Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 ЮЛИ: Овни, погрижете се за здравето си! Деви, не правете непоискано добро!

Накъде да насочите днес вниманието и енергията си – вижте

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Денят не се очертава да бъде скучен в здравословен план. Вземете всякакви неотложни мерки за здравето си. Тези от вас, които са на възраст, трябва да бъдат особено предпазливи. Спазвайте стриктно съветите от личния ви лекар и задължително приемайте медикаментите, които са ви предписани, за да избегнете евентуални усложнения. С желание сте да запознаете повече хора с идеите си и начините на тяхното реализиране, но бъдете внимателни. Не всички са добронамерени и е възможно да се разочаровате от нелоялността на някои от тях.

ТЕЛЕЦ
Много е вероятно да се сблъскате със здравословни проблеми през днешния ден. Излезте поне за малко сред природата и ще се почувствате по-добре с всичко около вас. Повече натурални сокове и салати ще подсилят имунната ви система. Бъдете особено предпазливи днес, защото вашият красив любовен роман е на прицел. Най-вероятно някой доброжелател ще се опита да се вклини между вас влюбените. Съхранете любовта си, защото всъщност това е вашият живот.

БЛИЗНАЦИ
Настроението ви ще бъде отлично и ще имате възможност да се справите с много неща. Не се очертава да бъдете разочаровани, освен ако самите вие не си осигурите някой друг пикантен проблем. Най-вероятно трудно ще изразите своята любов или няма да бъдете сигурни в себе си. Понякога думите са излишни, един топъл поглед е достатъчен, за да изкаже и най-съкровените ви чувства, защото любовта е необичайна, мистериозна и красива емоция.

РАК
Удачно време за подобряване на тонуса с повече физическа активност и изгаряне на излишните мазнини. Здравословното хранене, отказване от някои вредни навици и придобиването на полезни такива могат да станат част от целенасочени усилия. Ако го облечете в подходящата форма и го правите с желание, това може да се окаже приятно и полезно начинание, да ви привлече към интересна среда, към нови хора и нови възможности. Включете се в екип, обединете усилията си с други хора, работете с повече страст и амбиция и резултатите ще бъдат налице.

ЛЪВ
Добри новини ще ви въодушевят и настроят позитивно. Денят ще ви кара да бъдете критични и взискателни към всичко, свързано с вашите лични доходи и притежания. Моментът е добър да изразите недоволство, ако заплащането не съответства на количеството и качеството на вашия труд. Искайте повече, вероятността да получите утвърдителен отговор не е малка. Защитете правата си и в полето на личните взаимоотношения. В края на деня ще научите нещо, което ще ви помогне да отхвърлите опитите за манипулация и контрол.

ДЕВА
Сега е моментът да си дадете сметка какво точно искате. Ако не го направите, сменяйте целта и дори посоката. Пестете ресурсите си, не ги разпилявайте по безсмислени или фалшиви цели. Някои вероятно ще се почувстват разочаровани от отношението на човек, за когото са полагали грижи. Не прекалявайте с грижите, не правете непоискано добро. Вероятно има причини да се чувствате подценени и ощетени в полза на друг. Но това е само привидно. Денят ще ви покаже колко сте ценни за определен човек или за група хора.

ВЕЗНИ
Радвайте се на вниманието, приемете ролята на лидер и се докажете като такъв. Поработете върху себе си, върху имиджа си, почистете го внимателно, придайте му блясък. Имате нужда от подобряване „на фасадата“, на това, което виждат другите във вас. През втората половина на деня не се отказвайте от присъщата ви критичност и наблюдателност. Те ще ви потрябват, когато трябва да приемете едно добро предложение или да го отхвърлите. Мислете рационално и разумно.

СКОРПИОН
Чудесен момент да се порадвате на резултатите от своя труд, да получите признание и нови перспективи. Също така да преформулирате някои свои цели, като ги приведете към променените условия. Имате подкрепа за всичко свързано с образование и себеобразоване, с наука и проучвания, с преподаване, с издаване на книги или други печатни произведения. В средата на деня чувството ви за справедливост може да бъде провокирано, а в края на седмицата да ви зарадват новини, свързани с близък човек.

СТРЕЛЕЦ
Съсредоточете вниманието си в собствения ви дом, в жилището, което обитавате, към хората, с които го споделяте, с човека или хората, за които се грижите. Взаимоотношенията с членовете на семейството ще бъдат важни, но също така и сигурността на дома, както и някои мерки за неговото подобряване. Някои очаквания, свързани с покупката или продажбата на имот, могат да се сбъднат, да се появи подходящо предложение или сериозен клиент. В работната среда могат да се появят някои подвеждащи възможности, за което да си дадете сметка през следващата седмици.

КОЗИРОГ
Имате потребност от повече спокойствие и оттегляне зад кулисите, за да премислите, претеглите и да намерите баланса, който ви е необходим. Също така да се настроите на творческа вълна и да получите нужното ви вдъхновение. Подходящо време за търсене и намиране на скритите мотиви и причини за важни за вас събития. Вероятно ви трябва помощник или по-прецизно направен работен график. Ако не сте го направили вече, включете в него и време за почивка, релакс, медитация, всичко, което може да ви доведе до вътрешен баланс.

ВОДОЛЕЙ
Непременно насочете вниманието си към всичко, което ви свързва с партньора. Това са както семейни или фирмени сметки, инвестиции, имоти, общи собствености, така и всички аспекти на партньорството, които ви карат да се чувствате сигурни. Ако се нуждаете от кредит, сега е подходящ момент да направите крачка в тази посока. Можете да получите нещо повече от финансова подкрепа от приятели, в точния момент, нещо, което не се купува с пари.

РИБИ
Работата с документи ще изисква повече внимание и прецизност. Имате възможност да се справите с важен административен въпрос и да продължите нататък. Денят е добър за формализиране на работни ангажименти, за сключване на сделка, за подписване на трудов договор, като резултат на предишни уговорки и уточняване в подробностите. Не ограничавайте контактите си, напротив, дайте възможност на привидно случайни срещи да прераснат в нещо повече.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 АВГУСТ: Близнаци, не помагайте на всяка цена! Стрелци, решенията ви са правилни!

Какво вещае денят ви – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Не очаквайте денят ви да е много спокоен и ползотворен. Възможно е да се наложи да разрешавате финансова ситуация. Избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете, когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами врагове. През този ден внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер.

ТЕЛЕЦ
Ще възникнат неприятности с близки приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция. Всеки може да сгреши или да забрави, нали? Мнозина от вас ще разрешават проблем или ще имат ангажимент, свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели. Ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения, свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили. Някои от вас може да се чувствате раздвоени между отминалите дни и надеждите си за бъдещето.

БЛИЗНАЦИ
Денят вещае грижи или неотложни ангажименти с ваши родители. Мъжете ще трябва добре да систематизират получената наскоро от близък човек информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете обект на фалшиви новини или писма или имейли. Не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуалните последствия за вас. Жените ще са податливи на паника, лесно попадане под влиянието на песимистични хора. Избягвайте въвличане в конспиративни теории или в групи, които са задкулисно манипулирани.

РАК
Един етап от живота ви ще остане в историята. Раздялата с миналото в известен смисъл ще е болезнена, но от друга страна, ще е обещаваща. Пред вас ще се разкрият нови перспективи, свързани и с риск, но и с разширяване на хоризонтите ви за развитие. Движейки се към новото, ще се наложи да довършите изостаналото. Реагирайте гъвкаво, създавайте варианти, правете комбинации. С колкото повече въображение подхождате към предизвикателствата, толкова по-оригинални ще са методите, които сте готови да приложите в работата си.

ЛЪВ
Още в началото на деня може да останете с впечатлението, че всичко, което ви е отегчавало и на което сте се опитвали да обърнете гръб, сега ви дебне в засада. Поредица дребни проблеми и задачи, които предишните дни са ви досаждали, ще изскачат едно след друго и ще ви принуждават да откъсвате парчета от времето, с което разполагате, за да ги решавате. Не ги отлагайте за пореден път, защото ще ви се стоварят като лавина. Мобилизирайте се максимално и бъдете сигурни, че крайните резултати ще донесат и очакваните финансови постъпления.

ДЕВА
Ще постигнете повече, ако действате с умерено темпо и не се опитвате да се надбягвате с времето. Ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно жени. Възможно е да сте поканени на събиране по приятен повод – рожден ден, юбилей, годеж, сватба и др. Намерете време да присъствате, направете и поне малък подарък. Използвайте максимално времето за успешно приключване на важни бизнес ангажименти, свързани с дома и семейството, преди други проблеми да ви се изпречат на пътя.

ВЕЗНИ
Мисълта, че сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол, едновременно ще ви мотивира и вдъхновява. Впечатляващите емоции ще са свързани с личния живот. През деня насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за кратка почивка в половинката ви. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви.

СКОРПИОН
Използвайте деня за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти, свързани с наследство, и др. За съжаление денят ще се запомни с окончателна раздяла в някои близки до вас семейства, които ще вземат окончателно решение за развод. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. Мислете повече, преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Не изваждайте „скелети от гардероба“, защото и при вас има какво да се покаже.

СТРЕЛЕЦ
Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава и злобна такава. Вашият дух трябва да бъде на висота, от която не бива никога да слизате. Днес може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни, и те ще ви завърнат към първоначалната ваша жизнена пътека. Благоприятен ден за съдебни и юридически дела, стига да не сте се забъркали в ненадеждни спорове или други дейности. Не влизайте в конфликти с агресивни хора, самите вие си владейте нервите.

КОЗИРОГ
Новина, свързана с мъж, когото познавате, ще ви разстрои, натъжи или разочарова заради случващото се с него. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, независимо от неговата цел. Жените ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Мъжете могат да попаднат в собствения си капан, ако решат да успеят в нещо чрез хитрост или измама. У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие ще успявате да запазите завидно хладнокръвие. Най-възхитителната ви черта е себевладеенето.

ВОДОЛЕЙ
Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате. Вие сте смели и решителни личности и в същото време потайни – винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни. Понякога може да съчетаете и двете крайности.

РИБИ
В никакъв случай не търсите уюта на златната среда. Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните хора тръгват да търсят отмъщение – вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата. Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени и изпълнени с енергия и страст. Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате всичко от гледна точка на материалните ползи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 АВГУСТ: Овни, харчете разумно! Лъвове, бъдете много внимателни!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Днес някои от вас може да се чувствате раздвоени между отминалите дни и надеждите си за бъдещето. Няма за какво да се безпокоите за безупречните си отношения, те издържат всички изпитания и само се заздравяват. Пътят ви се пресича с интересни хора, от които има какво да научите. Положението на планетите благоприятства пътуванията с цел почивка, спортните занимания, посещенията на приятели и познати, отиването на театър, кино или просто развлеченията. Отделяйте повече внимание на своите финанси. Харчете разумно, не купувайте скъпи и ненужни неща за дома.

ТЕЛЕЦ
Не позволявайте на миналото да саботира бъдещето ви – очакват ви нови възможности и по-приятни преживявания. Активното общуване с хората и добрите отношения с роднините продължават. Много е възможно заедно със свои приятели да вземете участие в движението за защита правата на човека или в профсъюзната дейност. Много от вас няма да придават голямо значение на парите и могат да проявяват разоряваща щедрост, давайки пари назаем. Възможна е временна идилия в любовта. Нараства вашето обаяние да убеждавате и способността ви да привличате вниманието на публиката.

БЛИЗНАЦИ
Напрегнат за много от вас ден в отношенията с близки и партньори в бизнеса. Това означава, че няма да получите подкрепа в решаващи моменти и някои неща ще се объркат. Просто бъдете подготвени и не очаквайте твърде много. Може да изпитвате постоянен стрес, постоянно да трябва да преодолявате нещо, да се борите за нещо. Въпреки това ще бъдете решителни и изпълнени с воля да се справите с трудностите. Пренебрегването на работните ви задължения може да ви донесе различни видове проблеми, проявете повече старание.

РАК
Внезапно могат да пламнат чувства, да се появят нови запознанства, стремеж към забавление, неочаквани решения, флирт – всичко това може да се случи неочаквано. През този ден не само укрепва самочувствието ви, но и физическата ви сила. Днешният ден буди огромна амбиция, което ви отвежда до голяма крачка напред и накрая малко по-близо до дадената цел. Просто имате наистина добри звезди сега. Но това не трябва да е причина да сте безразсъдни. Има и подводни камъни, които ще трябва да заобикаляте предпазливо.

ЛЪВ
Много е вероятно да влезете в открит конфликт и конфронтация с партньора си. Могат да се случат внезапни и неочаквани неща, затова бъдете много внимателни, също така, когато пътувате, тъй като са възможни транспортни проблеми или аварии. Ще се чувствате особено романтично, ще привличате погледите на околните. Шефовете ще оценят работата ви, възможно е да получите бонуси и не е задължително да са само материални. Въпреки това звездите препоръчват през този ден да не се претоварвате и да си позволявате да се отпускате.

ДЕВА
Възможно е да имате притеснения относно работата си или здравето – вашето собствено, на домашен любимец или на член на семейството. Упражнения, чист въздух и здравословен сън – това са трите неща, които ще ви помогнат да поддържате добро здраве при всякакви условия. Не се разстройвайте заради дреболии, гледайте на живота с повече оптимизъм и всичко ще се подреди както го искате. Бъдете особено внимателни във финансовите си отношения с млад мъж, който може да бъде ваш роднина, партньор или клиент.

ВЕЗНИ
Във финансовите си дела избягвайте да действате емоционално или на база чувства, които имате към определена личност. Денят вещае интересно събитие, свързано с млада жена, която не живее във вашия дом. Много благоприятно време за учение и уреждане на пътешествия. През този ден у вас може да възникне желанието за благотворителност. Нетърпеливите от вас трябва да се стараят да проявяват търпение. Всичко ще се случва с времето си. Възможно е да ви се наложи да доказвате, че предлаганата реорганизация на жилището си струва усилията ви.

СКОРПИОН
Възможно е разочарование от нежеланието или неумението достойно да организирате празник или отдавна чакана и планирана почивка. Користни хора могат да ви използват за своите лични интереси. Напълно възможно е някои от вас да се оженят или при тях да възникне нова любовна връзка. Възможно е да преживеете много разочарования в сърдечните дела и в отдавнашно незабравено приятелство. Може да ви подразнят постъпките на някои от най-близките ви хора. Наложително е да се стремите към активен отдих и релакс.

СТРЕЛЕЦ
Привличат ви танците, игрите и всички занимания, където се изисква бързина и сръчност, както и състезателните автомобили и мотоциклетите. Във финансовите ви дела може да има или грандиозни успехи, или големи неуспехи, във вашия случай не може да съществува златната среда. Интересните събития ще бъдат в любовната сфера или ще касаят връзката ви с важен за вас човек. Като цяло денят е чудесен за взаимоотношенията ви – и личните, и деловите, тъй като самите вие ще бъдете много добре настроени към околните и ще се стремите към близост и разбирателство.

КОЗИРОГ
Тези от вас, които сте свикнали да правите повече компромиси, имайте си едно наум – че не бива да позволявате хармонията да се установява за сметка на собствените ви желания и потребности. Основната препоръка е да бъдете каквито сте. Така че старайте се да останете верни на себе си, докато мислите за общото благо – това на семейството, на връзката или на екипа си. Колкото по-богат и интересен е социалният ви живот, толкова по-добре, така че излизайте повече, създавайте нови контакти и се забавлявайте в приятна компания

ВОДОЛЕЙ
Някои от вас може внезапно да се влюбят – твърде вероятно е през летен ден да се отдадете на топли флиртове. Ако пък вече имате човек до себе си, следващите дни ще бъдат доста вълнуващи за вас като двойка – може да пътувате или да си намерите някакво ново забавление. Що се отнася до работата ви, през този ден не се притеснявайте да правите предложения, да давате идеи и да взимате нестандартни решения. Успехът ще дойде не в резултат на усилена работа, а на добри идеи и иновации, а също така и на сътрудничество и комуникация с правилните хора.

РИБИ
В никакъв случай не правете нещо, само защото така се прави – по този начин ще се вкарате в чужди рамки и няма да покажете на какво сте способни. Ще изпитвате желание да мислите малко повече за себе си и да правите това, което душата ви иска, вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми. Продължавайте в този дух – дойде моментът да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате. Ще имате чудесни идеи и ще търсите пътища да ги реализирате.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 АВГУСТ: Деви, доверете се на интуицията си! Везни, не повтаряйте грешките си!

Негативна звездна енергия може да предизвика трудности при някои от вас

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
В романтичните отношения ще бъдете по-чувствителни от всякога. Вие и вашият партньор ще се чувствате много добре заедно. Ще предпочетете да прекарвате време само двамата, отколкото да излизате с приятели. Денят обещава да бъде успешен за тези, които са активни и мотивирани, които не са свикнали да седят безцелно. Необходимо е да проявите повече инициативност, упоритост и постоянство. Ще има хармония на работното ви място. Доверете се на интуицията си за решенията ви. Изискванията към другите ви задължават да проявявате повече яснота в собствените си действия.

ТЕЛЕЦ
Взаимоотношенията ви с колегите ще се подобрят и ще присъства приятелска атмосфера, за да бъдете разбрани и да получите очакваната подкрепа. Възможно е шефът да ви даде увеличение на заплатата. Ще бъдете по-фокусирани върху подобряването на здравето си и начина на живот. Не чакайте бързо разрешаване на труден проблем и проявете търпение. Ще копнеете за романтика, независимо дали в реалния живот или чрез гледане на романтични филми. Ще искате да се чувствате в безопасност, защото ще сте по-чувствителни от обикновено.

БЛИЗНАЦИ
Имате сили и можете и сами да се справите, но защо да стигате до крайности, когато с обединени усилия ще ви бъде по-леко. Неочаквани срещи вероятно ще ви донесат много приятни преживявания и емоции. Възможно е да се почувствате привлечени едновременно към двама души, което ще ви накара да се почувствате малко странно. Позволете си да сте мързеливи, почивайте и се опитайте да пиете повече течности – това ще ви помогне да се справите с трудностите и да натрупате сили за нови постижения. Масажите, умерената физическа активност и посещението на сауна и басейн ще бъдат много полезни.

РАК
Звездите ви съветват да се съсредоточите върху романтичната страна на живота си и да се опитвате да се насладите на любовта, общуването или просто да отворите сърцето си за романтиката. Бъдете мили и нежни – вероятно вашият любим човек се нуждае от вашето внимание и грижи повече, отколкото си мислите. И най-важното вие го искате, чувствате се добре сред онези, които ви обичат, а близостта им ви зарежда с енергия. Желанието ви да се забавлявате и стремежът към удоволствия ще се засили. Като цяло късметът ви ще се увеличи. Творчески проекти, както и социални събития ще бъдат успешни.

ЛЪВ
Негативна звездна енергия може да предизвика трудности и гняв при някои от вас. Бъдете внимателни. Много е важно да заемете собствена позиция. Работете върху важните за вас неща, без значение какво мислят другите или как ви преценяват. Преминавате през много положително развитие по отношение на самореализацията си. Нищо не пречи на вашия професионален успех. Чувствате се свободни да се справите с по-трудните проекти. Подкрепата на близките ще допринесе за вашия личен успех. Подреждането на приоритетите е крачка към успеха, интуицията е също важна, но основното си остава работата.

ДЕВА
С отворени сетива и в кондиция ще се насочите към прояви, водещи към целта, в което няма никакво съмнение. Енергията, която получавате от планетите, ви прави енергични и убедителни. Венера също няма да ви изостави. Фокусът на вниманието ви ще е насочен главно към вашето семейство, домашните дела и въпроси, свързани с дома или собствеността като цяло. Потокът от информация и идеи ще се засили. Доверете се на интуицията си и не слушайте съвети от хората около вас. Това може да ви спести някои сериозни пропуски и грешки в бъдеще. Таен почитател ще прояви признаци на внимание.

ВЕЗНИ
Правете правилните изводи от всяка ситуация и не повтаряйте грешките си. Може да ви бъде предложена лидерска позиция в група или обществена организация. Съдбата ще облагодетелства онези от вас, които са активни и останат верни на своите идеали. Общуването е качество, което ще ви донесе успех. Очаква ви един енергичен ден, в който може да постигнете много. Имате сериозната подкрепа на най-близките си хора. Някои ще се замислят за смяна на работа или търсене на допълнителни доходи. Използвайте знанията и опита си, както и силата на момента, от тях никой не може да ви лиши.

СКОРПИОН
Светът е буквално отворен за вас. Сега става въпрос за обмен на идеи, среща с други хора и други възможности. Възползвайте се от положителния потенциал на този ден, демонстрирайте своята сила и решителност, работете по-ефективно и проявете щедрост към другите. Всичко това ще ви помогне да постигнете лесно личните си цели и да привлечете тези, които искате да впечатлите. Разбира се, любовта също играе основна роля в настоящия момент. Привличате към себе си хората, които харесвате и желаете и на чията помощ разчитате.

СТРЕЛЕЦ
Имате страхотни предпоставки за един силен и ползотворен ден. Вашите перспективи са много добри. Това включва и любовта. Някои ще предпочитат при всяка възможност уединението. Засилва се вашата чувствителност. Може да се появи желание за благотворителни действия. Можете да започнете профилактично лечение или член на вашето семейство да изпитва затруднения в работата или със здравето. Възможно е да станете жертва на интригите на тайни врагове, насочени към подкопаване на доброто ви име.

КОЗИРОГ
Свободните представители на знака трябва да държат очите си отворени. Двойките преоткриват общи интереси. Ще създадете нови приятелства, както и ще се радвате на старите. Ще проявите щедрост и готовност да помагате на другите. На хоризонта ви може да се появи привлекателен човек, който ще покаже признаци на внимание към вашата особа. Трябва да сте по-внимателни с паричните средства. Няма да има конкретни проблеми с парите, но е възможно да искате да направите скъпа покупка и това да разклати бюджета ви.

ВОДОЛЕЙ
Понякога не ви е лесно да прецените кое е добро за вас и кое не. Понякога се преуморявате. Днес има висок риск да прекалите отново със себе си. Вашата самоувереност и сила на волята ще бъдат подложени на изпитание. Възможно е да възникнат трудности, свързани с вашите родители, шефове или други хора, свързани с властта. Проблемите се създават най-вече от вашето поведение и отношение към вашите отговорности. Прекарвайте повече време с половинките си, търсете общи интереси и се занимавайте с нещо полезно и приятно заедно.

РИБИ
Ще се чувствате изпълнени със сила и енергия. Положителната енергия се пренася и във вашите проекти, планове и резултати в професионален успех. Възможни са контакти с интересни хора. Не трябва да се доверявате на съветите на човек, който очевидно се опитва да спечели вашето доверие. Не се опитвайте да прикривате лошото си настроение, а да се отървете от причините, които са го причинили. Вашите неразположения са малки и мимолетни, така че не се притеснявайте за тях. Просто трябва да си починете малко, да се успокоите.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Парламентът днес: “Росенец“, „Борисов 3“ и преговори за нов кабинет

Депутатите се събират на първото си редовно заседание.

Затвори