Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 МАЙ: Овни, стремете се към разбирателство! Раци, разрешавате стари проблеми!

Чувството ви за справедливост ще бъде особено изострено

публикувано

на

ОВЕН
Основната препоръка към вас през днешния ден е да се опитате да намерите общ език с хората около вас. Дори да не разбирате защо някой постъпва по определен начин, приемете, че той просто е различен и не го съдете твърде строго. Стремете се към разбирателство, тъй като успехите ви ще дойдат от екипна работа, а не като действате сами. Може да очаквате развитие по служебни и финансови въпроси. Даже проблемите да не бъдат разрешени, раздвижването ще ви даде усещане, че сте на прав път. Не е нужно да влагате кой знае какви усилия – щом сте си свършили работата и сте заслужили нещо, ще получите желаното.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден, макар и с известно забавяне, ще получите дълго чакани финансови средства. Освен че ще печелите пари, и ще харчите. Ще го направите с удоволствие – за да зарадвате близки хора или за да си направите някакъв подарък. След средата на деня го давайте по-лежерно и оставете нещата да се случват от само себе си – опитите да контролирате събитията и хората около вас ще ударят на камък, а може да си докарате и допълнителни проблеми. Съсредоточете се върху себе си, владейте собствените си желания и не се надявайте да бъдат удовлетворени от някой определен човек.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден ще имате както моменти, в които ще успеете да си отдъхнете и да се насладите на спокойствието, така и по-напрегнати часове, в които търпението ви ще бъде подложено на изпитание, и то не за първи път. Работата ще ви спори, ще довършвате започнатото и ще изпипвате всичко до най-малкия детайл. Моментът е много подходящ да си дадете почивка – да помързелувате у дома, да се видите с хора, за които не ви остава време, или да се отдадете на някакво хоби. Ако имате деца, вниманието ви ще бъде заето с въпроси, свързани с тях.

РАК
Ще може успешно да разрешите някои стари проблеми, които стоят на дневен ред, а при на някои от вас ще се отвори и нова възможност – за развитие или за допълнителни доходи. Що се отнася взаимоотношенията с околните – и личните, и служебните, там положението ще бъде по-напечено, и то най-вече във втората половина на деня. Причините може да са различни – партньорът ви да бъде по-изнервен и това да повлияе и на вас, в работата някой колега да се опитва да се скатава за ваша сметка или вие самите да сте по-раздразнителни. Какъвто и да е отключващият фактор, трудно ще си държите езика зад зъбите.

ЛЪВ
Ако имате навика да загърбвате собствените си потребности в името на другите – в този случай съществува голяма вероятност днес да ви залее вълна от недоволство. Най-добрият подход е първо да се успокоите, да откриете защо сте ядосани и да го обясните на хората, замесени в ситуацията, но нищо чудно да избухнете и да си кажете всичко – просто за да ви олекне. Макар ситуацията да е неприятна, тя ще ви принуди да очертаете някои граници, които досега не сте успявали да поставите. Ще трябва да усъвършенствате умението да водите преговори и да търсите решение, основаващо се на взаимен компромис.

ДЕВА
Може да се наложи да използвате едно свое умение както в личния си живот, така и на работното си място. Не се заблуждавайте, че ще бъде лесно обаче – всеки ще си мисли, че е прав и няма да иска да се постави на мястото на другия, което доста ще усложни изпълнението на мисията ви на балансьор. Ако въпросът ви касае лично обаче, ще имате възможност да споделите какво мислите и да отстоявате позицията си. Това може да ви причини известни неудобства, но пък да търпите до безкрай и да оставяте някой друг да се разпорежда със съдбата ви, също не е удачен вариант.

ВЕЗНИ
Чувството ви за справедливост ще бъде особено изострено и ще реагирате по-ожесточено на всяка злоупотреба или на некоректно отношение – към вас или към друг човек. В началото на деня се заемете с някои по-практични и неотложни задачи – свързани с дома, финансите или служебните ви задължения. Не започвайте нещо ново и не оставяйте днешната работа за утре. Ако очаквате да получите пари, има голям шанс ситуацията да се развие благоприятно за вас. Денят е подходящ за уреждане на стари сметки и на финансови взаимоотношения. Имайте предвид обаче, че силният натиск може да не доведе до желания резултат.

СКОРПИОН
Истината днес е в баланса – бъдете твърди, но търпеливи. Бъдете по-внимателни при пътувания – рискът от инциденти и агресия на пътя е повишен. Стойте далеч от агресивни хора и не спорете заради самия спор. Тези от вас, които вземете решение да използвате енергията си за учене и развиване на потенциала си, трябва да знаете, че сте на прав път. Темата за парите и за финансовите взаимоотношения ще бъде във фокуса на вниманието ви. Ако ви тормозят финансови проблеми, имайте предвид, че тези проблеми са вкоренени доста надълбоко и вероятно не става дума само за пари.

СТРЕЛЕЦ
Ще бъде във ваша полза да изследвате по-задълбочено проблеми около наличието на финанси и да потърсите причините за тях. Възможно е вместо да вярвате в собствените си способности и да се потрудите здраво, да разчитате прекалено много на чужда помощ – например на партньора си, на родители или на банкови заеми. Възможно е също да харчите пари за неща, които не са ви необходими, да злоупотребявате със средствата си или да не ги разпределяте както трябва. Изобщо, финансовите проблеми са знак, че се отнасяте неправилно към парите и че трябва да промените подхода.

КОЗИРОГ
Бъдете особено внимателни при комуникацията с околните – има риск да проявите агресивност – най-вече словесна, но и не само. Дълго потискани чувства и истини ще излязат наяве и е трудно да се предскаже как ще се проявите – може реакцията ви да бъде крайна. Ако сте склонни да проявявате жестокост към себе си и да се самообвинявате, опитвайте се, колкото и да ви е трудно, да овладявате тези пориви – препоръчително е да сте по-мили – важи не само към околните, но и към себе си. Тези от вас, които имат собствен бизнес, да не поемат рискове – сега не е моментът да сключвате важни сделки.

ВОДОЛЕЙ
Заложете на сигурното, а ако трябва да взимате важни решения, изчакайте поне още няколко дни. Вслушвайте се повече в приятелите си и в хората около вас – те може да ви кажат нещо важно или да ви накарат да оцените някаква ситуация от различна гледна точка. През днешния ден не товарете нито себе си, нито хората около вас с прекалено големи изисквания и очаквания. Хубаво е да имате амбиции и да се стремите да постигнете нещо по-добро, но ако прекалите и надцените възможностите си, има вероятност да не обмислите плановете си както трябва и да не догледате някои важни подробности.

РИБИ
Ще постигнете по-трайни резултати, ако съобразявате действията си с обстоятелствата – щом нещо се получава, значи сте на прав път и може да работите по него. Ако обаче срещате проблеми и препятствия, забавете темпото и бъдете малко по-търпеливи. Невинаги препятствията и съпротивата от страна на външния свят е знак, че не сте на прав път – те може да означават, че е нужно повече време и повече усилия, че трябва да обмислите по-добре стратегията или целите си. Ако трябва да свършите нещо качествено, а да изпълните няколко задачи отгоре-отгоре, изберете първото – бързата работа не е за предпочитане, разпиляването по много посоки – също.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА