Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 ДЕКЕМВРИ: Близнаци, спомени ви връщат в миналото! Лъвове, очакват ви щастливи събития!

публикувано

на

ОВЕН

Слънчевото затъмнение днес ще ви внесе желание да докажете на околната среда, че сте прави, и това може да доведе до проблеми. Трудно е за представителите на този знак да се сдържат, когато въпросът е лично мнение, и емоционалните изблици няма да повлияят на връзката по най-добрия начин. Важно е да разберете, че спорът и доказването на нещо е възможно, но за това не е необходимо да ставате груби и да унижавате тези, чиито мнения се различават с вашето.

 

ТЕЛЕЦ

По време на днешното слънчево затъмнение можете да се превърнете в заложник на собствените си илюзии, да се потопите в миналото твърде дълбоко, забравяйки за настоящето. В тази връзка е важно да имате предвид идеята, че реалният живот е много по-интересен от миналия, който не може да бъде променен или изживян два пъти. Денят ще ви донесе приятни перспективи, ако започнете да се срещате с нови хора, отделите време за техните нужди и се опитате да осъществите своята съкровена мечта.

 

БЛИЗНАЦИ

Миналото днес ще ви напомня не само за спомени, но и за хора, с някои от които искате да възобновите комуникацията. Преди да направите тази важна стъпка, е важно да запомните причината, поради която връзката е била прекъсната. Така можете да се предпазите от нови грешки. Освен това по време на днешното слънчево затъмнение съдбата може да ви донесе изненади под формата на случаи, в които сте допуснали грешки и ще трябва да бъдат прегледани, за да научите полезни уроци.

 

РАК

По време на днешното слънчево затъмнение трябва да не пропуснете възможността най-накрая да се справите със сложни въпроси. На 26-и е по-лесно да коригирате грешките от миналото, но за това трябва да поддържате равновесие и да не позволявате на емоциите да засенчват гласа на разума. Освен това затъмнението ще бъде чудесен знак за започване на нова фаза от живота ви. Ще изпитвате потребност както за емоционална, така и за финансова и домашна сигурност и особено през празничните дни.

 

ЛЪВ

По време на слънчевото затъмнение ще трябва да се справите с проблемите един по един, без да намесвате външни хора в своето решение. Това състояние на нещата може да предизвика негодувание и дори агресия, но е важно да се контролирате. Мобилизирайки вътрешните си ресурси, така ще можете да се справите с всякакви задачи и да получите заслужена награда за упорития си труд. Очакват ви щастливи събития, свързани със семейството ви, едни от тях сами ще предизвикате с вашето обаяние, а другите – околните ще провокират.

 

ДЕВА

По време на затъмнението ще спрете да бъдете учтиви. Много обаждания, дела и задължения ще ви накарат често да се срещате с хора и когато умората се усети, може да искате да бъдете груби. Внимавайте с думите и това ще ви помогне да се избегнат неприятности и да не се усложни и без това неприятна атмосфера. Не трябва да забравяте, че работата ви ще се отплати и победата няма да отнеме много време. Това още не означава, че трябва да харчите неразумно за излишни неща.

 

ВЕЗНИ

Слънчевото затъмнение днес силно ще влияе на емоциите ви и може да се сблъскате с критика. По време на това затъмнение е препоръчително да запазите мислите си за себе си, за да не изпадате в недоразумения и  да не станете жертви на недоброжелатели. В този ден е важно да разберете, че не всички критики ще бъдат конструктивни и ако има противници, те трябва да бъдат изслушани спокойно, така че анализирайте думите им в спокойна атмосфера. Ще изпитате обаче задоволство от щастливите си семейни отношения.

 

СКОРПИОН

Затъмнението днес за вас ще донесе изпитание в личния ви живот. Затова се налага за намерите компромиси, за да изключите конфликтите за нищо. В такъв труден момент е важно да се подкрепяме и вие ще разберат, че спокойствието в семейството е ключът към щастливия живот, а кавгите могат само да създадат много проблеми. Обхванати от празнично настроение, все пак внимавайте при влагане на средства, и то в наследствено имущество. Бъдете внимателни при по-смелите си бизнес начинания.

 

СТРЕЛЕЦ

По време на днешното слънчево затъмнение ще бъде полезно да проявите самообладание и отговорност. 26-ти е чудесно време да поемете контрола над ситуацията и да станете лидери. Благодарение на предприемчиви и активни действия от ваша страна, ще се окаже, че ще спечелите добра репутация и ще получите награда за вашите усилия. Помощта на другите със сигурност ще се отплати и в бъдеще ще бъдете подпомогнати, за да излезете от финансови затруднения.

 

КОЗИРОГ

Козирозите по време на днешното слънчево затъмнение не трябва да забравят, че сред средата им няма такива, които са в състояние да четат мисли. Ако имате страхове и притеснения, по-добре е да ги споделите с близки, за да получите навременна помощ и подкрепа. Подобна тактика ще ви избави от много проблеми и ще ви спести негодуванието. През празничните дни установявате нови приятелства и запознанства, които ще ви бъдат от голяма полза, но все пак не разчитайте изключително на тях през следващите дни.

 

ВОДОЛЕЙ

По време на затъмнението ви се препоръчва да се сдържате и да не стартирате нищо глобално. Това се дължи на факта, че не можете да изчислите силата си и в крайна сметка да спрете на средата. В този ден е най-добре да се заемете с приключването на текущи дела, за да освободите време за нови начала в по-благоприятен период за това. Пътуването ви днес ще бъде свързано с научната ви дейност, като не е изключена и вероятността за уреждане на юридически въпроси. Бъдете с повишено внимание най-вече при уреждане на служебни въпроси.

 

РИБИ

Днешното частично слънчево затъмнение ще ви зарежда с оптимизъм и позитивни нагласи, които са толкова необходими в края на годината. Дори и да няма причина за забавление, усмивката не трябва да напуска лицето ви, защото при високо настроение е много по-лесно да се справите с делата си и да  устоите на негативизма. Тези, на които им липсва решителност, трябва да се обадят за помощ от роднини, които ще помогнат да намерите сили за решителни действия. Не са изключени и съпружески разправии за пари или за други домашни и семейни проблеми.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 МАЙ: Телци, запазете спокойствие! Раци, не се поддавайте на провокации!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Този ден ще даде начало на ново развитие на вашия живот, ако решенията са взети правилно. За повечето знаци на зодиака това е един доста обещаващ ден. Имате добри шансове да усложните отношенията си с близки или колеги. Причината за това може да е вашата бурна реакция на ситуация, която няма да ви хареса съвсем. Особено успешни ще бъдат изчисленията, анализът на данните, работата с компютрите. Трябва да се опитате сами да разрешите незначителни проблеми, но по лични въпроси не се колебайте да помолите приятелите си за помощ.

 

ТЕЛЕЦ

Неочаквана ситуация може да ви извади от обичайния ритъм – запазете спокойствие, всичко ще бъде уредено. Ако не знаете как да действате, не забравяйте, че имате хора, на които да разчитате. Днес може да имате характерни промени в настроението, които могат да повлияят негативно на отношенията ви с роднини или колеги. Издържайте на изкушението да прехвърляте отговорността на другите. Това може да повлияе негативно на резултатите от работата ви и да ви отдалечи от целта.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес можете да направите повече от планираното. Този ход на събитията ще добави много положителна енергия за вас, защото ще имате повече време през уикенда. Може да се наложи да прибягвате до преглед на бюджета, по-специално да преразгледате лимита на допустимите разходи. Ако имате възможност да вземете допълнителна работа – не отказвайте, защото можете да балансирате финансовото си състояние. Енергията ви днес ще бъде в разгара си – опитайте се да насочите излишъка от енергия в творчество или физическа работа.

 

РАК

Ако днес се чувствате ядосани, не се тревожете. Може би именно това чувство ще ви позволи да намерите изход от ситуация, която дълго ви притеснява, или да се сбогувате с хора, чиято компания ви е неприятна. По време на работа се съсредоточете върху решаването на стари проблеми и разработването на бъдещи планове. Творческата ви рутина и вашата изобретателност днес ще ви бъдат в голяма помощ. Не се поддавайте на провокации.

 

ЛЪВ

Днес имате голям шанс да установите полезни контакти, които с течение на времето ще ви помогнат за решаване на затлачени проблеми. Всеки бизнес, който предприемате, има всички шансове да приключи успешно. Разположението на планетите днес е такова, че ще трябва да говорите с партньора си. Ако усещате, че любимият човек ви се „изплъзва“, то не отбягвайте разговорите и обсъждането на даден тревожен въпрос. Действайте бързо.

 

ДЕВА

Днес може да е наложително да си изработите цялостен план за погасяване на вашите дългове и кредити. Първо отделяйте дължимата сума и след това разполагайте с останалата част от парите си. Вероятно днес ще ви е трудно да се преструвате, че всичко в личния ви живот е наред. Ще сте наясно, че предстоят промени в семейния ви живот, ако искате да съхраните връзката си в бъдеще. За да имате сигурност във всяка една сфера от живота ви, се изискват повече приходи.

 

ВЕЗНИ

Ако се наложи да започнете втора работа, то ще е добре да се обърнете към влиятелен човек, който да ви даде препоръка. Възползвайте се от благоприятната астрална конфигурация, за да подобрите отношенията си с вашия партньор. Насочете мощната си страст към любимия ви човек, а не към решаване на битови проблеми. Контактите и връзките ви с различни компании и бизнес партньори ще ви позволят да разпрострете дейността към още по-голяма аудитория, което ще ви донесе по-високи приходи.

 

СКОРПИОН

Телефонните разговори ще имат голямо значение днес за развитието на ваша скорошна бизнес идея. Важно ще бъде за вас да не влизате в пререкания с партньора си през този ден. Проявете разбиране и се съгласете с мнението на партньора си, за да избегнете евентуален конфликт и да запазите отношенията си такива, каквито са били и до момента. Много е вероятно да получите предложение за някакъв тип надомна работа, в която да се включи цялото семейство.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще имате шанса са поискате прошка от партньора си за допусната грешка или отправени упреци и обиди. Разбира се, трябва да сте наясно, че нещата във връзката ви няма да се променят за една нощ, но поне ще сте направили първата стъпка. Работата от вкъщи може да ви даде нова идея да развиете ваш собствен продукт или услуга, чрез който да печелите допълнителни пари. Това не означава, че ще трябва да напуснете настоящата си работа, а просто да съвместявате две дейности.

 

КОЗИРОГ

Астралната конфигурация днес може да ви вдъхнови да търсите нови преживявания и запознанства. Но ако доскоро сте имали сериозна връзка, то вероятно ще искате да разберете къде сте сгрешили в предишната ви връзка, преди да се впуснете в нова такава. Не е важно за вас колко пари имате към момента, а какво качество на живот имате и какви неща можете да си позволите. Грижите за семейството ще са от първостепенно значение днес. Сега е моментът да изявите и талантите си в някаква арт дейност, свързана с рисуване или фотография.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес бъдете изключителни внимателни с думите и действията си спрямо любимия ви човек. Не се отнасяйте към партньора си като към ваше притежание. Не внасяйте стрес у половинката си по какъвто и да е начин. Предпочитате да се обграждате с красиви и скъпи вещи, скъпи технически устройства и хубави дрехи. Понякога харчите много повече, отколкото печелите, така че целта ви трябва да бъде да уравновесите финансите си и да се хванете на втора работа, особено ако имате и заеми.

 

РИБИ

Днес може да разберете, че сте наясно какво искате от живота и връзката си, но вероятно няма да сте достатъчно смели да зададете този въпрос на партньора ви. Не се страхувайте и говорете спокойно с половинката си, тъй като разговорите ви ще вървят перфектно с абсолютно съвпадение в мненията ви. Продажбите ще имат успех днес, така че пуснете онлайн обяви за всичко в дома ви, което смятате, че няма да ви е необходимо. Със спечелените пари може да си подменете някои стар уред в домакинството си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 МАЙ: Раци, справяте се с важни задачи! Везни, очаква ви труден ден!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

През първата половина на деня ще можете да издържите на силните напрежения, но в случай, че имате здравословни проблеми, вашата увереност рязко ще спадне. През втората половина от деня ще възстановите голяма част от здравословното си състояние. Семейните двойки навярно са се отказали от проблемите си, така че през този ден ще продължат с големи стъпки напред, спокойно и романтично. Ще можете да се насладите на приятната компания

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще можете да се справите с повечето критични ситуации, които се очертават. През цялото време ще бъдете позитивно настроени. Ще имате усещане за удовлетвореност. Добрата новина е, че ще имате повече контрол върху емоциите си. Опитайте се да не бъдете прекалено натрапчиви спрямо вашата половинка, тъй като може да се почувства задушена от думите ви. Оставете партньорът ви да диша свободно, вслушайте се в съветите му.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще бъдете в добро здраве и настроение днес. Дори промените в емоционалното положително състояние ще гравитира около високите нива. Ще можете да изградите и нови отношения. Звездите ви съветват да консумирате повече течности, за да поддържате енергийното си ниво. Щастлив ден за вашите любовни отношения. Венера ще ви вдъхнови със силни чувства и ще знаете как пламенно да включите партньора си в търсенето на максимално удоволствие на сетивата.

 

РАК

Ще имате добра активност днес. Ще можете да се справите с няколко важни задачи. Вашите енергии ще бъдат балансирани. С добро здраве и силна решителност днес ще можете да постигнете много. Просто избягвайте емоционалните изблици. Възползвайте се от възможността да прекарате всеки свободен момент с любимия човек, като му посветите най-добрите си чувства. Чудесни възможности за самотните, които търсят романтични вълнения. Последвайте интуицията си, тя няма да ви подведе.

 

ЛЪВ

Препоръчително ви е днес да бъдете обективни, докато се занимавате с личните си проблеми. Ако бъдете субективни, това ще генерира емоционален стрес не само за вас, но и за половинката ви. Звездите ще работят във ваша полза, ще бъде чудесно, ако се  възползвате от тази възможност, за да превърнете деня си в истинско щастие. Самотните да се готвят за вълнуващи срещи. Доверете се на сърцето, то ще ви подскаже как да постъпите.

 

ДЕВА

Първата половина на деня ще бъде добра в здравословен аспект. Но има вероятност да не можете да устоите срещу стресовите състояния през втората половина на деня. Трябва да избягвате задачите, които натоварват мозъчната ви дейност. Днес ще сте особено изнервени и твърде силно раздразнителни. Лошото ви настроение вероятно ще накара любимия ви човек да се държи недружелюбно. Към края на деня вероятността от конфликти ще отмине само ако направите нужните компромиси.

 

ВЕЗНИ

Очертава се един натоварен ден. Вероятно ще извършвате дейности, които ще ви насърчават. Доброто ви здраве ще помогне да имате и добри печалби, което допълнително ще повиши положителното ви настроение. Този ден ще ви поднесе нови надежди, които ще изпълват сърцата ви, така че трябва да имате положителна нагласа, а не отрицателна такава, която би могла да ви накара да си направите погрешни изводи и преценки. Доверете се на интуицията си за вземане на правилните решения.

 

СКОРПИОН

Няма вероятност да се сблъскате с предизвикателствата в здравословен план. Може би ще имате доста шансове да завършите повечето си домашни задачи и ще се чувствате много спокойни. Като цяло е добър ден от гледна точка на здравето. Едва ли ще може да споделите своето намерение, защото има вероятност да засегнете любимия си човек. Навярно имате различно виждане за любовния ви живот, което ще бъде малко неразбираемо за половинката ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще бъдете напълно концентрирани. Въпреки това има вероятност да се опитате да балансирате между личната и професионалната сфери. Най-вероятно ще успеете да постигнете всички цели заради добрите планетарни позиции и доброто си здраве. Влюбените ще трябва да бъдат по-търпеливи и по-открити този ден. Някои от най-близките ви няма да бъдат в настроение, така че ще се наложи да опитате и поддържате правилния романтичен баланс.

 

КОЗИРОГ

Ще имате възможността да се справите с неудобните ситуации днес. Въпреки това някои събития могат да ви внесат големи обърквания. Също така има вероятност да ви притеснят някои здравословни проблеми. Семейните и влюбените двойки ще трябва да избягват да се оплакват, без да правят намеци за недоволство. Необходимо е преди всичко да търсят начини и време, за да бъдат заедно, споделяйки съкровените си неща.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде твърде предизвикателен днес. Ще имате ненужни прекъсвания, които ще направят ежедневието ви по-трудно. Като цяло здравословното ви състояние ще бъде твърде уязвимо през този ден. Така че непременно си осигурете поне малко почивка. Неангажираните могат да срещнат класически, елегантен и добре възпитан човек. Бъдете внимателни, защото в крайна сметка това може да не се окаже човекът, когото сте търсели за сродна душа.

 

РИБИ

Възможно е да бъдете подложени на силен стрес през този ден. Препоръчително е да избягвате медии, които може да ви нанесат панически страх. Направете всичко възможно, което може да ви накара да се чувствате все по-спокойни. Семейните двойки навярно са се отказали от проблемите си, така че през този ден ще продължат с големи стъпки напред, спокойно и романтично. Ще можете да се насладите на приятната компания.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 МАЙ: Телци, погрижете се за парите си! Лъвове, укрепете здравето си!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Изглежда, че ще се справите с някои извънредни ситуации в здравословен аспект. Затова се опитайте да приемате повече течности през този ден, така ще се почувствате по-крепки и работоспособни. Измислете работещ план за това как можете да изплатите дълговете си и все пак да спестите пари за бъдещи непредвидени ситуации. Бюджетирането ще ви даде спокойствие и ще ви накара да се насладите на ежедневието си. Не харчете готовите си пари за неразумни и понякога твърде скъпи и ненужни покупки.

 

ТЕЛЕЦ

Денят може да ви донесе както радост, така и известна болка. Въпреки това звездните знаци са добри, че ще имате страхотни моменти на свързване със семейството си, тъй като изглежда, че се отправяте към някакво запомнящо преживяване. Ако харчите парите безразсъдно, вашите сметки със сигурност ще излязат на червено. Може най-накрая да осъзнаете, че трябва да се погрижите за парите си, за да се освободите от натрапващия се капан за дълговете не само към банките, но и към близки до вас хора.

 

БЛИЗНАЦИ

Любовта ви ще бъде по-вълнуваща отвсякога преди този ден. Може да се почувствате много страстни и да обсипвате партньора си с любов и обич. Ако сте несемейни, може сериозно да обмислите да влезете в ангажираща връзка. Парите може да са най-малкото притеснение през този ден, тъй като възможностите за увеличаване на доходите ви изглеждат да са все повече. Изберете само онези опции за генериране на доходи, които вече са доказано ефективни. Не взимайте кредити от банки, може да се окаже, че не можете да ги върнете.

 

РАК

Може да очаквате много промени в някои области от живота си през този ден, особено по отношение на работата и семейните ви връзки. Въпреки че цялостното ви здраве и финансова стабилност изглеждат добре, може да се наложи да се справите с някакъв психически стрес. Всичко, което трябва да направите, е да подготвите списък с неща, които наистина трябва да купите, когато отидете до хранителния магазин или мола. По този начин вие не само ще спестите пари, но и ще избягвате да купувате храна или други покупки, които може да доведат до разхищаване.

 

ЛЪВ

Погрижете се добре за здравето си, тъй като има признаци, че може да сте склонни към респираторни и кожни проблеми. Уверете се, че сте взели всички необходими мерки, за да избегнете евентуални усложнения. Купуването на импулсивни и непланираните покупки могат бързо да изпразнят джоба ви. През този ден е времето да използвате финансовото си творчество, за да направите разумен разчет на парите си. Направете си разумен план как да успявате да спестявате.

 

ДЕВА

Този ден вероятно ще се наложи да бъдете особено внимателни, особено при шофиране, тъй като планетното разпределение дава знаци за евентуални произшествия. Освен това има вероятност да се случи неприятно събитие на някой ваш близък. Днес ще се наложи да ударите спирачки на бързото харчене на пари.  Не купувайте неща, на които окото ви е хванало от пръв поглед, докато пазарувате. Тъй като в един момент вашият дом може да започне да заприлича на склад за неизползвани вещи.

 

ВЕЗНИ

Може да пострадате от психически стрес и безсъние през този ден, породени от допълнителните отговорности, които ви предстоят. Но всички планетарни знаци сочат, че ще получите необходимият шанс да се измъкнете от негативизма. Този ден може да ви накара да се замислите в дълбочина, тъй като сметките за кредитната ви карта са се натрупали. Ако плащате много-много повече от цената на закупените от вас артикули, това се дължи на високите лихви.

 

СКОРПИОН

Може да имате някои малки здравословни проблеми в началото на деня, които могат да повлияят на работата ви. Това обаче няма да е задълго, навярно ще се върнете в играта по-решителни от всякога, за да успеете. Разходите ви могат да бъдат големи и да се наложи да прибегнете към спестяванията си. Вероятно ще се наложи да платите медицински прегледи или стоматологични услуги.

 

СТРЕЛЕЦ

Възможно е през този ден да имате някакъв храносмилателен проблем, но няма нужда да се притеснявате, тъй като ще отмине  бързо. Само внимавайте с подправките в гозбите си, появата на киселини и прочие дискомфорт не са изключени. Днес може да изпитате потребност да си съберете мислите, да овладеете емоциите, за да балансирате собствените си чувства и да осъзнаете докъде се простират границите при една или друга ситуация във вашата връзка.

 

КОЗИРОГ

Днес може да получите нова задача, която може да доведе до сблъсък с някой от колегите ви, независимо дали работите онлайн или по места. Не се притеснявайте обаче, тъй като това няма да повлияе на работната ви позиция. Спестяването е това, което е наложително през този ден, ала не се лишавайте от някои малки покупки, които определено заслужавате. Ще се почувствате удовлетворени и от една символична за вас покупка.

 

ВОДОЛЕЙ

Може да не е дошло времето за празнуване, защото може да се сблъскате с предизвикателства, по-големи от това, което може би сте очаквали. Имайте вяра в себе си и се ориентирайте към по-обективни оценки за дадени ситуации. Днес купувайте само неща, които са наложителни и наистина ви харесват. Това, което е твърде евтино, може да се окаже некачествено и парите ви да бъдат хвърлени на вятъра. Непременно обърнете внимание на желанията на половинката ви или на някой ваш близък роднина.

 

РИБИ

Този ден може да се окаже стресиращ за вас, но като цяло здравословното ви състояние ще бъде относително добро. Избягвайте само да се притеснявате за дребните неща, само така ще избегнете умствената умора. Анализирайте финансовата си ситуация, проверете дали не изразходвате твърде много пари, време и енергия. Може да нанесете известни корекции, за да ограничите излишните разходи и така да заделите финанси за нещо голямо – покупка за дома или почивка на екзотично място.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada