Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 НОЕМВРИ: Козирози, пестете силите си! Риби, очаква ви важен разговор!

Започнатите дела изискват да продължите работата си по тях

публикувано

на

ОВЕН
Основното предизвикателство, пред което вероятно ще бъдете изправени, е да се научите да си партнирате с някого, защото само така ще успеете да осъществите желанията си в личния живот и целите си в професионалния. Ако имате трудности с човека до себе си, ще ги преодолеете по-лесно, ако ги приемете като възможност да си изясните някои неща, като действате открито един към друг. Очакват ви подходящи часове за разговори, но имайте предвид, че ще постигнете напредък, само ако сте готови да чуете какво има да ви каже другият човек и се вслушате в думите му или напътствията.

ТЕЛЕЦ
Започнатите дела изискват да продължите работата си по тях, но не превръщайте натовареността си в причина да се конфронтирате с всички. Ще получите очакваните финансови постъпления и дано те повишат настроението ви. Не пренебрегвайте простичките неща в живота си, те ви доближават до истината, която често ви убягва. Ако реагирате по-бурно или обратното – направите ли се, че нищо не се случва, едва ли ще стигнете далеч. В професионален план също заложете на сътрудничеството – ще ви бъде нужна подкрепа от страна на колеги, партньори или съмишленици.

БЛИЗНАЦИ
Денят е благодатен за работа по инициативи, зад които стои някаква идея или кауза, например благотворителност. На преден план ще излязат въпроси, свързани с финанси или с придобиването на някаква собственост. Довършете онова, което сте започнали, особено ако става дума за нещо, върху което работите дълго време. Спомнете си, че възможностите за големи и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази днес, когато се колебаете как да действате. Имате нужда от почивка, но напрегнете се още малко. Усилията ви ще бъдат възнаградени.

РАК
Днес ще трябва да установите баланс между това, което искате вие, от една страна, и желанията на друг човек, от друга. Трудно е да се каже дали ще го постигнете, защото всичко зависи както от вашата воля, така и от готовността на другия човек, замесен в ситуацията. Някои от вас ще осъществят комуникация и ще се опитат да постигнат компромис, но там, където позициите се разминават напълно, нищо чудно да се стигне до разрив. Каквито и събития да се случат през днешния ден, препоръката към вас е да приемате промените, дори когато не вие ги инициирате.

ЛЪВ
С помощта на близък човек днес успявате да разрешите проблем, който ви вълнува от доста време насам. Най-после усилията и търпението ви ще бъдат възнаградени. В личен план се радвате на отношението, което заслужавате. Скоро ще забележите подобрение в състоянието на близък приятел, който преживява промени. Опитвате ли да се окопаете на едно място и с всички сили да задържите онова, което вече сте постигнали, само ще си създадете повече трудности. Да се отказвате от сигурното ще бъде трудно за вас, но ако си напомняте, че всичко се случва за добро, може и да ви стане малко по-леко.

ДЕВА
На голяма част от вас днес им предстои кратко пътуване по работа. Ще ви се наложи да се запознаете с проекти, с които се е занимавал друг досега. Имате възможност да реорганизирате нещо, от което тепърва ще печелите дивиденти. Не се намесвайте в личните взаимоотношения на ваши близки, тъй като едва ли успеете да решите нещо. За тези от вас, които са се концентрирали върху работата, новините са добри. Вероятно е пред вас да се открие нова възможност, но имайте предвид, че да се възползвате от нея, може да означава да изпитвате известна несигурност или да предприемете някакви рисковани действия.

ВЕЗНИ
Ще си помогнете сами в някаква ситуация, ако проявите по-голяма гъвкавост и следвате хода на събитията, а не се опитвате да вървите срещу тях. Не се инатете да стане на вашето – така няма да постигнете нищо. Не си позволявайте днес да изпуснете нервите си, дори да ви струва, че няма друг изход. Намерете начин да си починете и изберете компанията на спокойни и уравновесени хора. Вечерта вашият любим човек ще ви изненада с красив навременен жест. Инициативни и енергични, ще създавате благоприятна атмосфера за забавления около себе си за цялото ви семейство.

СКОРПИОН
Очаква ви динамичен ден, в който едва ли ще имате време да скучаете – ще се срещате с хора, ще водите разговори, а в някои случаи – и преговори по делови въпроси. На някои от вас ще им се предложат добри възможности за професионално израстване, които не бива да се пренебрегват. Отговорно ще се отнесете към задачите си, така, че да ги приключите навреме и качествено, за да ви стигне времето за по-приятни неща. Имате какво да споделите и с какво да зарадвате близките си. Хубава вечер и за онези, които ще се радват на по-специално внимание.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще бъдете по-емоционални и е възможно да реагирате доста импулсивно. Денят е много подходящ да приключите нещо старо или да поставите ново начало в някаква област от живота си – особено ако става дума за взаимоотношения, финанси или бизнес. Акцентът ще падне върху работата – вниманието ви ще бъде насочено към служебните ангажименти и взаимоотношения. При някои от вас е възможно да се случи някаква реорганизация на работното място или да преподредите ангажиментите си. Така ще започнете навреме и ще завършите с успех всяка една задача.

КОЗИРОГ
Днес на много от вас ще бъде по-трудно да запазят спокойствие. Може би ще ви олекне, ако не криете чувствата си и споделите с близък човек какво изпитвате. Не предприемайте важни действия в днешния ден, защото има риск да реагирате прекалено емоционално. Добре е да посветите достатъчно време за почивка и уединение – не започвайте нищо ново и пестете силите си. Ако нещо ви идва в повече, не го правете насила. Ще се отрази добре на здравето ви, ако направите кратко прочистване на организма си, например храните се само с плодове в продължение на едно денонощие.

ВОДОЛЕЙ
Днес трудно ще проявите здрав разум, защото емоциите ще замъгляват мислите ви и преценката ви ще се влияе от тях. Денят не е удачен да се занимавате с въпроси, заради които се налага да общувате и да мислите логично, но пък има шанс да постигнете съкровените си желания. Това, което разкриете у себе си днес, ще определя действията ви през следващите дни. Социални контакти няма да липсват, телефонът ви ще звъни по-често и ще общувате активно с различни хора. Има риск обаче да проявите колебание по някакъв въпрос, така че ако не сте сигурни за нещо, по-добре не предприемайте действия.

РИБИ
Ако днес се чувствате недооценени и страдате от липса на внимание, това може би е знак да мислите малко повече за себе си. Вместо да очаквате някой да ви забележи или да ви даде онова, което заслужавате, помислете как да си го издействате сами – в следващите дни е възможно да проявите нужната смелост. Възможно е да проведете важен делови разговор, в който ще трябва да се договорите с работодател или със сътрудник. Що се отнася до интимните отношения, възможно е да ви налегнат някакви безпокойства. Не си блъскайте главата напразно – опасенията ви по всяка вероятност са безпочвени или най-малкото са преувеличени.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 ЯНУАРИ: Лъвове, не мислете за миналото! Скорпиони, излишно не се ядосвайте!

Добра идея е днес да обмисляте покупките, които правите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Отделете необходимото време за подготовка, която ще ви осигури добро представяне на изпити, интервюта за работа и нови проекти. През днешния ден интуицията ви ще бъде много изострена – при вас тя поначало е силна, но точно сега бихте могли да разчитате на нея особено много, за да взимате правилни решения и дори да предвиждате бъдещи събития. Така че ако имате някакво усещане за човек, за ситуация или дори за самите себе си, доверете му се – не е нужно да го обяснявате или да търсите разумни аргументи. Освен това ще бъдете по-креативни – може да ви хрумват интересни идеи или да се вдъхновите да сътворите нещо.

ТЕЛЕЦ
За да бъдете в синхрон със звездните влияния, опитайте се да правите нещата по различен начин, а не както винаги сте действали. Това важи не само за работата ви, но и за подхода ви към хората, особено при разрешаването на проблемите. Денят предоставя възможности да правите всичко с размах, но има риск да си поставите непосилни задачи, които няма как да свършите. Съобразявайте се с възможностите си и не губете връзка с реалността. Ако искате да оползотворите времето си по-добре, четете повече или практикувайте самоанализиране на фона на нежна и приятна музика.

БЛИЗНАЦИ
Добра идея е днес да обмисляте покупките, които правите, както и всякакви други стъпки, свързани с пари. В случай че не сте сигурни дали едно действие е правилно или не, по-добре задръжте, преди да го предприемете. Ще си спестите някои трудности и изнервящи ситуации, ако се опитате по-малко да критикувате и повече да приемате – както обстоятелствата, така и хората около вас, а също и собствените си действия. Ако поставяте строги критерии и предявявате твърде високи очаквания към любимия човек, към децата си или към колегите си, нищо чудно да се разочаровате или най-малкото да се изнервите.

РАК
В работата приключете каквото можете, а каквото не успеете, оставете за следващите дни, работата няма да ви избяга. Не е препоръчително точно сега да си правите кой знае какви планове, защото има вероятност нещо да се обърка в последния момент или да си промените решението. Може би ще ви бъде най-лесно, ако просто се отпуснете и се наслаждавате на случващото се. По всяка вероятност ще имате приятни преживявания на работното си място – може да получите подарък, изненада или колега да направи мил жест, без да сте подозирали, че е по-сантиментален.

ЛЪВ
Днес е подходящо време да си направите равносметка, както и да обмислите плановете и стратегиите си за развитие през новата година. Добре е да се опитате да приключите задачите си, поне колкото успеете. Ако усетите, че се критикувате за предишни грешки, простете си. Предстои дните ви да станат по-приятни – ще се издигнете много над нещата. Не мислете за миналото, а гледайте към бъдещето. Вероятно е събитията да търпят интересни обрати и да имате неочаквани срещи. Ще се отворят чудесни възможности за виртуални срещи с любими хора, които живеят далеч от вас.

ДЕВА
И през днешния ден за вас ще бъде валидна препоръката да бъдете по-умерени в харченето и да обмисляте внимателно по-големите покупки. Не го ли направите, има риск сами да си създадете финансови трудности. Бъдете внимателни най-вече през първите два-три часа на деня, когато ще проявявате най-голяма склонност да действате прибързано и ще искате да притежавате първото нещо, което ви хареса. В по-общ план събитията ще ви подтикнат да поемете отговорност за някои обстоятелства в живота си, които вероятно не ви се нравят, но ще се наложи да ги направите.

ВЕЗНИ
Ако на дневен ред излезе проблем, който отново се явява пред вас, обърнете му внимание – може би звездите ви подсказват, че правите нещо не както трябва, че трябва да коригирате стратегията си за действие или изцяло да смените посоката в определена житейска област. Хубавото е, че точно сега бихте могли да направите промени сравнително лесно – стига да осъзнаете, че не сте жертва на съдбата или на определени хора и че постигнатото е следствие от вашия начин на мислене и от действията ви. Тъй като много от вас ще бъдете по-смели от обикновено, не е изключено да се опълчите срещу някаква несправедливост, която досега сте търпели.

СКОРПИОН
Денят е чудесен да планирате нови начинания или дори да се вдъхновите и да промените начина си на живот, така че да съответства повече на потребностите и на желанията ви.. Ако следвате вдъхновението, независимо дали то ви подтиква да пътувате, да творите или да се погрижите за някого, ще се чувствате добре и ще получите нужните знаци, че сте на прав път. Не се ядосвайте, ако нещата не се случват както ви се иска или ако не сте достатъчно ефективни – звездните влияния ви подтикват да забавите темпото и да обръщате внимание на важните неща.

СТРЕЛЕЦ
Интересното при вас през днешния ден е, че ще останете напълно удовлетворени, ако решите да действате в полза на другите, например да подадете ръка на приятел, изпаднал в трудност, или да подпомогнете някаква кауза. Вероятно ще усетите, че точно в духа на отминалите празници изпитвате желание да правите добро и ще проявявате състрадание както към най-близките си, така и към познати, и дори към хора, които не познавате. Няма да ви свърта на едно място и ще искате да направите нещо интересно. Би било чудесно, ако посетите място, близко до дома ви, на което не сте били – новите впечатления ще ви подействат добре.

КОЗИРОГ
Овладявайте порива си да изисквате околните да правят това, което сте си наумили – ще си създадете проблеми и в крайна сметка нищо няма да постигнете. На дневен ред ще излязат служебни въпроси – може да си направите някаква равносметка или да обмислите на спокойствие какво ще правите, за да постигнете някаква професионална цел. Днес думичката „отговорност” ще бъде ключова при всички, но за разлика от други хора, които ще трябва да поемат задълженията си, при вас препоръката е по-скоро да не се натоварвате прекалено и да оставите някои задачи и ангажименти за другите.

ВОДОЛЕЙ
Вие сте сериозни хора, които държите да свършите всичко както трябва и в срок, но ако сте се нагърбили с твърде много задачи или се стараете да свършите и чуждата работа, нищо чудно да се почувствате изморени, изнервени и дори използвани. Няма за какво да се сърдите на другите, защото те не са ви виновни – просто спрете да се нагърбвате с много задачи, преразгледайте критериите, които прилагате спрямо себе си, и преценете кое е важното, а кое не е особено значимо и точно сега е възможно да остане на заден план. Не поемайте чужди задачи и делегирайте права на другите хора, а у дома си почивайте повече.

РИБИ
Днешният ден не е подходящ за усилена работа, така че го давайте по-лежерно и си осигурявайте време за себе си. Ако пък не можете да стоите на едно място, не изисквайте и от околните да го правят – само ще си навлечете проблеми, защото те няма да пожелаят да следват вашето темпо. Бъдете сигурни, че отделяте достатъчно време, за да останете сами и да си направите равносметка за постигнатото. Ако нещо не ви харесва, сега е моментът да помислите защо сте го допуснали и да промените поведението си. Имайте предвид обаче, че звездите ще ви подтикнат по-скоро да промените нещо в себе си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 ЯНУАРИ: Стрелци, вслушвайте се в чуждите съвети! Риби, събитие ще ви ангажира!

Ще продължите напред, защитавайки личното си пространство и дома

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Рискът ви със здравословен проблем отпреди няколко дни, оправдан или не, ще създаде повече напрежение в и без това забързаното ви ежедневие, но дано удовлетворението ви балансира различните емоции. В противен случай си вземете час за преглед при личния лекар. Ако към активността си прибавите и сдържаност по отношение на емоции и забележки, ще извлечете изгоди и придобивки. С интелигентни похвати и премерен риск може да направите живота си по-спокоен и хубав. Съвместни проекти и приятелско присъствие ще влияят върху решенията и поведението на много от вас.

ТЕЛЕЦ
Ако съществуващите неразрешени въпроси в интимната сфера ви накарат да потърсите причините и в себе си, това ще ви донесе напредък. Творческите ви планове ще намерят реализацията си. Искрено ще пресъздавате вълнуващите ви мисли, емоции и чувства, които ще се възприемат и оценят. Финансовите и лични въпроси ще провокират повече упорство и работа, но ще ги приключвате в срок и според очакванията си. Със същото внимание се отнасяйте и към околните, уважавайте труда и достойнствата им. Ще останете заинтригувани от едно предложение и ще го обмисляте, търсейки съвет и от близките си.

БЛИЗНАЦИ
Денят няма да бъде от най-леките, но с повече търпение ще преминете през него с по-малко загуби. Ако срещнете нежелание у някои да споделят разбиранията и проблемите ви, го приемете философски и се погрижете сами за себе си. За подготовката и реализацията на нов бизнес проект с приятели ще ви е нужно време, но ще се мобилизирате и в крайна сметка ще се справите. Компромисите ще ви сближат повече, отколкото да ви конфронтират, и това ще си проличи, стига да сте с подходящата нагласа за тях. Формулирайте очакванията си към другите, за да елиминирате недоразуменията помежду ви.

РАК
Ще продължите напред, защитавайки личното си пространство, близките и дома си. Елегантно и с достойнство ще се освободите от чуждо влияние и намеса, ще ви се отдава без особени усилия. Хоризонтите са обозрими, а новите ви идеи чертаят пътя напред. Финансови и духовни придобивки. Ще пристъпите към подготовка и реализация на проект, който за някои означава далечно пътуване, за други се свързва с преместване в нов дом, за трети – израстване в кариерата. В общуването си бъдете достъпни и честни, независимо от позициите, които заемате в обществото и на служебния фронт.

ЛЪВ
Днешният ден не е подходящ за експерименти, придържайте се към утвърдени похвати и действия. За необвързаните денят се свързва със смели решения и любовни преживявания. Широко скроената ви природа ще ви направи еднакво интересни, както за професионалните ви партньори, така и за хората, с които споделяте всичко останало. Повечето от вас ще насочат активността си към работни проекти, от които се очаква да подобрят финансите си. С вдъхновение и творчески заряд ще работите върху идеите си, изпъквайки със знания, рутина и широк поглед върху всичко случващо се.

ДЕВА
Препоръчително е да смекчите тона в общуването си и да бъдете повече толерантни към колегите си, без открито да фаворизирате някого. Стремете се към обединяване на усилията ви с тези на обкръжението, особено ако го налага и служебната ви характеристика. По свой начин ще разберете, че имате и верни хора до себе си, които заслужават доверието и уважението ви. В лицето на новопоявила се личност в живота ви ще откриете човек, на чието рамо да се опрете. Здравословните проблеми от последните няколко дни ще облекчите, ако следвате препоръките на специалистите и не прекалявате в нищо.

ВЕЗНИ
Бъдете внимателни в отношенията си към хората, с които общувате. В желанието си да прокарате на всяка цена своя идея, рискувате да ви упрекнат в манипулация. Въпросите, които са от важност за повече хора, е добре да подлагате на обсъждане, зачитайки мнението на всички. Радетели сте на правдата, но понякога се изкушавате в своя полза. Дамите ще имат вълнуваща среща и ще привлекат върху себе си трайно интереса на някого. Дайте си сметка дали имате чувства, или го правите заради спорта. Рискувате да се въвлечете в ситуация, в която, ако не сте искрени, ще съжалявате.

СКОРПИОН
Роднини ще ви притиснат с претенции и ще възникнат имотни спорове. Независимо от стремежите си, ще участвате според дела си. Пилеенето на средства няма да ви помогне да се отпуснете и освободите от стреса. Потърсете други начини за отмора. С присъщата си отговорност ще пристъпвате към всеки възникнал проблем и ще го решавате в движение. Ежедневието ви ще бъде наситено от делови ангажименти и емоции в търсене на най-добрите решения. Ентусиазирани сте да успеете на всяка цена. Бизнесмените ще имат значителни успехи и това допълнително ще повишава самочувствието и настроението им.

СТРЕЛЕЦ
Семейството ви няма да бъде пречка за вас, а ще е съпричастно на усилията, които влагате, за да направите живота на всички вас по-спокоен. Денят обещава да има повече топлина и радост в дома ви. Пред други ще се открият добри възможности за нова работа, която не трябва да отхвърляте. След време ще разберете, че тя е била вашият шанс. Вслушвайте се в чуждите съвети, но ги съпоставяйте с личните си предпочитания. В служебен план към вас ще бъдат отправени много очаквания, които трябва да насочите в реална посока. Задълженията ще ви отегчават, за това се постарайте да намирате вдъхновение и в по-приятни занимания.

КОЗИРОГ
В семейството ви настъпват промени, които ще ви засегнат в някаква степен. Едновременно ще ви се даде и отнеме по нещо, на което сте свикнали. Можете да работите по-усърдно по предстоящо ваше представяне, за да останете доволни от себе си. Добра вест от роднини, чието завръщане от далече предстои в близките няколко дни. Налагайки своя работна идея, ще преодолявате препятствия и ще се борите с хора, невярващи в бъдещето й. Професионалните ви успехи ще зависят от поведението ви към тях, за това не бъдете агресивни. С дипломация ще постигнете повече и за по-късо време.

ВОДОЛЕЙ
С аргументирани и разумни доводи ще можете да спечелите на своя страна високопоставени хора, чиято дума се слуша като закон. Работете съсредоточено и не хабете енергията си ненужно. Прозрението ще ви отведе до важността на детайлите и ще можете да отсеете ценното от плявата. По-осъзнато ще пристъпите към реализация на намеренията си, съобразявайки се с условията и налагащата се промяна. Добре обмисляйте всеки свой ход, за да не повтаряте стари грешки. С повече търпение и вяра в себе си ще успеете. Ще мобилизирате действията си, насочвайки ги в защита на интересите ви.

РИБИ
При техническото изпълнение на задачите ви са възможни известни затруднения, но с повече търпение и съдействие от страна на други хора ще се справите. Ще се наложи да проявите деликатност и в отношенията си с околните, като потиснете емоциите си и не им позволите да определят поведението ви. Направите ли го, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Изкушенията са фактор, с който предстои да се преборите. В противен случай рискувате да загубите ценни приятелства и придобивки. Предстоящо събитие ще ви ангажира. Съсредоточете се върху него, като разчитате най-вече на себе си, за да си спестите разочарования.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 ЯНУАРИ: Раци, не се доверявайте на ласкателите! Деви, трудът ви ще бъде оценен!

Деловите ви контакти подхранват у вас самочувствие

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще се радвате на повишено внимание от партньора си и от хора, които никога не са криели чувствата си към вас. В усърдието си да направите по-добри условията ви на работа и живот, ще вложите старание и време. Много от идеите ви ще намерят реализация, а с позитивното си въздействие върху околните ще включите в проектите си и свежи сили. Към променящите се обстоятелства около вас ще се отнесете положително и с гъвкави решения ще ги направите печеливши за себе си и хората около вас. Такива и други смели ваши амбиции ще ви позволят да получите повече от нещата, които желаете.

ТЕЛЕЦ
Промяна на месторабота, предложение за по-отговорен пост или просто по-добър бизнес климат ви очакват през днешния ден. Ще се сближите с хора, с които предстои да развиете добри взаимоотношения, делови и лични. Повлияни от градивната атмосфера около вас, ще направите усилия, за да освежите връзките си, като покажете разбиране и компромиси. С доброто си сърце и усета ви към печеливши проекти ще се превърнете в желани партньори. Помислете и за себе си, като се възползвате от благоприятните моменти около вас. С желание и енергия ще започнете със задачите, към които храните най-големи надежди.

БЛИЗНАЦИ
Деловите ви контакти подхранват у вас самочувствие на уважавани професионалисти и това е напълно заслужено. Някои ще получат избор на възможности за нова работа. Ако прецените, че новото място отговаря на вътрешните ви потребности и усещания, а също и на финансовите ви претенции, не се колебайте. Въздържайте се обаче да споделяте плановете си с когото и да било, след като ги осъществите, говорете за тях. Отнасяйте се с търпение към околните, бъдете великодушни към несъвършенствата им. Освободете ги от прекалените си грижи. Нека всеки от вас намери себе си и онова, което силно желае.

РАК
Със самочувствие, подобаващо само на вас, ще се справяте отлично с възникващите проблеми. Не се доверявайте на ласкателите, за да не станете жертва на интригите, които се плетат зад гърба ви. Пазете дома, офиса и всички места, където държите пари и ценни предмети. За повечето от вас здравето ще бъде проблем номер едно. Великодушни сте към близките си, но трябва да се погрижите и за себе си. Не проявявайте нетърпение, защото рискувате да вземате грешни решения. Преди да се хвърлите в ново удоволствие, помислете и за партньора си. Той търпеливо присъства до вас, но и това може да има граници.

ЛЪВ
На вас ви се предоставя възможността да подготвите предстоящите в семейството промени, и то по най-приемливия начин. През днешния ден ще реализирате намеренията си до подробностите, които сте предвидили. Благоприятните възможности ще ви позволят да се изявите в много посоки и следвайки плановете си, ще се застраховате от грешки и необмислени действия. Добрата ви организация ще проличи и в подреждането на приоритетите и без да губите енергия за излишни спорове, ще създавате условия за развитие на проектите си. Толерантност в общуването и уважение към труда на другата страна са част от качествата, с които ще си осигурите подкрепата на партньори и приятели.

ДЕВА
С толерантност, разбиране и с дискретното си поведение в деликатен момент ще повишите доверието към себе си. Не афиширайте позициите си, а работете в полза на интересите на всички. Повярвайте, трудът ви ще бъде оценен. Ще се вълнувате приятно от развитието на отношенията ви с интимния ви партньор. Ще усетите любовта му като топла и нежна ласка. Проникновено гледайте напред, предстоящите промени ще ви отредят водеща роля в много отношения. Нови предизвикателства ще ви изправят пред конкуренцията и ще можете да сверите критериите си за успешен бизнес.

ВЕЗНИ
Няма съмнение, че днес ще направите всичко, което е по силите ви, за да успеете във всичките си задачи. Мотивирани сте да работите и няма да ви липсва концентрация. Сами ще налагате темпото и ще търсите по-ефективни начини за реализации и проявления. Няма да робувате на вече усвоените си стереотипи, а ще прилагате нови стратегии и ще експериментирате. Съдбата ще ви толерира, като ще ви пробужда с нови хрумвания и идеи, не ги пренебрегвайте. Работете и се наслаждавайте на постиженията си. Има с кого да споделите успехите си. Няма да ви липсват внимание, обич и любов.

СКОРПИОН
Ще живеете в хармония със себе си, съчетавайки в едно разум и интуиция, нещо, което се отдава трудно на много други. Следвайки намеренията си, ще вземате правилните решения и ще постигате целите си. Спокойни сте, че в трудните моменти има на кого да се опрете и това не е измамно чувство. Анализирайки събитията, ще отвръщате на провокациите с точни и навременни действия. Ще овладявате емоциите си, без да усложнявате обстановката. Много от вас ще получат материални бонуси, позволявайки им да задоволят нуждите си, собствените и на близките си.

СТРЕЛЕЦ
В повечето случаи днес няма да се натъквате на съмнения в правилността на действията ви. За това не е нужно да убеждавате, но ако ви се наложи, вие го можете. Въпреки напрегнатото ежедневие ще внасяте настроение сред околните със свежото си чувство за хумор и добро настроение. В края на деня са вероятни кратко пътуване или посрещане на гости. Зимните температури няма да попречат на ентусиазма ви да подобрявате професионалните си умения. От качеството ви на работа ще зависят както финансите ви, така и бъдещите ви ангажименти. Ще продължите да търсите най-доброто за себе си, на работното място и у дома.

КОЗИРОГ
Упоритостта ви да довеждате делата си докрай ще благоприятства постигането на целите ви. Ще засилите деловото си общуване и в сътрудничество с хора, чиито интереси са близки до вашите, ще разширявате контактите и възможностите си. Практично ще влагате средствата си в печеливши начинания. Не се поддавайте на изкушения, провокирани от нездрави интереси. В интерес на доброто си име и бъдеще, трябва да не позволявате да ви използват за користни цели. Изпълнени с любов, ще се радвате на взаимност и ще живеете активно. Ще споделяте вълненията си с любимите ви хора и заедно ще планирате бъдещето си.

ВОДОЛЕЙ
Лесно ще постигате целите си, защото имате рутината и сте намерили верния тон в общуването си. Работните ви проекти няма да ви натоварват и предвид интересите си, ще бележите напредък. С днешния ви успешен ден започва добър период за бизнеса ви и за трайни материални придобивки. Не изоставяйте в темпото и нищо няма да спре устрема ви напред. Любовта ще заема централно място в живота ви, ще ви вълнува и създава неповторими изживявания. Позволете си повече удоволствия, ще ви заредят позитивно, особено по време на вечеря с близки роднини или приятели, организирана лично от вас.

РИБИ
Лекотата, която ще усетите през днешния ден, ще е допълваща съставка и в продължилата вече традиция да сте добронамерени, ведри и усмихнати. Насочете потенциала си към дейности, свързани с образование, туризъм, правни науки, реклама. Давайте най-доброто от себе си и на такова ще се радвате да получите. Живеещи в чужбина ще ви проводят добра новина и това ще ви накара да станете по-силни и борбени. Добре ориентирани в обстановката, ще откриете за себе си нови възможности за бизнес и професионално развитие. По-будните от вас ще пристъпят и към изпълнение на крайно смели решения, залагайки всичко, с цел бързи печалби.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА