Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 ФЕВРУАРИ: Стрелци, бъдете внимателни! Риби, възползвайте се от шансовете си!

Бъдете целенасочени и креативни в решенията си – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Свикнали сте с малки, но уверени стъпки да постигате своите цели, но днешният ден ще ви донесе свършено нов ритъм на живот. Представителите на зодията трябва бързо да се организират и да действат решително. Ако постоянно отлагате своите дела и планове, трудно ще постигнете успех. Главното е да проявите решителност, увереност и да не се страхувате да рискувате. За да се радвате на финансов успех, е желателно да се вслушвате в мнението на близкото си обкръжение и адекватно да реагирате на критиките.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден не трябва да се доказвате, просто трябва да правите това, което е нужно, и да се занимавате с това, което ви е по сърце. Тогава парите ще се появят при вас, и то в голямо количество. Ще можете да увеличите своите доходи, ако направите кардинални и решителни навременни промени – като поискате и се обосновете пред своите ръководители за повишение на възнаграждението или си намерите допълнителна работа, като откриете собствен печеливш бизнес.

БЛИЗНАЦИ
Ако не промените положението си, не можете да очаквате и промяна на материалното си положение. За да имате финансов успех, ще трябва да се стремите към нови запознанства. Много е възможно именно чрез тяхна помощ да добиете сериозен финансов успех. Също така ще е необходимо правилно да използват своите ресурси, за да получите финансова изгода. Ще е необходимо да си поставите конкретни реални и изпълними задачи. Ако сами не знаете какво искате, нищо няма да се получи.

РАК
Определено не ви очаква най-устойчивият и спокоен ден, но ще намери добро решение за изход от ситуацията. По-конкретно – ще намерите разрешение на свой проблем, минавайки по не най-приятния и в никакъв случай по не най-лесния път. Освен че ще трябва да се справяте със собствените си проблеми обаче, ще ви се наложи да помагате доста активно и на свои близки роднини или приятели, които преживяват трудности от финансово или друго естество. Това ще отнеме голяма част от времето ви.

ЛЪВ
Колкото по-целенасочени и конкретни в действията си сте, толкова по-успешен ще е денят за вас. Не се разпилявайте и не се размотавайте, нищо няма да ви падне от небето. Преживяхте една доста турбулентна година в личен план и сега ще трябва да поработите здраво, за да не ви сполетят драми и на работното място. Също така е важно да не се отпускате с харченето за несъществени и ненужни покупки. Моментът е неподходящ и за инвестиции, кандидатстване за субсидии и взимане на кредити.

ДЕВА
Направете нещо конкретно за себе си – купете си дрехи, сребърни бижута, козметика, което автоматично ще повдигне настроението и духа ви. Не се оставяйте на унинието, което заплашва да ви завладее. Денят крие съкровища, които не могат да се видят с просто око. Трябва да пътувате до тях, не са на една ръка разстояние. Може би става въпрос за един точно определен човек, до когото трябва да се доберете и благодарение на когото пред вас ще се открият нови хоризонти.

ВЕЗНИ
Избягвайте всякакви ограничения, ако се налага, пътувайте и се срещайте с нови хора, колкото се може повече. Завършвайте вече започнатото и анализирайте резултатите – това е най-доброто, което можете да направите. Не защото денят е „лош“, а просто защото дори най-привлекателните нови идеи, предложения и перспективи ще се окажат в по-късен момент недобри замисли и сега само ще си изгубите времето. Разбира се, много често изгубеното време всъщност се оказва натрупан опит.

СКОРПИОН
Днешният ден не ви е финансово силен, а също така има опасност от семейни войни на тема пари, така че ограничете харченето. За свободните моментът е добър за започване на тотално несериозна любовна връзка. За решенията си днес се вслушвайте единствено в себе си, не разчитайте много на подкрепа. Всякакви многолюдни сбирки и светски събития са ви противопоказни. По-добре заложете на уединението, спокойствието и дори на безделието. Разпределяйте добре силите си и не се надценявайте.

СТРЕЛЕЦ
Днес никакво напрежение и никакво форсиране на събитията. Ще ви се наложи да водите преговори по въпроси, които са от изключително значение за вас. Понякога ви липсва дипломатичност, ставате от масата за преговори с голяма лекота и без да мислите за последиците. През днешния ден отстоявайте на всяка цена себе си и собствените си убеждения и интереси в дадена ситуация. Бъдете особено внимателни през втората половина на деня, очакват ви заплетени ситуации на работното място.

КОЗИРОГ
Денят е неподходящ за започване на странични мимолетни връзки и за рисковани ходове в бизнеса. Иначе ще ви даде всичко, от което се нуждаете, но няма да поощри импулса ви да искате повече. Така че бъдете доволни с това, което имате точно в този момент. Някои от вас ще се сблъскат с проблеми в семейството си, но не става въпрос за конфликти, а по-скоро за необходимост да се ангажирате пряко с разрешаването на казус, свързан с по-възрастни ваши близки.

ВОДОЛЕЙ
Днес се въоръжете с търпение и не отлагайте никакви бизнес задачи. Колкото по-високо място в йерархията заемате, толкова повече ще ви се налага да се доказвате. Хубавото в това е, че някои от вас ще разберат, че нямат никакво желание да се доказват и че дълбоко в себе си отдавна са си тръгнали от това място. Денят не е добър за кардинални решения, но онези от вас, които са уверени в професионалните си качества, могат да предприемат първи стъпки към промяната.

РИБИ
Като цяло през този февруарски ден доброволно ще се изолирате от всичко и всички и няма да гледате с добро око на опитите дори и на близки хора да ви съветват. През деня не е добре да се занимавате с екстремни спортове и да рискувате здравето си. Много е важно да подредите приоритетите си и да не очаквате чудеса. Добри времена обаче за любовния ви живот. Можете да планирате и следващата си стъпка в това отношение. Възползвайте се и от шансове днес да оптимизирате финансовото си състояние.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 АПРИЛ: Лъвове, обмисляйте решенията си! Деви, не помагайте на всяка цена!

Вижте какво ви вещае денят и как да преборите проблемите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Новина, свързана с мъж, когото познавате, ще ви разстрои, натъжи или разочарова. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, независимо от неговата цел. Жените ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Мъжете могат да попаднат в собствения си капан, ако решат да успеят в нещо чрез хитрост или измама. У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие ще успявате да запазите завидно хладнокръвие. Най-възхитителната ви черта е себевладеенето.

ТЕЛЕЦ
Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате. Вие сте смели и решителни личности и в същото време потайни – винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре, ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни. Понякога може да съчетаете и двете крайности.

БЛИЗНАЦИ
В никакъв случай не търсите уюта на златната среда. Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните хора тръгват да търсят отмъщение – вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата. Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени, изпълнени с енергия и страст. Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате всичко от гледна точка на материалните ползи.

РАК
Не очаквайте денят ви да е много спокоен. Възможно е да се наложи да разрешавате финансова ситуация. Избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете, когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами врагове. През този ден внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер.

ЛЪВ
Ще възникнат неприятности с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция. Всеки може да сгреши или да забрави, нали? Мнозина от вас ще разрешават проблем или ще имат ангажимент, свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели. Ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения, свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили.

ДЕВА
Денят вещае грижи или неотложни ангажименти с ваши родители. Мъжете ще трябва добре да систематизират получената информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете обект на фалшиви новини или писма или имейли. Не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуални последствия. Жените ще са податливи на паника, лесно попадане под влиянието на песимистични хора. Избягвайте въвличане в конспиративни теории или в групи, които са задкулисно манипулирани.

ВЕЗНИ
Един етап от живота ви ще остане в историята. Раздялата с миналото в известен смисъл ще е болезнена, но от друга страна, ще е обещаваща. Пред вас ще се разкрият нови перспективи, свързани и с риск, но и с разширяване на хоризонтите ви за развитие. Движейки се към новото, ще се наложи да довършите изостаналото. Реагирайте гъвкаво, създавайте варианти, правете комбинации. С колкото повече въображение подхождате към предизвикателствата, толкова по-оригинални ще са методите, които сте готови да приложите в работата си.

СКОРПИОН
Още в началото на деня може да останете с впечатлението, че всичко, което ви е отегчавало и на което сте се опитвали да обърнете гръб, сега ви дебне в засада. Поредица дребни проблеми и задачи, които предишните дни са ви досаждали, е изскачат едно след друго и ще ви принуждават да откъсвате парчета от времето, с което разполагате, за да ги решавате. Не ги отлагайте за пореден път, защото ще ви се стоварят като лавина. Мобилизирайте се максимално и бъдете сигурни, че крайните резултати ще донесат и очакваните финансови постъпления.

СТРЕЛЕЦ
Ще постигнете повече, ако действате с умерено темпо и не се опитвате да се надбягвате с времето. Ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно жени. Възможно е да сте поканени на събиране по приятен повод – рожден ден, юбилей, годеж, сватба и др. Намерете време да присъствате. Използвайте максимално времето за успешно приключване на важни ангажименти, свързани с дома и семейството, преди есента да почука на вратата ви.

КОЗИРОГ
Много благоприятен ден за реализация на вашите задачи. Почти всичко ще зависи от вашата организация и подготовка. Каквото и развитие да имате с делата ви, не се опитвайте да променяте хода на събитията. Денят ще бъде благоприятен за покупка на нов дом, за преместване в ново жилище, за продажба на имот и др. Неприятни изненади ще възникнат там, където има опити за манипулация или други задкулисни действия. Всъщност така ще може по естествен начин да видите кой какъв е около вас и да селектирате по-добре приятелствата и познанствата си.

ВОДОЛЕЙ
Разкриването на една интрига ще ви помогне да поставите в ред някои отношения или ангажименти. В работата или в бизнеса си ще преминете през период на напрежение, свързано с повече задачи, отговорности, клиенти, бързи срокове за изпълнение на поръчки и др. Мъжете ще имат повече ангажименти с други мъже, вероятно поради специфичното естество на дневните си задачи и планове. Жените ще са сантиментални, чувствителни, лесно ще нараняват другите с обидни думи или самите те лесно ще бъдат наранявани.

РИБИ
Чар и откровеност или може би в обратна последователност. Вие сте толкова непосредствени, че човек дори и да иска, не би могъл да ви се разсърди. А ако включите в действие и прословутото си чувство за хумор, то едва ли ще ви останат врагове. Вие сте много жизнена и търсеща натура. Приключенията са вашата стихия. Някои ги осъществяват наяве, други само в мислите си, но ако човек се вгледа, би се изумил колко далеч стигат вашите мечти.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 АПРИЛ: Раци, направете си подарък! Водолеи, разрешете битовите си проблеми!

Какви решения да вземете – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Днес има индикации да се появят по-чести болки от общ характер. Потърсете специалист, не се лекувайте сами, за да не увредите допълнително здравето си. Вероятно някой ще възрази или ще опита да ви иронизира, но не бива да го приемате несериозно, застанете над нещата. Трябва да бъдете особено внимателни на пътя. Опасността от пътен инцидент ще е доста голяма. Шофирайте под ограничението на скоростта и избягвайте всякакъв гняв към когото или каквото и да било.

ТЕЛЕЦ
Вероятно ще ви се наложи да работите повече върху себе си в духовен аспект. Това ще бъде добре за вашата душевност и настроение, а също така ще ви позволи да вземете някои решения, които често сте отлагали. Обърнете се към народната медицина, тъй като това ще подсили имунната ви система и ще ви помогне да предотвратите всяко едно влошаване на здравето ви. Възможно е вашата мускулатура и гърбът ви да бъдат мишени на болки под всякаква форма. В случай, че спортувате или хобито ви е фитнес, пазете най-вече гръбната си мускулатура.

БЛИЗНАЦИ
Ще имате възможността да направите нещо много специално за партньора си и това ще бъде оценено. Самотните вероятно ще се срещнат с близък човек, който отдавна не са срещали. Харчете разумно и за неща, които наистина са ви необходими. Вероятно ще бъдете подложени на много критики. Особено ако критиката идва от близък до вас човек, не я приемайте като даденост, която не ви харесва, а напротив, трябва да я оцените като насърчение, извличайки си съответната поука.

РАК
По възможност не се отдалечавайте от дома си. Също така бъдете предпазливи при извънредни метеорологични условия, както и при рязка промяна на пътните условия. Стойте по-далеч от водата. Избягвайте влизането в басейни. Също така са възможни аварии във водната система във вашия дом или офис. Направете си подарък – книга, дребно бижу, дори малък сладкиш ще ви донесе радост. Ще се наложи да бъдете много по-умерени във всяка област от живота си.

ЛЪВ
През този ден ще бъде по-добре да спестите както сили и енергия, така и средства, като не хвърляте нехайно пари за безполезни действия и вещи. Погрижете се за близките ви хора, поговорете с тях. Има вероятност от малки наранявания, получени по време на ежедневните ви дейности. Опитайте се да не ходите по неравни настилки, освен ако не носите много удобни обувки. Също така бъдете внимателни при слизането или изкачването на стълбища, защото има вероятност от сериозни наранявания.

ДЕВА
Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове през този ден. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика остра ревност. Ако сте алергични, има вероятност да бъдете притеснени от алергични атаки. Също така избягвайте честото използване на таблети, смартфони, компютри или лаптопи, има голяма вероятност да си създадете проблеми с очите. С един ден почивка ще съхраните зрението си за повече дни. Би било добре да анализирате романтичната си връзка.

ВЕЗНИ
Може би давате повече, отколкото получавате. Така вашият партньор ще продължава да е недоволен и ще изисква повече и повече. Здравословното ви състояние ще бъде цветущо. Въпреки това ще трябва да бъдете предпазливи и внимателни около огъня и други горещи предмети, ако искате да сте здрави и да избегнете неприятни инциденти. Днес е възможно инстинктът да ви изиграе лоша шега. Това ще бъде предпоставка да се заблудите в някои неща, които със сигурност ще си останат ваши фантазии.

СКОРПИОН
Затова бъдете в по-голяма степен реалисти, за да не останете разочаровани. Съблюдавайте стриктно кръвното си налягане, защото се очертават проблеми с границите му. Ако не можете да се справите сами с измерването, потърсете консултация от медицинско лице, което да прецени състоянието ви. Вероятно предстоящите събития ще ви изпълнят с безпокойство, защото през този ден ще трябва да бъдете ангажирани в решаването на конкретни проблеми. Няма да можете да мислите за каквото и да е било друго.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е да си имате проблеми със стомашно-чревния тракт, придружени с болки в стомашната област. По възможност избягвайте тежките и мазни храни. Такива състояния могат да се дължат и на твърде много напрежение. Не вземайте прибързани решения. Има вероятност да нараните партньора си и утре да съжалявате за тази си нетактичност. Може би и половинката ви ще греши, но това не означава, че имате железни аргументи, за да я оборите. Опитайте се да не обещавате онова, което не можете да изпълните.

КОЗИРОГ
Бъдете по-реалистични, ясни, конкретни и изпълнете поетите ангажименти. Много е вероятно да получите силни световъртежи. Ако не страдате от хронични заболявания, които предразполагат към виене на свят, бъдете сигурни, че това ще се дължи на влиянието на атмосферното налягане през този ден. Мисълта, че сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол, едновременно ще ви мотивира и вдъхновява. Впечатляващите емоции ще са свързани с личния живот.

ВОДОЛЕЙ
През деня насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за пролетния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви. Използвайте деня за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти, свързани с наследство, и др.

РИБИ
За съжаление денят ще се запомни с раздяла в някои семейства, които ще вземат окончателно решение за развод. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. Мислете повече, преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава. Вашият дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате. Днес може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 АПРИЛ: Овни, бъдете внимателни! Раци, погрижете се за здравето си!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Прекалено напрегнати сте в работата си, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие и почивка. Любовните преживявания ще са повод за положителна емоция. Бъдете внимателни в действията си. Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ
Днешният ден ще ви позволява да водите делови разговори, без да подписвате договори. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Ще е подходящ ден да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете деликатни, но твърди. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения.

БЛИЗНАЦИ
Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение – и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете дипломатични и тактични. Обърнете внимание на хората в дома си. Дайте инициативата на другите.

РАК
По-спокоен ден, а за някои дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Доста хубав ден от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Вечерта ви предстои емоционална среща с любовта. Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си.

ЛЪВ
Любовта, която ще ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Всяка самостоятелна работа ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. С парите всичко е наред – може да ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета ви. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности.

ДЕВА
Разплита се възел, свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото ви изглеждат. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация.

ВЕЗНИ
Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Повечето от вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните ви потоци, онова, което имате общо, ще се изясни още през първите часове на деня. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него.

СКОРПИОН
Денят и случките намекват за успешната реализация на целите, но подчертават, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните. Старайте се да работите в тази насока. Имате много неща за вършене и довършване. Обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми, е необходимо да бъдете предпазливи. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време.

СТРЕЛЕЦ
Финансовото състояние на семейството ви ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Ползотворен ден, който ще ви зарадва със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание и на хората в дома си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

КОЗИРОГ
Очакват ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Обърнете внимание на здравето си. Трябва да избягвате споровете. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте в компанията на любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ
Денят бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Здравето няма да ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Парите ви притесняват с бързината, с която си отиват. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата..

РИБИ
Денят ви обещава големи промени в живота. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Денят ще е неподходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Предстои ви емоционална среща с любовта. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за вас режим. Ежедневието ви ще бъде наситено с разговори, с размяна на съобщения, следване на важни новини. Осигурете си почивка привечер.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Шест години след убийството на Борис Немцов – поръчителите все още са неизвестни

По делото за убийството на Немцов са осъдени само изпълнителите, най-ниското звено на престъплението, а средното и най-високото звено са...

Затвори