Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 ФЕВРУАРИ: Скорпиони, бъдете внимателни! Козирози, заложете на стабилност и надеждност!

Не се стресирайте предварително – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Най-важното днес е да не се инатите и да не държите нещата да се случват по вашия начин и с вашето темпо на всяка цена – особено през втората половина на деня. Там, където срещате сериозна съпротива, се отказвайте по най-бързия начин, дори ако ви се струва най-важното нещо на света. Запомнете, че важи не само за професионалния, но и за личния ви живот. Подготвяйте се добре, проучвайте всичко предварително, бъдете старателни, заявете себе си и възможностите си, но не се борете за нищо.

ТЕЛЕЦ
Не се стресирайте предварително днес, каквито и негативни емоции да ви завладяват още от рано сутрин. Денят е труден от гледна точка на това, че всичко, което трябва да се реализира, ще срещне огромна съпротива. Щастливци ще са онези от вас, чиято работа им позволява да отложат или просто да забавят определени ангажименти. Не се поддавайте на инерцията, бъдете практични и организирани, скромни в амбициите си и внимателни в отношенията си с хората, на които държите.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще ви върви в контактите ви с познати и непознати хора. Благодарение на вашата проницателност и умението ви да получавате това, което искате от хората, ще получите финансова изгода от това, с което се занимавате. За да имате сигурен успех обаче, ще е необходимо да определите своите главни цели и не трябва да се занимавате с маловажни неща. Заложете на своята интуиция и вземете под внимание всяка ситуация и положение, за да сте сигурни, че ще успеете.

РАК
За да се радвате на финансово благополучие, ще е необходимо да заложите на генерални промени. Налага се да проявите своята пословична упоритост, щом се касае за важни неща, свързани с бизнеса и семейството ви. Ако можете да проявите бързина и рационално мислене, то финансовият ви успех е гарантиран. За да се радвате на финансов просперитет, не трябва мислите, че знаете всичко. Не трябва да се доверявате изцяло на чуждото мнение, по-важно е да се доверите на интуицията си.

ЛЪВ
Трябва да разберете какво искате от живота и да не се занимавате с неща, които не ви носят удовлетворение. Успехът при вас ще дойде, ако се занимавате с нещо по душа. Без труд и работа върху себе си обаче няма да можете да постигнете сериозен финансов успех. За да имате успех и в любовта, ще е необходимо да внесете в отношенията си повече разбиране на партньора си. Упоритостта и инатът ще ви вредят. И най-важното – не бъдете равнодушни към тези, които се отнасят с истинска любов към вас.

ДЕВА
Днес често ще възникват проблеми по повод кой ще ръководи дома или отношенията. За да се радвате на благополучен личен живот, ще е необходимо да дадете на своя партньор по-голяма свобода. Направлявайте своята енергия за съзидание, а не за разрушаване. Дръжте своите емоции под контрол и внимателно обмисляйте своите постъпки. Желателно е да взимате под внимание и мнението на близките хора. Благоприятен ден за укрепване на отношенията, ако вие проявите по-голяма инициатива.

ВЕЗНИ
Сега е времето да вземете всичко в свои ръце и да започнете да играете по своите си правила. За да имате успех в личните отношения, ще трябва да имате по-голяма откритост и искреност в отношенията. Не трябва да търсите проблеми там, където ги няма. Много от проблемите в интимната сфера ще се решават от само себе си. Не трябва да се доверявате на съдбата, а да държите всичко под контрол. Време е да помислите за бъдещето си с избраника на сърцето си, като се съобразите с неговите мечти.

СКОРПИОН
Очакват ви много положителни промени, които е възможно да доведат до безоблачно лично щастие. Ще е необходимо обаче да направлявате своята енергия в мирно русло. Да обръщате по- голямо внимание на тези, които ви обичат. За да се радвате на положителни емоции, е желателно да бъдете по-внимателни с любимите си хора. По този начин те ще оценят какво точно притежават. Мнозина от вас ги очакват много положителни емоции, но главното е да не измените на своите принципи.

СТРЕЛЕЦ
Нови запознанства и срещи ви очакват през днешния ден. Много от вас ще имат шанс да намерят своята половинка. Мнозина представители на знака ще имат много изкушения и илюзии, но главното е да не предадете своите принципи. Денят е подходящ за преход към нов етап на отношенията в семейството ви и с любимите ви хора. Необходимо е да знаете, че в много случаи ще ви се наложи да правите много компромиси и отстъпки, за да съхраните своите отношения.

КОЗИРОГ
Очакват ви много приятни мигове. За да имате успех в личните отношения, ще е необходимо да заложите на стабилност и надеждност и най-важното – да не си правите илюзии по повод идеалния партньор и идеалните отношения, такива едва ли ще намерите. Днес може да получите покани за далечни пътувания с привкус на романтика. Мнозина от вас ще се сблъскат с опасни ситуации, но благодарение на поддръжката на приятели и роднини всичко ще мине без особени сътресения.

ВОДОЛЕЙ
Благодарение на невероятната ви интуиция някои от вас ще се придвижат в кариерата, а други ще предприемат успешни пътувания. Мнозина ще се радват на подобряване на финансовото си състояние. Ще ви се наложи обаче да разгадавате тайни, други ще са със спаднал жизнен тонус с усещане за безсилие, което ще нагнети още повече обстановката. През целия ден трябва да сте внимателни в дейността, с която се занимавате, вероятни са неразбории и проблеми.

РИБИ
През днешния ден ще бъдете в центъра на внимание и ще участвате във важни обществени мероприятия. Денят е благоприятен за стартиране на нови начинания, но защото са възможни екстремни събития, ще е необходимо да сте внимателни навсякъде и във всичко. Някои от вас ще експериментират с нова прическа или нов начин на обличане, с което ще направят фурор в обществото. Ще е необходимо да обръщате по-голямо внимание на близкото си обкръжение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 АПРИЛ: Лъвове, обмисляйте решенията си! Деви, не помагайте на всяка цена!

Вижте какво ви вещае денят и как да преборите проблемите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Новина, свързана с мъж, когото познавате, ще ви разстрои, натъжи или разочарова. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, независимо от неговата цел. Жените ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Мъжете могат да попаднат в собствения си капан, ако решат да успеят в нещо чрез хитрост или измама. У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие ще успявате да запазите завидно хладнокръвие. Най-възхитителната ви черта е себевладеенето.

ТЕЛЕЦ
Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате. Вие сте смели и решителни личности и в същото време потайни – винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре, ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни. Понякога може да съчетаете и двете крайности.

БЛИЗНАЦИ
В никакъв случай не търсите уюта на златната среда. Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните хора тръгват да търсят отмъщение – вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата. Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени, изпълнени с енергия и страст. Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате всичко от гледна точка на материалните ползи.

РАК
Не очаквайте денят ви да е много спокоен. Възможно е да се наложи да разрешавате финансова ситуация. Избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете, когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами врагове. През този ден внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер.

ЛЪВ
Ще възникнат неприятности с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция. Всеки може да сгреши или да забрави, нали? Мнозина от вас ще разрешават проблем или ще имат ангажимент, свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели. Ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения, свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили.

ДЕВА
Денят вещае грижи или неотложни ангажименти с ваши родители. Мъжете ще трябва добре да систематизират получената информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете обект на фалшиви новини или писма или имейли. Не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуални последствия. Жените ще са податливи на паника, лесно попадане под влиянието на песимистични хора. Избягвайте въвличане в конспиративни теории или в групи, които са задкулисно манипулирани.

ВЕЗНИ
Един етап от живота ви ще остане в историята. Раздялата с миналото в известен смисъл ще е болезнена, но от друга страна, ще е обещаваща. Пред вас ще се разкрият нови перспективи, свързани и с риск, но и с разширяване на хоризонтите ви за развитие. Движейки се към новото, ще се наложи да довършите изостаналото. Реагирайте гъвкаво, създавайте варианти, правете комбинации. С колкото повече въображение подхождате към предизвикателствата, толкова по-оригинални ще са методите, които сте готови да приложите в работата си.

СКОРПИОН
Още в началото на деня може да останете с впечатлението, че всичко, което ви е отегчавало и на което сте се опитвали да обърнете гръб, сега ви дебне в засада. Поредица дребни проблеми и задачи, които предишните дни са ви досаждали, е изскачат едно след друго и ще ви принуждават да откъсвате парчета от времето, с което разполагате, за да ги решавате. Не ги отлагайте за пореден път, защото ще ви се стоварят като лавина. Мобилизирайте се максимално и бъдете сигурни, че крайните резултати ще донесат и очакваните финансови постъпления.

СТРЕЛЕЦ
Ще постигнете повече, ако действате с умерено темпо и не се опитвате да се надбягвате с времето. Ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно жени. Възможно е да сте поканени на събиране по приятен повод – рожден ден, юбилей, годеж, сватба и др. Намерете време да присъствате. Използвайте максимално времето за успешно приключване на важни ангажименти, свързани с дома и семейството, преди есента да почука на вратата ви.

КОЗИРОГ
Много благоприятен ден за реализация на вашите задачи. Почти всичко ще зависи от вашата организация и подготовка. Каквото и развитие да имате с делата ви, не се опитвайте да променяте хода на събитията. Денят ще бъде благоприятен за покупка на нов дом, за преместване в ново жилище, за продажба на имот и др. Неприятни изненади ще възникнат там, където има опити за манипулация или други задкулисни действия. Всъщност така ще може по естествен начин да видите кой какъв е около вас и да селектирате по-добре приятелствата и познанствата си.

ВОДОЛЕЙ
Разкриването на една интрига ще ви помогне да поставите в ред някои отношения или ангажименти. В работата или в бизнеса си ще преминете през период на напрежение, свързано с повече задачи, отговорности, клиенти, бързи срокове за изпълнение на поръчки и др. Мъжете ще имат повече ангажименти с други мъже, вероятно поради специфичното естество на дневните си задачи и планове. Жените ще са сантиментални, чувствителни, лесно ще нараняват другите с обидни думи или самите те лесно ще бъдат наранявани.

РИБИ
Чар и откровеност или може би в обратна последователност. Вие сте толкова непосредствени, че човек дори и да иска, не би могъл да ви се разсърди. А ако включите в действие и прословутото си чувство за хумор, то едва ли ще ви останат врагове. Вие сте много жизнена и търсеща натура. Приключенията са вашата стихия. Някои ги осъществяват наяве, други само в мислите си, но ако човек се вгледа, би се изумил колко далеч стигат вашите мечти.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 АПРИЛ: Раци, направете си подарък! Водолеи, разрешете битовите си проблеми!

Какви решения да вземете – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Днес има индикации да се появят по-чести болки от общ характер. Потърсете специалист, не се лекувайте сами, за да не увредите допълнително здравето си. Вероятно някой ще възрази или ще опита да ви иронизира, но не бива да го приемате несериозно, застанете над нещата. Трябва да бъдете особено внимателни на пътя. Опасността от пътен инцидент ще е доста голяма. Шофирайте под ограничението на скоростта и избягвайте всякакъв гняв към когото или каквото и да било.

ТЕЛЕЦ
Вероятно ще ви се наложи да работите повече върху себе си в духовен аспект. Това ще бъде добре за вашата душевност и настроение, а също така ще ви позволи да вземете някои решения, които често сте отлагали. Обърнете се към народната медицина, тъй като това ще подсили имунната ви система и ще ви помогне да предотвратите всяко едно влошаване на здравето ви. Възможно е вашата мускулатура и гърбът ви да бъдат мишени на болки под всякаква форма. В случай, че спортувате или хобито ви е фитнес, пазете най-вече гръбната си мускулатура.

БЛИЗНАЦИ
Ще имате възможността да направите нещо много специално за партньора си и това ще бъде оценено. Самотните вероятно ще се срещнат с близък човек, който отдавна не са срещали. Харчете разумно и за неща, които наистина са ви необходими. Вероятно ще бъдете подложени на много критики. Особено ако критиката идва от близък до вас човек, не я приемайте като даденост, която не ви харесва, а напротив, трябва да я оцените като насърчение, извличайки си съответната поука.

РАК
По възможност не се отдалечавайте от дома си. Също така бъдете предпазливи при извънредни метеорологични условия, както и при рязка промяна на пътните условия. Стойте по-далеч от водата. Избягвайте влизането в басейни. Също така са възможни аварии във водната система във вашия дом или офис. Направете си подарък – книга, дребно бижу, дори малък сладкиш ще ви донесе радост. Ще се наложи да бъдете много по-умерени във всяка област от живота си.

ЛЪВ
През този ден ще бъде по-добре да спестите както сили и енергия, така и средства, като не хвърляте нехайно пари за безполезни действия и вещи. Погрижете се за близките ви хора, поговорете с тях. Има вероятност от малки наранявания, получени по време на ежедневните ви дейности. Опитайте се да не ходите по неравни настилки, освен ако не носите много удобни обувки. Също така бъдете внимателни при слизането или изкачването на стълбища, защото има вероятност от сериозни наранявания.

ДЕВА
Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове през този ден. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика остра ревност. Ако сте алергични, има вероятност да бъдете притеснени от алергични атаки. Също така избягвайте честото използване на таблети, смартфони, компютри или лаптопи, има голяма вероятност да си създадете проблеми с очите. С един ден почивка ще съхраните зрението си за повече дни. Би било добре да анализирате романтичната си връзка.

ВЕЗНИ
Може би давате повече, отколкото получавате. Така вашият партньор ще продължава да е недоволен и ще изисква повече и повече. Здравословното ви състояние ще бъде цветущо. Въпреки това ще трябва да бъдете предпазливи и внимателни около огъня и други горещи предмети, ако искате да сте здрави и да избегнете неприятни инциденти. Днес е възможно инстинктът да ви изиграе лоша шега. Това ще бъде предпоставка да се заблудите в някои неща, които със сигурност ще си останат ваши фантазии.

СКОРПИОН
Затова бъдете в по-голяма степен реалисти, за да не останете разочаровани. Съблюдавайте стриктно кръвното си налягане, защото се очертават проблеми с границите му. Ако не можете да се справите сами с измерването, потърсете консултация от медицинско лице, което да прецени състоянието ви. Вероятно предстоящите събития ще ви изпълнят с безпокойство, защото през този ден ще трябва да бъдете ангажирани в решаването на конкретни проблеми. Няма да можете да мислите за каквото и да е било друго.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е да си имате проблеми със стомашно-чревния тракт, придружени с болки в стомашната област. По възможност избягвайте тежките и мазни храни. Такива състояния могат да се дължат и на твърде много напрежение. Не вземайте прибързани решения. Има вероятност да нараните партньора си и утре да съжалявате за тази си нетактичност. Може би и половинката ви ще греши, но това не означава, че имате железни аргументи, за да я оборите. Опитайте се да не обещавате онова, което не можете да изпълните.

КОЗИРОГ
Бъдете по-реалистични, ясни, конкретни и изпълнете поетите ангажименти. Много е вероятно да получите силни световъртежи. Ако не страдате от хронични заболявания, които предразполагат към виене на свят, бъдете сигурни, че това ще се дължи на влиянието на атмосферното налягане през този ден. Мисълта, че сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол, едновременно ще ви мотивира и вдъхновява. Впечатляващите емоции ще са свързани с личния живот.

ВОДОЛЕЙ
През деня насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за пролетния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви. Използвайте деня за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти, свързани с наследство, и др.

РИБИ
За съжаление денят ще се запомни с раздяла в някои семейства, които ще вземат окончателно решение за развод. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. Мислете повече, преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава. Вашият дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате. Днес може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 АПРИЛ: Овни, бъдете внимателни! Раци, погрижете се за здравето си!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Прекалено напрегнати сте в работата си, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие и почивка. Любовните преживявания ще са повод за положителна емоция. Бъдете внимателни в действията си. Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ
Днешният ден ще ви позволява да водите делови разговори, без да подписвате договори. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Ще е подходящ ден да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете деликатни, но твърди. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения.

БЛИЗНАЦИ
Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение – и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете дипломатични и тактични. Обърнете внимание на хората в дома си. Дайте инициативата на другите.

РАК
По-спокоен ден, а за някои дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Доста хубав ден от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Вечерта ви предстои емоционална среща с любовта. Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си.

ЛЪВ
Любовта, която ще ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Всяка самостоятелна работа ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. С парите всичко е наред – може да ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета ви. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности.

ДЕВА
Разплита се възел, свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото ви изглеждат. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация.

ВЕЗНИ
Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Повечето от вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните ви потоци, онова, което имате общо, ще се изясни още през първите часове на деня. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него.

СКОРПИОН
Денят и случките намекват за успешната реализация на целите, но подчертават, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните. Старайте се да работите в тази насока. Имате много неща за вършене и довършване. Обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми, е необходимо да бъдете предпазливи. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време.

СТРЕЛЕЦ
Финансовото състояние на семейството ви ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Ползотворен ден, който ще ви зарадва със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание и на хората в дома си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

КОЗИРОГ
Очакват ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Обърнете внимание на здравето си. Трябва да избягвате споровете. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте в компанията на любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ
Денят бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Здравето няма да ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Парите ви притесняват с бързината, с която си отиват. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата..

РИБИ
Денят ви обещава големи промени в живота. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Денят ще е неподходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Предстои ви емоционална среща с любовта. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за вас режим. Ежедневието ви ще бъде наситено с разговори, с размяна на съобщения, следване на важни новини. Осигурете си почивка привечер.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
AstraZeneca са вече в България, започва се веднага разпространението им

50% от тази пратка ще отиде при личните лекари

Затвори