Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 ЮНИ: Козирози, няма да получите даром нищо! Водолеи, трудностите не ви плашат!

Поддържайте и създавайте полезни контакти

публикувано

на

ОВЕН
Наболял въпрос ще ви подтикне към действия, стигащи до крайност, но с твърдото намерение да го решите веднъж завинаги. И ще се справите, въпреки че може да ви коства повече нерви и време. В текущите си дела ще заложите на последователни, разумни и премерени ходове. Изберете по-важните от тях и там насочете енергията си. С лъчезарното си присъствие ще внасяте настроение и ще привличате интереса към себе си на повече хора. Влизайки в нови обвързаности, невинаги ще бъдете подготвени по темите, които ви свързват, и ще усвоявате новостите в движение.

ТЕЛЕЦ
Свикнали сте и няма да изостанете с взимането на правилните решения. Основното, което ще ви вълнува, са финансите ви, за това и усилията ви ще са насочени към повече ангажименти и печалби. В плановете на близките ви са включени начинания, средствата за които трябва да осигурите вие. Наред с отдаващите ви се възможности се повишават и отговорностите ви. Ще присъствате в живота на много хора, ще се съобразяват с вас, ще търсят съветите и помощта ви. Товарът ви няма да е лек и е нужно да го осмислите. Промените ще започнат и ще ви погълнат с инерцията си.

БЛИЗНАЦИ
Придобивките ви ще растат и ще можете да си позволите повече комфорт в бита. Ентусиазирани, ще продължавате напред. Няма да липсват проблеми от семеен характер, но с прагматичен усет ще насочвате вниманието на близките си към по-бързото им решаване. Търпеливи сте към капризите на някого, но това ще ви осигури доверието и обичта му. И ще се убедите, че не е било напразно. Постиженията ще ви радват и мотивират да продължавате уверено напред. С мисъл за предстоящите събития, ще се мобилизирате и работите, показвайки силните си страни в професионалния, социален и личен живот.

РАК
Наясно сте, че няма лесни победи, но интересът и вълнението ще са неповторими. Като знаещи и опитни професионалисти, но не и без помощта на колегите си, ще приключите сделка или друг обезпечен финансово проект. Търговците ще отбележат напредък, независимо от налагащите се неблагоприятни тенденции на пазара. Отнесете се с повече внимание и към себе си, погрижете се за почивката и съня си, мислете позитивно и проявявайте разбиране към другите. Тези неща влияят положително на събитията и правят живота по-спокоен и добър. Любовта, стига да не я пренебрегвате, ще ви зарежда с енергия и мотивира за повече инициативи.

ЛЪВ
Поддържайте и създавайте полезни контакти, ролята им в живота ви занапред ще е значима. Чрез тях ще постигате по-бързо и лесно целите си. Пътуванията са добър избор за развлечение, но няма да ви липсват и други забавления, стига да ги желаете. През днешния ден с усърдие ще създавате, организирате и представяте много от нещата, които умеете и ви правят добри. Събитията ще благоприятстват намеренията ви и без усилия ще привличате много погледи върху себе си. Като практични хора ще съумеете да насочите събралата се енергия в положителна посока не само за себе си, но и за повече хора.

ДЕВА
В добрите си намерения ще срещнете подкрепа и работата ви ще се разрасне. Включете в екипа си хора, имащи желание да са полезни, с напредничаво мислене и професионални познания в сферата, в която се трудите. Това ще ви издигне на по-високо обществено стъпало, ще се почувствате част от едно цяло и повишавайки активността си, ще работите за по-доброто му настояще и бъдеще. Материални придобивки ще подобрят настроението и самочувствието на онези, които се нуждаят от финансови стимули. Настроенията ви ще са променливи, но бъдете по-търпеливи и внимателни, особено като работите с електроуреди.

ВЕЗНИ
С разум, работа и хъс ще постигнете целите си и всичко, което желаете. Интуицията също ще присъства в живота ви, насочвайки действията ви. Вие сте доказателството, че когато човек вярва в собствените си сили, той окриля и насочва късмета си в желаната посока. Интересно предложение ще повиши финансовите перспективи пред вас. Силни изяви за тези, чиято дейност е във фокуса на общественото внимание. Да можете да помагате и да правите околните щастливи – това е нещо, което ще ви се дава. То е и вашият шанс да подобрите собствената си съдба, служейки на другите.

СКОРПИОН
Настроението ви ще се подобрява, предвид общуването ви с доволни от вас хора. Необвързаните ще открият сродната си душа, преодолявайки в себе си нещата, които досега са ги възпирали. Самотата не е добър съветник, потърсете романтиката на живота и ще я откриете, стига да си отворите сетивата. Привеждайки в действие програмата си за деня, ще се съобразявате по-често с общите договаряния и чужди мнения, за което няма да съжалявате. Добре разбирате, че индивидуализмът ви невинаги носи желаните резултати, за това ще намирате по-често пътя към онези, с които работите или от които зависите.

СТРЕЛЕЦ
Помъдрели и обективни, с добра организация и подредени мисли, чувства и действия ще се включите в срокове и договорености. Самочувствието ви няма да пострада, напротив. Ще получите добра оценка за труда си и това ще ви амбицира да разкриете повече от себе си. Има какво да покажете и усилията ви ще се отразят положително на финансите ви. Силни изяви очакват търговците, които се подчиняват на утвърдените вече традиции, но и не само тях. С присъствието си внасяте ведрина и уют в дома си, стига да не се поддадете на нездрави емоции.

КОЗИРОГ
Предвид идеите си, ще насочите енергията си към нови дейности, привличащи ви с възможността да развивате потенциала си и едновременно с това да подобрите финансите си. Мотивация, увереност и с лоялни партньори – всичко е налице, за да бъде рискът ви оправдан. Знаете, че няма да получите даром нищо и ще работите, без да жалите труда и времето си. Развили сте качества, които ви помагат да предвиждате събитията, което си е предимство пред другите, водещо към победа. Съдбата ви подкрепя, като същевременно с това ви изпраща и предизвикателства.

ВОДОЛЕЙ
Доказали сте, че трудностите не ви плашат, напротив, амбицирани сте да продължите напред. Предложение, свързано с професионалната ви заетост или друга интересуваща ви сфера, ще ви направи по-активни в проучване на перспективите. Лятното настроение ще събужда у вас желание за повече развлечения. Днес ще сте доста самоуверени с пълно съзнание какво точно искате да ви се случи. Хубавото е, че ще успеете да постигнете своето. Дайте си малко повече време за почивка, работата така или иначе никога не свършва. Най-добре е днес да се погрижите за физическото си здраве.

РИБИ
Един от онези дни, в които сякаш всичко си е на мястото, всяко нещо откликва на вътрешния ви порив и потича, подрежда се по съвършен начин. Опитайте се да съхраните усещането за миговете, в които имате колебания или трудности. Комуникацията днес ще върви със страшна скорост, което може да ви претовари емоционално, но пък ще ви помогне да свършите доста полезни неща. Можете да използвате притока на енергия, който чувствате, за да свършите някои отлагани задачки. Никак няма да ви е скучно днес, но е важно да чуете непредубедено мнението на околните. Понякога и вие имате нужда от корекция на вижданията.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА