Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 СЕПТЕМВРИ: Телци, бъдете добронамерени! Стрелци, денят ви ще е интересен!

Вижте съветите на звездите за днешния ви успешен ден

публикувано

на

ОВЕН
Имате много поводи за вълнения. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да ви навлече проблеми. Новостите ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред.

ТЕЛЕЦ
В средата на деня може да ви дойдат приходи от допълнителна работа. В личен план ви предстоят интересни събития. Нервната ви система е претоварена от многото задачи, които сте си поставили за изпълнение. В работата си трябва да покажете професионализъм. Ако имате пораснали деца, те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Аргументирайте се добре в решенията си. Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които ви чакат.

БЛИЗНАЦИ
Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В здравословен план ще бъдете добре. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно и скоро ще ги забравите. Една изненада може да ви шокира.

 

РАК
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В личните ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото.

ЛЪВ
В дома ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение. Ако сте участник в творчески бизнес проект, може да постигнете голям успех. Възможно е обаче да се сблъскате и със затруднения. През деня може да получите интересни новини или да преживеете събития, свързани с деца и с млади хора. Те може да бъдат ваши родственици, които живеят в друго населено място в момента.

 

ДЕВА
Денят ви носи новини, свързани с раждане на дете или рожден ден на дете, което ще изиска внимание или специален подарък. Мнозина могат да се изненадат или зарадват на новина, свързана с бъдещо майчинство. През този ден предстоят годеж или сватба в кръга ви от приятели или роднини. Може да се ангажирате по някакъв начин с разрешаването на неприятности в живота на роднина или приятел. Няма да бъде лесен ангажимент, тъй като тази личност има труден и неотстъпчив характер.

ВЕЗНИ
През днешния ден ще преживеете ситуация в работата или в бизнеса си, която може да доведе до някаква загуба, закъснение или друго усложнение. Едва ли ще има изненада в една такава ситуация, а и вие имате достатъчно опит, за да реагирате адекватно. Въпреки всичко не са изключени и трудни решения. Възможно е да възникне здравословен проблем, свързан със старо заболяване или с възникнали вече симптоми. Няма причина да си създавате излишна тревога.

СКОРПИОН
През днешния ден ще се сблъскате с двуличието на човек, който не живее във вашия дом. Трудно е да се каже каква ще е точно причината за това поведение, но най-вероятно ще е под влиянието на някой друг. Такива хора винаги търсят вина в действията на другите, но не виждат своята собствена вина. Сега е възможно да имате различни финансови отношения с мъж или работа с мъже. Като цяло трудните моменти не бива да ви плашат.

 

СТРЕЛЕЦ
Денят ще е интересен за голяма част от вас. Може да се занимавате с бизнес и с финанси. Отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата, ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Ваш близък ще се намеси своевременно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим.

КОЗИРОГ
Умението ви да прозирате зад онова, което ви се представя за истина, ще ви помогне бързо да излезете от объркана ситуация и да се отървете с най-малко загуби. За голямо съжаление лошият късмет е характерен за днешния ден и ще окаже негативното си въздействие върху представителите на знака. Мобилизирайте се и разчитайте на собствени сили и възможности. Възможно е да се почувствате неразположени. Бъдете внимателни и не се страхувайте от консултация с лекар.

ВОДОЛЕЙ
Сполуката не ви обръща гръб, но пречките и затрудненията нарастват значително, а нищо не гарантира преодоляването им. Денят е силно активен. Очаква ви нова любов. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

РИБИ
Въпреки умората ще намирате удовлетворение в работата си, особено занимаващите се с бизнес. Не може да се твърди, че реализацията на деловите ви ангажименти ще се движи безупречно, въпреки че ще положите немалко усилия за сполуката си, но ще се радвате на административна подкрепа, която в определен момент силно ще ви тласне напред и ще уловите преследваната цел. Много активен и успешен ден. Осигурете си обаче и малко почивка.

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 ОКТОМВРИ: Овни, овладейте емоциите си! Лъвове, мислете за решенията с разума си!

Как успешно да преминете през днешния ден – ето съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Жените ще се разделят с приятел или ще се срещнат със стари приятели. Мъжете да са по-внимателни със здравето си, да се пазят от инциденти и да избягват екстремни спортове и приключения. Проблем ще бъде търсенето на помирение след това, което понякога ще бъде трудно. Овладейте емоциите, амбициите и желанията си още в началото на деня. Не рискувайте развитието на важни за вас планове, ангажименти и отношения. Вечерта ще присъствате на важно събиране, разговор или ще имате друго емоционално преживяване, свързано с момиче или с жена.

ТЕЛЕЦ
Очакванията ви за развитие на предварително уговорени ангажименти и общи действия с колеги или бизнес партньори ще се реализират по най-добрия начин за вас и бизнеса ви. Ще бъде благоприятно време за развитие на контакти или за работа с мъже. Много по-сериозно ще се ангажирате с изоставени отпреди планове и ангажименти. Ще имате повече работа с документи, формуляри, договори и всякакъв вид бумащина. Очаквайте покана за среща или събиране, която ще се проведе по-късно през деня.

БЛИЗНАЦИ
Една от изненадите през днешния ден ще има връзка с неочаквано пътуване с цел работа, бизнес, нова кариера на друго място и др. Ще бъде благоприятно време за работа, свързана с транспорт, логистика, туризъм, комуникации, но не отлагайте подобни ангажименти за друг ден. В любовта ще успеете да хармонизирате отношенията си, влагайки повече чувства и разум в стабилизиране на създадени вече отношения или в развитието на нови. Мъжете ще успеят да се освободят от голямо притеснение, тъй като ги очаква важен успех.

РАК
През деня може да се ангажирате с някакви лечебни процедури. Жените да правят планове за бъдещето си, не водени от емоции и капризи, а с реално виждане на нещата в живота си. Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Денят ще е подходящ за занимания с изкуство, за изяви на творчески способности. Вечерта ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора.

ЛЪВ
Добър ден за бизнес и за разрешаване на финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. С прагматичния си усет за нещата ще направлявате развитието на събитията, грижейки се за всичко, което ви интересува и от което можете да спечелите. Ще имате ангажимент с важно събитие, което предстои в живота на ваш роднина. Пред вас са няколко емоционални преживявания, свързани с хора от семейството ви. Мислете за решенията с разума си.

ДЕВА
Денят е добър и ползотворен в личен план. На преобладаващата част от вас ще липсва успех във финансов и делови аспект, тъй като за момента шансът ви в тези сфери е силно ограничен. Слаби ще са и възможностите ви за реализация на цели, свързани с обществените среди. Като цяло ще бъде благоприятно време за завършване на вече започнати дела. Някои от тях вече са преминали през различни затруднения по независещи от вас причини. Изненадите ще бъдат свързани с миналото ви, с преживени събития или с хора.

ВЕЗНИ
Днес няма да бъде от най-успешните дни за постигане на по-високи доходи или печалби. Съветът е да не насочвате вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете си. Възможно е хората с бизнес да направят по-големи инвестиции, което ще ограничи в някаква степен бюджета им или ще изиска вземането на заем. През деня може да ви разстрои неприятна новина или събитие, свързана с дете или с млад човек. Ще бъде благоприятно време за пътуване по семейни причини, за срещи с роднини и др.

СКОРПИОН
Добро време за генерално почистване на дома или за леки козметични ремонти. В същото време звездите ви съветват да бъдете особено внимателни при работа с оборудване, автомобили и електричество – вероятността от нараняване се увеличава. Това не е най-доброто време за планова операция. Втората половина от деня може да бъде свързана с проблеми в личния живот. Старайте се да бъдете по-внимателни и тактични. Може да почувствате, че напълно сте загубили интерес към семейния живот и домакинските задължения.

СТРЕЛЕЦ
Ще изразходвате много време и енергия за разрешаване на важни за вас проблеми. Остават два месеца до края на годината и вие много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало на деня, в края на вечерта ще има за какво да се чувствате доволни и обнадеждени. Обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно воля и амбиция.

КОЗИРОГ
Мнозина от вас ще са ангажирани с планове или проекти, свързани с имот или стопанство. Нещата може да се развиват бавно, но успехът е пред вас. Изненади ще възникнат във вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, постигане на важни резултати или печалби. Може да използвате благоприятните тенденции за представяния, за интервю за нова работа и др. През този ден най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или други неприятни ситуации.

ВОДОЛЕЙ
За съжаление вашата защита, съвет или помощ като родител няма да е достатъчна. Малко по-непредвидимо ще се развият събития, при които ще ви се наложи да коригирате свои семейни ангажименти или обещания. Жените ще се наложи да се срещнат с неприятни хора или ще имат контакти с представители на бизнес институции по неприятен повод. Мъжете да избягват конфликти с хора, родени под знака на Дева. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени,

РИБИ
Ще бъде благоприятно време за преместване в друго населено място. Жените ще се ангажират много емоционално с разрешаването на проблеми, което може да бъде повод за плач и разочарование. Мъжете ще имат благоприятен ден за съдебни или юридически действия, не само за вземане на важни решения, за стартиране на някои промени в живота ви, но също така и време, в което ще видите реални резултати от предишни ваши действия. Оставете напрежението на отминалия вече ден да се изпари, осигурете си почивка.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 ОКТОМВРИ: Лъвове, не вземайте необмислени решения! Везни, трудно ще се организирате!

Какво ви очаква в днешния ви успешен ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
През днешния ден трябва да повярвате в силите си. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за вас. Бъдете активни и в спорта. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от разума си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Благоприятно време за зачеване на дете, за осиновяване или други важни мероприятия, свързани с деца.

ТЕЛЕЦ
Ще имате по-добри финансови възможности или по-добра представа за финансовото си състояние от предишни дни. Ще разговаряте, споделяте, организирате различни събития предимно с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква семейна или обществена кауза. Желанието на една личност да заеме лидерска позиция в едно такова мероприятие, използвайки вашите възможности или контакти, не бива да ви притеснява. Всеки човек си има свой път на развитие.

БЛИЗНАЦИ
През този ден проявете по-голямо внимание при работа с финансови документи. Може сами да си създадете нежелани спънки, пречки или затруднения, ако не прочетете всичко написано в тях. Проявете такт и търпение, ако се опитват да ви ядосват или да ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Любовта ще направи с вас чудеса, повярвайте.

РАК
В близките часове не очаквайте финансови приходи. Но иначе денят със сигурност ще бъде доста успешен. За целите, които си поставяте, е нужно да сте последователни в действията си и без излишно суетене да ги следвате. Денят ще е добър старт за голям процент от представителите на зодията, тъй като разполагате с повече от една възможност за реализация на материалните си цели. Препоръчително е да действате самостоятелно и да не разчитате на околните. Послушайте интуицията си.

ЛЪВ
От известно време фокусът ви е върху работата – задачи, задължения и всички неща, които трябва да правите. Новолунието ви носи почивка от всичко това. Забравете да тичате наоколо и да се опитвате да се харесвате на всички. Забравете света и просто правете каквото ви прави щастливи. Вие обичате да решавате бързо, движите се от нетърпение или импулси. Не вземайте решения, докато не сте ги обмислили много добре. Рискът често е оправдан, но дори тогава обмисляйте всички плюсове и минуси, преди да направите избор и да решите нещо.

ДЕВА
Ще имате повече ангажименти, свързани с по-възрастни хора. Те могат да са свързани със здравословен проблем или с разрешаване на неприятна ситуация от финансов характер. Отношенията между представителите на различните поколения ще бъдат по-трудни и конфликтите ще са с неясно развитие. Ще бъде интересно обаче по отношение на професионалното ви развитие, тъй като сега ще възникне нова или по-добра възможност за вас. Новите хора в професионалното ви обкръжение ще донесат нови идеи за работа.

ВЕЗНИ
Трудно ще организирате и реализирате плановете си, свързани с дете или внуче. Ако работата ви е свързана с деца, то резултатите ще са незначителни или ще ви се налага да разрешавате сложни проблеми. Приходите в семейния ви бюджет и тяхното разпределение и употреба могат да са в основата на напрежение между членовете на семейството ви. Възможно е да възникне някакво усложнение или забавяне на пари, които очаквате да получите. Ще имате възможност да помогнете на млад човек, който преживява някаква лична драма.

СКОРПИОН
Забавянето на важна новина или информация може да се окаже доста изнервящо. Нейното получаване, когато и да е това, ще породи още въпроси или необходимост от важни решения. Жените ще имат благоприятно време за постигане на важни успехи, свързани с финансов договор, споразумение, повишение на заплата и др. Мъжете ще имат благоприятен ден да реализират важно за тях пътуване. Няма да имате достатъчно търпение или другите спрямо вас и това ще бъде причина за спорове и по-сериозни конфликти.

СТРЕЛЕЦ
Някои ще могат да разширят своите бизнес делови контакти. Може да получите интересни предложения за сътрудничество. Не забравяйте да се погрижите за здравето си. Сега имунитетът ви отслабва и можете да станете лесна плячка за всякакви инфекции и настинки. През втората половина на деня общуването с хората може да стане обременително и негативно. Това се отнася за познати, приятели, колеги, съседи и далечни роднини, с които традиционно поддържате връзка.

КОЗИРОГ
Може би ще понесете някакви загуби или може да не успеете да задоволите напълно вашите материални нужди и ще трябва да спестите от неразумни покупки. Организирайте добре бюджета си, съобразявайте се с регулярните си доходи и не разчитайте на допълнителни пари или неочаквана печалба. Ще преживеете неочаквани събития, свързани с приятели, които живеят близо до вас. Ще може да създадете нови познанства при неочаквани обстоятелства. Мнозина ще имат планове, свързани с пътуване предимно по семейни причини.

ВОДОЛЕЙ
Някои от вас ще посрещнат гости от друг град или държава. Каквито и планове или очаквания да имате във връзка с такива срещи, те ще се развият благоприятно и интересно за вас. Притеснение или паника може да възникне около близък човек, който ще попадне в трудна ситуация, инцидент или ще има проблеми със съдебно дело. Не всички ваши контакти и познанства обаче ще се развият в желаната от вас посока. Понякога ще ви се наложи да проведете срещи по неприятен повод или с неприятни, неотстъпчиви хора.

РИБИ
През днешния ден внимавайте с вещите в дома си, с разрешаването на битови проблеми, с покупката на нови неща за домашния комфорт. Не отхвърляйте с лекота мнението на другите, съветите на професионалисти и се съобразявайте с реалните си нужди. Много неприятни последствия могат да възникнат от една лъжа. Някои от вас ще преживеят моменти на страх или силно безпокойство, свързано с неочаквана промяна, с необходимост от вземане на трудно решение, или ще преживеят драма, свързана с близък човек.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 ОКТОМВРИ: Деви, бъдете внимателни зад волана! Везни, не рискувайте!

Вижте какви са съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Звездите съветват мъжете да избягват физическите натоварвания. Очаква ви един напрегнат ден, причината е емоционална импулсивност, предразполагаща към неизпълними желания. Парите ще идват от успешно сключени сделки и финансови проекти. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Обърнете специално внимание и на колегите си, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета.

ТЕЛЕЦ
Ако днес отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни. Денят ще е привидно труден, но и успешен. Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и приятелите си. Ден за изпълнение на ежедневните ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Хубавата музика може да свърши добра работа. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това. Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Идеален ден за разрешаване на финансови проблеми. Очаква ви приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Вечерта посветете на себе си, отдайте се на почивка, изяснете взаимоотношенията си, задоволете собствените си нужди. Схемата на работа ви е ясна и няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни.

РАК
Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Обърнете внимание на дребните неща. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които ви губят време и пари. Блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, нещата се подреждат и без вашата намеса.

ЛЪВ
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще ви оказва своята подкрепа през цялото време. Добър е за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в съветите им. Ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Денят обаче ще е нервен и неприятен за онези от вас, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите.

ДЕВА
Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Прекарайте повече време със семейството си, ако ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Денят ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси.

ВЕЗНИ
Не рискувайте и не залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Може би няма да получите парите, които очаквате, и това да ви направи нервни и сприхави. Затова пък до вас има хора, които ви обичат и подкрепят със съветите си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Повечето от вас имат шанс да спечелят бонус, повишение или друг подарък от съдбата.

СКОРПИОН
Ако имате стари неплатени дългове или нещо неясно около доходите ви, сега е време да ги платите и да изясните. Удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Време е да се погрижите за здравето си, започнете диета и правете пречистващи процедури. Не идеализирайте ситуациите.

СТРЕЛЕЦ
Опитват се да спечелят вниманието ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да ви предложат начало на нова връзка. Жените ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Бъдете деликатни, но твърди в решенията си. Възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им.

КОЗИРОГ
Приемете насериозно, ако ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте с обещания. Добър и благоприятен ден за реализация на финансови цели, но има и много предупредителни знаци за евентуален неуспех. Време е да се погрижите за здравето си – не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър хранителен режим. Близките ще ви зарадват с мил жест. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да ви предлага сделка – нищо от това няма да се получи.

ВОДОЛЕЙ
Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхищението на колегите ви. Отделете време за семейството си, трябва да избягвате споровете, защото вечерта ще сте с променливо настроение.

РИБИ
Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Владее ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Прекалено напрегнати сте в работата си, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada

Предишна публикация:
Почина майката на Силвестър Сталоун

Жаклин Сталоун е родена във Вашингтон в семейство на адвокат.

Затвори