Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 МАЙ: Везни, не предприемайте финансови действия! Козирози, не оставяйте неприключени задачи!

Хубаво е да си изградите твърди убеждения и да ги следвате

публикувано

на

ОВЕН
Ако проявявате склонност да правите много жертви, нагърбвате се с чужди отговорности или се опитвате да решите проблемите на близки и познати, не е изключено през днешния ден да се чувствате напрегнати, гневни или изтощени. Да се грижите за другите е чудесно, но не бива да забравяте за себе си. Така че се осмелете да кажете „не“, ако не искате да направите нещо или прецените, че някой е прекрачил границата. Ако интуицията ви подсказва, че заслужавате нещо повече или че не сте на правилния за вас път, не я потискайте, а й се доверете.

ТЕЛЕЦ
Ако обърнете внимание на знаците през днешния ден, те ще ви покажат по недвусмислен начин истината за пътя, по който сте поели – дали е правилният, дали сте с точните хора и съответно какви промени би било добре да направите. Не е изключено у някои от вас да назрява важно решение, което да се окаже решаващо за развитието им през следващите месеци – например да напуснат работа, да сменят местожителството си или да възприемат нов подход в отношенията с определен човек. Денят ще бъде по-напрегнат за вас, особено ако в близкото ви обкръжение има човек, с когото сте в конфликт.

БЛИЗНАЦИ
Колкото и да искате да стане на вашето, вероятно ще срещнете съпротива и ще се изнервите. Разбираемо е да се дразните, но все пак не бъдете прекалено крайни – проблемът ще се реши само чрез диалог, но може изобщо да не стигнете дотам заради вашето нежелание да се вслушвате в чуждо мнение. Овладявайте гнева си и не тръгвайте с лошо, защото точно сега няма да стигнете далеч и може да вкарате и себе си, и близките си в затруднено положение. Що се отнася до въпроси, свързани с рутинната работа и финансите, колкото по-спокойно и старателно си вършите задълженията, толкова по-добре ще се справяте.

РАК
Днес ще се създаде възможност да се заемете с някои недовършени дела – вкъщи и на работа, или да се явите на изпит, който сте отлагали. Ако се концентрирате върху важните неща и не си губите времето в битки за това кой е прав и кой е крив, шансът да останете доволни от резултатите ще бъде голям. Към края на деня ще бъдете изправени пред дилемата дали да кажете това, което мислите, или да си замълчите. Всъщност, някои от вас дори няма да имат време да обмислят това и думите сами ще излязат от устата им. Така обаче ще се създаде възможност да нараните човек, на когото държите.

ЛЪВ
През днешния ден има голяма вероятност да настроите някого срещу себе си – така че направете опит да бъдете по-дипломатични. Предизвикателството пред вас ще бъде да прецените къде да проявявате по-голяма упоритост и коя ситуация ще бъде във ваша полза, ако отстъпите. Ако делата ви в някаква област се развиват добре и усилията ви дават резултати, значи вероятно сте на прав път и може да продължите в същия дух. Ако обаче удряте на камък за кой ли път, може би е време да помислите дали стратегията ви е правилна и да я промените по някакъв начин.

ДЕВА
Хубаво е да си изградите твърди убеждения и да ги следвате, но точно сега ще бъде във ваша полза да се вгледате в ситуацията и да сте по-гъвкави и адаптивни, а не да тъпчете на едно място. Тези от вас, които са били прекалено търпеливи, може да спечелят, ако този път гласът им се чуе. Ако пък обикновено става на вашето, сега е добре да разберете какво мисли човекът до вас, защото иначе отношенията ви може да пострадат. От средата на деня нататък има вероятност да проявите властно поведение или пък самите вие да пострадате от подобно отношение.

ВЕЗНИ
Ще трябва да проведете труден разговор, ако искате да промените критична за вас ситуация. Темата за финансите ще ви занимава доста активно – може би ще трябва да похарчите пари за нещо, което е важно за вас, да вложите средства в усъвършенстването си или да постигнете с партньора си разбирателство по паричен въпрос. Все пак не предприемайте свързани с финанси рисковани действия. Предизвикателството пред вас ще бъде да останете верни на себе си и да сте искрени с околните. На пръв поглед изглежда лесно, но е по-трудно да се направи – много от вас ще се страхуват, че ще се проявят в лоша светлина.

СКОРПИОН
През днешния ден някои от вас ще се притеснят дали няма да засегнат близък човек, а за други искреността може да предизвика спор с шефа или с колегите, с които работите по съвместен проект. От една страна, ще трябва да проявите търпение, от друга – ще бъдете войнствено настроени, така че не е много сигурно кое ще вземе превес и накъде ще се наклонят везните. Да сте честни с човека до вас и в същото време да не го нападате с думи ще бъде цяло изкуство, но тези от вас, които успеят да го постигнат, може да се поздравят – вие сте майстори в общуването.

СТРЕЛЕЦ
Любовните въпроси и важните взаимоотношения ще излязат на преден план през днешния ден – може да направите някакви разкрития за връзката си или за човека до вас или да вземете важно решение, свързано с бизнес партньорство. Възможно е поведението на даден човек да ви обърква и да имате чувството, че каквото и да правите, не зависи от вас как ще се развие ситуацията. Ако не сте сигурни как да постъпите, по-добре изчакайте малко – макар да ви се струва, че проблемът е в другия, има вероятност да не виждате някои подробности или да реагирате твърде емоционално.

КОЗИРОГ
Не оставяйте задачи, които може да приключите сега, за по-нататък – тогава ще ви вълнуват други неща и ще ви дойде нанагорно. Няма да сбъркате, ако пестите силите си за важните неща, вместо да изпадате в драми и да позволите на безпокойството да превземе мислите ви. Колкото и да не ви се иска, ще има притеснения, но ако намерите начин да не им обръщате прекалено много внимание и се концентрирате върху настоящето, има шанс да преминете по-леко през тях. Грижете се повече за здравето си, тъй като има риск по-силните емоционални преживявания или натоварването в работата да ви се отразят негативно.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е на работното си място да се окажете въвлечени в задкулисни игри. За предпочитане е да стоите далеч от подмолни действия, а още по-малко да подклаждате интриги или да злословите срещу някого. Дори да получите временно удовлетворение, в дългосрочен план ще загубите много – например ще си развалите отношенията с хора, които в бъдеще има вероятност да ви подадат ръка. Ако не сте доволни от заплащането си или от начина, по който се отнасят с вас в службата, сега е моментът да помислите за някакво обучение, допълнителна квалификация или как да развиете уменията си.

РИБИ
Дайте си повече време за почивка и потърсете компанията на позитивно настроени хора, в чието присъствие се чувствате добре, вместо да си губите времето в излишни конфликти и да влизате в борби за надмощие. Към края на деня бъдете по-внимателни, тъй като има вероятност да действате, водени от страх, завист или ревност, вместо да прецените правилно реалната ситуация и да реагирате адекватно. Мотивирайте добре действията си и не причинявайте вреди на околните, само за да стане на вашето, дори да си мислите, че е нещо „невинно“, като не им говорите.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА