Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 МАРТ: Овни, пазете нервите си! Близнаци, парите няма да ви стигат!

публикувано

на

ОВЕН

Пазете нервите си, почивайте си повече, абстрахирайки се от проблемите и общувайте с тези, които са ви наистина приятни. Бъдете по-често на чист въздух. Не се страхувайте от непостоянното време, обличайте се топло. За да не се появят проблеми със стомаха и червата, трябва да нормализирате храненето си. Избягвайте пържени и мазни храни, както и пикантни подправки. По време на пътуване ще укрепите взаимоотношенията си с половинката, а децата ще ви станат истински приятели. Самотните пък ще се запознаят с човек от друг град.

 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви предопределена среща, затова не се опитвайте всичко да отричате и от всичко да се отдръпвате, а следвайте интуицията си и ще постигнете завиден успех след нея. Роднините ви ще се нуждаят не само от морална, но и от финансова подкрепа. Толкова сте погълнати от битовите си проблеми, че от време на време забравяте и за себе си, и за тях. Но това не трябва да се случва. За да изглеждате привлекателни и съблазнителни, ще трябва напълно да измените обичайния си стил.

 

БЛИЗНАЦИ

Ако до днес всичко ви е вървяло по мед и масло, то ще ви се наложи активно да доказвате своя професионализъм. Но усилията ще си заслужават. Ако шефовете оценят вашата квалификация, може да очаквате повишение на заплатата или нова перспективна длъжност. Тези от вас, които са заети със собствен бизнес, могат да очакват делата им да се развиват в положителна насока. Финансите хронично няма да ви достигат за нужните разходи. Ще разчитате да ви върнат стар дълг, но това няма да се случи.

 

РАК

Днес е важно е да не бъдете завистливи и користни по пътя към постигане на целите, но бъдете по-проницателни. Вашият талант е забелязан от много хора, затова не е нужно така ревностно да го демонстрирате. Трябва да оценявате реално ситуацията, за да не се окажете заобиколени от лицемери. Търсете съмишленици и правете изгодни връзки с делови партньори. Възможна е проверка от данъчните, затова трябва да подготвите всички необходими книжа и да оформите документите си.

 

ЛЪВ

Очаква ви промяна в положението и статута ви в службата. Ръководството готви нов бизнес проект, който ще възложат именно на вас. С финансите бъдете внимателни, за да не останете без пари. При трудно финансово положение може да се обърнете за помощ към роднините си. Очаква ви среща с човек, когото ще приемете за свой избранник в живота, но уви, той няма да съответства на идеалите ви. Семейните ги очакват промени – ще сменят своя дом или ще им се роди дете.

 

ДЕВА

Днес ще ви се наложи да разрешавате проблем, който ще ви конфронтира по някакъв начин с ваш роднина, колега, ръководител, обществена личност. Жените ще имат много силен ден, с очаквани и неочаквани възможности за развитие и прогрес. Няма да имате причини за лошо настроение или депресия, но въпреки това ще преминете през подобни настроения. През този ден ще получите или изпратите пари, които ще имат връзка с жена. Ще имате и своите шансове за бизнес успехи, за които сте вложили много енергия.

 

ВЕЗНИ

Очаква ви благоприятен ден за покачване на доходите в семейството. Любовният ви живот обаче ще е неспокоен, с различни емоционални преживявания откъм чувства и желания. Стара драматична любовна връзка или брак отново може да ви създаде притеснения. Промяна, която сте предприели вече, може да се сблъска с нечия злонамереност или друг вид емоционална, психическа или физическа атака. Изненадите в този план ще са най-различни, но те не бива да ви отказват от пътя, по който сте поели.

 

СКОРПИОН

Една новина или предложение от ваш близък приятел или далечен роднина ще ви принудят да размислите сериозно и задълбочено, преди да дадете отговор. Възможно е сега успехите на ваши приятели да ви накарат да се замислите какво вие самите сте пропуснали като шанс през живота си в последните няколко години. Мъжете над 35 години ще бъдат склонни с натиск и сила да разрешават проблемите си, което може да им създаде нови такива. Погрижете се за здравето си, осигурете си време за релакс.

 

СТРЕЛЕЦ

През днешния ден заедно с жена ще вложите време, пари и енергия да разрешите битови или имотни проблеми. Възможно е да имате по-големи ангажименти или грижи около ремонт, свързан с имот, който притежавате. През този ден може да следите професионалната реализация на млад човек от семейството ви, който учи или работи в друг град. Ще имате ползотворни контакти с по-млади хора от вас, в повечето случаи такива, които не познавате.

 

КОЗИРОГ

Възможно е определени нови контакти да имат връзка с настоящата ви работа, с проект, с който сте ангажирани в момента, или работата ви да бъде свързана с деца. Ще ви разстрои неприятна новина, свързана със здравословен проблем в живота на човек, когото познавате, и заради неговото неблагоприятно развитие поне на този етап. Във финансов план ще имате добри доходи или поне възможност да реализирате такива, ако сте достатъчно активни и амбициозни.

 

ВОДОЛЕЙ

Напоследък разходите ви са големи, сега ще бъдат още по-големи, така че планирайте добре бюджета си. Пазете парите си на обществено място. Ще се реализирате според очакванията ви. Големи изненади и неприятности не ви очакват. По-добро развитие ще имат домашните ви дела, отколкото професионалните. Възможни са промени в дома ви, които ще ви създадат приятни емоции. При някои от вас ще има силен напредък в професионален план, с възможности за добро представяне на изпит, интервю за нова работа и др.

 

РИБИ

През този ден ще имате възможности да постигнете успехи в области, свързани с финанси, в любовния си живот и всичко останало, за което ще ви бъде даден шанс или късметът ще бъде на ваша страна. Съчетанието между всички тези неща може да ви донесе незабравими преживявания и прогрес. Може да получите повишение на заплатата си, по-добре платена позиция или нова работа, възможност за допълнителни доходи и др. Повечето от вас ще отделят средства за подобрения или промени в дома си.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 ЮНИ: Скорпиони, спестявайте! Водолеи, въздържайте се от спорове!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Вероятно няма да се зарадвате на критиката от партньора ви. Замислете се как сте се държали в последните дни и дали проблемът не се крие във вашето поведение. Изслушайте спокойно половинката си и не се противете на думите й. Погрижете се за всичките си дългове, за да не ги мислите постоянно. Освободете се от този товар и си разпределете останалата част от парите за съответните пера с разходи.

 

ТЕЛЕЦ

Изненадващата проява на любов и внимание към вашата половинка може да направи чудеса днес. Повдигнете духа и настроението на любимия ви човек по оригинален начин и ще се изненадате от положителния отговор, който ще получите от партньора си. Има много неща, в които може да инвестирате част от парите си. Проучете най-търсените артикули в момента и насочете средствата си в тази посока. Няма място за притеснения. Шансовете да увеличите приходите си са големи.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес може да имате нужда от подкрепата на вашия партньор, особено ако се подготвяте за важна презентация или изява пред голяма публика. Вашата половинка ще ви съдейства за всичко, с което се захванете, така че може да разчитате на любимия ви човек. Финансовите решения, които ви предстои да вземете, може да не са леки, затова се консултирайте с партньора си, преди да предприемете каквото и да е действие или финансова транзакция.

 

РАК

Лека промяна във външния ви вид ще направи добро впечатление на партньора ви. Дори да сте си вкъщи, не стойте с най-грозните си дрехи или цял ден по пижама. Може да сте стилни в удобни дрехи, дори у дома. Трудно е да се откажете от навиците си и да се забавлявате с доста по-ограничен бюджет. Спестяванията ви няма как да бъдат изхарчени за един ден, така че може да си позволите някоя покупка, която ви е крайно необходима, без да се притеснявате твърде много.

 

ЛЪВ

Съветвам ви да не задавате въпроси на партньора си, на които вече знаете отговорите. Няма нужда от излишни дискусии. Използвайте това време да се опознаете по-добре, без да обсъждате служебни проблеми например. Нещата в любовта днес може да не вървят много гладко, но знаете, че има и такива дни. Огнището на конфликтите ви ще са финансовите ви несгоди. С общи усилия и правилни сметки ще се справите по най-добрия начин.

 

ДЕВА

Не приемайте партньора си за даденост и не забравяйте за малките жестове на любов и внимание към любимия ви човек. Стъпка по стъпка ще стигнете до сърцето на партньора си с такт и добро отношение. Не се стискайте за малък подарък за вашата половинка. Направете любимия си човек щастлив. Не е нужно подаръкът ви да е скъп, а просто да покаже, че мислите за дадения човек с много надежди за доброто ви бъдеще заедно.

 

ВЕЗНИ

Съмненията към партньора ви днес може да са доста по-изразени. Спрете да мислите за бившите партньори на половинката си и да си втълпявате образи на някакви любовници. Ревността ви доста ще подразни партньора ви. Внимавайте с финансите днес и се постарайте да не се поддавате на импулсивно пазаруване на ненужни неща. Лесно може да се подведете и да похарчите парите си, които ще са ви нужни за по-важни неща за цялото семейство.

 

СКОРПИОН

Когато сте заедно с вашия партньор, като че ли всичко около вас престава да съществува. Насладете се на тези романтични мигове и запазете пламъка на любовта ви жив. Напомняйте си колко много се обичате. Старайте се да спестите повече пари днес. Избирайте по-евтини неща за някои консумативи и следете промоционалните оферти. Лишете се от някои по-луксозни стоки и екзотични храни поне за този ден.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес може да получите някои остри реплики от половинката си, но това няма да ви смути. Изчакайте бурята да премине и не се хващайте за най-малкото нещо. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Старайте се да се поберете в границите на бюджета за деня ви. Не е време за излишни разходи и покупки на вещи, които вече притежавате, макар и по-стар модел. През този ден ви очакват някои промени в професионалната сфера. Възможно е да се чувствате прекалено изнервени и неспокойни.

 

КОЗИРОГ

Дори да не разполагате с реални доказателства за любовта на партньора си, знайте, че сте обичани много повече, отколкото осъзнавате. Чувствата, които изпитвате, може да не са толкова видими, но са най-доброто доказателство за любовта помежду ви. Близките ви днес може да поискат малък заем от вас за покриване на неотложни разходи и сметки. Няма как да им откажете, така че ще трябва да поработите още по-усърдно за попълването на липсите в бюджета ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Връзката ви е стабилна за момента и това ви дава спокойствие и сигурност. Продължавайте да се стараете да осигурите всичко необходимо на любимия ви човек, като се съобразявате с неговите желания. Днес ще сте в състояние да се лишите от куп неща, само и само да не прибягвате до спестяванията си. Не изпадайте в неловки ситуации поради стриктното ви спазване на някакви финансови принципи. В работата се въздържайте от влизане в спор с шефовете ви.

 

РИБИ

Може би днес ще усетите някаква скука и апатия от сивото и еднообразно ежедневие. Мрачните ви мисли няма да ви помогнат денят ви да мине по-леко. Разнообразете се и сменете подхода си към любимия ви човек. Ако мислите твърде много за пари и финансови проблеми, то може да си навлечете и проблеми в личния живот. Променете фокуса си и не позволявайте мислите за финансите да ви вкарат в някаква депресия. Ще ви се наложи да положите доста усилия, но в крайна сметка всичко ще има положителен край.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ НА 2 ЮНИ: Овни, въздържайте се! Деви, пазете здравето си!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Въздържайте се от обсебващото поведение към партньора ви. Не изисквайте подробен рапорт от половинката си, тъй като може да възникне конфликт помежду ви. Дайте свобода на партньора си, без да го притискате твърде много. Днес ще сте изключително енергични и ще подобрите всичките си резултати в спорта. Може да опитате тренировка по някое бойно изкуство дори. Бъдете готови за предизвикателства и дайте най-доброто от себе си.

 

ТЕЛЕЦ

Спокойно може да си говорите по-свободно с вашия партньор на жаргон или диалект дори. Ще се разбирате чудесно, независимо от подбора на думите ви. Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите и впечатлете половинката си с нещо по-необичайно. Добре ще е да надвиете мързела си и да се подготвите за една добра тренировка с интензивни кардиоелементи. Не отлагайте тази дейност за по-късно, когато ще е време за вечеря и отново ще отложите тренировката за някои следващ ден.

 

БЛИЗНАЦИ

Любовта ще е в изобилие във вашето семейство днес. Бъдете готови за приятни изненади от любимия ви човек. Ще получите добра новина, касаеща близките ви, и това ще ви направи много щастливи. Съзнателната грижа за тялото ви чрез физически упражнения, тичане или йога ще ви донесе нужното удовлетворение. След усилената ви тренировка дайте на тялото си заслужена почивка и си отдъхнете от всичко, което ви е напрягало досега.

 

РАК

Планетарната конфигурация днес ще е повече от благоприятна за сектора ви любов. Ще имате желанието да разкажете на всички за щастието ви. Това ден може да се окаже паметен в живота ви, така че направете всичко, което отдавна отлагате. Денят е чудесен да внесете някаква промяна в живота си. Кажете сбогом на нездравословните си навици и започнете по-активен живот. За забравяйте, че сънят за вас е също толкова важен, колкото и всичко останало, с което се грижите за тялото си.

 

ЛЪВ

Ако не сте семейни, може да развиете романтични чувства за ново познанство. Опознайте добре харесаната от вас личност, преди да пристъпите към романтична връзка. Обърнете внимание на здравето си днес и по-специално на черния ви дроб. Препоръчително е да консумирате пресни домати. Избягвайте преработените храни и се вслушайте в тялото си за подбора на различни плодове и зеленчуци. Интуицията ви няма да ви подведе.

 

ДЕВА

Партньорът ви може да има нужда от време за себе си днес, така че се постарайте да му го осигурите. Най-лошото решение, което може да вземете днес, е да се оплаквате и нервничите пред половинката ви. Не давайте поводи за конфликти. Мислите и анализите за допуснати от вас грешки спрямо близките ви могат да ви вкарат в доста мрачен свят. Не пренебрегвайте грижата за здравето си и се хранете добре, дори да ви липсва желание и апетит за ядене.

 

ВЕЗНИ

Дори да си мислите, че партньорът ви не е от най-романтичните, днес може да се изненадате приятно от проявата на чувствата му. Покажете на партньора си, че наистина е специален за вас, и го адмирирайте за направените жестове към вас. Ще имате нужда да сте сред хора и може да поканите ваши приятели на обяд или вечеря, за да си поговорите и да излеете душата си пред някого, на когото имате доверие. Това ще ви накара да се почувствате по-добре, като знаете, че има други като вас, на които също не им е никак лесно.

 

СКОРПИОН

Често обичате да обърквате хората с думите си и да им влияете с мнението си. Днес може да успеете да заблудите партньора си с нещо, което сте си наумили, но не бъдете твърде самодоволни от плана си. Ако сте решили, че трябва да се вземете в ръце и да влезете във форма за лятото, то бъдете внимателни и не се претоварвайте. Колкото по-заседнал начин на живот сте имали, толкова по-леко трябва да е физическото натоварване за вас и постепенно да се увеличава във времето. В противен случай може да си докарате някоя травма.

 

СТРЕЛЕЦ

Едва ли ще можете да прикриете приятната изненада към половинката си, дори и да се опитате, няма да ви се получи – емоциите ще ви издадат. Бъдете открити и прекарайте един чудесен ден в компанията на любимия ви човек. Стресът и агресията могат да се отразят негативно на имунната ви система. Помислете за занимания с удряне на боксова круша или ритане на неодушевени предмети. Тази техника ще ви помогне да извадите гнева и напрежението от себе си.

 

КОЗИРОГ

С колкото и пари да разполагате, за пореден път ще се убедите, че с пари всичко може да си купите, но не и любов. Обърнете внимание на половинката си и не се вглъбявайте толкова в печеленето на още и още пари, а обърнете внимание на по-духовните неща. Някои неприятни думи и лъжи от ваши роднини могат сериозно да навредят на емоционалното ви състояние. Внесете хармония в себе си със здравословни практики за дишане и йога. Опитайте да превърнете това в навик и ще забележите разликата.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес може да си общувате с човек, който има страхотно чувство за хумор. Необвързаните може да срещнат впечатляваща личност на доста необичайно място. Дайте шанс на този човек, тъй като може да се окаже добра партия. Опитайте се да бъдете малко по-стриктни към правилата, които сте си наложили. Старайте се да не закъснявате за дадени срещи и уговорки. Направете усилия да се храните малко по-здравословно или да замените сутрешното си кафе с билков чай.

 

РИБИ

Днес ще откриете колко много се допълвате с вашата половинка. Съвместният ви живот ще продължи да бъде все така хармоничен и безпроблемен. Усещането, че сте един за друг, ще надделее, така че не забравяйте да напомняте на партньора си, че го обичате. Свежи цветя могат да повдигнат духа ви днес. Разчистете бюрото си и оправете леглото си, за да се почувствате по-добре. Вземете си душ с ароматен душ гел и се опитайте да релаксирате в комфорта на дома си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 ЮНИ: Телци, не се отчайвайте! Лъвове, бъдете внимателни!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

През този ден не разчитайте на случайността. Всичко ще се случи по най-добрия начин, но само благодарение на вашите лични усилия. Ще се наложи да поддържате високо настроението и очакванията си. Продължавайте да се надявате, защото ще намерите валидна причина да се заемете, дори когато всичко изглежда, че е противоречиво. Може би някои от вас няма да имат възможност да се справят дори с покупките от първа необходимост. По възможност си създайте навик за редовно пестене на пари.

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще може да се похвалите със сериозна печалба. Не е задължително да става въпрос за материална такава. Вероятно ще действате според правото си на свободна воля, без обаче да позволявате на останалите да изразят своята. Опитайте да се разграничите от егото си, общувайте без преценки или предразсъдъци. Вероятно ще надвишите паричния си лимит. Не се отчайвайте, ако не ви достигат пари. През следващите дни ще компенсирате финансовите си капиталовложения.

 

БЛИЗНАЦИ

През този ден най-вероятно ще превърнете една идея в реалност. Със сигурност ще стигнете далеч, но трябва да се опитате да го направите с добре обмислен план. Денят е благоприятен за управление, така че се възползвайте максимално. Паричното ви състояние ще остане стабилно днес. И все пак ще бъде  по-добре да отложите за друг ден някои инвестиции и разплащания с големи суми. Проучете добре къде да насочите парите си, за да сте на печалба.

 

РАК

Днес не задържайте притесненията в себе си. Може би през този ден нещо ще ви натъжи, тъй като ще виждате как една цел вероятно се изплъзва от ръцете ви. Въпреки това, вместо да бъдете отчайващо настроени, трябва да помислите за реализация на нови възможности или идеи. В случай че доскоро сте имали финансови проблеми, то днес нещата ще започнат да се подобряват значително. Не бързайте да харчите всичко изкарано, тъй като скоро разходите ви може рязко да нараснат.

 

ЛЪВ

Вземете живота в ръцете си, опитвайки се да дадете нещо повече на хората около вас. Не бъдете прекалено строги към себе си, ала и не съдете грешките на останалите, защото може да се случи така, че вие да имате потребност от тях през този ден. Трябва да бъдете изключително внимателни с боравенето на паричните средства. Търсете решения на финансовите си проблеми, вместо да се обърквате до отчаяние. Намерете начин да поговорите с приятел, поне малко ще ви олекне.

 

ДЕВА

През този ден може да ви налегне тъга. Струва ви се, че животът тече прекалено бързо. Не би било добре, ако оставите някои ваши намерения ви се изплъзнат, които дълго сте обмисляли и анализирали. Също така има вероятност да ви аплодират, но ще трябва да спечелите доверието и  възхищението на хората, които цените и уважавате. Ще постигнете печалби, ако поддържате лоялни отношения със своите бизнес партньори. Предприемаческият ви нюх ще има особена роля днес.

 

ВЕЗНИ

Има вероятност да бъдете обхванати от апатия днес. Да си мислите, че всичко, което сте изградили досега, днес ви изглежда напразно, някак излишно, но това не означава, че задължително ще трябва да ги зачеркнете. Най-добре ще бъде да размислите по-задълбочено върху така създалата се ситуация. Денят не е подходящ за финансови авантюри. Възможно е да бъдете мудни в мисленето си и да не сте особено креативни във финансово отношение. Не че това не е така, но меланхолията няма да подобри нещата.

 

СКОРПИОН

Ще имате безкрайни възможности да вземате решения днес, но в повечето случаи ще откажете, тъй като и вие няма да сте наясно  относно бъдещите си планове. Затова използвайте повече такт към хората около вас, защото някои от тях няма да разберат вашите недоумения. Вероятно ще има известни напрежения, затова е необходимо да бъдете в кондиция и с повече спокойствие и търпение, за да задействате успешно финансовите си ангажименти.

 

СТРЕЛЕЦ

Може би днес ще разберете кои са приоритетите и как можете да се измъкнете от някои затруднения. Възможно е да изпитате известна напрегнатост, ала в края на деня ще бъдете много по-спокойни. Избягвайте рисковите бизнес проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. Бихте могли да понесете значителни загуби, които ще се отразят зле за бъдещето на финансовия ви статус. Бъдете внимателни към здравето си. Ако не се чувствате добре, останете вкъщи.

 

КОЗИРОГ

Денят няма да е от най-лесните. Едва ли ще намерите извинения за поведението си днес. Възможно е да се чувствате прекалено изнервени и неспокойни. Може би ще  трябва да се задълбочите в своите реакции и да разберете откъде идват те. Може или да ги контролирате, или да ги избягвате напълно. Вероятно ще бъдете объркани от неприятните парични ситуации и може да претърпите сериозни загуби. Заложете на онези планове, които са реално обосновани.

 

ВОДОЛЕЙ

Наложително е да бъдете конкретни през този ден. Тези, които са близост до вас, ще искат да узнаят истинските ви чувства. Не е добра идея да говорите сплетено, объркано, след като се отнася за вашите  планове за бъдещето. Може би ще бъдете в състояние да преодолеете всички неуспехи в кариерата си. Въпреки добрите перспективи не се пренавивайте прекалено. Изберете предизвикателството с малък риск, вместо неуспеха, който ще ви направи неспокойни за дни напред.

 

РИБИ

Вероятно ще откриете много убедителни отговори на съмненията си през този ден, но само ако сте повече от обективни спрямо себе си. Освен това не всеки ще може да оцени упоритото ви поведение, но това е единственият начин да постигнете желаните резултати. Днес може да се случат много неща, когато става въпрос за пари. Време е да инвестирате, да купувате или продавате. Използвайте здравия си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada