Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 29 ЮНИ: Деви, ще впечатлявате с работата си! Везни, сдържайте емоциите си!

Нечие силно присъствие ви мотивира да се развивате

публикувано

на

ОВЕН
Днешният ден ще бъде особено ползотворен за вас, ако се занимавате с писане или работите в сферата на комуникациите – ще имате вдъхновение за работа и ще успеете да се изявите по най-добрия възможен начин. Ако ви предстоят изпити, късметът ще бъде с вас и резултатите ще бъдат възможно най-добрите – особено ако през изминалите дни сте положили усилия. Тези от вас, които дълго време са търсели подходящия за тях курс, сега ще имат възможност да планират бъдещото си обучение и да задоволят любознателността си към нова област на развитие.

ТЕЛЕЦ
Изминалите няколко дни разбудиха у вас най-различни чувства, които вероятно сте мислели, че са заспали. Те ви показаха скрити страни – на собствената ви личност, на близките ви хора и на взаимоотношенията. Сега ще трябва да преработите цялата тази информация и да приемете емоциите, които са ви обхванали. Ето защо много от вас ще усетят желание да се дистанцират малко от външния свят и да се затворят в черупката си. Ако имате такава потребност, направете го – това е вашият начин да се справите със ситуацията и да си изясните какво изпитвате.

БЛИЗНАЦИ
Намерете поне един човек, с когото да споделите какво ви е на душата, и не се страхувайте да покажете, че сте уязвими. Не се плашете и от дълбочината на емоциите си – оставете ги да изплуват на повърхността и ги приемете. И все пак се опитайте да не стигате до изолация и да не държите близките си настрана, особено ако го правите, за да ги накажете заради собствените си емоции. Да се сърдите и обвинявате другите няма да помогне – чувствата са у вас и основната ви задача е да разберете кое ги поражда и какъв е смисълът им за вас, а не да прехвърляте отговорността върху близките си.

РАК
В работата също е добре да доведете до успешен край проекти, по които работите от известно време. Ако през изминалите дни сте полагали усилия, сега имате шанс да берете плодовете на труда си и да изпитате удовлетворение от добре свършената работа – включително и в материално изражение. Ако обаче усетите, че нямате достатъчно сили, спете повече, пестете енергията си и се хранете колкото се може по-здравословно. Леките физически упражнения също са препоръчителни. Това е пречистващ процес, през който трябва да преминете, за да може по-нататък да навлезете в нова житейска фаза.

ЛЪВ
Като проводници на разума и изразители на позитивното мислене, ще ви бъде по-лесно да определяте бъдещите си приоритети. С действията си ще привлечете много хора, насочвайки ги в градивна посока. Усетите ли, че нервното напрежение и стресът са ви в повече, разходете се сред природата – това ще ви разсее и ще ви помогне да възстановите вътрешния баланс. Всяко едно физическо неразположение е знак да намалите темпото и да обърнете внимание на емоционалния си свят. Правете всичко, което може да ви даде усещане, че сте обичани, и се грижете за себе си така, както бихте се грижили за малко дете.

ДЕВА
Нечие силно присъствие ви мотивира да се развивате, подхранвайки добрите ви чувства и настроения. Ще впечатлявате с работата си и ще създавате дългосрочни познанства, участвайки в събития адекватно и с резултати. Като всички останали, и вие не сте застраховани от грешки, за това бъдете внимателни. Влагайте средствата си след анализ на сегмента, към който сте насочили интересите си, търсете съветите на доказали се специалисти. В усилията си ще срещнете подкрепа и няма да сте сами, но основните решения ще бъдат ваши, както и отговорността за действията ви.

ВЕЗНИ
За някои от вас се очертават нови придобивки, като нов дом или други, полезни за бита предмети. Няма да ви липсва късмет и щастливи ще споделите радостта с близките си хора. Сдържайте емоциите си, не превръщайте ситуациите в непостижими трудности. Загърбете гнева си, няма да ви донесе нищо добро. Насърчавайте околните да дават повече от себе си, отколкото да ги критикувате, защото са бавни. Прекалените ви очаквания ви пречат да обмислите възможности, които си заслужават. Не позволявайте страхът и апатията да ви обсебват, излишно ще поглъщат от енергията ви, която е нужна за градивни цели.

СКОРПИОН
С проявената от вас упоритост съвсем закономерно ще изведете до успех делата си. В тази връзка няма да ви липсват морална и финансова подкрепа от хората, с които сте обградени и си сътрудничите. Вие на свой ред им покажете благодарността и благоразположението си към тях. В противен случай обстоятелствата ще ви пречат да осъзнаете, че бъдещето, което предстои, е наистина добро. Приемете го, повярвайте и ще бъдете щастливи. Бизнес начинанията ви могат да приключат благоприятно, стига да сте повече оптимисти и да не си пречите сами.

СТРЕЛЕЦ
С вещина ще следвате развитието на събитията около себе си, правейки успешни сделките и постигайки придобивки. Подобреното ви материално състояние ще ви позволи да мислите за разширяване на дейността си, както и да окажете подкрепа на онези, които се нуждаят от нея. Някои от вас ще се занимават с ремонти в офиса, дома или на вилата. Отчитайки ефекта от подобренията върху спокойствието на близките ви, няма да щадите сили, за да ги направите щастливи. Условията на живот, пътуванията, почивката им зависят и от вас. С умението си да прозирате в бъдещето, ще си доближите до хармония, която превръща мечтите в реалност.

КОЗИРОГ
Съсредоточавайки се върху професионални, социални, политически и лични решения, ще разпределяте времето си рационално и отговорно. Бизнесът ви ще се развива с променлив успех, което не бива да ви прави нетърпеливи. Ще проявите повече активност в набавянето ви с нужната информация, ползвайки всички възможни източници. Понякога ще ви се налага да поемате чужди ангажименти, което може да ви отегчи и да стане причина за влошаване климата около вас. Не се изнервяйте, усилията ви няма да са напразни. От тях ще зависи професионалното ви бъдеще, както и други предстоящи придобивки.

ВОДОЛЕЙ
Съобразявайки се с интересите си и хода на събитията, ще работите за постигане на нещата, които са важни за вас. Краткосрочните планове ще определят посоката ви на активност, без да пренебрегвате и дългосрочните цели. Силни по дух, няма да позволите на трудностите да ви сломят, ще излезете по-силни и ще станете популярни. С интелигентното си поведение и излъчване ще печелите приятели и връзки на различни нива. Интимните ви преживявания ще ви радват и помагат да живеете пълноценно. За необвързаните – нова любов, грабваща и силна, дълбока и продължителна.

РИБИ
Покупка на имот, изгодни вложения и всичко свързано с кариерата ви са част от въпросите, които ще ви вълнуват през днешния ден. Общуването с приятели ще ви зарежда с хубави мисли и настроение, ще обсъждате нови модни тенденции, нетрадиционни методи на лечение. Ако ви предстоят хирургически интервенции, е по-добре да ги насрочите за края на деня, разбира се, ако времето ви позволява. Спестявайки си излишни разходи и показност, ще подобрите уюта на дома с прагматични и целенасочени действия. Развитието на интересуващ ви въпрос ще се ускори, а с него и промените, които ви предстоят.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА