Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 НОЕМВРИ: Телци, не се поддавайте на емоциите си! Деви, не се притеснявайте!

Можете да научите вести или да попаднете на някаква полезна информация

публикувано

на

ОВЕН
Много от представителите на знака ще бъдете изправени пред дилема. Може би ще трябва да избирате на кое да дадете приоритет – на личния или на професионалния си живот – или ще се чувствате раздвоени между желанията на партньора си и дълга към семейството. Също е възможно да изникнат финансови въпроси, което допълнително ще усложни положението. Имайте предвид обаче, че към средата на деня вашата преценка за ситуациите няма да е много обективна – ще проявявате склонност да тълкувате информацията както ви е удобно само и само да я нагодите според личните си желания и убеждения.

ТЕЛЕЦ
Ако случайно решите, че някой е против вас или иска да се възползва от вас, не бързайте да си правите заключения – може и да се заблуждавате. Ако отношенията ви с друг човек са по-напрегнати, опитайте се да не се поддавате на емоциите и да се обиждате, а си дайте малко време да осмислите положението – може би другият човек има основания да постъпва по определен начин и тези основания нямат нищо общо с вас. Днес вниманието ви ще бъде насочено към случващото се в дома ви. Ще ви занимават семейни въпроси от емоционален характер, но нищо чудно да се появи и финансов елемент, свързан с наследство или имущество.

БЛИЗНАЦИ
Трудността да бъдат разплетени натрупалите се проблеми ще се дължи и на нежеланието – вашето или на друг човек, да водите диалог и да намерите решение, което да устройва и двете страни. Тези от вас, които все пак успеете да надмогнете желанието да доказвате на всяка цена, че сте прави и сте готови да водите преговори, нищо чудно да постигнете успех. На работното място обаче преживяванията ви ще бъдат приятни – може да си поклюкарствате с колега или дори да се влюбите в човек, с когото работите.Н а повърхността всичко може и да се свежда до пари, но всъщност проблемът ще бъде по-дълбок и ще засяга дълго трупани емоции.

РАК
Ако сте обвързани, малко по-голяма толерантност и повече търпение няма да ви бъдат излишни, за да запазите хармонията в отношенията, дори да усещате трудно проявяването на тези свои качества. Към края на деня има възможност рискът от конфликти да се повиши, така че бъдете по-внимателни и не се опитвайте да се налагате над околните, ако не искате да ги отблъснете. Не се поддавайте на провокации. Денят е много благоприятен за любовния ви живот – може да започнете нова любовна връзка, да се радвате на повече романтика или някоя авантюра да прерасне в сериозно обвързване.

ЛЪВ
Звездните влияния ще подкрепят силно тези от вас, които са готови да правят усилия в името на партньорството, но имайте предвид, че това няма как да се случи, ако сте хранили илюзии към неподходящ за вас човек. Ако започнете нова връзка, има голям шанс тя да бъде трайна и двамата с човека до вас да гледате много сериозно на отношенията си. Така че оставете събитията да ви водят и не се опитвайте да ги контролирате на всяка цена само и само всичко да се развива както вие го желаете – нищо чудно накрая това, което не искате, да се окаже по-доброто.

ДЕВА
Правете си изводи само на базата на проверени факти и информация, а що се отнася до чувствата – вашите или чуждите, изобщо не си правете изводи: днес ще е едно, утре – друго. Предстоят ви мотивиращи мисли, ако учите нещо или сте се посветили на интелектуален труд. Възможно е към средата на деня да сте по-разсеяни и трудно да се съсредоточавате върху едно нещо. Не се притеснявайте – влиянието бързо ще отмине, но за всеки случай проверявайте дали сте изключили електроуредите у дома. Освен това не приемайте за чиста монета всичко, което ви се казва. Дори другият човек да има най-добри намерения, той може да ви заблуди, без да иска.

ВЕЗНИ
През целия днешен ден ще бъдете доста активни, а основният мотив за действията ви ще бъде желанието да промените установеното положение в някоя област от живота си. Стремежът ви справедливостта да възтържествува ще бъде силен и колкото повече е бил нарушен балансът, толкова по-силна ще бъде реакцията ви. За разлика от други дни, когато сте били по-плахи и несигурни, сега ще отстоявате убежденията си, дори да се наложи да бъдете по-директни или да направите някакви по-сериозни промени. Денят ще бъде изпълнен с предизвикателства за онези от вас, които сте били принудени да се съобразявате с чужди правила.

СКОРПИОН
Не е изключено днес да се породи конфликт на финансова основа или да се получи разминаване между ценностите и убежденията ви. Каквото и да се случи, приемете го като възможност да разкриете някои неща за себе си, за хората около вас или за взаимоотношенията помежду ви. Все пак внимавайте в разговорите и преговорите, защото точно сега съществува известен риск да ви разберат неправилно или да засегнете нечии чувства. Вероятно е темата за финансите да излезе на дневен ред, като въпросът ще засяга и други хора или банки. Ако притежавате собствен бизнес, възможно е да финализирате важна сделка.

СТРЕЛЕЦ
Днес събитията отново ще отключат така характерната за вас склонност да дълбаете под повърхността на случващото се. Някои може да направите драма от това, други – да намерите скрити съкровища като отговори и истини за себе си. Но това зависи от разбиранията на всекиго. Възможно е ситуациите да налагат да извадите скрити ресурси и да ги използвате. Това може да са пари, но е възможно и да са контакти, личностни качества или нещо друго, което притежавате и е ценно за вас. В началото на деня ще бъдете особено раними и ще изпитвате потребност близките ви хора да ви подкрепят.

КОЗИРОГ
Ако сте таили нещо в себе си, има голяма вероятност то да излезе наяве и емоциите да ви погълнат. Ще бъде във ваша полза, ако в тези моменти се съсредоточите главно върху себе си и собствените си преживявания, вместо върху хората и външния свят – дори да си мислите, че източникът на проблемите ви е точно там. Ще бъде полезно за вас да обръщате по-голямо внимание на практичните дела – особено финансовите, а също така и на творчески проекти, ако планирате да ги реализирате. Не оставяйте недовършено това, което сте започнали – имате шанс да видите резултатите от положените усилия.

ВОДОЛЕЙ
Що се отнася до парите, денят е благоприятен за финансови операции, но все пак бъдете малко по-внимателни, особено ако става дума за важно вложение или за голяма покупка – има риск да ви подведат. Не залагайте на хазарт – ще си създадете големи главоболия. Ще имате възможност да се освободите от някои ненужни неща. Каквото и прочистване да решите да направите – на тялото, на емоционалния си свят или на дома си, ще се почувствате добре, така че не отлагайте, а действайте. Ако физически не се чувствате добре, може да направите разтоварваща диета.

РИБИ
Можете да научите вести или да попаднете на някаква полезна информация. В работата ще общувате активно с колеги и сътрудници, но пък трудно ще се съсредоточавате. Бъдете по-пестеливи на обещания – има риск да обещаете нещо и после да не го спазите. Ако не сте убедени за нещо, по-добре не говорете, защото ще заблудите събеседниците си. Обърнете по-голямо внимание на здравето си – прекаляването с нещо, например с работа, както и нарушаването на душевния ви баланс може да ви се отразят негативно. Предстои чудесен ден за почивка – ако имате възможност, поглезете се хубаво.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 17 ЯНУАРИ: Близнаци, бъдете внимателни! Лъвове, разрешете стари проблеми!

Като цяло днешният ден ви носи по-активен социален живот

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Осъзнаването на факта, че имате все още много да учите за нещата от живота, ще ви бъде в голяма полза. Мъжете да избягват да се натоварват с повече ангажименти и отговорности, тъй като това ще се отрази неблагоприятно на здравето. Мнозина ще пътуват, както на кратки разстояния, така и на по-далечни. През деня ще имате повече контакти с приятели, ще общувате с най-различни хора, както е възможно да посрещнете гости от друго населено място. Финансовите ви дела ще бъдат отражение на действията ви отпреди дни. Жените ще се натоварят да търсят изход от неприятни ситуации и проблеми.

ТЕЛЕЦ
Ще имате възможност да видите истинското лице на човек, когото сте смятали за ваш приятел и който ще допусне голяма грешка в поведението или коментарите си спрямо вас. Една лъжа или измама от негова или нейна страна ще определи окончателно вашето бъдещо поведение към тази личност. Денят носи добри финансови резултати в работа или бизнес, особено ако те са свързани с продажби, транспорт или услуги. Възможно е да получите предложение за допълнителна дейност към основната си работа, което ще увеличи заплатата ви. Повод за събиране може да бъде събитие в живота на някой от кръга ви роднини.

БЛИЗНАЦИ
Ще бъдете приятно изненадани от новина, която ще получите от жена. Това определено ще ви бъде от полза или ще бъде в основата на някои ваши бъдещи успехи. Важно предложение или получаване на документ, чието действие или значение тепърва ще се види. Ще сте много активни, с желание да организирате различни неща, които смятате, че са важни за близките ви. Денят ще има много бързо развитие, затова добре планирайте задачите си, за да няма неприятни закъснения или други изненади. Бъдете внимателни с приятели или познати, които имат репутация на хора, на които не може да се има доверие.

РАК
През днешния ден ще бъдете търсени от приятели за споделяне на приятни моменти с тях, а може и вие самите да ги потърсите с такава цел. Ще възникне неотложен ангажимент, свързан с близка жена, без значение дали живеете заедно или не. Жените ще имат различни поводи за радост и настроение. Причина за това няма да бъдат само срещи с близки или приятели. Може да получите добри новини или да се зарадвате на успех на ваша работа или изява. Ще ви се наложи да приготвите подарък почти в последния момент за млада жена. Някои планирани или неочаквани събития или срещи ще ви върнат към миналото ви.

ЛЪВ
Вероятни са нови ангажименти със стари неразрешени проблеми, независимо дали имате настроение и време за тях. Това ще бъде труден ден, в който ще трябва да правите нещата бавно, с много разум и практичност в действията. Всяко прибързано решение ще ви връща назад, вместо да отчитате някакъв напредък. През деня ще имате постъпления на пари, но вероятно няма да е това, което очаквате. Бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас. Тяхната завист или злоба ще определят техните действия спрямо вас. Като цяло неприятностите ще следват линия на изчистване на ненужните неща и хора от живота ви.

ДЕВА
Трябва да сте внимателни, защото възникнали неочаквано ситуации ще определят бъдещата ви линия на развитие – дали ще продължите напред, или ще се завъртите в нов омагьосан кръг. Денят ще се запомни със събиране или събитие, свързано с роднина, приятели или колеги. Някои от вас ще преживеят емоционално една лична драма в живота на роднини или приятели. Внимавайте при шофиране и при използване на обществен транспорт. Мъжете ще са склонни да последват съвета на близка жена – майка, баба, по-голяма сестра и др. Това определено ще бъде във ваша полза и няма да ви навреди.

ВЕЗНИ
Предстоят ви срещи или събирания с приятели или с хора, с които имате общи интереси. Ще имате достатъчно време за любов и дано вече сте я срещнали. Повод за събиране или за някакво празненство ще бъде ваша близка жена или приятелка. Мъжете ще трябва да се държат на ниво, но не и да бъдат горди или високомерни. Има достатъчно хора около вас, които не одобряват някои ваши действия и решения. Не ги предизвиквайте точно сега с поведението си. Ще присъствате на събиране или ще приемете покана от мъж за някакво мероприятие извън вашия или неговия дом.

СКОРПИОН
Като цяло днешният ден ви носи по-активен социален живот, срещи със стари и нови познати. Жените ще гледат да очароват хората около себе си с различни подаръци, вкусотии и изненади. Бъдете внимателни, за да не се натоварите с повече задачи, отколкото можете да изпълните. Това може да ви се отрази на здравето в най-неподходящ момент. Не са изключени битови проблеми с повреда на техника или инсталация. Неочаквани преживявания с хора, родени под знака на Дева. Звездните ви покровители ще ви помогнат да се отървете от лоши навици, да придобиете сила и самочувствие

СТРЕЛЕЦ
Непременно се погрижете за здравето си. За да направите това, първо трябва да започнете да ядете енергийно здравословна храна. Така ще можете да укрепите аурата си и да намерите успеха. Много от вас ще могат да отделят важното от фалшивото, да определят бъдещите си цели в живота и бързо да влязат в работния режим. Всеки в една връзка ще се възползва от романтично бягство. Ще общувате с много хора, трябва да се пазите, защото има висока вероятност да бъдете измамени. Специални конспирации ще помогнат за предотвратяване на несправедливостта и лъжите.

КОЗИРОГ
В любовната сфера ви очакват приятни промени. Това важи особено за самотните, които търсят сродна душа. Те трябва да помнят, че късметът не се усмихва два пъти. Ако съдбата предоставя възможност да се срещнете с някой интересен човек, по-добре е да го използвате. Във финансовия сектор засега всичко е тихо и спокойно. Можете веднага да скочите право в кариерата си, като започнете да работите възможно най-безкористно. Възможно е много от вас изведнъж да загубят интерес към това, което правят сега. Това показва, че трябва да потърсите нова мотивация или нова работа.

ВОДОЛЕЙ
Не е необходимо рязко да напускате сегашното място – важно е да разработите план и да не рискувате. Ще имате много интересни и важни събития през този ден. Има поне пет неща, за които не трябва да говорите на външни лица . Много от вас ще бъдат обзети от вътрешна тревожност в началото на днешния ден, просто трябва да изчакате, докато всичко се уреди. Всеки, който иска да успее в любовта, бизнеса или работата, да помни, че решенията трябва да са истинските. Няма да е лесно да започнете нов бизнес, но бързите нашепвания за късмет и успех във всеки бизнес ще ви помогнат да се справите с трудностите.

РИБИ
Не споделяйте плановете си хората около вас поне през днешния ден. Те трябва да се пазят в тайна, тъй като в този случай вероятността от тяхното изпълнение ще бъде максимална. Това е добро време за пазаруване, подобряване на здравето, физическа активност. Струва си да общувате с хората по-внимателно. Доверете се на интуицията си. Това ще бъде полезно във всяка област от живота, особено в онези ситуации, когато трябва бързо да направите важен избор. Не се поддавайте на изкушенията, борете се с лошите навици и мързела. Важно е да бъдете постоянни в бизнеса и в любовната сфера.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 ЯНУАРИ: Овни, бъдете внимателни! Скорпиони, погрижете се за здравето си!

Ще имате големи очаквания за новите неща

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Тези от вас, които ще пътуват днес, да бъдат внимателни с транспортните средства, с багаж, с документи и с пари. Всъщност едно пътуване може да бъде свързано с бъдеща голяма промяна в живота ви. Денят ще ви ангажира с някакво събиране, среща или друго емоционално преживяване с приятели или с роднини. Може да присъствате и на събиране по специален повод, свързано със семейството на ваши приятели. Избягвайте обаче да се впечатлявате от различни предложения, които ви обещават по-добри или лесни печалби. Бъдете много внимателни с финансовите си ресурси и избягвайте всякакви рискови действия.

ТЕЛЕЦ
Някои от вас могат да обсъждат различни неща, свързани с наследствени пари или имущество, което не носи някаква голяма драма. През деня ще ви изненада информация, свързана с минали събития, която сте пропуснали да получите или която някой е забравил да сподели с вас. Като цяло денят ще ви поднесе няколко неочаквани преживявания, които ще оставят следа в живота ви. Ще се сблъскате с неприятности, които ще възникнат поради прибързани действия и решения на ваши близки роднини. Ще ви се наложи да впечатлите с нещо ваш баща, дядо, по-голям брат или друг любим човек.

БЛИЗНАЦИ
Ще имате големи очаквания за новите неща, които очаквате да се появят в живота ви в началото на 2022 г. Една неприятна новина определено ще успее да ви изненада, независимо с какво или с кого е свързана. Ще имате присъствате на различни събирания, ще търсите и ще умеете да се забавлявате. Бъдете внимателни, защото някой ви наблюдава, а неговата цел може да се окаже не толкова добра за вас. Ще можете да се зарадвате с някои важни или полезни за вас придобивки. Възможно е те да дойдат чрез покупка, която вие самите ще направите, но може да ги получите като подарък от роднини или приятели.

РАК
Това е ден, в който ще можете да напълните ръцете и душата си с различни материални и емоционални неща. Ще имате повече срещи и разговори с приятели от близо и далеч, с които ще имате различни теми за обсъждане или емоции за споделяне. Създаването на нови приятелства също е възможно, като най-вероятно това ще се случи при неочаквани обстоятелства. Някои от негативните преживявания днес ще бъдат свързани с неприятности около ваши лични вещи или битови уреди в дома ви. Пазете деца или възрастните хора от неправилна употреба на уреди, което може да предизвика някаква авария или инцидент.

ЛЪВ
Неприятна ситуация в дома на приятели ще бъде причина те да ви поискат помощ или вие да им предложите такава. Ще се радвате на различни подаръци или покупки лично за себе си. Ще искате да изглеждате добре и това ще бъде един от вашите приоритети. Ще усетите много силно любовта на една жена, независимо дали тя е до вас или е в Отвъдното. Много интересни емоции носи този ден за вас, но също така ще изисква разум, търпение и избягване на неразумно поведение. Мъжете ще са по-често недоволни от другите, отколкото от самите себе си. Ще ви бъде интересно да бъдете заедно с някой или ще се връщате към миналото си със спомени за такъв човек.

ДЕВА
Изненади ще има за всички ви. Те могат да дойдат чрез непознати хора, чрез някой, когото познавате отскоро, както е и възможно да бъде роден под знака на Телец. Жените ще са много силно заинтересовани от финансовите си дела и ресурси. Някои от вас ще очакват пари от наследство, наем, рента, наследствена пенсия и др. Други обаче ще се наложи да посетят дома на близък роднина или приятел по неприятен повод. Добри новини и емоции може да ви донесе едно момче или млад мъж. Ще трябва да бъдете готови за разнообразни преживявания и емоции от тази среща.

ВЕЗНИ
Това е време, което ще определи в голяма степен вашето бъдеще през 2022 година, чрез разговорите или решенията, които ви предстои да вземете. Разбира се, не всичко ще има възможност да се реализира, защото 2022-а ще дойде и ще премине с различни затруднения и ограничения. В много отношения късметът ще бъде на ваша страна, стига да не решите да го пропилеете за незначителни и мимолетни неща в живота си. Важна и положителна роля в живота ви днес ще изиграе жена с нейните разумни съвети, помощ или информация. Ще бъде благоприятен ден за пътуване и за планиране на събития, свързани с хора от различни населени места.

СКОРПИОН
През днешния ден може да ви изненада някой, който живее в друг град или държава. Мъжете често ще остават разочаровани от невъзможността да реализират или постигнат това, което искат. Възможно е да очаквате повече, да гледате единствено собствените си желания и интереси, без да се съобразявате с тези на хората около вас. Здравето ви ще е нестабилно и ще сте податливи на настинки и вирусни инфекции. Ще сте ограничени финансово, но при добре планирани действия може да си осигурите така важната за вас финансова сигурност за цялото ви семейство.

СТРЕЛЕЦ
Мъжете ще имат сериозен разговор или обща дейност с друг мъж, която може да е свързана с дома или с работата. Ще ви бъде лесно и приятно да общувате с хора, родени под знака на Везни. Ще имате нужда да се чувствате обичани независимо от възрастта си и ще сте много докачливи на тази тема. Някои от вас може да дадат воля на въображението си и да видят проблеми там, където те не съществуват. През деня ще бъдете щедри към деца и любими хора, особено от собственото ви семейство, но ще очаквате комплименти или думи на признателност на всяка цена.

КОЗИРОГ
Жените трудно ще следват изпълнението на задачите си днес. Все нещо ще ви обърква, ще ви разсейва или ще възниква нова необичайна ситуация. Ще имате желание да прекарвате повече време с ваши приятелки. Мнозина от вас ще пътуват и това ще ви донесе поне едно интересно преживяване. Важността и значението на днешния ден в живота ви ще се усети във вашите финансови дела, в шансовете, които сега ще възникнат и чието развитие ще бъде ваш приоритет. В много отношения късметът ще бъде на ваша страна, но това не трябва да ви прави непредпазливи, нетърпеливи, груби или алчни.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете готови да слушате какво ви казват другите хора около вас и да приемате тяхното мнение, без да предизвиквате конфликти или противопоставяне. През деня някои от изненадите ще бъдат свързани с разочарования или разминаване в очакванията ви, свързани с дете или млади хора от кръга ви роднини, както и с такива, с които работите. Предстоят ви разнообразни контакти с хора по различни поводи и с различно време на развитие, когато това касае някакви ангажименти. Определено чрез социалния си живот ще може да се обогатите с полезна за вас информация или с нови умения или познания.

РИБИ
През днешния ден особено много ще ви впечатлят разговори или действия с приятели. През деня може да възникне ангажимент, свързан с разрешаването на проблем или ситуация от имуществен характер на човек от кръга ви роднини. Ще трябва да се съобразите с това, което сте постигнали досега, и да не правите планове и да нямате очаквания за неща, в които не сте вложили нищо, за да бъдат осъществени. Някои ваши неуспехи или разочарования ще ви дадат добър урок и достатъчно материал за размисли. Всяко разочарование или друго негативно състояние ще е вследствие на ваши предишни действия.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 ЯНУАРИ: Раци, внимавайте с информацията! Скорпиони, възможни са изненади!

Предстоят някои важни моменти в дома ви

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще се радвате на едно по-спокойно и успешно време, с появата на различни възможности и шансове. Ще ви радват новини от хора, родени под знака на Скорпион. Любовният ви живот ще бъде колоритен, а изненади в отношенията са възможни и от двете страни. Предстои ви събиране или някаква ангажираност, свързана с личен празник в живота на приятел. Може обаче да имате затруднения или разочарования, свързани с ваши планове относно работа в друг град, нов бизнес или с пътуване. Затруднения могат да възникнат и за тези от вас, чиято работа е свързана с транспорт, комуникации, интернет и др.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден може да възникне напрежение, свързано с вещи или с техника в дома ви, с имот, за който носите отговорност или който семейството ви притежава. В материален и имуществен план денят носи повече напрежение или повече отговорности и задължения. Хубавите неща ще бъдат свързани с пари, със семейния ви бюджет и със семейството ви. Различни прояви на късмет могат да докоснат тези сфери от живота ви, но не бива да ги търсите или сами да ги провокирате. В такъв случай нещата могат да бъдат съвсем различни от вашите очаквания за развитието им.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще намерите интуитивно разрешение на проблемите си, което ще бъде голямо успокоение за вас. Някои от по-важните преживявания ще бъдат свързани с представители на знака Везни. Ще ви изненадат с неочаквана новина, предложение или с нещо друго. Жените ще са много чувствителни за неща, които планират за днес. Ще искате всичко да се случва по вашия начин, според вашето желание, но това трудно ще се получи точно така. Предстоят ви все пак незабравими събирания, емоции, срещи и нови познанства, които ще направят деня ви по-колоритен.

РАК
Предстоят някои важни моменти в дома ви, със семейството, с разговори и теми, които ще обсъждате и които ще са важни за новото начало през 2022 г. Ще се наложи да осигурите добри забавления на собствените си деца и близки хора, с някои интересни хрумвания или изненади. Ще имате едно определено очакване, което е малко вероятно да се случи. Възможен е неприятен спор или противопоставяне с човек от друго населено място. Внимавайте с информацията, която хора около вас ще ангажират вниманието ви, защото тя може да се окаже невярна, целенасочена към манипулирането ви в определена посока и цел.

ЛЪВ
Жените ще имат важни задачи за довършване и повечето от тях ще са свързани или с пари, или с разход на такива. Ще имате планове, свързани с дъщеря, сестра, майка или друга близка жена, най-вероятно с нещо, което ще има значение тях. Любовният ви живот ще премине в един нов етап на развитие, сякаш поради осъзнаване навлизането в една важна за личния ви живот година. За съжаление ви предстои да се срещнете и с трудни за разбиране, странни хора. Ще ви бъде интересно да ги опознаете. Възможно е да останете очаровани, но може и да се разочаровате, зависи какви очаквания имате.

ДЕВА
Неприятностите, които някой ще създаде в живота ви, няма да са умишлено създадени. Най-вероятно ще са вследствие на някаква грешка, прибързаност в действия или проява на наивност. Вие също може да имате някаква вина за конкретния проблем. Вечерта човек от кръга ви роднини или приятели ще бъде повод за семейно или приятелско събиране. Като цяло денят ще се запомни с повече срещи и разговори с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква кауза, бизнес и др. Вероятно ще ви се наложи да посетите банкова, съдебна или друга институция.

ВЕЗНИ
През днешния ден избягвайте опити за манипулация или разпространяване на невярна и непроверена преди всичко от вас информация или клюки. Тези от вас, които ще преживеят една стресова ситуация, трябва да знаят, че нейната цел е да покаже грешки в начина ви на работа или на общуване с околните. Ще преминете и през моменти на по-силно напрежение, което може да бъде причина за конфликти, неприятни спорове и дори размяна на обиди и обвинения. Особено внимателни бъдете. ще ви се наложи и да отложите една среща. Ще разчитате много на помощта или подкрепата на мъж в нещо, което е много важно за вас.

СКОРПИОН
Добро развитие ще имат отношенията ви с близки, приятели и партньори. Жените може да се окажат податливи към чара и обаянието на мъж, който може да бъде приятел или познат. Това може да ви накара да направите неща, които не харесвате, но в конкретната ситуация ще ви бъде трудно да откажете. Пред вас е важен за семейството ви ден, в които ще трябва да дадете най-доброто от себе си. Каквито и планове да имате, винаги са възможни изненади и неочаквано развиващи се ситуации. Мъжете ще са по-изнервени. Нетърпението ви най-силно ще проличи в дома ви и в отношенията с членове на семейството ви.

СТРЕЛЕЦ
Ще получите новина или информация, която определено ще бъде невярна, и дано усетите нещата навреме, преди да сте се забъркали в нещо неприятно. Внимание ще изиска работа и ангажимент, свързан с финансов документ, разписка, документ за превод на пари и др. Мнозина ще поканят в дома си приятели или съседи. Ще преживеете различни емоции, свързани с вашата любов или семейство. Събитията определено ще имат положителна посока на развитие, в повечето случаи очаквана, затова избягвайте да контролирате събития и хора, водени от моментни капризи или желания.

КОЗИРОГ
В емоционален план днешният ден определено ще има с какво да се запомни. През целия ден ще имате различни срещи или събирания, размяна на подаръци или на различни изненади, които вие сами ще приготвите за ваши близки или приятели, които не сте успели да се видите покрай отминалите празници. Особено вълнуващи преживявания може да имате с хора, родени под знака Близнаци. Денят вещае и важно събитие, свързано с човек от кръга ви роднини. Може да ви изненада появата му на гости в дома ви. Възможно е завръщане на старо, нелекувано заболяване или проблеми с хроничен здравословен проблем.

ВОДОЛЕЙ
Ще селектирате свои познанства и приятелства. Ще сте много антипатично настроени към човек, роден под знака на Козирог или Дева, който се опитва да ви провокира с действията си към неприятен конфликт. Във финансовите си дела ще имате по-добри възможности както от собствена дейност, така и чрез помощта на роднини. Приятелство с ваш връстник или по-млад от вас колега ще ви донесе неочаквано преживяване. Мъжете ще бъдат изненадани от една лъжа или измама, в която са допуснали да бъдат въвлечени. Ще се ядосате първо на себе си, а след това ще търсите обяснение от този, който е източник на тази фалшификация или интрига.

РИБИ
В семейните си отношения ще дадете предимство на желанията на жени от семейството си. Несемейните от вас могат да изненадат любимата жена с предложение за брак или с нещо друго. Това ще бъде много важен ден за вашето семейство поради различни причини, но най-важното ще бъде да заздравите отношенията си. Жените ще се лутат между различни емоции и желания. Понякога ангажирани със собствените си емоции, ще пропускате значимостта на важни събития, които се случват около вас. Същото важи и за новите възможности, които все пак ще се появят. Избягвайте конфронтация с близки хора.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА