Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 ОКТОМВРИ: Овни, овладейте емоциите си! Лъвове, мислете за решенията с разума си!

Как успешно да преминете през днешния ден – ето съветите на звездите

публикувано

на

ОВЕН
Жените ще се разделят с приятел или ще се срещнат със стари приятели. Мъжете да са по-внимателни със здравето си, да се пазят от инциденти и да избягват екстремни спортове и приключения. Проблем ще бъде търсенето на помирение след това, което понякога ще бъде трудно. Овладейте емоциите, амбициите и желанията си още в началото на деня. Не рискувайте развитието на важни за вас планове, ангажименти и отношения. Вечерта ще присъствате на важно събиране, разговор или ще имате друго емоционално преживяване, свързано с момиче или с жена.

ТЕЛЕЦ
Очакванията ви за развитие на предварително уговорени ангажименти и общи действия с колеги или бизнес партньори ще се реализират по най-добрия начин за вас и бизнеса ви. Ще бъде благоприятно време за развитие на контакти или за работа с мъже. Много по-сериозно ще се ангажирате с изоставени отпреди планове и ангажименти. Ще имате повече работа с документи, формуляри, договори и всякакъв вид бумащина. Очаквайте покана за среща или събиране, която ще се проведе по-късно през деня.

БЛИЗНАЦИ
Една от изненадите през днешния ден ще има връзка с неочаквано пътуване с цел работа, бизнес, нова кариера на друго място и др. Ще бъде благоприятно време за работа, свързана с транспорт, логистика, туризъм, комуникации, но не отлагайте подобни ангажименти за друг ден. В любовта ще успеете да хармонизирате отношенията си, влагайки повече чувства и разум в стабилизиране на създадени вече отношения или в развитието на нови. Мъжете ще успеят да се освободят от голямо притеснение, тъй като ги очаква важен успех.

РАК
През деня може да се ангажирате с някакви лечебни процедури. Жените да правят планове за бъдещето си, не водени от емоции и капризи, а с реално виждане на нещата в живота си. Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Денят ще е подходящ за занимания с изкуство, за изяви на творчески способности. Вечерта ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора.

ЛЪВ
Добър ден за бизнес и за разрешаване на финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. С прагматичния си усет за нещата ще направлявате развитието на събитията, грижейки се за всичко, което ви интересува и от което можете да спечелите. Ще имате ангажимент с важно събитие, което предстои в живота на ваш роднина. Пред вас са няколко емоционални преживявания, свързани с хора от семейството ви. Мислете за решенията с разума си.

ДЕВА
Денят е добър и ползотворен в личен план. На преобладаващата част от вас ще липсва успех във финансов и делови аспект, тъй като за момента шансът ви в тези сфери е силно ограничен. Слаби ще са и възможностите ви за реализация на цели, свързани с обществените среди. Като цяло ще бъде благоприятно време за завършване на вече започнати дела. Някои от тях вече са преминали през различни затруднения по независещи от вас причини. Изненадите ще бъдат свързани с миналото ви, с преживени събития или с хора.

ВЕЗНИ
Днес няма да бъде от най-успешните дни за постигане на по-високи доходи или печалби. Съветът е да не насочвате вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете си. Възможно е хората с бизнес да направят по-големи инвестиции, което ще ограничи в някаква степен бюджета им или ще изиска вземането на заем. През деня може да ви разстрои неприятна новина или събитие, свързана с дете или с млад човек. Ще бъде благоприятно време за пътуване по семейни причини, за срещи с роднини и др.

СКОРПИОН
Добро време за генерално почистване на дома или за леки козметични ремонти. В същото време звездите ви съветват да бъдете особено внимателни при работа с оборудване, автомобили и електричество – вероятността от нараняване се увеличава. Това не е най-доброто време за планова операция. Втората половина от деня може да бъде свързана с проблеми в личния живот. Старайте се да бъдете по-внимателни и тактични. Може да почувствате, че напълно сте загубили интерес към семейния живот и домакинските задължения.

СТРЕЛЕЦ
Ще изразходвате много време и енергия за разрешаване на важни за вас проблеми. Остават два месеца до края на годината и вие много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало на деня, в края на вечерта ще има за какво да се чувствате доволни и обнадеждени. Обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно воля и амбиция.

КОЗИРОГ
Мнозина от вас ще са ангажирани с планове или проекти, свързани с имот или стопанство. Нещата може да се развиват бавно, но успехът е пред вас. Изненади ще възникнат във вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, постигане на важни резултати или печалби. Може да използвате благоприятните тенденции за представяния, за интервю за нова работа и др. През този ден най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или други неприятни ситуации.

ВОДОЛЕЙ
За съжаление вашата защита, съвет или помощ като родител няма да е достатъчна. Малко по-непредвидимо ще се развият събития, при които ще ви се наложи да коригирате свои семейни ангажименти или обещания. Жените ще се наложи да се срещнат с неприятни хора или ще имат контакти с представители на бизнес институции по неприятен повод. Мъжете да избягват конфликти с хора, родени под знака на Дева. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени,

РИБИ
Ще бъде благоприятно време за преместване в друго населено място. Жените ще се ангажират много емоционално с разрешаването на проблеми, което може да бъде повод за плач и разочарование. Мъжете ще имат благоприятен ден за съдебни или юридически действия, не само за вземане на важни решения, за стартиране на някои промени в живота ви, но също така и време, в което ще видите реални резултати от предишни ваши действия. Оставете напрежението на отминалия вече ден да се изпари, осигурете си почивка.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ 26 НОЕМВРИ: Телци, платете старите сметки! Лъвове, възможни са конфликти в семейството!

Мислете разумно как да преосмислите деня си – ето и съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Стига да проявите достатъчно търпение и да сте готови да положите усилия, успехът днес ще бъде на ваша страна. Някои от вас може да имат натрапчиви мисли – да започнете да се безпокоите прекалено, да се самонавивате или да се въртите около едно и също нещо отново и отново. Макар че известно задълбочаване ще ви бъде от полза, не прекалявайте и намерете начин да успокоите ума си – например чрез медитация или приятни преживявания, защото в противен случай ще започнете да драматизирате и да си мислите, че проблемът е по-голям, отколкото всъщност е.

ТЕЛЕЦ
Ако имате стари сметки, платете ги; ако не сте уредили финансовите си взаимоотношения с някого, направете го – така ще си спестите проблеми в бъдеще. Що се отнася до личните и интимните отношения, през този ден може да установите, че сте по-искрени с околните – ще казвате това, което мислите, дори с риск да засегнете нечии чувства. Макар че на някого това може да не се хареса, няма кой по-добре от вас ще изрече истината. Доверете се на разума си за вземане на решенията.

БЛИЗНАЦИ
Денят ще бъде особено благоприятен за онези от вас, които се занимават с изкуство или сте превърнали хобито си в професия – ще имате чудесни възможности за изява и за разгръщане на творческите си способности. Едва ли ще се радвате на спокойствието, на което се надявате и от което имате нужда, тъй като ще има по-напрегнати ситуации. Отношенията ви с даден човек може да претърпят внезапен обрат или да възникне конфликт, който ще трябва да разрешите.

РАК
Имайте предвид, че днес хармонията ще бъде нарушена в онези връзки и партньорства, при които има опити за налагане на контрол – в тези случаи проблемите сочат, че трябва да се вслушате в призива на близките си да се осъзнаете и да работите за баланс и разбирателство. Има вероятност да започнете да изисквате твърде много от другите или обратното – някой да се опита да ви накара да играете по неговите правила, като и в двата случая ще се стигне до съпротива от ваша страна.

ЛЪВ
Днес са възможни конфликти с членове на семейството – за да бъде постигнато разбирателство, ще трябва всички страни да се изслушате и да се опитате да постигнете компромис, вместо всеки да дърпа чергата към себе си и да държи на своето. Около средата на деня бъдете внимателни в действията си – има риск да постъпите под влияние на страх, на заблуда или на грешно разтълкувана информация. Ако направите нещо по-крайно, после ще съжалявате, но няма да успеете да върнете времето назад.

ДЕВА
Мислете разумно и не се поддавайте на емоциите си. Ще бъде ден на истината за много от вас. Това може да означава, че ще трябва да изясните нещо с някого, да направите разкритие или най-накрая да споделите чувства, които досега сте таили в себе си. При всички случаи, ако сте подхранвали някаква илюзия, днес ще видите реалността каквато е. От това може и да не ви стане приятно, но ако вземете предвид новата информация, бихте могли да промените плановете си.

ВЕЗНИ
Каквото и да се случва – и в работата, и в личния ви живот, ще спечелите, ако се стремите към по-голяма свобода и търсите нови възможности, вместо да се задоволявате с установеното положение и продължавате да постъпвате по един и същи начин. Ако ви осени нова идея, обърнете й внимание, защото нейната реализация може да се окаже едно от най-важните неща за вас. Бъдете внимателни, в случай че се налага да давате пари или да уреждате финансов въпрос – има риск да се заблудите.

СКОРПИОН
Не подписвайте договори. Към средата на деня може да научите неочаквана вест или да имате интересно ново запознанство. Има вероятност да сте малко по-изнервени или да се ядосвате от най-дребното нещо. Макар че в доста ситуации наистина ще сте прави, все пак имайте предвид, че безсмислените спорове и напрежението няма да се отразяват добре и на самите вас, така че се опитайте да се владеете по-добре и да не скачате срещу всеки, който не е съгласен с вас.

СТРЕЛЕЦ
Събитие днес може да ви подтикне да защитите себе си в някаква ситуация, в която до този момент сте се проявявали като прекалено добри. Любовта и интимните отношения ще бъдат централни теми за вас – възможно е да се влюбите, да изпитате силна страст или ако сте обвързани, връзката ви да претърпи някаква промяна. Ако искате да засилите близостта между вас и половинката ви, сега е моментът да направите нещо заедно с любимия човек – например, да отидете на романтична почивка.

КОЗИРОГ
Имайте предвид, че войнственият ви дух ще се проявява и в сферата на любовта, така че ако с партньора си по принцип си имате проблеми, те ще ескалират. Има вероятност да получите неочаквани приходи или да откриете нов източник на доходи. Периодът е добър и за покупко-продажби, но по-добре би било да оставите подписването на договори за след десетина дни, тъй като преди това условията не са особено благоприятни. Ключовата дума за вас ще бъде „освобождение”.

ВОДОЛЕЙ
Ще имате шанс да намерите изход от трудна ситуация в професионалния си живот или да разрешите семеен проблем. За да се случи това обаче, ще трябва да вярвате повече в себе си и да осмелите да отстоявате това, което мислите и чувствате, дори това да не е приятно на някого около вас. Макар че денят ще започне спокойно за вас, тенденцията едва ли ще се запази – към средата на деня ще попаднете при пълна с предизвикателства ситуация, в която ще трябва да избирате дали да послушате сърцето си или да действате, водени от дълга.

РИБИ
Някой може да се опита да ви вмени чувство за вина – не го позволявайте. Освен това ще се напрегнете много, ако се опитвате да угодите на всички – помислете кое е правилно според вас и действайте съобразно личните си ценности и разбирания. Отношенията с по-възрастни членове на семейството ще бъдат доста сложни през този ден, така че няма да ви бъде много лесно да поддържате хармонията, за която така копнеете.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 НОЕМВРИ: Телци, много сантиментални сте! Деви, у вас ще бушуват страсти!

Как да организирате днес времето си – вижте съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще искате да отхвърлите старомодните разбирания и ограниченията на обществото. Ще имате печалба от хазарт или ще се възползвате от щедростта на член от семейството. Ще бъдете изненадани от жена с неочаквани подаръци. Въпреки всичко днес ще бъдете песимистично настроени. Разходите ви ще превишат бюджета ви и трябва да намерите начин да избегнете повторението на тази ситуация. Отделете достатъчно време и за почивка, освен за работа.

ТЕЛЕЦ
Много сантиментални моменти ви очакват днес. Очакват ви и изненади в емоционален план, свързани с половинката ви. Може би ще започнете вълнуваща и необикновена любовна история. Всичко може да се случи по време на пътуване, което ще има значително влияние по-късно в живота ви. В края на деня свободата ви ще нарасне, също и умението ви да се занимавате с важни семейни въпроси. Взаимоотношенията ви обаче могат да станат неясни и трудни.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е да попаднете на хора, които ще се опитат да ви разубеждават да се откажете от действия, които са извършвани от години. Денят не е подходящ да се заемате с каквито и да било преговори или договори, дори и хората, с които ги осъществявате, да са напълно честни и откровени в решенията си. Колкото по-малко са намесени в ситуацията, толкова повече свобода на действие ще имате. Ако обаче имате конкретни стремежи, ще постигнете желаното.

РАК
Благосклонността на шефа ще ви позволи да работите свободно и да получавате един след друг по-впечатляващи финансови резултати. Може да разчитате в скоро време и на повишение. Само не се увличайте в задкулисни игри и не се опитвайте да постигате целите си за сметка на колегите. Не забравяйте, че добрите професионални резултати сега ще бъдат много по-полезни от гледна точка на израстването в кариерата, отколкото умело заплетените интриги, в които не трябва да участвате.

ЛЪВ
Днес ще можете да организирате времето си, да отделите важното от маловажното и да се отървете от ненужните мисли. Най-вероятно ще имате шанса да спечелите честна победа в конкурентна борба. За да успеете, обмислете внимателно всичките си действия, не рискувайте напразно и не влизайте в словесни престрелки с околните. В личните взаимоотношения не очаквайте спокойствие. Половинката ви има нужда от подкрепа за разрешаване на нейни работни проблеми.

ДЕВА
През деня у вас ще бушуват страсти, ще възникват подозрения и конфликти с последващо бурно помирение. Събитията от деня ще ви накарат да нервничите и в същото време ще ви дават усещане за пълноценен живот. Потопете се в емоциите, но все пак се постарайте да се въздържате от крайни решения. В действителност, вероятността те да доведат до голямо разочарование, е доста висока. Неспокойствието в любовния ви живот ви прави нервни.

ВЕЗНИ
Събитията днес ще извадят на показ някои нерешени проблеми в личните или професионалните ви взаимоотношения. Разговорите няма да бъдат особено лесни и приятни, но може би във ваша полза ще бъде, ако обсъждате проблемите, вместо да ги избягвате с надеждата, че ще се разрешат от само себе си. Нещо повече, има вероятност да се окажете принудени да го направите заради друг човек, заради обстоятелствата или поради натрупалото се у вас вътрешно напрежение.

СКОРПИОН
Вниманието на много от вас ще бъде заето с професионални ангажименти и въпроси – моментът е особено подходящ да спрете за момент, да анализирате положението и да решите какво ще правите по-нататък. Ако сте замислили нещо ново, действайте – денят е подходящ за планиране, но не и за впускане в нови бизнес начинания. Може би ще трябва да направите някакъв избор, да вземете важно решение или да се ангажирате с позиция по семеен или служебен въпрос.

СТРЕЛЕЦ
Ще трябва да вземете предвид нечии чужди желания, но в същото време не бива да изневерявате на себе си – и от вас зависи как ще разрешите успешно за всички тази дилема. Ако днес се влюбите, имайте си едно наум, че е възможно да се озовете в сложна ситуация – например да се окаже, че обектът на чувствата ви е обвързан или да се опитва да скрие нещо важно за връзката ви от вас. Събитията днес ще ви предизвикат да усъвършенствате уменията си да общувате с околните.

КОЗИРОГ
Независимо дали трудната ситуация засяга личния ви живот или деловите ви взаимоотношения, ще бъдете подтикнати да изразите онова, което мислите и чувствате – нещо, което няма да е лесно за доста представители на знака. Ако сте търпели положение, което не е било по вкуса ви, сега има вероятност не само да нададете глас, но и този глас да премине във вой, който хората около вас няма как да не чуят. Имайте предвид обаче, че при някои от вас съществува риск да минете в другата крайност.

ВОДОЛЕЙ
Продължавате да държите на своето на всяка цена и да смятате, че единствено вие сте прави – нагласа, която едва ли ще ви донесе нещо добро във взаимоотношенията ви с другите. Денят е много благоприятен да уредите въпроси, свързани с образование и обучение – дори в миналото да сте удряли на камък, сега ще имате възможност да постигнете напредък или да довършите започнатото. Успехът ви ще зависи от това какви усилия сте полагали досега да подновите връзките си.

РИБИ
Що се отнася до финансите ви, днес ще постигнете материална стабилност, а нищо чудно и да получите подкрепа, за да финансирате някакво свое начинание. Ще се създаде възможност и да се изявите, като покажете дарбите и уменията си в някаква област. Мислите ви обаче ще бъдат заети с намирането на изход от някаква по-трудна ситуация – емоционална или финансова. Бъдете спокойни – ще имате възможност да я разрешите.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 НОЕМВРИ: Близнаци, не се вманиачавайте! Раци, ентусиазмът ви ще бъде заразен!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ентусиазмът ви ще бъде заразен за хората около вас. Ще можете да подкрепите и утешите партньора ви и ще го обнадеждите за бъдещето. Опитайте се да затвърдите позицията си в професионалната сфера, като се изясните с началник, който напоследък се е държал враждебно с вас. През този ден ще се почувствате отпаднали, може би това е грип. Не започвайте веднага с лекарствата, опитайте нещо от народната медицина. Сварете си чай от мента и мащерка, стойте на топло.

ТЕЛЕЦ
Няма да се хвалите и възгордявате, дори когато сте постигнали достойни за похвала неща. Включвайте повече половинката ви в мечтите си за бъдещето ви, вслушайте се в съветите му. В работата ще се захванете с нов проект с голям ентусиазъм, това ще ви изглежда доста обещаващо. Ще усетите вкуса на успеха. Възможно е да почувствате тревога и безпокойство, причинени от ежедневния стрес. Опитайте да се разхождате в свободното си време, за да туширате стреса с движение.

БЛИЗНАЦИ
Вашата самоувереност ще помогне на добрите ви отношения с другите. Ще намерите начин да подобрите комуникацията си с партньора. В професионалната сфера ще претърпите незначителен провал и ще си извадите поука от това. Опитайте се да не се ядосвате и научете нещо от това. Не се вманиачавайте в правилата, които трябва да спазвате, като стигате до крайности. Организирайте си семейна вечеря с най-близките си хора. Те отдавна се надяват на сериозен разовор с тях.

РАК
Ентусиазмът ви ще бъде заразен за всички около вас. Ще бъдете изключително привлекателни и ще спечелите партньора си по ваш си начин, най-вече с разумните си решения. В работата трябва да се противопоставяте повече на промените в бизнес плановете ви. Някой ще се опита да загуби времето и енергията ви с безполезни задачи. Обмислете как ще постъпите най.добре. Периодът не е подходящ за започване на диета, така че изчакайте по-благоприятен момент.

ЛЪВ
През този ден ще бъдете изморени и психически изтощени заради неразрешени досега проблеми. Трябва да включвате партньора си повече в събития, които засягат и двамата. В работата някой ще се опита да скрие информация от вас, но вие ще успеете да разкриете плановете му и ще намерите решение на тази ситуация. За да бъдете отново във форма, е препоръчително да започнете някакъв спорт или да плувате. Така ще можете да се отървете от стреса и напрежението в офиса.

ДЕВА
В любовта връзката ви ще се затвърди и ще се движите напред благодарение на вашите усилия да обръщате внимание на всички проблеми. Ще си направите важни планове, които ще променят бъдещето ви. В професионалната сфера ще се нуждаете от голямо количество търпение заради завистливи колеги, които ще заговорничат срещу вас, за да ви злепоставят. Ще се почувствате леко отпаднали, така че се обличайте топло. Пазете здравето си, пригответе си чай от мащерка с мед и лимон.

ВЕЗНИ
Ще гледате от положителната страна на нещата и ще се чувствате по-спокойни. Посветете повече време на партньора си или ще бъдете обвинени, че не го правите. В работата ще трябва незабавно да се намесите в решаването на проблем, в противен случай рискувате да не се справите с въпрос, с който трябваше да приключите преди време. Ще можете да си почивате на спокойствие през празничните дни, сега правете повече упражнения, за да не ви застигне стресът..

СКОРПИОН
Ще бъдете склонни да избирате приятели с общи интереси. Ще можете да се изразявате открито за всичко, свързано с работата ви. В професионалната сфера способностите ви ще бъдат подложени на изпитание. Опитайте се да запазите самообладание или рискувате да влошите ситуацията. Предложете на работодателите си новия ви бизнес проект, ще успеете да ги убедите в печалбите ви. Вероятно е да имате проблеми със зъбите, не отлагайте и веднага отидете на стоматолог.

СТРЕЛЕЦ
Ще мислите, че само вие сте прави и няма да имате никакво желание да слушате другите. Трябва да прекарвате повече време с партньора си, да разберете какви са неговите притеснения. В работата ще бъдете особено докачливи, така че внимавайте да не се изложите. Оставете настрана омразата отпреди и следвайте плановете си, без да се влияете от другите. Запазете спокойствие, ако се сблъскате с неочаквани събития. Очакват ви добри финансови постъпления.

КОЗИРОГ
Ще имате много добри идеи за подновяване на позабравен от началството бизнес проект, но няма да можете да ги представите добре. За да избегнете недоразумения, бъдете възможно най-честни и лоялни. В професионалната сфера ще получите страхотно предложение за добре платена работа, но не бързайте да приемате, а го обмислете внимателно. Опитайте се да не се подлагате на стрес, избягвайте напрежението, особено вкъщи. Отделете време на половинката и децата си.

ВОДОЛЕЙ
Склонни сте да бъдете лицемери, само за да успеете да постигнете това, което искате. Ще ви липсва самоконтрол и това ще подразни партньора ви. В професионалната сфера ще имате възможност да осъществите страхотно пътуване, което ще доведе до ново успешно развитие в кариерата ви. Ще разполагате с големи количества енергия и ще постигнете по-добри резултати от обикновено. Споделете успехите си с най-близките си хора. Това много ще ги зарадва.

РИБИ
Опитайте се да не бъдете твърде горделиви или по-късно ще съжалявате за това. Просто бъдете себе си, в противен случай някой ще разбере, че не сте искрени. В работата трябва да се опитате да обсъждате проблемите по-често с другите. Възможно е да бъдете упрекнати в неприятелско поведение. Ще се чувствате отпаднали, причината за това може да е храна. Сварете си чай от джоджен с мед и лимон.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada

Предишна публикация:
Вандали заляха с маслена течност 63 произведения на изкуството в берлински музеи

Течността, с която са заляти произведенията, е маслена, но не е корозивна

Затвори