Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 НОЕМВРИ: Везни, вярвайте в себе си! Скорпиони, не огорчавайте семейството си!

Умението ви да се контролирате ще бъде провокирано

публикувано

на

ОВЕН
Не всичко ще се развива според желанията ви, но не бива да правите драми от това. Моментът е подходящ да се самообразовате. Прекалено много сте затънали в решаване и търсене изход от битови проблеми. Погледнете по-ведро на живота и ще забележите изхода, който стои до вас. С освободено мислене ще постигнете повече. Ревнивото ви отношение към интимния партньор ще усложни и без това задълбочаващата се криза. Имайте повече вяра в него, защото го заслужава. Съсредоточете се върху нещата, нужни ви за бъдещите проекти. Излишни са всякакви демонстрации, те само биха ви навредили, отколкото да ви помогнат.

ТЕЛЕЦ
С умението си да стоите над хорското несъвършенство, печелите преднина в една битка. Стъпили сте здраво на земята и това ви помага да преодоляват по-леко сътресенията по пътя. В професионалното си развитие ще посрещнете с ентусиазъм предизвикателствата и ще работите за утвърждаване на авторитета си. Паралелно с него ще нарастват и претенциите ви. Скоро ще имате увеличаване на доходите, но не бъдете самонадеяни в желанието си да ускорите процеса. Добрите ви предчувствия ще се сбъднат и в края на деня ще може да се похвалите с реализираните си краткосрочни проекти.

БЛИЗНАЦИ
Настъпва момент, в който трябва да бъдете по-инициативни, а защо не и да направите нововъведения. Преди всяка стъпка се съветвайте с деловите си партньори, за да разберете и тяхното мнение. Водени от материалните си интереси, ще продължите както и досега да защитавате позициите си с цената на всичко, оставяйки на заден план чувствата и душевния комфорт на околните. Разбира си, умеете да правите и жестове, но в последствие съжалявате заради проявената си щедрост. Търговските ви дела изискват да покажете коректно отношение към партньорите си, в противен случай няма да получите очакваните пари.

РАК
Умението ви да се контролирате ще бъде провокирано, ще спечелите, ако отвърнете без излишни вълнения. Предстои ви успешна професионална изява. В личния ви живот ще започнат да се случват приятни неща, за които винаги сте мечтали. Не спирайте да работите върху себе си, духовната страна на живота ви се нуждае от усърдие да вникнете в дълбочината на нещата. Мислите си, че знаете всичко, но всеки отказ да възприемете новото ще ви връща назад. Домашни задължения или бизнес ангажименти ще възпрепятстват някои от вас да се отдадат на хобито си. По-напористите ще се включат във времето и то ще им стигне за всичко.

ЛЪВ
Съобразявайки се нови хора и детайли в работата си, ще продължите и занапред да работите усърдно по делата си. С намерение сте да успеете и няма да се спрете пред нищо, а най-малко ще ви откаже от намеренията ви нечие мнение, несъвпадащо с вашето. При много от вас ще възникнат нови отговорности, предвид обхвата на проектите, с които сте ангажирани. В тази връзка ще разширите сътрудничеството си с полезни за делата ви хора. Подборът им ще направи възможно да отделяте еднакво добре време и енергия за служебните си и обществени ангажименти, без това да се отразява на семейството ви.

ДЕВА
Добрите взаимоотношенията с близките ви хора ще ви помогне да починете в домашна среда и да съберете сили за предстоящите си ангажименти. Доброто ви настроение внася ведрина и създава уют на околните. Предложение за пътуване, което може и да отклоните, ако почивката ви харесва повече. Отговорността за вземане на управленски решения ще бъде ваша, но вие сте подготвени. Очаква ви повишение, гарантиращо финансова стабилност и престиж. Отнасяйте се с търпение и добронамерено чувство към онези, които сега започват своя професионален път.

ВЕЗНИ
Ориентирайте се в ситуацията на работното ви място и с другите институции, ще имате верни хора до себе си. Наред с това избягвайте общуването със съмнителни и с недобра репутация хора, за да не навредите на своята. Впечатляващо представяне на изпити, конкурси и светски изяви. Не се отпускайте, старайте се и ще направите кариерата си успешна. Въпреки умората ще продължите да се развивате и подобрявате уменията си. Не прехвърляйте отговорностите другиму, спазвайте уговорките, бъдете инициативни. Не спирайте да се стремите към съвършенството, вярвайте в себе си и търсете нови начини за изява.

СКОРПИОН
Някои добри предложения ще ви се предложат, за да постигнете успех в начинанията ви. Така ще си осигурите бързо издигане в йерархията и по-добро финансово осигуряване. Дори веднага да не се наблюдават резултати, не се обезсърчавайте. Благоприятният момент ще дойде, но бъдете подготвени. Погълнати от професионалните си задачи, не обръщате необходимото внимание на семейството си, с което ги огорчавате. Делова среща ще стане повод за размисъл и ще ви подтикне към планове за бъдещето. В личния ви живот предстои промяна, което допълнително ще се отрази на работоспособността ви.

СТРЕЛЕЦ
Ще преодолеете едно доста трудно изпитание. Животът ще ви срещне с нови хора и е възможно отново да изпитате силни чувства. Пътуване също ще внесе разнообразие в ежедневието ви. Събитията ще бъдат интересни, а всекидневието ви – доста динамично. Възможни са внезапни обрати – най-вече във финансовата област. Може да получите пари, които не сте очаквали, но нищо чудно и импулсивно да ги изхарчите за нещо и после да съжалите за постъпката си. При всички случаи събитията в тази сфера ще бъдат доста изненадващи и всичко ще се случва много бързо.

КОЗИРОГ
На някои от вас ще им се предложат добри възможности за професионално израстване, които не бива да се пренебрегват. Притесненията ви скоро ще отпаднат и ще останете удовлетворени от оценката за работата и приноса ви към проектите, върху които работите. По отношение на съмненията си – професионални и здравословни – се консултирайте със специалист. Макар че едва ли ще имате време за размисъл, ако нещата зависят от вас, не е зле добре да ги обмислите. Преди да купувате каквото и да било, помислете дали ви е необходимо – така ще си спестите някои разочарования.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте любители на лотариите, пробвайте си късмета – може да бъдете изненадани приятно. Внимавайте обаче с хазарта – заложите ли крупна сума, вероятността да изгубите е също толкова голяма, колкото и тази да спечелите. Благоприятен ден за дейности и практики, ориентирани към здравословния начин на живот и излекуването на тялото и душата ви. Ако не сте пробвали да медитирате, бихте могли да опитате – дори кратки дихателни упражнения ще ви се отразят добре и ще постигнете душевен баланс. Опитайте да спазвате здравословен режим на хранене, отбягвайте мазните храни.

РИБИ
Не взимайте важни решения през целия днешен ден – има вероятност да го направите на базата на невярна или изопачена или недостатъчна информация, а също така и под въздействие на страхове и неоснователни безпокойства. Някои днешни събития ще насочат вашето внимание към сферата на връзките и партньорствата, най-вече в семейството ви. Акцентът ще пада върху тази тема за вас и през голяма част от следващите дни, така че обърнете внимание на проблемите, които излизат на дневен ред сега – те ще продължават да бъдат актуални доста дълго време.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 ЯНУАРИ: Козирози, погрижете се за делата си! Риби, не изпадайте в крайности!

Ще имате трудности при решаване на семейни проблеми

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
През днешния ден препоръката към вас е да се концентрирате не върху проблемите и препятствията, а върху желанията си и възможностите да ги осъществите – такива ще има, само трябва да ги забележите. Някои от вас все още ще водят битка със себе си, която не е нова, но не е съвсем приключила. Подобни битки винаги са трудни, но точно сега звездните влияния ще ви дадат възможност да разберете накъде ви тегли сърцето и да направите крачка напред. Старайте се с половинката си да правите съвместно интересни неща, независимо от колко отдавна сте заедно, защото така ще освежите връзката си.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да стигнете до някакво осъзнаване, да ви осени идея или да проведете важен делови разговор. Ако се чудите дали дадено решение е правилно, преценете как се чувствате – ако изпитвате усещане за свобода и дишате по-леко, значи сте на прав път. Много от вас ще бъдете обхванати от порив за приключение. Еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да го избегнете по всякакъв начин – това важи както за работата, така и за свободното ви време. Вероятно ще пътувате, ще се отдадете на социален живот или ще си намерите някакво ново забавление или хоби.

БЛИЗНАЦИ
Вие по принцип сте хора, които слушат най-вече вътрешния си глас и правят това, което ви иска душата. Тези ваши наклонности ще се изявят особено ясно през днешния ден. Ще сте настроени авантюристично и няма да понесете някой да ви казва какво да правите. Това е ваше право, но все пак не се сърдете на хората в обкръжението си, които не са на същата вълна или които, според вас, са прекалено големи традиционалисти – те също имат право да живеят както искат. Ще може да му отпуснете малко края и да си позволите повече развлечения и приятни занимания, вместо да мислите за работа и ангажименти.

РАК
Ако сте си взели отпуск точно днес улучили сте подходящ период – пътуванията, хубавите емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка. Вероятно и ще харчите повече, но по принцип вие сте достатъчно разумни – така че ако и сега не прекалявате, това няма да се отрази зле на бюджета ви. Ако обаче не сте във ваканция, днес ще успеете да уредите някои финансови въпроси. Дори да сте срещали спънки и затруднения, сега има голям шанс нещата да се забързат и неочаквано да получите това, което искате. Денят е много подходящ за сключване на сделка или за подписване на финансов договор.

ЛЪВ
Мотивирани сте да работите и да се радвате на плодовете на своя труд. Използвайки силата на духа си, ще внесете промени в живота си, превръщайки и себе си в можещи, знаещи и добри хора. Духовните ценности имат своето специално място в съзнанието ви. Принос за това носи и личност, отличаваща се с висок морал и доброта. Миналото ви ще стане отправна точка за настоящето и бъдещето. Развивате в себе си качества, позволяващи ви да стигате до същината на проблемите и успешното им решаване. Предстои да получите свидетелства в подкрепа на будното си мислене и те ще ви носят радост и удовлетворение.

ДЕВА
Добро представяне на изпити, конкурси и пред работодатели са част от перспективите за вас през днешния ден. Занимаващите се с бизнес ще постигнат разбиране и ще приведат в действие план, осигуряващ им печеливши сделки. Ще се радвате на нови придобивки и светът за вас ще стане по-добър, вие също. С интелектуалното си присъствие и последователност в действията си ще успявате да постигате добри често непредвидени доходи. Потърсете и добри начини за инвестиции, които да ви гарантират по-следващи приходи. Нарушаването на хармонията с любимия човек се задълбочава и това налага да бъдете по-премерени в думите и действията си.

ВЕЗНИ
Ще имате трудности при решаване на семейни проблеми. Такива никога не са ви липсвали, но вие можете да се справите. По-възрастните ви родители силно се нуждаят от помощта и вниманието ви. Невсякога успешно ще приключват ангажиментите ви с държавни институции, което ще предизвиква отново вашата упоритост. Погрижете се и за себе си. Видимо имате нужда от това. Промените ще ми мобилизират и без да губите духа си, ще работите, за да сте в час с новостите, които животът налага. Последващите събитията допълнително ще подхранват добрите ви очаквания с реализираните намерения и постигнати договорености.

СКОРПИОН
С вяра в себе си, ще продължите напред, преодолявайки трудности и неудобства. Такива няма да липсват, но какво лошо да са те, когато имате цел и хора, които ви подкрепят. Общото помежду ви – професионални, финансови и духовни интереси – са извор на творчество и споделени мигове. Наред с това, няма да ви липсват и разногласия, водещи до напрежение и потребност от повече спокойствие. Запазете добрия тон, смирете се и насърчете за прояви на доброто, което носите. Подготовка, свързана с предстоящо тържество или друго важно събитие, ще ви направи по-взискателни към детайлите и хората, с които ще ги реализирате.

СТРЕЛЕЦ
Окрилени от една своя идея ще преодолявате прегради, за да я наложите. Независимо от срещаните трудности, ще ви се окаже и подкрепа. Разумните ви доводи ще спечелят на ваша страна съмишленици в лицето на високопоставени люде. Работете тихо и не хабете енергията си в ненужни хватки. Сами ще стигнете до истини, които ще ви помогнат да прозрете във важността на детайлите. В часовете на усамотение ще си дадете ясна представа за ролята, която сте имали досега, и за налагащата се промяна. Всички ваши решения, свързани с нея, трябва сериозно да обмислите, за да не повтаряте вече отминали грешки.

КОЗИРОГ
Най-добре ще направите, ако превърнете желанията си в работни проекти и търпеливо ги реализирате. Погрижете се за добрия ход на делата си, така че и през следващите дни да следвате наложеното си темпо, приключвайки делови и професионални въпроси. Постигнатото ще ускорите промените в живота ви, макар че отстрани нещата са по-забележими. По-често ще се вълнувате, запазвайки в същото време яснота по целите, които преследвате. В тази връзка, ще възпрете всеки опит за намеса в делата ви, особено на онези, които заподозрете в нездрав интерес към вас.

ВОДОЛЕЙ
С добра мотивация, знания и опит ще се справите с текущите си задачи, независимо че ще ви бъде трудно. Лесното в живота не е интересно и не води до постигане на опитност, каквато всъщност е личната мисия на всеки един от нас. Специалното внимание на някого към вас ви въздейства мотивиращо и положително най-вече върху професионалната ви кариера и самочувствието. През по-голямата част от днешния ден ще се занимавате с работните си ангажименти и личните си дела. Каквито и затруднения и емоции да пораждат те у вас, е сигурно, че няма да са напразни усилията ви в нито една посока.

РИБИ
Няма да липсват предложения, клиенти, възможности, водещи до подобряване на финансите. Затова действайте, денят е благодатен за всякаква активност. Ако не с конкретни реализации, то най-малкото ще се обогатите с опит, който ще ви послужи след време. Общуванията ще ви вълнуват, защото сте от хората, които не остават равнодушни към болката на другите. Не изпадайте в крайности и запазете равновесие на емоциите си във всяка ситуация. Както и да сте добри и полезни не само за другите, но и за себе си. Често оставяте да се възползват от вас и това ви тежи, но и не предприемате нищо в своя защита.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 ЯНУАРИ: Везни, не се вкарвайте в клишета! Стрелци, обмислете сериозно едно предложение!

Ще имате възможности да се изявите в работата

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Новостите ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Не прекалявайте с мазната и пържена храна.

ТЕЛЕЦ
Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. Жените може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Във всички случаи си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати. През днешния ден интересните събития ще бъдат в любовната сфера или ще касаят връзката ви с важен за вас човек. Като цяло денят е чудесен за взаимоотношенията ви, тъй като самите вие ще се стремите към близост и разбирателство.

БЛИЗНАЦИ
Тези от вас, които са свикнали да правят повече компромиси, имайте си едно наум – че не бива да позволявате хармонията да се установява за сметка на собствените ви желания и потребности. Основната препоръка е да бъдете каквито сте. Така че старайте се да останете верни на себе си, докато мислите за общото благо – това на семейството, на връзката или на екипа си. Днес ще изпитвате желание да мислите малко повече за себе си и да правите това, което душата ви иска, вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми. Продължавайте в този дух.

РАК
Дойде моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате. Тези от вас, които се занимават с творчески дейности, ще бъдат във вихъра си – ще имат чудесни идеи и ще търсят пътища да ги реализират. За разлика от други дни, когато сте били по-лабилни и колебливи, сега ще осъзнаете какво точно искате. Може спокойно да проявите по-голяма смелост и ако се стремите да реализирате конкретна цел – да действате. Ще бъдете в добро настроение и ще заразявате околните с ентусиазма си. Ще получавате това, което искате, без да срещате кой знае какви спънки.

ЛЪВ
Ще имате възможности да се изявите – в работата или в някаква област, в която сте добри. Вероятността да бездействате и да скучаете наистина е много малка, но все пак не разчитайте само на случайността. За да се възползвате максимално от позитивните астрологични влияния, общувайте с повече хора, посещавайте места, на които не сте били преди, и търсете начини да вършите интересни неща. Може да се запознаете с човек, който да ви заинтригува като приятел или в романтичен план. Ако престанете да разчитате на сигурното и заложите на новото, ще си помогнете сами и ще направите всекидневието си по-интересно.

ДЕВА
Ако искате да пробвате нещо различно, направете го, ако ви хрумне някаква идея, обърнете й внимание. През днешния ден събитията ще ви подтикват да бъдете верни на себе си и да казвате това, което мислите, но за съжаление не всички ще се осмелите да се възползвате от тази свобода. Основната причина да не го направите вероятно ще бъде страхът да не заплашите нещо сигурно – било то доход, връзка или работа. Оставите ли страховете да определят действията ви обаче, рискувате нещо също толкова важно – душевния си комфорт. Добрата новина за вас е, че ще бъдете наясно със себе си и по-лесно ще правите избор.

ВЕЗНИ
Когато се налага да решавате нещо, старайте се да не се вкарвате в рамки и клишета – повече вярвайте на интуицията си, а не слушайте хората. Вместо да претегляте „за“ и „против“, просто бъдете искрени – и със себе си, и с околните. Дори дадена ситуация да ви напомня някоя друга от миналото, това не значи, че всичко се повтаря, тъй като сега има шанс да постъпите другояче и съответно – да постигнете различен резултат. Възможности да споделяте мисли и впечатления с приятели и познати няма да ви липсват, а много от вас ще бъдете направо във вихъра си.

СКОРПИОН
Ще сте стимулирани да общувате повече, да давате идеи и да ги обсъждате, а някои от вас ще се проявите в ролята на посредници. Може днешният ден да ви се стори някак странен, а за някои от вас ще бъде изпълнен с повече предизвикателства. Не се безпокойте – това не означава, че ще се случи нещо лошо, а просто че събитията са непредвидими и ще трябва да променяте плановете си съобразно с тях. Възможно е това да ви докара малко повече стрес. Не си правете стриктни планове и най-вече не се ядосвайте, ако нещата не се случват така, както сте решили. Денят е доста благодатен за вас, що се отнася до пари и сделки.

СТРЕЛЕЦ
Ако получите предложение, обмислете го сериозно – по всяка вероятност ще се окаже изгодно. Много подходящ ден за уреждане на финансови въпроси, така че ако трябва да се заемете с разрешаването им, не отлагайте. Денят ще бъде изпълнен и с приятни събития и позитивни емоции. Способността ви да се наслаждавате на живота ще се прояви с пълна сила, така че от колкото повече възможности за удоволствия и забавления се възползвате, толкова по-добре ще се чувствате. Подходящ ден за установяване на нови контакти и запознанства – както в личен, така и в служебен план.

КОЗИРОГ
Творческите начинания ще се развиват благоприятно за вас, тъй като ще бъдете креативни и ще намирате все нови и нови начини да постигнете онова, което сте замислили. Звездите ще бъдат особено благосклонни към вас, що се отнася до срещи и комуникация. Ще можете много свободно да изразите това, което мислите и чувствате. Все пак бъдете малко по-внимателни – има вероятност нервното напрежение да ви дойде малко в повече или да влезете в спор с някого, само и само да докажете, че сте прави. Ще сте подтикнати да погледнете на някои скорошни или по-отдавнашни събития от друг, различен ъгъл.

ВОДОЛЕЙ
Миналото и бъдещето по някакъв начин ще си дадат среща, за да прецените какво вече не ви е нужно и да продължите напред. Осъзнаванията и разкритията, до които достигнете, ще ви озадачат, защото вероятно ще се окаже, че досега сте гледали на нещата твърде едностранчиво или просто не сте разполагали с цялата информация, за да си направите верни изводи. Най-големият подарък, който звездите ще ви направят, е възможността да разчупите малко мисленето си и да промените някои свои убеждения, които или са остарели, или напоследък просто не ви носят нищо добро.

РИБИ
През днешния ден ще успеете да се насладите на спокойствие и на приятни преживявания. Изобщо няма нужда да се напрягате – каквото има да се случва, ще става лесно. В професионалния ви живот акцентът ще бъде поставен върху срещи, нови контакти и комуникация. Денят е много подходящ за организиране на събития, а ако работите за някаква кауза, сега лесно ще успявате да привлечете хора към нея. Разчитайте повече на харизмата си – благодарение на нея ще постигате целите си, без да полагате много усилия. В личния ви живот ще се разбирате с човека до вас, общуването с него ще ви доставя удоволствие.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 ЯНУАРИ: Овни, обмисляйте плановете си по-внимателно! Раци, намерете време за почивка!

Добре би ви се отразила разпускаща почивка

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Съмненията и скептицизмът само ще развалят всичко сега. Трябва да общувате с онези хора, които формират в съзнанието ви самочувствие, а не страхове. Факт е, че звездите и планетите сега са в настроение за промяна. Най-важната област от живота сега е любовта в най-широк смисъл. Важно е да прекарвате повече време със семейството, родителите, децата. Идеален за намиране на ново хоби. Тези от вас, които са принудени да работят усилено, трудно ще се съсредоточат върху бизнеса и задачите. Прости техники и съвети ще ви помогнат да разрешите проблема. Обмисляйте плановете си по-внимателно, без да казвате на непознати за тях.

ТЕЛЕЦ
Днес трябва да актуализирате външния си вид, да смените прическата си, да си купите нови дрехи. Едно от най-полезните житейски умения сега е способността да забравяте всичко лошо и да насочвате енергията към доброто. Трябва да се погрижите за намирането на баланс между работа и забавления. Претоварването ще бъде изключително опасно, както и пълното бездействие. Също така трябва да бъде внимателни при работа с токсични хора. Ритуалите със сол за защита от врагове и почистване на къщата ще ви помогнат да обезкуражите такива неприятни хора.

БЛИЗНАЦИ
Тези от вас, които ще почиват през по-голямата част от деня, ще имат възможност да си починат правилно и да сменят обкръжението си. В това отношение медитацията за добър сън ще бъде много полезна. С нейна помощ ще изчистите ума си от негативи и ще се настроите по нов начин. Няма да е излишно да почистите информационното пространство – изтрийте ненужни номера, контакти в социалните мрежи, спам, размазани снимки на телефона си, проверете компютъра си за вируси. Тези, които искат да постигнат бързи резултати, ще трябва да изчакат малко време.

РАК
Това е времето, когато трябва не да почивате, а да работите. Разбира се, по-добре е да намерите време за релакс, особено в моменти на умора и апатия, за да не спадне производителността ви. Самотните може да имат служебен роман. Всеки, който има връзка, е по-добре да не се намесва в любовната работа. В средата на деня могат да се появят неочаквани и непланирани разходи. За да не губите парите си, можете да поискате помощ от близки. С тях пазаруването ще бъде много по-ефективно. Доброто настроение ще ви донесе разходки, задушевни разговори и придобиване на нови знания.

ЛЪВ
Днес се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия. Някои от вас ще променят визията или представянето си пред хората. Денят ще бъде пълен с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт, и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано. Възможно е да си имате работа с пари и инвестиции, както и с наследства, кредити или заеми.

ДЕВА
Добре би ви се отразила разпускаща почивка или отдаване на любимо хоби или спорт. Ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Голяма част от вас ще изясняват отношения с най-близкия човек и ще са свръхемоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазвате самообладание и да излагате гледната си точка спокойно и без да натяквате стари прегрешения, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство. Възможно е голяма част от вас да решат да обогатят гардероба си и да променят визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

ВЕЗНИ
Някои от вас ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора и ще се погрижат за жилищата и домашния си уют. След средата на деня очаквайте изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата ви за предвижване и комуникация и с документите, които получавате или подавате. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото можете да поемете. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора.

СКОРПИОН
След средата на деня ще успеете да отделите достатъчно време на любим човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера. Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита. Възможно е също така да въведете промени в хранителния си режим и да обогатите гардероба си. Ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти благодарение на човек от социалната ви среда.

СТРЕЛЕЦ
Не е изключено днес да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем. След средата на деня ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек. Ще сте изключително фиксирани върху финансовото си състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си.

КОЗИРОГ
Ще търсите подобаващото ви се възнаграждение и ще гоните печалба. Докато вършите ежедневните си ангажименти, е възможно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които впоследствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план. Днес ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.

ВОДОЛЕЙ
След средата на деня не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво. Възможни са семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют. Вечерта е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате. В работата е много вероятно да станете обект на интриги и недоброжелатели.

РИБИ
Ще сте изключително комуникативни и общителни. Много е вероятно да научите много нови неща, да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да се доказвате в службата и да защитавате уменията и възможностите си пред недоброжелатели. Добре е да не се претоварвате и да си оставите време за почивка или хоби. В главата ви се раждат нови мисли и желания. Очертават се парични приходи. В дома ви ескалира необходимост от някои промени, в оптимален случай това са ремонти, които ще повишат комфорта.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА