Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 АВГУСТ: Близнаци, не помагайте на всяка цена! Стрелци, решенията ви са правилни!

Какво вещае денят ви – вижте

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Не очаквайте денят ви да е много спокоен и ползотворен. Възможно е да се наложи да разрешавате финансова ситуация. Избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете, когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами врагове. През този ден внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер.

ТЕЛЕЦ
Ще възникнат неприятности с близки приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция. Всеки може да сгреши или да забрави, нали? Мнозина от вас ще разрешават проблем или ще имат ангажимент, свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели. Ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения, свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили. Някои от вас може да се чувствате раздвоени между отминалите дни и надеждите си за бъдещето.

БЛИЗНАЦИ
Денят вещае грижи или неотложни ангажименти с ваши родители. Мъжете ще трябва добре да систематизират получената наскоро от близък човек информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете обект на фалшиви новини или писма или имейли. Не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуалните последствия за вас. Жените ще са податливи на паника, лесно попадане под влиянието на песимистични хора. Избягвайте въвличане в конспиративни теории или в групи, които са задкулисно манипулирани.

РАК
Един етап от живота ви ще остане в историята. Раздялата с миналото в известен смисъл ще е болезнена, но от друга страна, ще е обещаваща. Пред вас ще се разкрият нови перспективи, свързани и с риск, но и с разширяване на хоризонтите ви за развитие. Движейки се към новото, ще се наложи да довършите изостаналото. Реагирайте гъвкаво, създавайте варианти, правете комбинации. С колкото повече въображение подхождате към предизвикателствата, толкова по-оригинални ще са методите, които сте готови да приложите в работата си.

ЛЪВ
Още в началото на деня може да останете с впечатлението, че всичко, което ви е отегчавало и на което сте се опитвали да обърнете гръб, сега ви дебне в засада. Поредица дребни проблеми и задачи, които предишните дни са ви досаждали, ще изскачат едно след друго и ще ви принуждават да откъсвате парчета от времето, с което разполагате, за да ги решавате. Не ги отлагайте за пореден път, защото ще ви се стоварят като лавина. Мобилизирайте се максимално и бъдете сигурни, че крайните резултати ще донесат и очакваните финансови постъпления.

ДЕВА
Ще постигнете повече, ако действате с умерено темпо и не се опитвате да се надбягвате с времето. Ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно жени. Възможно е да сте поканени на събиране по приятен повод – рожден ден, юбилей, годеж, сватба и др. Намерете време да присъствате, направете и поне малък подарък. Използвайте максимално времето за успешно приключване на важни бизнес ангажименти, свързани с дома и семейството, преди други проблеми да ви се изпречат на пътя.

ВЕЗНИ
Мисълта, че сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол, едновременно ще ви мотивира и вдъхновява. Впечатляващите емоции ще са свързани с личния живот. През деня насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за кратка почивка в половинката ви. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви.

СКОРПИОН
Използвайте деня за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти, свързани с наследство, и др. За съжаление денят ще се запомни с окончателна раздяла в някои близки до вас семейства, които ще вземат окончателно решение за развод. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. Мислете повече, преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Не изваждайте „скелети от гардероба“, защото и при вас има какво да се покаже.

СТРЕЛЕЦ
Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава и злобна такава. Вашият дух трябва да бъде на висота, от която не бива никога да слизате. Днес може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни, и те ще ви завърнат към първоначалната ваша жизнена пътека. Благоприятен ден за съдебни и юридически дела, стига да не сте се забъркали в ненадеждни спорове или други дейности. Не влизайте в конфликти с агресивни хора, самите вие си владейте нервите.

КОЗИРОГ
Новина, свързана с мъж, когото познавате, ще ви разстрои, натъжи или разочарова заради случващото се с него. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, независимо от неговата цел. Жените ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Мъжете могат да попаднат в собствения си капан, ако решат да успеят в нещо чрез хитрост или измама. У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие ще успявате да запазите завидно хладнокръвие. Най-възхитителната ви черта е себевладеенето.

ВОДОЛЕЙ
Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате. Вие сте смели и решителни личности и в същото време потайни – винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни. Понякога може да съчетаете и двете крайности.

РИБИ
В никакъв случай не търсите уюта на златната среда. Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните хора тръгват да търсят отмъщение – вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата. Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени и изпълнени с енергия и страст. Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате всичко от гледна точка на материалните ползи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 СЕПТЕМВРИ: Деви, доверете се на интуицията си! Везни, избягвайте споровете!

Преценявайте добре ситуациите, вижте какво ви съветват планетите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Днес действията ви ще зависят от решенията на други хора. Тази ситуация може да ви направи несигурни, зависими от обстоятелства, върху които нямате контрол. Мнозина от вас ще вземат решение да изчакат развитието на определени събития като зрители, отколкото да имат водеща роля в тях. В голяма степен вашата несигурност ще се дължи на факта, че хората, на които разчитате, са ангажирани с много други задачи, или ще ви плаши тяхната несериозност. Предстоят ви интересни срещи и разговори предимно с приятели.

ТЕЛЕЦ
Близки приятели или възрастни близки ще се окажат полезни с техните съвети или с контактите, които имат в различни институции. Не се впечатлявайте от думи или предложения на човек, който ще се опита да ангажира вниманието ви с нови финансови възможности или с примамлив кредит. Като цяло бъдете предпазливи във финансовите си дела и действайте по-консервативно, когато събитията изискват от вас конкретни действия. Може да бъдете поканени на събиране, свързано с рожден ден, годеж, юбилей или друго важно събитие.

БЛИЗНАЦИ
Може да се наложи да посетите училище или държавна институция поради важен ангажимент, свързан със собственото ви дете. Жените ще могат да реализират свои интересни идеи, свързани с дома, в който живеят, или с имот, който притежават. Това е денят на неочаквани събития във вашия дом. Мъжете ще отделят време и ресурси за проучване или реализиране на различни възможности, свързани с пътуване, с работа в друг град или държава или работа с чуждестранна компания. Ще направите някои промени в свои планове, свързани с отдавна планирано пътуване, или ще ви се наложи неочаквано да реализирате такова поради важна причина.

РАК
Ще се събудите с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Като цяло денят носи промени в живота ви, свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град. През деня ще ви зарадва новина или събитие, свързано с роднина или с приятел, които може да живеят надалеч от вас. Ако имате някакви очаквания, свързани с дете, то ще останете разочаровани в своите очаквания. Ще получите обещание, което ще се окаже невъзможно за реализация от страна на този, който ви го е дал. Бъдете по-търпеливи в действията си, свързани с хората, с които ще имате контакти.

ЛЪВ
През днешния ден ще ви се наложи да помогнете на жена, която може да познавате, но може да бъде и непозната, но която се опитва да се измъкне от една неприятна ситуация. Жените ще са изправени пред труден избор или решение, свързано с любовния им или интимен живот. Мъжете ще имат своите поводи за малки радости. Ще бъде важно да правите добра преценка на събития или възможности, които ще възникнат през деня. Има вероятност да вложите много енергия в нещо, което не е перспективно, и да пропуснете други, по-добри неща.

ДЕВА
Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Добре би било да се погрижите за здравето си. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

ВЕЗНИ
Добре ще е да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа. Денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Трябва да избягвате споровете. Денят е доста разнообразен като възможности и позволява действия на широк периметър. Интересите ви ще са свързани предимно със семейството. Време е да се погрижите за здравето си – не прекалявайте с нищо, дайте си почивка, спазвайте добър режим.

СКОРПИОН
Разработвайки нова бизнес идея, ще подобрите работата си, пътуванията ви ще са по интересни, какъвто ще стане и животът ви. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Всичко в крайна сметка опира до парите. Денят не блести с нищо особено, но е един от тези, през които имате шанс за успешна реализация. Активни сте и трябва да вярвате в силите си. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете след това от заплатата си.

СТРЕЛЕЦ
В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижите за здравето ще ви се отразяват благоприятно, проведете консултации при точните специалисти. В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи и ще имате приятни изживявания. Жените ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание.

КОЗИРОГ
Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Денят е много благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени в храненето и спорта. Днес е по-добре да не пътувате. Денят ще е наситен с положителна енергия, която ще ви оказва своята подкрепа. Голяма част от вниманието ви е посветена на семейството и децата. Участието ви в общите занимания е от изключителна важност и работата ви ще получи висока оценка.

ВОДОЛЕЙ
Любовта върти света, но ако ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете ви. Възможно е да дадете пари на свои близки. Помислите добре каква да е сумата, за да не страдате, ако не могат бързо да ви я върнат. Ден за пожелавания, използвайте го правилно. Активен ден и трябва наистина да вярвате в силите си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Не проявявайте прекалена активност на работното място.

РИБИ
Преценявайте добре ситуациите и молбите на близки и приятели. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете дипломатични и тактични. Заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Не е добре обаче да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Сполуката ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 СЕПТЕМВРИ: Овни, погрижете се за здравето си! Раци, бъдете предпазливи!

Всички днешни неща и събития ще трябва да бъдат добре организирани

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Като цяло денят ще бъде успешен за вас, стига да избягвате всякакви прояви на хитрост или злонамереност. Новина ще ви донесе полза, включително такава, свързана с допълнителен доход. Жените ще останат разочаровани от свое очакване, свързано с любовен или брачен партньор. Може би товарите човека до вас с неща, които в момента са невъзможни за изпълнение. Мъжете ще имат сложни отношения с хора, родени под знака на Дева. Здравето ви може да бъде проблематично за някакъв период от време. Потърсете точния специалист, за да го разрешите.

ТЕЛЕЦ
Ще имате повод да се зарадвате на събитие, свързано с някаква промяна в живота на човек от семейството ви. През този ден конфликт, свързан с дете, може да бъде причина за размяна на обвинения между хората в семейството ви, но в края на краищата ще разберете, че се карате за глупави неща. За някои от вас денят носи новина или събитие, свързано с бременност или с раждането на бебе. Като цяло събитията ще бъдат свързани със семейството и с дома ви. Те определено ще имат благоприятно влияние върху развитието на важни планове и дела.

БЛИЗНАЦИ
През деня мнозина ще присъстват на годеж, сватба, рожден ден или юбилей. В работата си следете внимателно думите или действията на жена, която си е поставила за цел да ви злепостави или да ви създаде някакъв проблем. Жените ще имат няколко приятни преживявания с приятели или със съседи. Важно събитие от семеен характер в живота на близък приятел може да бъде повод за събиране или оживени разговори по телефона. Мъжете ще преминат през няколко сложни ситуации на работното си място, свързани с недоразумения, аварии, различни грешки или закъснения.

РАК
Отношенията ви с колеги или с клиенти, родени под знака на Овен, ще определят успехите или неуспехите ви през днешния ден, там, където работите. Бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които са представители на зодия Скорпион. Възможно е първоначално те да ви зарадват с новина, предложение или нещо друго, но по-късно да разберете, че зад това да се крие нещо, което носи притеснение или разочарование. Може да възникне проблем с дете или друг млад човек от семейството ви. Не бързайте да заемате позиция, не бързайте да защитавате или да обвинявате.

ЛЪВ
Една неочаквана ситуация няма да доведе до някаква драматична насока, но ще бъде причина за кратък или по-дълъг емоционален дисконфорт. Денят ще бъде важен за професионалното ви развитие. В случай че работите с пари, бъдете внимателни, за да не допуснете грешка или недоглеждане, което след това да ви коства някаква загуба. Това ще бъде неблагоприятен ден за разговори, свързани с по-високо заплащане или по-добри финансови условия при сделка. Жените ще очакват една важна или полезна за тях среща.

ДЕВА
Възможно е да възникне необходимост да отидете в някаква институция или на някакво публично събиране. Мъжете ще са склонни много внимателно да планират действията и решенията си. Това особено важи за личните им или романтична връзка, която имат. Ще запомните деня с някои преживявания, свързани с хора, родени под знака на Риби. Може получите новини, които ще променят ваши планове и може да внесат объркване в някои ваши надежди и очаквания. Тези събития в никой случай не бива да се приемат с притеснение, а да се гледа напред и да се търси развитие на идеи и планове при едни нови обстоятелства.

ВЕЗНИ
Днес бъдете внимателни с документи, с личната си поща или телефон. Желанието на някой да надникне в личното ви пространство може да ви създаде сериозни главоболия. Мнозина от вас ще направят посещение при лекар, което най-вероятно ще е предварително планиран ангажимент. Възможно е посещение в държавна институция с цел разрешаване на някакъв проблем. Като цяло това ще бъде благоприятен период за лечение, за посещение при зъболекар, козметик и др. Неочаквано може да разкриете една тайна или да получите повече информация за събитие от миналото ви.

СКОРПИОН
За някои от вас ще възникне неочакван разход, свързан с дете, който ще покрие някакви щети, които то е направило. Това няма да промени нищо, но ще направи житейския ви урок по-ценен. Жените ще осъзнаят важността на този ден за разрешаване и приключване на някои неприятни задължения и ангажименти. Мъжете ще са склонни емоционално да се разделят с хора, които им противоречат, от които нямат повече нужда или поради някаква друга причина. Съветите на жена, която живее извън вашия дом, може да ви навредят. Ще ангажират вниманието ви с повече семейни дела и с повече професионални ангажименти.

СТРЕЛЕЦ
Всички днешни неща и събития ще трябва да бъдат добре организирани от ваша страна, тъй като тяхното реализиране ще изиска някакво време. Това ще бъде благоприятен ден за сключване на официален брак или за покупка или преместване в нов дом. През деня ще ви потърсят за лична среща или телефонен разговор хора, които имат сериозен проблем или имат нужда от съвет за разрешаването на една сложна ситуация в живота си. Добро развитие ще имат ваши стари познанства и дори може да имате специални преживявания, свързани с тях.

КОЗИРОГ
По-неясно или проблематично ще бъде развитието на новите познанства, тъй като има вероятност към вас да проявят интерес хора с фалшива самоличност или с цел да ви измамят за нещо. Като цяло денят носи хармония в дома и в любовния ви живот. Вибрациите ще спомагат за постигане на неочаквани успехи или ще са в основата на странни, но положителни преживявания. Жените ще се тревожат около здравето или личния живот на човек, който живее извън техния дом. Голяма част от комуникацията ви ще е свързана с тази личност. Благоприятен ден за търсене на по-добра работа или нови източници на доходи.

ВОДОЛЕЙ
Днес за вас ще бъде важно да можете да постигнете развитие и завършек на важни дела, свързани с финансово-материална ви стабилност. Благоприятните тенденции, които ще бъдат актуални за вас, могат да бъдат помрачени от няколко конфликтни ситуации. Те няма да ви донесат загуби, но ще създадат объркване, ще ви попречат да вземете правилно решение и да избегнете напрежението. Стремете се към реално постижими цели и не си губете времето с неща, които са в сферата на мечтите. Отсъствието от дома ви за един ще е свързано с желание да си осигурите почивка и развлечения.

РИБИ
Това ще бъде благоприятен ден за преместване в друг дом или за обсъждане на подобни планове. Като цяло пред вас ще се изправят важни промени или събития, които ще рефлектират върху бъдещето ви развитие. Търсете съветите и помощта на хора, родени под въздушни знаци. Мъжете ще имат причина да преценят по-сериозно едно приятелство, което в момента им създава някакви съмнения или неудобства. Жените ще са здравословно нестабилни или твърде много проблеми в живота им ще са причина за безсъние, мигрена и други неразположения.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 СЕПТЕМВРИ: Близнаци, избягвайте напрежението! Раци, ще ви изненадат на работното място!

През днешния ден са възможни грижи, свързани със собственото ви здраве

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
При всички случаи сте в доста продуктивен период, през който можете или да по-добрите позициите си в настояща работа, или може да потърсите нова и по-подходяща и да я намерите. Все още ще възникват допълнителни обстоятелства, които в известна степен ще объркват вашите планове, но поне ще виждате в по-ярки краски какво усложнява намеренията ви, така че да вземете мерки и да се справите. Ако има нещо тайно и деструктивно върху професионалната ви реализация, дори здраве и тонус, което трябва да се отстрани, то ще бъде по-видно и тази тенденция ще се съхрани до средата на деня, за да вземете мерки.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден мнозина от вас ще бъдат емоционално и психически нестабилни, което ще провокира различни настроения. Промяната в настроенията ще ви правят трудни за комуникация, особено с хора, с които работите заедно. В любовта навлизате в период на силни страсти, които ще трансформират взаимоотношенията ви, и нека това да бъде в положителна посока, като анализирате в дълбочина връзката си, надникнете отвъд видимото и наклоните тенденциите в една по-положителна посока. Опитайте се да си осигурявате максимално време за почивка.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте напрежението и хора, които създават напрежение около себе си. Може да ви се наложи отново да разговаряте по парични дела, които са били обект на разговор преди време, без да се постигне конкретен резултат. Избягвайте обвързващи ви финансови отношения с хора, които не познавате добре или такива, които имат лоша репутация. Приятели ще ангажират вниманието ви с повече разговори или с динамична размяна на съобщения, като причината за това ще бъдат събития в техния личен или професионален живот. Ще ви подразни коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие.

РАК
Ще ви изненадат събития на работното ви място, свързани с нови хора в екипа ви, нови клиенти или развитие на нови професионални контакти с хора от различни разстояния. Жените ще могат да постигнат важни резултати в делата си, особено тези, които носят доходи в личния им или бизнес бюджет. Мъжете ще се ядосват на повечето задачи, свързани с битови проблеми, ремонти, повреди на различна техника или автомобил. Ще ви изненада възникването на неочакван проблем, който ще ви създаде притеснение, а в някои случаи може да бъде причина за здравословно неразположение.

ЛЪВ
През днешния ден са възможни грижи, свързани със собственото ви здраве, като посещение при лекар, зъболекар или друг специалист. Изненадите ще ви създават безпокойство, независимо дали са приятни или не. Ще бъде благоприятен ден за разговори или действия, свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други роднини. Нестабилното и неясно положение на някои брачни отношения ще предизвика по-сериозни разговори относно бъдещето на вашите отношения. Независимо от по-голямата ви ангажираност със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора.

ДЕВА
Избягвайте да се фокусирате единствено върху собствените си проблеми и помогнете на другите, ако това е според възможностите ви. Те ще ви потърсят, за да споделят свои неприятности, за които ще имат нужда от вашия съвет или помощ. Жените ще обсъждат или планират различни финансови разходи, свързани с дома си, с поддръжката на някакво имущество, с продажба или с покупка на вещи, стоки и др. Мъжете ще имат късмет в дела и планове, свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Може да възникне неочаквана възможност за вас, която да изиска кратко пътуване.

ВЕЗНИ
Днес някои неочаквани събития ще променят отношенията ви с човек, който е ваш роднина, приятел или бизнес партньор. Вероятно тези промени ще бъдат положителни и перспективни, във ваша полза и интерес. Важна роля през деня в развитието на вашите планове или начинания ще изиграе човек, с когото вече сте работили заедно, имате някакво общо минало. Ще бъдат напразни злонамерените опити на някой да атакува вашата любовна или брачна връзка с някаква интрига. Едно такова изпитание може дори да заздрави още повече вашите лични отношения.

СКОРПИОН
През днешния ден бъдете предпазливи в отношенията си с жени, особено когато споделяте лична или конфиденциална информация, свързана с вашата работа. Отношенията ви са хора, родени под огнени знаци, ще поставят на изпитание умението ви да лавирате в различни деликатни ситуации. През деня ще ви зарадва покана от страна на приятели, които ще имат повод за събиране, свързано с важно семейно събитие или стартиране на важна промяна в живота им. Жените ще обмислят свои бъдещи планове, чиято цел ще бъде да се освободят от неработещи отношения или дейност, която не им носи печалба.

СТРЕЛЕЦ
Драма в личния живот на хора, които добре познавате, ще бъде повод за размисли относно нещата в живота. Мъжете ще са емоционални и това ще ги прави да търсят повече романтика и интимност в любовта или в брака си. Вероятно е ново запознанство, флирт или кратка авантюра. Ще ви изненада телефонен разговор, свързан с решение или с промяна в живота на мъж, най-вероятно човек, който е свързан с вашето семейство. Мнозина от вас ще имат повод за събиране в семейството си или с приятели, като в повечето случаи повода ще бъде момиче или жена.

КОЗИРОГ
През деня ще ви зарадва благоприятното развитие на здравословен проблем на ваш роднина. Този ден ще бъде важен за развитието на вашите професионални или бизнес дела. Това особено важи в случай, че вашата работа е свързана с клиенти, с контакти с хора от различни институции или с кратко пътуване. Ако ви предстои интервю за нова работа, то обстоятелствата определено ще бъдат благоприятни за вас. Като цяло пред вас е един ден на събития, които ще се развиват на бързи обороти и тяхната динамика понякога ще ви създава напрежение и стрес.

ВОДОЛЕЙ
Благоприятен ден за развитие на важни семейни дела, за годеж или сватба, за зачеване или раждане на дете. Мъжете ще се зарадват на новини или събития, свързани с бебе, с малко дете или с млад човек. Жените ще търсят в миналото си причината за някои настоящи свои неуспехи или затруднения. Младите жени ще трябва да са много внимателни, когато ще трябва да вземат важни решения. От вас ще се изиска едно по-сериозно отношение към вашето собствено здраве или здравето на възрастен човек от семейството ви.

РИБИ
Една неприятна новина, която ще получите, може да ви свари неподготвени. Ще ви бъде трудно да реагирате по най-добрия за вас начин в съответната ситуация. Ще имате желание да разрешите някои битови или имотни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно средства или благоприятни обстоятелства. Това ще бъде неблагоприятен ден за купуване на вещи за дома, тъй като впоследствие ще се окажат с лошо качество или ще преживеете разочарование поради друга причина. Ще имате обаче възможност да реализирате една интересна идея.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Цвета Караянчева се връща в парламента

Бившият зам.-министър на външните работи в правителството "Борисов 3" - Георг Георгиев, също е вписан като нещатен сътрудник на ГЕРБ...

Затвори