Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 ЮНИ: Раци, ще се освободите от притеснения и страхове! Лъвове, бъдете активни в целите си!

Предстоят ви достатъчно значими и приятни занимания

публикувано

на

ОВЕН
Двойствената ви природа ще ви изиграе лоша шега. Харесва ви да съзерцавате живота отстрани и едновременно с това да сте в центъра на вниманието. Ще улесните и себе си, и околните, ако изберете едното от двете. Поведението ви затруднява емоционалния ви партньор, необходимо е да овладеете поривите си. Обърнете и сериозно внимание на отношенията с партньора, ако сте обвързани, защото сега е вашият шанс да отхвърлите някои илюзии и да изясните въпроси, които са от взаимен интерес. Ако не сте обвързани, може около вас да има човек, спрямо когото храните някакви надежди.

ТЕЛЕЦ
Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени. За да не се окаже накрая, че сте се заблудили, може би е потребно най-накрая да действате и да разберете дали чувствата ви с партньора ви са споделени. Дори да ви стане ясно, че човекът няма интерес, по-добре да знаете истината, отколкото да губите време в мечти и блянове.

БЛИЗНАЦИ
Настроението ви ще се подобри от хубавите новини, които ще дойдат. За много от вас те са свързани със семейството и дома. За други – с бизнеса, пътуванията и образованието. Търговците ще насочат част от капитала си, влагайки го в подходяща, бързо реализираща се стока. Няма да сте безразлични и към сигналите, идващи от другия пол. Днес ще насочите вниманието си повече към възможностите, които се очертават пред вас, отколкото към проблеми и неволи. Макар все още да не ви е ясно как точно ще се осъществят промените, които планирате, имате желание да се впуснете успешно в неизвестното.

РАК
Вероятно част от промените, които замисляте, засягат взаимоотношенията ви – денят ви дава шанс да се освободите от притеснения и страхове, които досега са възпирали развитието на връзката ви, и да планирате как отношенията ви да преминат на друго ниво. Ако пък не сте обвързани, имате добри перспективи да попаднете на човек, с когото да изградите по-дълбоки отношения. Какъвто и да е случаят, погледът ви е насочен към бъдещето и към възможностите, които то може да ви предложи. Денят е много добър за обучение и квалификация, някои от вас ще се ориентират към подходящ курс, семинар или учебен план.

ЛЪВ
Ако ви предстои изпит или някаква форма на изява пред публика, имате много голям шанс да се справите отлично и да спечелите аудиторията. Каквито и промени да планирате, е добре да обмислите още малко детайлите, да потърсите нужната ви информация и да проведете съответните разговори. Бъдете активни и преследвайте целите си, защото посоката вече ви е ясна и е добре да не се отклонявате от целта. Колкото по-открити сте при общуването си с другите и колкото по-смели сте в отстояването на мнението си, толкова повече ситуациите ще се развиват във ваша полза.

ДЕВА
Все по-задълбочено ще работите в област, в която ви привлича възможността да се развивате и печелите. Последователни в действията си и без излишно разпиляване в много посоки, ще постигате намеренията си. Ще изгладите недоразуменията си в личните взаимоотношения, ако отстъпите крачка назад. Не забравяйте обаче да се погрижите за здравето си. Натрупаното напрежение през предходните дни може да даде отражение върху тялото ви и да усетите умора. В такъв случай си дайте почивка и не прекалявайте с храната и алкохола. Вечерта си осигурете почивка с най-близките си хора.

ВЕЗНИ
Днешният ден ще бъде особено динамичен за вас, ако имате собствен бизнес или обмисляте да извършите някаква промяна в работата, която ще ви осигури повече възможности – включително и финансови. Сега ще успеете да осъществите желаната от вас реорганизация или ако вече сте го направили, да я финализирате, така че да си осигурите свобода за изява и повече финансови приходи. Проявете творчество, бъдете смели и не се връщайте назад, защото така или иначе процесът вече е в ход. Няма смисъл да съжалявате за това какво сте изгубили и да се опитвате да го върнете.

СКОРПИОН
Всичко, от което сте освободили, си е отишло – пред вас се открива възможност да се изразявате по-свободно в бъдеще, да се заемете с дейности, които ви прилягат повече, и съответно – да изпитвате по-голямо удовлетворение. Финансовите теми ще продължат да ви вълнуват и през днешния ден. Ще обмисляте как да разпределите ресурсите в бизнес начинанията си или как да реорганизирате семейния бюджет. Вероятно ще проведете доста разговори в тази насока. Ще има възможност да обмислите още малко детайлите, да довършите промените, които сте започнали.

СТРЕЛЕЦ
За да се освободите от дейности и занимания, които източват енергията и силите ви, и за да постигнете максимален ефект, не се страхувайте да говорите с хората, които също имат отношение към промените, и да им обясните какво точно искате да постигнете. При някои от вас трансформациите ще се случат не в бизнеса и финансовата сфера, а в емоционалната. Там процесът на пречистване от излишното продължава и не е изключено да има известна драма, особено ако усещате, че някой се възползва от вас или се опитва да ограничава свободата ви. Не го позволявайте и изразете ясно своята позиция, за да не съжалявате после.

КОЗИРОГ
Способността да определите собствените си чувства и да ги споделите по уместен начин с партньора си или с друг човек, с когото сте обвързани по някакъв начин, ще ви помогне да извадите наяве неща, които сте прикривали от доста време и да се освободите от ненужен товар. Допуснати грешки от миналото могат да бъдат използвани срещу вас. Не изпадайте в униние. Всичко е преодолимо. Вслушвайте се във вътрешния си глас и следвайте повика на сърцето си. Предпочитайте да вземате самостоятелни решения, без да се влияете много от когото и да било.

ВОДОЛЕЙ
Предстоят ви достатъчно значими и приятни занимания. През днешния ден ще има възможност да осмислите някои прозрения, до които достигнахте през изминалите една-две седмици, и да решите как да действате. Въпросите, които ви вълнуват, засягат основно любовната ви връзка и бизнес партньорствата ви, но е възможно да се проявят и в други важни за вас взаимоотношения. Ако сте имали романтична авантюра и всичко е било по-скоро за забавление, сега ще успеете да прецените дали връзката ви има шанс да прерасне в нещо по-сериозно и да работите в това направление.

РИБИ
Някои от вас може да установят, че сегашната им връзка не ги удовлетворява и това ще ги изправи пред дилема – дали да я прекъснат, или да се опитат да поправят нещата. Каквито и промени да се случват и която и област да засягат – личният ви живот или бизнесът – поемете отговорност за ситуацията и не бързайте да обвинявате другите. Направете го, ако усещате, че в отношенията ви има потенциал и искате да продължите да ги поддържате. Ако споделите какво не е наред, има шанс връзката ви да се развие. Бъдете разумни, скоро може да се окаже, че трябва да взимате важно дългосрочно решение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА