена. Новолунието означава своеобразен край за много неща. Това е важен момент за кариерата ви. Използвайте вътрешната си сила и направете гласа си да бъде чут. Бързите промени може да ви отворят място там, където преди това не е имало. Решенията си взимайте с разума.

РАК
Някакъв случаен обрат на събитията може внезапно да оспори авторитета ви, да дестабилизира репутацията ви или да ви отклони от курса към какво да се стремите и кой всъщност искате да бъдете. Време е за малко размисъл. Бъдете динамични, заемете ръководната роля. През деня ще имате неприятен сблъсък с жена, която има труден или лицемерен характер. Тази личност определено ще иска да постигне своите цели или е завладяна от големи амбиции да постигне по-висока позиция в работата ви, ако това се случва на работното ви място.

ЛЪВ
През този ден ще възникнат грижи около здравето или лични проблеми на мъж, който е ваш роднина. При неочаквани обстоятелства ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на битов или имотен проблем в семейството. Няма да имате специални очаквания за професионалните си дела. Така едно събитие ще успее да ви изненада приятно. През деня ще имате полезни и перспективни контакти и срещи с хора от друго населено място или държава. Ще бъде добре да преосмислите по-сериозно своите отношения с родственик, с когото нямате чести контакти поради лични причини.

ДЕВА
Това ще бъде един неблагоприятен ден за съдебни или юридически дела, независимо с какво конкретно са свързани. През този ден очаквайте интересни срещи или събирания предимно с приятели, бивши съученици, колеги и др. Мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат за извършена услуга, допълнителна работа, стар заем и др. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, свързано с романтика, любов или флиртове. Ще преживеете неочаквана изненада или ще получите услуга от страна на непознат човек.

ВЕЗНИ
През днешния ден ще имате ангажименти, свързани с уреждането на финансови отношения, получаване или изпращане на пари и др. Жените ще имат неотложни ангажименти със син, брат, зет или друг мъж от семейството си. Мъжете да избягват хитрости, независимо с кого са свързани. Ще получите това, което сами давате на другите. Обичате често да витаете в облаците и да правите нереалистични планове, но трябва да слезете на земята, за да решите житейските проблеми, въпреки че не ви харесва.

СКОРПИОН
Можете да постигнете всичко, но първо се научете да се справяте с обичайните трудности по пътя към мечтите си. Може би вие самите сте уморени от общуването с някого и искате да се измъкнете от досадни контакти. Например, прекратяване на трудна любовна връзка. Подходящ момент да осъществите намеренията си с помощта на тайна дипломация. През този ден ще имате лични или професионални затруднения с човек, който вероятно ще бъде ваш родственик или колега.

СТРЕЛЕЦ
Пътуванията през този ден ще са свързани с по-голямо напрежение или ще имате някаква специална цел, задача, свързана с пътуване. По-лесно ще избухват конфликти поради липса на търпение от ваша страна и нежеланието ви да разбирате позицията на другите хора. През деня обаче като цяло ще имате по-добри финансови възможности. Това ще се случи благодарение на доброто ви заплащане, на възникването на възможност за извънредна или почасова работа.

КОЗИРОГ
Ще сте удовлетворени по отношение на парите, но и работата ви ще бъде повече. През този ден ще получите новина или документ, свързан с финансов казус, чието разрешение ще бъде във ваша полза. През деня ще получите важна помощ в кариерата или бизнеса ви, което ще ви помогне да реализирате ваша идея или да получите повишение на по-добра позиция. Ще създадете неочаквано познанство с интересна личност. Ще получите покана за среща или събиране от страна на човек, с когото се познавате отскоро.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден едно неочаквано предложение или информация може да ви помогне много за развитието на личните ви планове до края на годината. Мнозина ще се зарадват на важна придобивка, която ще даде по-добър комфорт в дома. Жените ще преживеят няколко сериозни стресови ситуации. Тяхната цел е натиск върху вас за реализиране на сериозни промени в живота ви. Мъжете ще бъдат изненадани от неочакваното развитие на делата им по-начин, по-различен от плануваното. В никой случай това не бива да ви създава очакване за неприятности.

РИБИ
През първата половина на деня ще можете да се справите с делата си много бързо и успешно. Най-успешни са тези, които заемат активна позиция в живота и си поставят смели цели. Винаги се консултирайте с приятели по трудни или съмнителни въпроси. Това обаче не е най-доброто време за запознанства. Вие обичате да си създавате идоли и ставате жертва на този избор. Имате голямо сърце, но не позволявайте на хората да се възползват от него, научете се да определяте вашите граници и се разделяйте с тези, които не проявяват уважение към тях.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 ОКТОМВРИ: Близнаци, очаквайте важна подкрепа! Раци, мислете мъдро!

Как да постъпите при ситуации през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Мъжете да избягват прояви на хитрост или манипулация в семейните си отношения, защото това ще се завърне при тях като бумеранг. Това е вашият голям момент, всички погледи са насочени към вас! Вие ще сте в светлината на прожекторите. Това е момент на истина, осъзнаване и решения. Това също е възможност да сложите край на отношенията и връзките с хората, които ви причиняват ненужен стрес. Вие сте в центъра на събитията и може да се почувствате леко окрилени. Очаквайте бързо развитие.

ТЕЛЕЦ
Наблюдавайте какво се случва, за да можете след това да прецените как да продължите напред. Починете си, погледнете в себе си и определете какво точно искате и как виждате бъдещия си живот. Ще останете разочаровани от един разговор или от една среща, за която сте имали предварително по-големи очаквания. Като цяло обаче този ден ще бъде един силен период за вас, в който ще възникнат нови възможности. Тяхната реализация ще зависи от вас и от предварителната ви подготовка и нагласа за действие.

БЛИЗНАЦИ
Може да имате късмет за реализиране на нов бизнес проект, но не бива да се разчита само на това. През този ден ще получите една неприятна новина, свързана с момиче или жена, които познавате. През деня може да очаквате важна подкрепа или ще получите полезен съвет от страна на човек, който има достатъчно житейски опит или създадени вече контакти, с които ще има възможност да ви помогне. Ще ви се наложи да направите разход за дете или млад човек. Причината определено ще е хубава, като е възможно това да бъде свързано с образование.

РАК
През днешния ден е възможно да се ангажирате с различни финансови дела с вече пораснали, самостоятелни деца или внуци. Тези от вас, които ще имат ангажименти, свързани с наследствен имот или с бизнес, ще преживеят неприятности, които ще могат да бъдат разрешени само с цената на компромиси. Не се натоварвайте с негативни емоции, избягвайте прояви на гняв или на безсилие. Мислете мъдро, действайте с разум. В любовния ви живот неразрешени проблеми от изминалите месеци ще продължат да ви притесняват и да ви провокират да вземете важни решения.

ЛЪВ
Все още ще сте склонни да обмисляте различни стъпки и да търсите начини да разговаряте спокойно и открито за тяхното разрешаване. Осъзнавате необходимостта от една по-драстична промяна в отношенията ви с половинката, но все още не сте готови да се борите за нея. През този ден мъжете да внимават с кого контактуват и на какви събирания присъстват. Възможно е да попаднете на неподходящи хора или такива с лоша репутация. Жените ще се разочароват от една новина, която ще сложи край на една надежда, свързана с работа или с бизнес.

ДЕВА
Голяма тайна може да излезе наяве – например някой в офиса може да е действал зад гърба ви. Или може би вие сте тези, които пускате такива новини, така че внимавайте. Може да се случи неочаквано развитие на ситуацията, което засяга вашето здраве или позицията ви в голяма институция. Доверявайте се на инстинктите си и смело продължавайте напред. Не е нужно да чакате разрешение от някого, осветете света с вашата креативност и всичко наоколо ще се оформи по вълшебен начин. Отделете време за повече почивка и медитация.

ВЕЗНИ
Днес ще преживеете неприятен конфликт с роднини от финансов характер. Проблеми, свързани с пари, могат да възникнат и на работното ви място, в държавна, банкова институция и др. Като цяло през този ден бъдете внимателни, ако работата ви е свързана с пари, продажби, ако работите в банка или кредитна институция. Ще ви зарадва новина или предложение, благодарение на което ще имате по-голяма яснота за бъдеща промяна в живота ви, към която се стремите с желание и амбиция. Не се страхувайте да приемете едно неочаквано предложение.

СКОРПИОН
Ново и неочаквано бизнес предложение може ще бъде в основата на една благоприятна за вас промяна. Може би в момента няма да можете да видите реално потенциала на това, което ви се предлага. През този ден ще ви зарадва една придобивка, свързана с дома ви или с друг вид собственост. През деня ще възникнат поводи за различни събирания, които ще изискат от вас да направите избор на подходящ подарък или да приготвите празнична трапеза в собствения си дом.

СТРЕЛЕЦ
Тези от вас, които имат родственици в друг град, село или държава, ще преживеят ситуации на напрежение с тях, които ще имат индивидуално развитие според личните хороскопи на съответните хора. Възможно е тези събития да ви натоварят емоционално, но едва ли ще са свързани с големи сътресения. През този ден ще получите полезна информация чрез приятелските си връзки с хора от близо и далеч. През деня може да положите основите на едно ново приятелство, което да прерасне в сериозна романтична или бизнес връзка.

КОЗИРОГ
Мъжете ще получат покана за събиране, свързано с жена. Като цяло през деня ще имате няколко важни срещи или разговори с жени, на които ще трябва да бъдете сериозни и отговорни. При жените ще възникнат тревоги или проблеми, свързани с дете или с млад родственик, които ще са свързани с техния характер, с тяхното поведение в училище или на обществени места и др. Хората ви намират вдъхновяващи, затова продължавайте да ги вдъхновявате. Взимайте решенията си с разума, не с интуицията си.

ВОДОЛЕЙ
Няма нужда да се втурвате към целта с пълна пара, губейки сили и енергия, намирайте повече време за приятна комуникация, отдих в парка и приемайте живота като приключение. Просто продължете да се движите с потока и използвайте обратите, за да получите различна перспектива за живота. Не ви се дават просто житейски ситуации, а уроци и реакцията ви към тях може да ви направи или победител, или губещ. През втората половина на деня се препоръчва да се води по-спокоен начин на живот.

РИБИ
През днешния ден вниманието ви ще бъде насочено към важни събития в живота на човек от семейството ви, свързани с образование, кариера, преместване, пътуване и др. Това ще бъде благоприятен ден за лечение или медицински процедури, свързани с бъдещо майчинство за тези жени, които имат подобна цел или план. В някои случаи това може да има връзка с пътуване в друг град или държава. През този ден предстои раждане на дете в семейството на ваши колеги, приятели, бизнес партньори или съседи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada

Предишна публикация:
Повече котки, отколкото кучета, са били изоставени по време на пандемията

Тенденцията се обяснява с факта, че много собственици изоставяли котките си от страх, да не бъдат заразени с Ковид-19 от...

Затвори