Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 ФЕВРУАРИ: Лъвове, усилията ви ще бъдат възнаградени! Козирози, погрижете се за здравето си!

Дали усилията ви ще бъдат възнаградени – вижте съветите на звездите

публикувано

на

ОВЕН
През днешния ден ще ви натоварят различни проблеми, свързани с имущество, което семейството ви притежава и което може да бъде причина за конфликт помежду ви. Това е неблагоприятен ден за разрешаване на проблеми, свързани с наследствен имот или друг вид подялба с други хора. Не позволявайте това да ви повлияе и покажете постоянство. Опитайте се да не бъдете твърде упорити и непреклонни и действайте по-разумно при вземането на важни финансови решения, засягащи бизнеса ви.

ТЕЛЕЦ
Всякакво налагане на волята ви ще срещне съответния отпор от страна на другия човек. Важно развитие днес ще имат емоционалните ви отношения с половинката. Тези от вас, които са в очакване за среща с партньор, който живее в друг град, ще трябва да се въоръжат с търпение, тъй като това все още е невъзможно. През деня ще ви зарадва благоприятното развитие на вече започнати ваши ангажименти, които ще продължат своето развитие и през следващите дни и най-вероятно ще имат успешен завършек в най-близко бъдеще.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще успеете да получите различни заеми и кредити, но си струва да бъдете внимателни – грешките могат да ви струват скъпо. Особено опасни в този смисъл могат да бъдат някои нови вложения, защото можете да изгубите голяма сума. Бъдете по-търпеливи и се дръжте разумно. Ще осъществите своя мечта за пътуване наблизо. Здравословни проблеми не се очакват, но дръжте емоциите под контрол – нервната ви система няма да ви прости постоянните шокове, които могат да доведат до заболяване.

РАК
Пред вас е ден, в който ще преживеете разочарование, свързано с хора, които няма да изпълнят свое обещание или умишлено ще ви заблудят с невярна информация. Подобни действия ще ви накарат да бъдете по-решителни при отстраняване на подобни хора от обкръжението си. Ще осъзнаете факта, че е по-добре да имате малко, но истински приятели, отколкото много, но несигурни или несериозни. В работата ще успеете да решите проблем благодарение на интуицията ви и също на намесата на колега, на когото можете да имате доверие.

ЛЪВ
Усилията ви ще бъдат възнаградени. Опитайте се да не бъдете прекалено настоятелни с другите. Бъдете умерени в желанията си или може да ви обвинят, че постъпвате егоистично. В професионалната сфера ще бъдете много изморени и ще търсите развлечение. Склонни сте да не давате всичко от себе си в работата и един от началниците ви ще бъде разочарован от това. Не допускайте вашите деца да пътуват, независимо каква е причината. Едно такова пътуване може да постави семейството ви в неочаквана и сложна ситуация.

ДЕВА
Ако имате здравословни проблеми, избягвайте паника или излишен страх от консултация с лекар. Възможно е събитията напоследък да са ви наплашили, но вашата действителност е различна. Мъжете ще могат да разчитат на едно добро развитие на професионалните си ангажименти и дори да изпитат задоволство от добре свършена работа или задачи. Приходите ще растат заради усилията на работното място. Ще се появят допълнителни доходи, които с радост ще похарчите за любимия.

ВЕЗНИ
Здравето ви може да пострада, ако не спазвате редовна диета и не правите физически упражнения. Във всичко спазвайте правилната мярка. Умът ви пък ще бъде зает изцяло от мимолетни хобита и развлечения. Ще бъдете особено интуитивни и това ще ви помогне в ежедневието. Ще се появи възможността, която толкова дълго чакахте, внимавайте да не ви се изплъзне. Не скривайте истината само защото искате да избегнете спор с половинката си. Може да изпитате болка в краката, причинена от слабо кръвообращение.

СКОРПИОН
През днешния ден ще имате важни или полезни за вас разговори с жена относно различни ситуации във вашия или нейния живот, свързани с пари, кредит, застраховка и т.н. Възможно е да ви се наложи посещение във финансова институция като банка, застрахователно дружество и др. Научете се внимателно да пресявате информацията, която достига до вас. В публичното пространство ще има много опити за манипулация чрез различни твърдения, които могат да доведат до объркване на вашите представи за реалността.

СТРЕЛЕЦ
Избягвайте да вземате решения, ако нямате вътрешна убеденост, че това е най-правилното за вас. Търсете съвети при необходимост от хора, на които имате пълно доверие. При някои жени ще се наложи да отсъстват от работа или да се адаптират към промени, свързани с професионалните задължения и отговорности. Ще ви притеснява здравето на ваш приятел, колега или съсед, като няма знак за някакво фатално задълбочаване на проблема. Приходите ви няма да бъдат стабилни.

КОЗИРОГ
Всичко вършите с удоволствие и голямо желание. Ще привличате с лекота вниманието на околните – това ще ви помогне да блестите с талантите си в работата. Използвайте ситуацията, за да направите сериозна промяна не само в работата си, но и в живота въобще. Погрижете се за здравето си. Спазвайте режим, осигурете си достатъчно сън, избягвайте стреса, съблюдавайте диета, правете упражнения в дома си, по възможност се разходете на чист въздух – и болестта ще заобиколи дома ви.

ВОДОЛЕЙ
Рискът и парите за вас са несъвместими понятия, така че не се опитвайте да играете с високи залози, не инвестирайте печалбите си в съмнителни начинания. По-добре е да умножите това, което вече имате, тогава приходите ви ще бъдат стабилни. През деня различни новини ще ви върнат вярата и надеждата за едно по-добро бъдеще или ще ви дадат оптимизъм относно развитието на важен за вас проблем. Затова се опитайте да съхраните позитивно настроение и избягвайте прояви на песимизъм или меланхолия.

РИБИ
През днешния ден ще ви изненада неприятно поведението на млад мъж, който може да бъде ваш роднина, приятел или публична личност. За вас ще бъде напълно ясно, че това, което той говори, не отговаря на истината и това ще предизвика вашия гняв. Въпреки всичко, контролирайте добре емоционалното си състояние, защото подобна гневна реакция ще се отрази на здравето ви по един или друг начин. Препоръчително е да пиете повече вода, топъл билков чай и да приемате витамини и протеини.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 ФЕВРУАРИ: Деви, стойте далеч от интригите! Водолеи, не си играйте с чувствата на партньора!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Очаква ви благоприятен ден за вземане на решение или за грижи, свързани с имот извън вашия град. Ще изпратите с нежелание мъж на важно за него пътуване. Възможно е да имате близък човек от мъжки пол, който живее на някакво разстояние от вас и който в момента ви липсва или за когото се тревожите с оглед необичайните здравословни обстоятелства. Днес внимание ще изиска всяко едно ваше действие, независимо колко незначително изглежда то на пръв поглед.

ТЕЛЕЦ
Днес една ваша малка грешка или пропуск може да предизвика лавина от неприятни събития, конфликти и дори някакъв вид загуба. Това в голяма степен касае вашите финансови дела, но не само тях. Избягвайте да поставяте на изпитание вашето семейство, защото напрежението, на което всеки един член на семейството ви е подложен в момента, може да предизвика нежелано развитие и обрат на вашите отношения. Това важи в случай, че в семейството ви има теми, по които никой не обича да говори или се избягват.

БЛИЗНАЦИ
Очаква ви благоприятен ден за работа с документи, подписване на договори или споразумения, свързани с ваши материални или имуществени лични или бизнес интереси. Ще потърсите обяснения на действията на жена, която се опитва да постигне нещо чрез измами и манипулации. Разочарованието, което ще изживеете, ще бъде голямо, но в същото време ще се опитате да разберете мотивите за нейните действия. Ще следите с интерес новини, свързани с важно събитие от семеен характер.

РАК
През деня мнозина от вас ще пътуват и ще имат много ползотворни контакти. Представителите на знака, които се занимават с търговска дейност, ще имат много клиенти и поръчки. Възможно е да се появи някоя работа, която може да се работи и от вкъщи, или домът да стане средище на делови контакти. Ще имате възможност да се посветите или да отделите по-голямо внимание на своя дом и близкото си обкръжение. Вероятни са ползотворни покупки за дома или преместване в нов дом.

ЛЪВ
Ще ви се наложи да работите здраво. Възможно е в началото на деня някои представители на знака да получат интересни предложения за промяна на дейността или за преминаване на по-доходоносна позиция. Денят ще изисква да покажете своите професионални навици, активност и концентрация. Възможни са напрежения в отношенията ви с приятели и роднини. Някои представители на знака ще имат възможност да намерят допълнителни доходи, които да ще позволят някои належащи покупки за дома.

ДЕВА
Днес ще имате шанс да разширите своите хоризонти, а самотните представители на знака да се насочат към установяване на контакти с непознати хора. В средата на деня са вероятни семейни проблеми, свързани със здравословното състояние на по-възрастен роднина. Избягвайте задкулисните игри, стойте далеч от интригите и сплетните. Мнозина от вас днес ще бъдат използвани като експерти, защото вашата проницателност и мъдрост ще бъде нужна на хората.

ВЕЗНИ
На любовния фронт е вероятна пълна непредсказуемост в поведението на много заобикалящи ви хора. Ще се увеличи количеството на отношения, основаващи се не на чувства, а на материални облаги. Ще се увеличи и количеството на изневерите, но те ще бъдат така замаскирани, че трудно ще се разкриват от партньора. В двойки, където отношенията са изчерпани, вероятно да бъдат прекратени. Така че денят за някои от вас ще бъде пълен с експерименти и нови отношения.

СКОРПИОН
Неангажираните от вас ще намерят своята половинка сред хората, които се занимават със специфични професии. Възможно е влюбване от пръв поглед, въпреки че вашата избраница или избраник ще бъде далеч от вашите очаквания. Любовният роман може да бъде съдбоносен само в случай, че залагате само на своите чувства, а не на мнението на обкръжаващите ви. Семейните представители на знака ги очаква ден, изпълнен с разнообразие и приятни впечатления.

СТРЕЛЕЦ
Партньорите могат да намерят ново хоби или съвместна дейност, която да бъде свързващо звено между вас. Много е вероятно някои представители на знака да изпитат страст към друг човек, но това увлечение едва ли ще продължи дълго. Самотните пък ще си търсят партньор, който да задоволи не само техните сексуални, но и финансови потребности. Възможно е обаче да попаднат на хора, които няма да имат желание на споделят своите материални придобивки.

КОЗИРОГ
Днес семейните партньори могат да имат проблеми със суетността на своите половинки, но вместо критика един към друг, ще им се наложи да съхранят отношенията благодарение на съвместните си цели. Свободните представители на знака ги очакват много любовни отношения, но за съжаление без трайни ангажименти. Много е голяма вероятността за бързо сближаване с потенциален партньор, но след първото разочарование бързо ще прекратите връзката. Взимайте решения с разума си.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден не си играйте с чувствата на партньора. Семейните представители на знака ще бъдат изправени пред някои изпитания – като материални затруднения, манипулации – и ако те не се разберат, е вероятно в тези семейства да се стигне и до раздяла. Неангажираните могат да си спомнят за някоя своя стара любов и има голяма вероятност да поискат и потърсят среща с тази персона, но връзката може да се възобнови само ако в тези отношения не демонстрирате своето превъзходство.

РИБИ
За семейните или живеещите на семейни начала денят ще бъде благополучен и спокоен, но ако някои двойки имат сериозни разногласия, е възможно да се стигне и до конфликтни ситуации, но те в повечето случаи няма да са съществени и няма да доведат до необратими последици за двойката. Самотните представители на зодията ще имат много кандидати и трудно ще осъществят своя избор. Преди всичко ще заложат на визия и емоционална съвместимост.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 ФЕВРУАРИ: Телци, не се претоварвайте с работа! Раци, действайте с разум!

Какви конкретни успешни действия да предприемете – вижте

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ако мислите трезво и предприемете конкретни действия, ще се убедите, че нещата зависят от вас и вие имате силата да ги промените. Дори в други дни да сте се оставяли да ви обземат колебания, сега ще бъдете по-смели, по-борбени и ще постигнете напредък. Ще ви бъде по-напрегнато във финансов план вероятно поради възникването на по-големи разходи поради сложната ситуация, в която се намирате, или поради друга някаква причина. Нуждата ви да изпъквате ще подразни другите. Грози ви настинка, вземете мерки навреме.

ТЕЛЕЦ
Днес трудно ще намирате подход при разрешаване на финансови проблеми с хората около вас, тъй като ще имате различни мнения. Каквото и да загубите обаче, с когото и да се разделите, ще е част от житейския ви път. Нищо от това няма за цел да ви навреди или да разруши основите на живота ви. Причините са различни и вие сами постепенно ще ги разберете. Здравето ви изисква внимание и грижи – не се претоварвайте с работа и физическа активност. Следвайте диета, сън и почивка.

БЛИЗНАЦИ
Ще възникне неприятен конфликт с човек от близкото ви обкръжение, чието развитие може да ви изненада неприятно. Опитайте се да бъдете по-толерантни и разбиращи думите на хората около вас и избягвайте думи, които знаете, че могат да наранят вашите близки. Прояви на ревност могат да поласкаят партньора ви, стига това да не прерасне в неприятен конфликт. Очакват ви разговори, свързани със събития или с живота или здравето на жена, която живее в друго населено място.

РАК
Днес жените ще са склонни към по-големи или необмислени разходи, което ще създаде напрежение с останалите хора от семейството им, освен ако не живеят сами. Денят е благоприятен за развитието на вашите финансови дела, създавайки за мнозина от вас нови възможности за работа или за осигуряване на допълнителни доходи в това необичайно време. Всичко, разбира се, ще зависи от умението ви да вземате правилни решения и да действате с разум, а не водени от моментни капризи или печалбарство.

ЛЪВ
През днешния ден внимавайте с какви хора имате реални контакти не само поради физическия си допир с тях, но и поради тяхното негативно психическо въздействие върху останалите с песимистични новини и коментари. Ще трябва да се мобилизирате и да избягвате състояния на отпадналост на духа. Събитията ще са много динамични и ще изискват от вас да сте по-стабилни и готови да реагирате при всяка ситуация. Възможно е да се наложи да се погрижите за близък човек заради неговото здравословно състояние.

ДЕВА
Някои от неприятните новини или сложните ситуации, които ще възникнат през деня, ще имат отношение към вашата работа или към държавна институция. Опитайте се да разберете истинските желания на партньора си. Близките около вас ще оценят лоялността ви и ще ви се доверят. Партньорството ви ще процъфтява, а ако сте свободни, очаква ви скоро да откриете подходящата си половинка. Внимавайте какво ядете, може би е време да започнете диета, потърсете диетолог.

ВЕЗНИ
Не си изкарвайте лошото настроение върху хората около вас. За вас ще бъде важно да комуникирате с роднини, които живеят на разстояние от вас. Това особено важи в случай, че имате дете, което живее или работи надалеч от вас. Информацията, която ще размените помежду си, ще бъде интересна и полезна за двете страни. Денят не обещава пътуване и дори да планирате такова, са възможни промени, които ще възникнат поради ваше собствено решение или поради други важни обстоятелства.

СКОРПИОН
Свършете първо най-належащите си задачи. Оптимизмът ви ще ви помогне много при решаването на проблеми, свързани със здравословното състояние на ваш близък. Ще сте обнадеждени от благоприятното развитие на лечението му. Ще имате контакти с много хора, независимо по какъв начин ще се осъществят те. Възможно е работата ви да е свързана с клиенти или друга причина да изиска такава динамична комуникация. Партньорът ви днес ще ви мисли за наистина специален човек.

СТРЕЛЕЦ
Върху живота ви днес влияние ще имат различни хора, като повечето от тях ще бъдат добронамерени спрямо вас. Ще ви зарадва събитие в живота на приятели, което те заслужават. Новите ви приятелства ще имат дълготрайно значение в живота ви и ще са със стойностни хора, от които ще има какво да научите. Едно такова приятелство, създадено през днешния ден, дори може да бъде начало на перспективна любовна връзка. В работата обаче ще вземете погрешно решение, но ще успеете да го поправите.

КОЗИРОГ
Денят ще благоприятства развитието на вашите домашни и професионални дела, особено ако ви се наложи да работите от дома си. Добро развитие ще имат планове, свързани с ремонти и подобрения в дома ви, или такива, свързани с друг имот, който семейството ви притежава. През деня внимание ще изиска здравето на син, внук или друг млад мъж от семейството ви, което не бива да бъде повод за паника, а да ви накара да бъдете по-внимателни и грижовни. Ще се справите много добре в тази ситуация.

ВОДОЛЕЙ
Ще можете да предвидите желанията на партньора си, дори преди да ги е споделил. Ще ви изненада желанието на някой да се срещне с вас или да ви посети в дома ви. Вие сами ще трябва да вземете решение дали това е възможно и дали това е добра идея. Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, денят вещае неочаквани промени, свързани с неговото развитие. От вас ще се изиска по-практично да боравите с финансовите си средства и да избягвате всякакви рискове, свързани с пари.

РИБИ
Ако трябва, отложете по-скъпите покупки за по-благоприятно време. Денят ще има с какво да ви зарадва и в повечето случаи хубавите събития ще имат връзка с вашия личен живот. Присъствието на човек, роден под знака на Рак, ще внесе особено оживление в ежедневието ви. Ще имате интересни разговори за бъдещето си с хора, с които ви предстои да продължите напред. Възможно е да възникнат битови проблеми, за тях ще намерите бързо разрешение или ще са свързани с вещи, чийто ремонт може да почака.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 ФЕВРУАРИ: Близнаци, справяте се със задачите си! Деви, избягвайте конфликтите!

Какъв ще бъде днешният ви ден – вижте

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Пред вас е ден, в който определени събития ще внесат повече оптимизъм в семейните ви дела и планове. Появата на нови шансове и възможности ще ви даде криле и вяра, че трудното време постепенно започва да отминава. Особено благоприятно развитие ще имат събитията в семейства, където другият от партньорите е роден под знака на Рак или Риби. Проявете по-голяма загриженост към здравето или личните дела на ваше дете или на млад човек от семейството ви.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да допуснете сериозни грешки или да се поддадете на недобронамерена манипулация, която да ви коства някаква загуба или други усложнения. Вместо да драматизирате и да се безпокоите за неща, които може изобщо да не се случат, помислете какво бихте могли да направите, за да подобрите ситуацията в настоящия момент. Ако само се безпокоите, ще се чувствате жертва на обстоятелствата. Ще се зарадвате на добри новини, свързани с пари, или пред вас ще възникнат възможности за нови източници на доходи.

БЛИЗНАЦИ
Благоприятно влияние върху финансите ви ще се отрази на цялото ви семейство и е възможно това да се дължи не само на вашите усилия или работа. Денят е чудесен за творчески дейности и изяви, така че ако ви е обхванало вдъхновението, не отлагайте да реализирате идеите си. В професионалната сфера ще се справяте със задачите си перфектно, ще бъдете похвалени и възнаградени за това. Здравословни ангажименти за възрастен човек в семейството ще ви притеснят, но всичко ще бъде наред.

РАК
Успешно се справяте със задачите си, работата ви върви леко. Може да направите подобрения в дома си, имате финансовата възможност. Бъдете обаче предпазливи при харченето и подписването на договори, защото има риск да бъдете подведени. В любовта се радвате на стабилна и спокойна връзка. Ще ви изненада разговор или събитие, свързано с мъж и някакъв нов старт в живота му. Здравето ви ще бъде стабилно, но внимавайте за емоционалното си състояние и тонус.

ЛЪВ
Спокойствието ще се върне във вашия дом. Действайте предпазливо, особено ако трябва да вземете решение, което засяга и партньора ви. Често се усмихвайте, отхвърлете мрачните мисли, ярост, гняв и безсилие и се откажете от лошите навици. Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари или на новини относно пари, които ще получите в близко бъдеще. В работата се опитайте да обърнете ситуацията във ваша полза. Само внимавайте и не пренебрегвайте потребностите на другите.

ДЕВА
Ще се опитате да се сближите с някой, който ви кара да се чувствате сигурни. Предпочитайте компанията на добри приятели, като по този начин ще избегнете възможни спорове с половинката ви. Не е време за удоволствия. Избягвайте ненужни конфликти и неприятни разговори с познати. Обръщайте повече внимание на здравето си и това на близките ви. В работата си внимавайте за скрити опасности и капани. В професионалната сфера възможността, която очаквахте, е вече налице.

ВЕЗНИ
Берете възхитителни резултати и в работата си, и в любовта, и сред приятелите си. Главното условие за вашето спокойствие, успех и благополучие е да разпределите равномерно задачите си. Що се отнася до любовните ви въпроси, много ще зависи само от вас самите. Ще получите важен урок, както и добър съвет от близък до вас човек. В противен случай много добра възможност може да ви се изплъзне. Възможно е да имате здравословни проблеми около близък до вас човек, помогнете му да намери необходимия специалист.

СКОРПИОН
От финансова гледна точка ще ви се иска да направите нещо грандиозно. Да уцелите десятката обаче няма да е лесно, но да направите нещо глупаво и да почувствате финансов колапс – елементарно. Бъдете внимателни! Ще вложите време и енергия в развитие на важни за вас финансови дела и определено ще имате късмет в това да намерите нужната подкрепа. Ако ви се налага да прекарате повече време в дома си, вероятно това няма да бъде лесно за вашата свободна натура.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще може да направите много хубави неща за семейството си. Няма да ви липсват идеи и въображение. Ще трябва обаче да обърнете повече внимание на по-възрастна жена от семейството и да се опитате да й създадете някакъв емоционален комфорт – по-чести телефонни разговори, малки подаръци, изпратени по куриер, и други. В някои случаи може да имате и конкретен повод за подобни жестове. Ще имате и достатъчно време за комуникация с приятели от близо и далеч, с които ще има за какво да разговаряте.

КОЗИРОГ
Информацията, която ще размените с близък приятел, ще се окаже полезна и за двете страни, а в някои случаи може да предизвика необходимост от вземане на важни решения. Не трябва обаче да подлагате на изпитание здравето си, но вечните нерви могат да доведат точно до това. Опитайте се да запазите емоциите си под контрол, не се паникьосвайте и не изпадайте в тъжно настроение. Може да усетите леки болки в гърба. Опитайте се да намерите време за почивка.

ВОДОЛЕЙ
Финансовото ви положение е нестабилно – ту пълно, ту празно. Въпреки това, ако спестявате, ще бъдете в състояние да избегнете напълно кризите. Здравето обещава да не ви подвежда, особено ако спазвате режим на сън и почивка и ядете достатъчно пресни продукти. Запазете спокойствие и премислете начина си на живот, избягвайте излишен стрес и екстремни чувства – така ще можете да избегнете болестта. Белите ви дробове се нуждаят от кислород, така че ако пушите, се опитайте да спрете.

РИБИ
Бъдете внимателни обаче с половинката си. Животът ви е маркиран от преосмисляне на връзката ви с любимия и по-реалистичен изглед на нейното качество. Необоснованите и прекомерни изисквания могат да доведат до разпадането на взаимоотношенията. Не е добра идея да пътувате, освен ако това не е свързано с работата ви или с друга неотложна причина. Новините, които ще достигнат до вас от други населени места, често ще ви разочароват, натъжават или ще бъдат причина за напрежение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Канада признава геноцид в Китай срещу уйгурите, Пекин протестира

Китайското посолство в Канада нарече документа "срамен акт" и определи канадските депутати като "лицемери".

Затвори