Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 МАЙ: Деви, правете всичко разумно! Риби, контролирайте настроението си!

Споделете радостта и топлината, която носите в душата си

публикувано

на

ОВЕН
Усмихвайте се по-често, от това ще спечелите повече, а и ще помогнете на света да стане по-добър. С добри намерения и правилни действия ще осъществявате онова, за което се борите и желаете. С покровителството на влиятелни хора ще постигате по-бързо целите си, съумейте да покажете благодарността си, за да не изгубите от късмета си. Няма да останете излъгани в очакванията си, но и няма да разчитате на случайността, за всичко отговорността ще бъде ваша, за това и победите по-сладки. Добри развития за бизнеса, ще се възползвате от променените условия, бидейки на подходящото място и време.

ТЕЛЕЦ
Обективни в оценките си, ще планирате проекти и ще следвате интересите си, без да драматизирате нещата. Решавайки проблемите си, ще помогнете и на други да се справят с техните, показвайки им пътя. Интелигентното ви присъствие в обществения и бизнес живот ще привлича вниманието на хора, които ще изпълняват финансова роля в делата ви. Денят ще ви подготви за по-приятните развития в живота ви, които предстоят. До тогава ще ви се наложи да поработите повече, както в пряката си професионална ангажираност, така и по отношение на поведението си.

БЛИЗНАЦИ
Приемете, че придобивките, които предстои да получите, няма да са следствие само на собствения ви труд, но и на грижите за личното ви и духовно израстване. Не избързвайте, проверявайте в детайли работата си и не позволявайте на егото да направлява живота ви. Високата ви самооценка крие риск да ви наведе на погрешни мисли и съответно действия. Има опасност от нежелани последствия. Изход от материалното затруднение, в което се намирате, ще намерите в занимания, осигуряващи ви допълнителни доходи. Успешно ще реализирате сделки с имоти като страна по договор или в качеството ви на посредници.

РАК
Доверявайки се на разума и интуицията си, ще се справите по-добре с всичко, което изисква участието ви. Семейството ще се сплоти около предстоящо събитие и ще го превърнете в тържество на постигнатите си интереси. Няма да са напразни усилията ви в професионалната сфера. Резултатите ще ви носят удовлетвореност, въпреки съпътстващите ги неудачи. Независимо че настъпва сезонът на отпуските, няма да ви липсват оферти, клиенти и пари. Повече ще ви тревожат взаимоотношенията с близките ви и хора от миналото ви. Допуснати пропуски ще ви напомнят за нещата, които не сте успели да свършите досега.

ЛЪВ
Наложете си воля и променете навиците си, които очевидно ви пречат. Бъдете по-критични към себе си и не търсете вината в другите. Радвайте се на успехите им и така ще увеличите собствените си добродетели. Това ще ви направи приветливи и добронамерени. Ще получите топлина, внимание и обич. По-ведро ще срещате предизвикателствата и ще продължите живота си уверени и щастливи. Ще споделяте идеите си с хора, сред които откривате възможности за развитие на духа и бизнеса си. Ще намерите поле за изява в екипната работа, тя ще ви мотивира да работите и чрез нея да подобрите финансите си.

ДЕВА
Не грешите, но правете всичко разумно и в границите на възможното. Не се преуморявайте, погрижете се и за почивката си. Правете разлика между чувства и емоции и не пренасяйте настроението си, когато не сте във форма, върху незапознати със случая хора. Добрите взаимоотношения са гаранция за успехите ви, още повече, че можете да влияете на околните. В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Пътуванията ще ви носят положителни изживявания, особено ако са свързани със семейството ви. Покажете щедростта си и направете щастливи хората, които обичате.

ВЕЗНИ
Ще изчистите напрежението в живота си, ако се освободите от обвързаността ви с материалните неща. Това ще ви направи свободни и даде ясна перспектива за бъдещето, и най-вече ще дадете път на духовното. Повярвайте, че преди всичко го правите за себе си, усещането си заслужава. С неограничения си интелектуален потенциал и творчески заряд сте способни да творите чудеса, работете за тяхното проявление и ще постигнете бърз напредък в делата си. Нови срещи и запознанства, за някои от вас ще са съдбовни. В живота ви ще се появи нов човек, който ще промени представите ви за много неща.

СКОРПИОН
Споделете радостта и топлината, която носите в душата си. От друга страна, бъдете искрени към партньора си, ако интересите ви са променени. Не допускайте той да живее в заблуда само заради изгодите ви. Пътувания ще ви разнообразят приятно. Внимавайте при шофиране и с настинките, които крият непредсказуеми последствия, ако не се отнесете сериозно към тях. Денят е подходящ да реализирате някои от нещата, които по различни причини сте пропуснали досега. Добрите развития ще ви помогнат да осъзнаете пропуските си и да ги поправите.

СТРЕЛЕЦ
Ще наваксате с времето и ще спазите сроковете, въпреки че това, което зависи от вас, го правите навреме. По отношение на конкретно събитие, за което се притеснявате, не ви очакват разочарования. Спазвайте добрия тон, бъдете по-толерантни и не налагайте на всяка цена мнението си. Оставете децата и хората, с които сте свързани, да следват собствените си разбирания и цели, не диктувайте условията в желанието си да ги предпазите от грешки. Рискувате да отдалечите хората от себе си, а също и да се уморите и отегчите. Реализации и подобряване на материалното състояние за активните от вас.

КОЗИРОГ
Търсещите развитие за талантите и уменията си ще започнат нова дейност. Ще имате възможност да се върнете към някого от миналото си. Възможно е този човек да влезе в живота ви сега неочаквано. Добре е да претеглите плюсовете и минусите на присъствието му, за да вземете решение. Трудно е да се предвиди къде ще ви отведе любовта ви, поради което е добре да се съсредоточите върху създаването на емоционална сигурност за вас. Идеален ден за реинвестиране във вашия дом, лични цели, което ви кара да се чувствате подкрепени, дори ако любовта не е част от пътя ви.

ВОДОЛЕЙ
Имате всичко необходимо, за да създадете план за деня по начин, по който искате. Интуитивните ви умения се подобряват и връзката ви с Вселената се засилва. Важно е как подхождате към обстоятелствата, защото има вибрации, които ще бъдат изключително интензивни. Не ви остава нищо друго освен да се адаптирате към всяка ситуация. Ще дадете всичко от себе си за някой, който от своя страна няма да се вслуша в съветите ви. Специални шансове ще имате да започнете нов етап от живота. Препоръчително е да се фокусирате само върху интереси с дългосрочни ефекти.

РИБИ
Това е идеалният момент да приемете целите си сериозно, както професионално, така и романтично. Следвайте интуицията си и постъпете правилно. Отлагате нещата твърде често, но сега можете да се справите с проблемите си, да ги решите и да не се отклонявате от пътя, за да можете да приветствате всеки успех, който ще почука на вратата ви. Здравето ви ще бъде като цяло добро и стабилно, с изключение на това, че ще почувствате лек спад в имунитета. Контролирайте настроението си и бъдете търпеливи, оставете събитията да следват естествения си ход.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА