Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 ЯНУАРИ: Овни, бъдете търпеливи! Везни, очаквайте добри доходи!

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН

Неочаквано интимно или романтично приключение при мъжете, което ще е кратко, но последствията след него биха могли да окажат дълговременен ефект върху личния ви живот. Важно събитие, свързано с жена от страна на семейството на брачния ви или интимен партньор, ще ви погълне едва ли не днес цялото внимание. Денят ще се окаже много различен от това, което ще имате като представа за него в началото му. Трябва да сте готови за всякакви промени и изненади. Тъй или иначе нещата ще се увенчаят с успех, просто бъдете по-търпеливи.

 

ТЕЛЕЦ

Голяма трансформация ще е налице в живота на дамите над 35-годишна възраст. Тя би могла да е във връзка с местене в друго жилище, друг град или друга страна. Може да е престой в друг дом за известен период от време и др. Промените, които ще ви си случат, са за хубаво и са част от физическото ви устройване на едно по-добро ниво. На значителни финансови и материални придобивки ще могат да се радват мъжете над 25 години. Това няма да стане без помощта на цялата ви фамилия, което ще е част от тези успехи.

 

БЛИЗНАЦИ

Силно съдействие и подкрепа може да получите от страна на баща, дядо, съпруг или друг мъж от семейството ви. Важни промени ще настъпят в живота и на ваши брат или сестра или други много близки родственици, като тези промени ще дадат категорично отражение и върху вашия личен живот. Пътувания при несемейните са свързани с романтични срещи, запознанства. Благоприятно време за творците, които ще издадат своя книга, ще открият своя изложба или друг вид представяне пред обществото.

 

РАК

Действия, свързани със завещание, споразумение за наследствени имоти и друг вид притежание, идващо от млад човек в семейството ви. Много млади хора ще направят кардинална стъпка в живота си, напускайки бащиния дом и устройвайки се в друго населено място, а в повечето случаи и в друга държава. Противно на това, тези, които вече са извън родината си, ще обмислят варианти за своето завръщане, което ще се случи през тази или следващата седмица по разни причини и условия. Време е за успокояване, отдих преди ново начало в живота ви. Не избързвайте…

 

ЛЪВ

Трудности и грижи, свързани с дете или внуче. Преди всичко ще възникват здравословни неразположения, които ще покажат проблеми, на които ще е необходимо да се обърне по-сериозно внимание. Обърнете внимание на здравето си, потърсете точния специалист за изследвания и консултации. Неприятна вест, свързана с ваша стара любов или романтична афера. Предстои ви диалог с нов шеф, ръководител, бизнес партньор или клиенти, което ще се отрази положително на заплатата и доходите ви като цяло в месеците занапред. Получаване на пари от непознат все още извор.

 

ДЕВА

Уреждане на финансови отношения или общи парични постъпки с човек, роден под знака на Телец. Ако работите съвкупно с брачния си или интимен партньор, са възможни конфликти поради техни действия или атака от страна на колеги, ръководители, клиенти по отношение на вашата връзка. Такива едни отношения в работата ви ще бъдат под известен натиск за даден период от време. Конфликт с бизнес партньор за разработването на нов бизнес проект. През деня не ви очакват някакви особени затруднения в бизнес контактите ви.

 

ВЕЗНИ

Добри доходи може да се очаква и от страна на брачен партньор, наследства или от развитието на други неочаквани обстоятелства във ваша полза. Нечия вреда на вас ще донесе изгода. Ще ви шокира новина или събитие, свързано с кардинална трансформация във възгледите на ваш приятел, смяна на религия, партия, позиция. Новина, свързана със сериозно съдебно дело за човек от приятелското ви обкръжение, ще ви натъжи. Неочаквано пътуване по работа, с цел обществена или професионална изява.

 

СКОРПИОН

Неприятна вест от чужбина, свързана с човек, когото познавате отдавна. Сложно развитие ще имат романтични връзки с чужденци, като са възможни различни недоразумения. Получаване на признание, което ще ви накара да пътувате. Възможна е нова работа, свързана с пътуване, местене или да пътувате, за да работите някъде за даден период от време. Всяка намеса на пари в приятелските ви отношения ще е за тяхна сметка – загуба или охладняване на контактите ви с тях. При някои дори ще има опит за вид подвеждане, манипулиране с цел парична или друга облага.

 

СТРЕЛЕЦ

За вас денят ще е прогрес, на промяна, свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за осъществяване на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции и голям напредък. Въобще ще имате голяма възможност за ново начало в нова област или бизнес. В материален план нещата ще са по-сложни, с по-бавно развитие от това, което имате като желание, или с преодоляване на по-големи препятствия, спънки, по-големи разходи. Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер, свързана с дете.

 

КОЗИРОГ

Опит за измама, манипулиране, свързано с пари, и по някакъв начин свързано с дете или млад човек от близкото ви обкръжение. Ще проведете разговори с брат или сестра, с които сте свързани с общи финанси, парични интереси или други задължения. Тези разговори ще ви натоварят, но накрая изходът ще бъде във ваша полза. Такива разговори е възможно да проведете и с други роднини, с цел запазване, съхраняване на общо имущество или общи интереси. Ще направите пътувания, които ще бъдат свързани с уреждането на финансови интереси или с цел работа в страната, където живеете.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще имате шанс за нова образователна степен, свързано с преместването в друг град или държава. Ако все още живеете при родителите си, може това да е вашето начало на самостоятелен живот. При тези от вас, които вече живеят разделено от родителите, е възможно точно обратното, завръщане в „бащиния дом“ или полагането на грижи за такъв, ремонтиране и др. Тази година много от вас ще получат наследство, за което не сте имали предварително очакване. Сложете в ред всичките си документи. Ако вашата работа е свързана с вид изкуство, са възможни много неочаквани препятствия.

 

РИБИ

Денят няма да ви даде много време и възможности за удоволствия, тъй като ще имате важни приоритети, които не може да отлагате или омаловажавате. На неочаквани изпитания ще бъдат подложени любовните ви и романтични връзки, както ваши собствени, така и на вече пораснали собствени деца, ако имате такива. Опитайте се да избягвате всякакви форми на хазарт и спекулации. Очаква ви година, в която ще преминете през някаква промяна в работата си, свързана с развитие, възход, нова позиция, нов бизнес. Стягайте се отсега!

Получавай BG VOICE по имейл
BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Натисни, за да коментираш

Трябва да влезете в профила си, за да коментирате Login

Коментирайте

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ФЕВРУАРИ: Телци, чака ви изненада! Везни, време е за приключения!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ако не сте обвързани, имате пълното право да празнувате свободата си. Изобщо не увесвайте нос и се захванете за всички положителни моменти в живота, които ни дава свободата. Без значение дали днес ще искате просто да си изкарате приятно в компания, или ще имате нужда от съвет и подкрепа, разчитайте повече на познанствата и на приятелствата си. Динамиката и общуването ще ви действат чудесно, така че не се заседявайте на едно място.

 

ТЕЛЕЦ

Денят наистина ви е подготвил изненада. Онези от вас, които отскоро са обвързани, ще се учудят колко сериозно партньорът им възприема връзката. От вас не се изисква прекален ентусиазъм, така че приемете подаръците и не му мислете много. Днес словото ще се превърне в най-силното ви оръжие, така че не се колебайте да го използвате, ако искате с партньора ви да направите нещо съвместно или преследвате някаква цел в службата. Чудесно ще е през деня да се отдадете на романтика и да отделите време за себе си.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят обещава толкова много общуване, че е възможно да ви заподозрат в специални отношения с повече от един човек. Понякога репутацията е всичко, особено когато е пикантна. Не я разваляйте. Днес трудно ще се съсредоточите върху нещо определено. Ако не положите усилия да се концентрирате и да прецените на какво следва да обърнете внимание, мислите ви ще скачат от едно нещо на друго. Разговорите обаче ще бъдат много приятни и лесно ще станете център на внимание.

 

РАК

Този ден е добре всичко да бъде в празничен баланс. Редувайте умерено вино и любовта, като не прекалявате нито с едното, нито с другото. И да не забравите да приготвите подарък, само с цветя няма да минете. Днес се отнасяйте сериозно към всякакви служебни или здравни въпроси, които излязат на дневен ред. Ако проявите безотговорност и оставите нещата така – без да правите нищо, после се сърдете само на себе си. Вечерта не си оставайте вкъщи, излезте навън и почувствайте духа на празника.

 

ЛЪВ

Днешният ден ще е чудесен за срещи и социални контакти. Отношенията ви с околните ще се развиват отлично и съвместните занимания ще имат успех. Единственото, което може да ви попречи да постигнете хармония, е да карате хората да играят по вашите правила. Ако сте скептично настроени към днешния празник, не нужно да повтаряте и натъртвате мнението си. Опитайте се да приемете стоически тоновете цветя, захаросани погледи и усмивки около вас. Все пак е само веднъж в годината.

 

ДЕВА

Днес трудно ще допуснете някаква грешка или неточност, защото умът ви ще работи на пълни обороти и ще преценявате обстановката обективно. Общуването с колегите ще ви подейства зареждащо. Вечерта ви очаква приятна изненада. Това, че вие сте в дадено настроение, не означава, че другите са на същата вълна. Важното е да получите това, което искате, от точния човек. Другото е без значение и не му обръщайте внимание.

 

ВЕЗНИ

Очаква ви чудесен ден, в който на работното си място ще общувате леко, а в свободното си време ще се насладите на забавления. Днешният ден е за приключения. Лесно ще убеждавате околните да правят това, което искате. Дори да сте противник на празника на влюбените, мнозина от вас може да го отпразнуват за първи път тази година. Няма да устоите на толкова много красота, предназначена за вас. А и е грехота.

 

СКОРПИОН

Денят може да ви вкара в трескаво търсене на най-подходящия начин да изразите чувствата си. Не излизайте прекалено далече от себе си. Отговорът е във вас самите и вашата естественост. Натрупали сте енергия, която може да употребите за нещо полезно. В противен случай тя ще остане у вас и ще се прояви като неудовлетворение, дори и гняв – емоции, които няма да ви донесат нищо добро. Днес се покажете откъм най-добрата си версия.

 

СТРЕЛЕЦ

Ключът за успех в днешния ден ще е в доброто сътрудничество с хората около вас. Ако сте си наумили да направите нещо у дома, говорете с партньора си – сега има голям шанс да получите подкрепа. На работа обсъждайте проблемите си с колегите – няколко глави мислят по-добре от една. Колкото и да се опитвате да отричате някои неща, днес ще ви се изпречват на всяка крачка и ще ви „бодат“ очите. По-добре не бягайте, а просто изживейте това, което толкова настоятелно иска да влезе в живота ви.

 

КОЗИРОГ

Може да извършите наистина добри дела, ако се съсредоточите върху важните неща и не позволявате на околните да ви разсейват. Все пак се подгответе, че може да има тичане напред-назад или че за да постигнете замисленото, ще трябва да водите повече разговори. Ненадминати сте в измислянето на оригинални идеи, но днес трябва да надминете себе си. Така, както се раздавате за щяло и за нещяло в работни дни. Следващия път да си знаете.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще търсите забавленията и ще е трудно да се спрете на едно място. Не е и необходимо – социалните изяви ще ви позволят да блеснете и да споделите мнения и впечатления – нещо, което вие по принцип обичате. Ако ви поканят на среща, очаквайте тя да е доста интересна. Хладнокръвният ви поглед днес ще „отреже“ не един и два чифта криле. Към обяд изненадващо да си зададете въпроса защо го правите и няма да намерите сериозна причина. Дано си носите игла, конец и обезболяващи.

 

РИБИ

Днес внимавайте, защото има риск нервното напрежение да ви дойде прекалено. Не стойте дълго време пред компютъра и не задълбавайте в излишни тревоги за бъдещето – така допълнително ще натоварите съзнанието си. Намерете подходящ начин да разпуснете и не се оправдавайте с липса на време. Не повръщайте при вида на всяка роза, сърце и други ненужни атрибути. Не си взимайте и алкохол в шишенце, макар и да е позволеното вино. Просто се дръжте като голям човек, че не се знае догодина на какъв хал ще сте.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 ФЕВРУАРИ: Лъвове, чака ви нова любов! Риби, мислете повече за себе си!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ако в момента имате проблем с жилищната площ, то днес той може да се разреши. Свободните ще могат да очароват онзи, към когото отдавна вече изпитват симпатия. Ако пък сърцето ви е все още свободно, имате шанс да срещнете любовта на някаква конференция или, колкото и странно да ви звучи, в козметичния център, фризьорския салон или басейна. Семейните ще трябва да се постараят да запазят брака си, защото възникналите разногласия заради неизпълнени обещания могат да доведат до развод.

 

ТЕЛЕЦ

Ако си мечтаете за някаква конкретна длъжност, то тя ще стане ваша. Ако решите да си смените работата, ще се уредите точно там, където сте искали. Само действайте решително, защото докато чакате най-благоприятния момент, някой по-лекомислен може да заеме мястото ви. Студеното време и грипът предизвикват напразни тревоги у вас, затова ще започнете да търсите у себе си несъществуващи заболявания. И тъй като ще ги търсите старателно, възможно е да откриете някакъв здравословен проблем.

 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да се замисляте по-малко как се чувствате физически – така ще бъдете по-здрави. През деня по-голям успех очаква тези от вас, чиято работа е свързана с бърза реакция, опасности и скъпоценни метали. Късмет ще спохожда и онези, които умеят бързо да се преориентират. Ако имате мечта, вървете уверено към нея, без да спирате, иначе тя ще се сбъдне за някой друг. Очаква ви заслужено признание, съдбата ще ви подари това, за което сте мечтали, или дори нещо, за което не сте и смеели да мечтаете.

 

РАК

Не отказвайте подаръците на съдбата и не поглеждайте назад към предишните си неуспехи. Дори ако нещо не е станало както трябва, това не е повод да се отдръпнете и да си мислите, че така ще продължава и занапред. Защото ще сгрешите – за вас ще си спомнят и онези, които някога са ви обещали нещо, особено ако им напомните за себе си. Ще можете не само да поработите ефективно, но и да си починете по най-добрия начин. Непременно обаче се отървете от всички бивши партньори и несполучливи връзки, дори ако просто ви поканят на кафе.

 

ЛЪВ

За да откриете щастието си, свободните от вас ще трябва да положат усилия и да спрат да очакват възобновяване на вече изчерпана връзка. Не поглеждайте назад, чака ви нова любов зад следващия ъгъл. Семейните ще намерят свой собствен начин да укрепят брака си – може да въвлекат партньора си в съвместен бизнес или да измислят нещо друго, което да позволи на съпрузите да прекарват повече време заедно. Кариерата ви набира обороти и ще стане за вас стартова площадка, от която буквално да се изстреляте нагоре.

 

ДЕВА

Ако не бъдете инертни и не се задоволявате с това, което имате, през този ден ще положите основата на материалното и кариерното си благополучие за доста дълъг период от време. Слабото ви място са краката. При това проблемите могат да бъдат предизвикани и от неправилен избор на терапия или прекомерно увлечение по спорта. Не започвайте нищо полезно, без да сте се консултирали с лекар, иначе може да предизвикате разширени вени или тромбофлебит.

 

ВЕЗНИ

Голям успех могат да очакват тези от вас, работещи в сферата на обслужването, където постоянно кипят страсти. Късмет ще имат и онези, които вече от години очакват повишение. За да бъде успешна за вас новата година, ще трябва днес да „разчистите терена“ – отървете се от всички проблеми, решението на които сте отложили за после. Те ви спират по пътя ви напред. Ще е време на разкриване на тайни – ще откриете своето място на този свят.

 

СКОРПИОН

Днес е ден за нови открития – може да става дума за езотерични философски знания или за банална тайна информация, която крият от вас вашите близки или колеги. Получените данни ще бъдат използвани разумно, но без рискове и шантаж – например с намеци и недомлъвки, които да ви донесат желаните привилегии. През деня трябва да разберете, че приятелите ви, колкото повече се правят на скромни, толкова по-малко ще получават. Научете се да искате за услугите си толкова пари, колкото те струват в действителност.

 

СТРЕЛЕЦ

През втората половина на деня ще можете да сключите най-изгодната сделка в живота си. На свободните ще им бъде лесно да бъдат щастливи – просто не пречете на другите да ви обичат. Не задълбавайте в двоумения защо ви обича някой и дали сте достойни за това. Може да срещнете нова любов на някое тържествено мероприятие или просто в най-близкото кафене. Семейните пък трябва да посветят предварително половинката си в своите грандиозни планове.

 

КОЗИРОГ

Днес проведете точния разговор с половинката си, за да се примири с неизбежното – ремонт, бременност, бизнес – и да стане по-късно безценен ваш помощник. Ще трябва да поемете допълнителни ангажименти, за да не загубите това, което вече имате. Възможно е да ви предложат още една сфера на работа, която на практика няма да се заплаща. Но не отказвайте – след време това може да ви помогне да заемете мястото на онзи, който ви е „набутал“ в тази дейност.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес ще придобиете навици, които ще ви бъдат от полза и в настоящата ви работа. Тъй като бизнесът сам по себе си ви е силен стимулант, допълнителният „допинг“ във вид на прием на огромни количества кафе и енергетици може да съсипе нервната ви система. Променете при нужда навиците си, а за почивка изберете тих хотел или минерални бани. И не злоупотребявайте с холестеринови храни. Успехи ще постигнете в сферата на предприемачеството, високите технологии, данъците и всички неща, свързани по някакъв начин с водата и времето.

 

РИБИ

Мислете повече за собствените си интереси. Загрижеността за другите е нещо чудесно, но заради нея можете да изпуснете нещо важно в собствения си живот. Денят ще ви донесе достатъчно предизвикателства, но вие сте готови да ги посрещнете. Ще се разкрият тайните, които трябва да бъдат разкрити. Дръжте очите си отворени, ще имате фантастични възможности. Ако имате любим човек, бъдете тактични и подбирайте внимателно думите си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 ФЕВРУАРИ: Телци, пазете се от преумора! Раци, забравете гордостта си!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще намерите това, което ви е липсвало – човек, който да разрешава вашите проблеми и да съставя планове за бъдещето. Позволете му да ви ръководи и ще постигнете хармония. Семейните пък, напротив, не бива оставят партньорът да командва. Покажете, че сте напълно способни да взимате самостоятелни решения, иначе цял живот ще свирите втора цигулка. В кариерата също ще имате възможност да докажете на целия свят, че вашето мнение е решаващо.

 

ТЕЛЕЦ

Под влияние на обстоятелства авторитетът ви ще скочи до небето и ще отстоявате позициите си в ситуации, в които обикновено сте си мълчали и сте се съгласявали с другите. Не се страхувайте да спорите с началството, ако смятате, че сте прави и че вашето предложение е най-разумното. Обоснованата ви смелост може да ви помогне да направите страхотна кариера. Трябва обаче да се пазите от преумора – физическа и емоционална. Старайте се да планирате така времето си, че да имате определени часове за почивка и релакс.

 

БЛИЗНАЦИ

Недейте да се измъчвате с характерните за вас съмнения по всеки един повод. Най-голям успех ще постигнете там, където трябва да се приложи вашето чувство за хармония, вашият изтънчен вкус и нестандартното ви възприятие за света. А това на практика обхваща всички възможни сфери на дейност. Наблюдавайте околните, техните слабости могат да се окажат вашето най-мощно оръжие в борбата за място под слънцето и ще постигнете успех във всяка една бизнес сфера.

 

РАК

Трябва да се въздържате от изопачаване на фактите, за да не се окажете измамени. Интригите са допустими, стига да са тънки. Ще имате нужда от стриктен план за действие – колкото по-ясно си представяте накъде водят постъпките ви, толкова по-добри резултати ще постигнете. През деня ви очаква изпитание – ще трябва да приемете помощ от човек, с когото сте в обтегнати отношения или когото не взимате насериозно. Забравете гордостта си, помощта му ще ви бъде нужна.

 

ЛЪВ

Ще предизвиквате желание за „скъсяване на дистанцията“ у всички, така че ще имате богат избор с кого да стартирате новите си бизнес проекти. Семейните пък трябва да се контролират, ако искат да запазят брака си – изневярата може лесно да стане причина за развод. На работа постоянно ще страдате от липса на време, но не защото не можете да се справяте със задълженията си, а защото постоянно ви хрумват нови идеи. Ще можете да се покажете в най-добрата си светлина, усилената ви работа и креативността ви ще бъдат оценени по достойнство.

 

ДЕВА

Имате неизразходвани тайни резерви – използвайте ги през днешния и идващите дни. Ще се чувствате прекрасно, но може да станете жертва на травми или изгаряния. Постарайте се да отбягвате употребата на леснозапалими вещества, бъдете внимателни, когато си правите романтична вечеря на свещи, и не си играйте с огъня – в пряк и в преносен смисъл. Най-големи успехи ще постигнете в сферата на психологията, астрологията, педагогиката и изобщо там, където ще имате възможност да манипулирате околните за благото на вашата фирма.

 

ВЕЗНИ

Следвайте интуицията си, именно благодарение на шестото си чувство ще можете да избегнете финансови или лични загуби. Очакват ви пътувания и многобройни срещи, както по работа, така и за удоволствие. Ще успеете да организирате разумно времето си, прехвърляйки част от задълженията си на чужд гръб, за да можете да се занимаете с това, което е най-важно или най-доходно за вас. Не е изключено да участвате в някакъв спор, но не като ищец или обвиняем, а като справедлив съдия.

 

СКОРПИОН

Постарайте се да бъдете обективни, за да не си спечелите врагове. Средата на деня ще е доста наситена със събития, възможно е да планувате пътешествие, което да ви донесе късмет или най-малкото да ви подари много нови впечатления. Придобитият опит ще може да бъде приложен по-късно в работата или в личния ви живот. Свободните ще могат да намерят любовта си най-вероятно сред хората, които споделят техните увлечения. Търсете си партньор, който да разсъждава като вас, и няма да сгрешите.

 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте да не пресечете зараждащото се приятелско чувство с твърде откровени призиви за действие. Семейните ще издигнат брака си в култ и ще направят всичко възможно семейното огнище да стане още по-топло, а парите в сейфа – още повече. Любовта между съпрузите ще се изпълни с допълнителна страст. Онези от вас, които активно са се заели с кариерата си, ще постигнат успех, ако разчитат на реалните си възможности, а не на случая.

 

КОЗИРОГ

Ако просто работите и тихо си вършите работата, без да мечтаете за повишение, то денят ще бъде лек и спокоен за вас. Постарайте се само да бъдете по-малко язвителни и не настъпвайте по мазола онези, които могат да ви навредят. Трябва да си пазите черния дроб, който и без това не е в най-доброто си състояние, а от обилните тържества, провокирани от наскорошните празници, ще пострада още повече. Въздържайте се от пикантни и мазни храни, както и от прекомерна употреба на алкохол.

 

ВОДОЛЕЙ

През деня ще постигнете успех във всичко, свързано с огъня, топлината, енергията и енергетиката. Благополучни сфери ще са и онези, при които има възможност за пряко общуване с опонентите и разубеждаване на хората, които не са съгласни с вас. Не мечтайте, а действайте – вече отдавна имате хубава бизнес идея, чието осъществяване ще даде добри резултати. Така ще се изкачвате постепенно и методично към набелязаните от вас върхове. Това се отнася както до работата, така и до личния и социалния ви статут.

 

РИБИ

Имате възможност да постигнете желаното там, където преди винаги сте претърпявали неуспех. Не очаквайте обаче всичко да ви падне от небето – за да получите нещо, ще трябва да се потрудите. Това впрочем никога не ви е плашило, а само ви е служило за стимул, така че през днешния ден животът ви ще стане още по-интересен. Очакват ви любопитни срещи, включително и в личния живот, ще можете да сключите няколко изгодни сделки, както в пряк, така и в преносен смисъл.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada