Открийте ни и в

Астрология

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 НОЕМВРИ: Скорпиони, не предприемайте финансови рискове! Риби, погрижете се за здравето си!

Бъдете толерантни, взаимодействайте, за да избегнете загуба на приятелства

публикувано

на

ОВЕН
В областта на работните процеси, кариерно и социално развитие тези, които са били активни, които са вложили достатъчно усилия в своята дейност, денят отваря врата за получаване на резултати, пропорционални на действията. Творците, собствениците на бизнес, навлизат в период на креативност, баланс и взаимодействие. Ще се радвате на радостни събития, положителни моменти с любими хора и близки. Вниманието ви се насочва към това да намерите душевен комфорт, време за себе си, за любими занимания. В друг аспект денят ви предоставя възможност за вътрешни анализи на живота ви или почивка.

ТЕЛЕЦ
Една част от процесите, които са активни, са свързани с минал период. През днешния ден заложете на дипломатичния тон. При повечето от вас се налага да направят базисни преобразования в живота си. Бъдете прецизни в действията си, стабилизирайте това, което ви носи положителни резултати. Двете основни теми, които са активни през последните дни, продължават да ангажират вниманието ви – от една страна, това са въпроси, свързани с дома, семейството, средата на съществуване, имотни казуси, а от друга, отговорностите по отношение на работни процеси и взаимоотношения с партньори.

БЛИЗНАЦИ
Промяната, която тече около вас, е с цел да поставите ново начало, което ще създаде по-устойчива и добра форма от съществуващата. В работната среда и партньорските взаимоотношения търсете компромисни решения, конфликтите могат да внесат необратими нарушения. Избягвайте прибързани решения най-вече относно работни взаимодействия, отношения с висшестоящи, които могат да внесат сериозни финансови загуби. Ще се създадат условия да преразгледате своя приятелски кръг, средата, с която основно взаимодействате, за да направите съответни корекции.

РАК
Бъдете толерантни, взаимодействайте, за да избегнете загуба на приятелства. Плановете ви, свързани с развитието ви в бъдеще, също се нуждаят от преосмисляне. Ще продължават да се развиват събитията, които сте започнали през октомври. Основната тенденция е свързана с вашата дейност, кариера, със засилена конфликтност на работното ви място. На дневен ред ще бъдат процеси, започнали преди време, които сега ще изискват повече внимание от ваша страна, преразглеждане на действия, създаване на нова стратегия с цел оптимизиране на дейността ви.

ЛЪВ
Проекти, които не сте реализирали досега, били са стопирани поради определени обстоятелства, от днес ще се активират и развиват по нов начин. Бихте могли да пренасочите вниманието си към подобряване или увеличаване на вашите доходи, финанси. Придържайте се към запазване на тези структури и дейности, които до този момент ви гарантират стабилни приходи. Преразгледайте вашите планове, свързани с бъдещи цели. Съществуват благоприятни възможности, които ви предоставят шансове да подобрите финансовото си състояние или да защитите интересите си.

ДЕВА
При някои от вас са възможни постъпления на допълнителни финанси поради увеличен обем от работа или активни усилия. И в двата случая промените, които се задвижват, ще активират необходимост от преоценка на вашите приоритети. Възможни са повишени разходи, но в оптимален случай те са полезни инвестиции във вас самите или към близките ви. Това могат да бъдат: предложения, които сте получили преди време, активиране на ваша дарба, чрез която можете да увеличите доходите си, разплащане на стари задължения или необходимост от постигане на баланс между вашите пари и парите на партньора.

ВЕЗНИ
На работното място получавате подкрепа, а това ще се отрази върху избора на цели, свързани с развитието ви в бъдеще, които също ще ви активират в посока преразглеждане на плановете ви. Силата, динамиката, енергията, която усещате, ще ви даде мощен тласък за нещо ново, по-прогресивно. Чувството ви за значимост, желанието ви за взаимодействие, радост и забавление ще ви помогнат да въздействате на събитията и да ги насочвате според вашите ценности и желания. Ще постигате с лекота това, което е значимо за вас към този момент, прилагайки дипломатичност и толерантно поведение.

СКОРПИОН
Сега е моментът да завоювате по-престижни позиции, да си осигурите по-добро място в социалната класация, да поставите ново начало в живота си в избрано от вас направление. Днес отдайте специално внимание на вашите финансови дела. Не предприемайте финансови рискове, теглене на кредити, насочете се към разплащане на задължения, ако имате такива. Напрежение в личните взаимоотношения или взаимодействия с вашите делови партньори съществува като тенденция за някои от вас. Днес продължете с тези действия, които ви носят положителни резултати.

СТРЕЛЕЦ
Активност по отношение на нещо ново могат да предприемат тези от вас, които са сигурни в посоката. Днес ще се активират теми, свързани с вашите партньорски взаимоотношения в личен или делови план. Възможно е да се възстановят стари, неизяснени ситуации, които да доведат до сериозни конфликти, приключване на партньорства, които са изчерпали своята форма. Възможно е проекти, свързани с вашата собствена дейност, които по една или друга причина не са били активирани досега, да получат ново развитие. Осигурете си почивка сред най-близките си хора.

КОЗИРОГ
Намирате се в период, който изисква преосмисляне на живота ви досега, за да може да поставите ново начало. Повечето от вас се нуждаят от оттегляне и вид преосмисляне на това, което сте създали и постигнали на този етап, анализи и преоценки. Но този период е и изключително благоприятен да направите нови избори в зависимост от това кое е ценно и приоритетно за вас. Голяма част от вас чувстват прилив на енергия, увереност и силно желание да внесат промяна в живота си, да изберат нова посока, да започнат нещо ново. Желанието ви за активни действия е в областта на средата на съществуване – в приятелския ви кръг.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е да преоткриете себе си чрез участие в групи, свързани с вашите интереси. Шансовете ви за подобряване на доходите се повишават, но е необходимо в максимална степен да бъдете прецизни при започване на нови бизнес начинания. Денят ще върне към вас възможности от минал период. Това могат да бъдат проекти, предложения, свързани с основната ви дейност. Избягвайте критичния тон, намалете своята взискателност и се старайте да не образувате конфликти на работното място. Направете важни промени в начина си на живот като започнете фитнес и програма за здравословен начин на живот.

РИБИ
Днес можете да покажете на какво сте способни, да дадете най-доброто от себе си и да постигнете високи резултати. Все пак не забравяйте, че периодът като цяло носи напрежение, отпечатък от миналото, който трябва да бъде разчупен чрез нови избори, отговорности и действия. Можете да поставите ново, по-успешно начало в посока кариерно развитие, социален статус или взаимоотношения с шефове и авторитети. Това може да бъде началото на вашата самостоятелна дейност, за която се настройвате от дълго време. Грижете се за здравето си. Избягвайте пренатоварването, както физически, така и емоционално.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено