Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 ЮНИ: Лъвове, ще се преборите с неудачите! Деви, вярвайте в доброто!

Личните ви предпочитания ще ви подтикнат към конкретни действия

публикувано

на

ОВЕН
В подкрепа на финансите ви, ще се проявят добре обмислените ви ходове. Няма да пренебрегнете фактите и съобразявайки се с тях, ще работите за просперитета си. Мислете практично и следвайте адекватно развитието на събитията. Няма да липсват изненади и ситуации, отнасящи се до различни страни от живота ви и поставяйки ви в нечия зависимост. Притежавате качества, позволяващи ви да се справите с тях, но е добре и да правите компромиси. Пробудете съзнанието си за духовните ценности и ги приемете като свои. Така с чисто сърце ще гледате на света и проблемите му, а също и на своите.

ТЕЛЕЦ
Ще отсявате същественото от дребното и ще вървите, следвайки сърцето си, като не пренебрегвате и разума си. Всичко е преодолимо, щом не ви липсва добронамереност и желание за действие. На деловите представители измежду вас им предстоят пътувания, срещи и постигане на финансови договорености. В повечето случаи ще оставате доволни от себе си. Днес кипите от енергия и имате усещането, че можете да свършите всички задачи, които последните дни сте отлагали по една или друга причина. Все пак не разпилявайте изцяло силите си, а ги концентрирайте върху най-важните текущи задължения.

БЛИЗНАЦИ
Активно ще се включите в живота около вас, като следвате и собствената си програма. Мотивирани сте да подредите живота си, пък и не само своя, и ще се потрудите, каквото и да ви струва това. На други от вас ще им бъде отредена ролята на вдъхновители и най-вече на лидери. Верни на природата си, ще се ръководите от вътрешните си убеждение, без да се влияете от чуждите настроения, доколкото това ви се отдава, защото няма да липсват изкушения. Имате сили да подобрите много неща, стига да сте добронамерени към хората и проблемите им. Любовни трепети ще ви владеят и ще ви насърчават за добри дела.

РАК
Личните ви предпочитания ще ви подтикнат към конкретни и смели действия, които освен умора ще ви създадат и много емоции. Не се колебайте да следвате порива на сърцето си, направите ли го, ще стигнете по-скоро до целта си. Целеустремеността ви, желанието и неуморният ви хъс са гаранция за успех. Хармонията, с която е пълна душата ви, ще продължи да присъства и занапред. Умението, което изграждате, да балансирате емоциите си, допринася за позитивното ви развитие. Интимна връзка владее сърцето и мислите ви. Ако тя все още е крехка, не я правете достояние на други, запазете я само за себе си.

ЛЪВ
Новите събития и предизвикателства ще ви заинтригуват и ще променят в живота ви. Притесненията ще отстъпят място на материална осигуреност и финансова независимост. Безуспешни ще останат усилията на хора от обкръжението ви да ви откажат от намеренията ви и да ви спрат от пътя ви. Това само ще засили интереса ви към новостите. Започващото е с тенденция да се развива. Не всичко обаче ще бъде такова, каквото бихте желали да е, но благодарение на волята и последователността в действията си ще се преборите с неудачите. Ще бъдете настроени на нежна и романтична вълна.

ДЕВА
Ще повишите активността си и в сътрудничество с хора, чиито опит и знания цените, ще напреднете в делата си. Наясно сте, че бъдещето е на знаещите и бързо адаптиращи се в обстановката хора, за това не спирайте в развитието си. По силите ви е да се справите с всяка ситуация и в това се убеждава всеки, който ви познава. Бъдете себе си и се радвайте на живота, вярвайте в доброто и се обръщайте с добро към другите. Жилищни притеснения могат да ви подтикнат към нестандартни решения, но не бива да изпадате в крайности. В интимния ви живот ще настъпят промени, водещи към раздели и нови съжителства.

ВЕЗНИ
Мотивирани сте да работите още по-усърдно, за да постигнете максимума при изпълнението на конкретна задача, та дори и това да ви лиши от други възможности. Разумните ви и прагматични действия ще ви водят в постигане на желанията ви, а когато това не стига, ще търсите нови посоки и начини за справяне с препятствията. Научили сте урока си и с търпимост към всички, с които ви се налага да работите, ще градите своето бъдеще. Агресивният подход би решил изхода, но не във ваша полза. Грижете се за здравето си и не пренебрегвайте сигналите на тялото ви.

СКОРПИОН
Дайте път на силните си страни, а в замяна ще печелите симпатии и готовност за сътрудничество. Сигурно е, че с труда си ще се наредите сред печелившите. Ще се радвате на близостта на хората, които желаете да имате до себе си, и ще споделяте вълненията си. Любовта ще ви изпълва с усещане за лекота и свобода. Новите отговорности ще ви поставят в качеството на консултанти, съветници, лидери, все важни позиции, които ще защитите с достойнство. С добри намерения и правилни действия ще осъществявате онова, за което се борите и желаете.

СТРЕЛЕЦ
С покровителството на влиятелни хора ще постигате по-бързо целите си, съумейте да покажете благодарността си, за да не изгубите от “късмета си”. Няма да останете излъгани в очакванията си, но и няма да разчитате на случайността, за всичко отговорността ще бъде ваша, за това и победите по-сладки. Добри развития за бизнеса, ще се възползвате от променените условия, бидейки на подходящото място и време. Обективни в оценките си, ще планирате проекти и ще следвате интересите си, без да драматизирате нещата. Решавайки проблемите си, ще помогнете и на други да се справят с техните, показвайки им пътя.

КОЗИРОГ
Интелигентното ви присъствие в обществения и бизнес живот ще привлича вниманието на хора, които ще изпълняват финансова роля в делата ви. Отдавайки приоритет на важните за вас задачи, ще намерите верните решения, ще смекчите тона си в общуването и заложите на добрите взаимоотношения с партньорите си. Високите ви цели ще отнемат повече време, усилия и воля, но няма да ви разколебаят, още по-малко да ви откажат. Умората и раздразнението също ще присъстват в живота ви, но без тях той би бил по-малко интересен. Добра идея е да се поглезите с личен подарък, свързан с красотата – например парфюм или козметика.

ВОДОЛЕЙ
Ще намерите сили да преодолеете възпиращите ви емоции и мобилизирани, ще приключите започнат проект, включвайки се в срокове и финансови рамки. Последното ще стане възможно с подкрепата на човек, чиято привързаност към вас е очевидна. Предстои ви нова активност, сключване на брак или обявяване на връзката ви, това са част от приятните вълнения, които следват. Пътуванията ще са резултатни, свързаните с тях очаквания не са напразни, но и заслугата ви е налице. Водени от опита и логиката на мисълта си, ще преразгледате отношението си към изкушаващо ви предложение. И няма да сгрешите.

РИБИ
Наясно сте с възможностите си и докъде можете да стигнете, не губете енергията си в съмнителни начинания с разочароващ край. Повече успехи ще имате в конкретни действия, за които сте подготвени и знаете как да приключите. Няма да ви липсва финансова обезпеченост, ако не с ваши средства, то на хора и институции, с които сте в делови взаимоотношения и които вярват във вас. Общуването с приятни, интелигентни и духовно богати хора ще ви носи удоволствие и ще ви мотивира за нови търсения. Не без ваше участие ще се стигне до положителна развръзка на ситуация, с добри последствия за много хора.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА