Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 ЮНИ: Скорпиони, имате огромни възможности! Козирози, не се самолекувайте!

Не пренебрегвайте съветите на звездите за днешния ден

публикувано

на

ОВЕН
Побързайте да довършите важните проекти, защото в близко бъдеще обстоятелствата няма да бъдат на ваша страна. Остро ще усетите неудовлетворение от собствения си живот. Затова ще бъдете агресивни, ще избухвате, постоянно ще провокирате конфликтни ситуации. Ще бъдете изпълнени с енергия, но е много вероятно да не я използвате в правилната посока. Няма да бъдете в състояние с мирни средства да отстраните препятствията, които срещате на пътя си.

ТЕЛЕЦ
Денят е добър за тези, които могат разумно да анализират случващото се. Възможни са съдбоносни събития в живота. Важно е да приемете работата, от която ще бъдете финансово задоволени. Изхвърлете всичко дребно и незначително. Ако интуицията ви подсказва, смело взимайте решения. Внимателно подписвайте документи, а също и не започвайте сътрудничество с нови партньори. Това може да доведе до глобални грешки и затягане на проблемите. Естествено, ще се наложи да ги решавате самостоятелно.

БЛИЗНАЦИ
Ситуацията с парите е доста напрегната, но към края на деня всичко ще се оправи. Важно е да не изпускате от поглед делата, които ви носят перспективи в бъдеще. Това сега е трудно, но след това финансовото ви положение рязко ще се подобри. На жените ще им бъде трудно да намерят общ език с околните. А и ще се окажат в противоречие със самите себе си заради постоянните мисли и подозрения. Постарайте се бързо да разрешите проблемите, които ви тежат от доста време.

РАК
Изцяло потопени в работата – такава схема на живот ви представя този ден. В резултат на това, ще има недостиг на време и сили за любов и срещи. Постарайте се да намерите дори минутка, за да звъннете на близките си. А през почивните дни им организирайте поход до някоя хижа или културно мероприятие. Роднинските връзки трябва да се укрепват, изолирайте се от конфликти и неразбирателства. Много от влюбените ще разберат някаква тайна, свързана с избраника си.

ЛЪВ
Не трябва да приемате всичко така, както сте го чули. Трябва да имате свое мнение и поглед върху възникналата ситуация. Труден ден в семейната сфера. Не са изключени скандали, раздели и дори делене на имущество. Важно е да се въоръжите с търпение, да не отивате до крайности. Внимавайте за думите си, те могат да наранят човека, който искрено ви обича и очаква взаимност от вас. Не обръщайте внимание на сплетните. Особено ако идват от нови познати.

ДЕВА
По-малко разказвайте за своите романи и отношения. Доверявайте се само на тези, които познавате отдавна и можете да им разкажете най-съкровените си неща. Не се връщайте към бившите си партньори, с тях няма да имате устойчиви отношения. Професионалните дела днес стремително ще се развиват. При това в посока, която води към кариерно израстване и повишаване на авторитета. Звездите ви съветват да взимате активно участие във всички обществени мероприятия.

ВЕЗНИ
Възможни са изгодни предложения за работа в чужбина, не се отказвайте от тях. За съжаление някои от колегите или партньорите ще преследват само своите користни планове. Ако разгадаете целите им, ще се предпазите от загуби и неприятни инциденти. Тези от вас, които се стягат за дълга командировка, трябва внимателно да попълват книжата, на които поставят своя подпис. Ако направите дори и дребна грешка, ще се наложи да тичате по адвокати и различни инстанции. Особено съсредоточени трябва да бъдете през втората половина на деня.

СКОРПИОН
Предстои ви сериозна борба с конкуренти, които ще пуснат в ход цялата си агресия. Няма да минете без подкрепата на влиятелни лица, обърнете се към тях своевременно. Развивайте се в различни направления, учете се, не забравяйте да повишавате квалификацията си. Ако започнете собствен бизнес, търсете неутъпкан път за постигане на целите. Имате огромни възможности, за да се окажете на върха на кариерата си с благоприятно материално положение.

 

СТРЕЛЕЦ
Портфейлът ви може рязко да олекне, ако се подведете по съблазните. Опитайте се да запазите равновесието в бюджета, за да не вземат връх разходите. Ако се появят неочаквани суми, то е добре да ги оставите за „черни дни“. Проблемите със здравето ви не се очакват, единствено може да си простудите гърлото, времето все още е променливо. Не са изключени усложнения, възпалителни процеси, мигрена и промяна на кръвното налягане. Опитайте да си дозирате физическото натоварване.

КОЗИРОГ
Лекомисленото ви поведение ще доведе до нежелани последствия. Възможни са травми или счупвания, които ще се наложи да лекувате дълго време. Не се занимавайте със самолечение, това е опасно. Нещо различно от таблетка едва ли ще ви избави от болката в гърба или в главата, бъдете внимателни при избора на лекарства. Ако отскоро сте шофьори, бъдете много внимателни зад волана. Ще ви се наложи често да пътувате, затова проверете изправността на автомобила.

ВОДОЛЕЙ
Само при лицензирани лица правете застраховките си, оформяйте документите, визите и правата си. Днес не трябва да работите прекалено много, не поемайте неочаквани бизнес ангажименти. По-добре е да се погрижите за личния си живот. Нещо повече, за вас се откриват нови и незабравими хоризонти, изпълнени с ярки открития и удивителни възможности. Ще се окаже, че сте истински професионалисти, когато се отнася до кариерните въпроси.

 

РИБИ
Можете да получите дългоочакваната награда за минали постижения и да създадете солидна основа за бъдещи успехи. Истинско удоволствие ще получат тези, които се занимават с творчество. Но бъдете бдителни, за да не стане така, че вашите гениални идеи да бъдат присвоени от конкурентите. Планетата на красотата днес ще ви покровителства. Вие ще станете още по-привлекателни, ако посетите салон за красота и се погрижите за себе си. Ще имате възможност да се обогатите духовно, ако отидете на театър, кино или на концерт.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 ЮЛИ: Телци, очаква ви един доста труден ден! Деви, бъдете търпеливи!

Бъдете разумни – вслушайте се в съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

В повечето случаи ще получите подкрепата на вашия партньор. Най-вероятно ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви. Препоръчително е да избягвате да влизате в спорове с колегите си, трябва да сте наистина търпеливи. Трябва да контролирате разходите си, в противен случай е възможно да попаднете във финансов капан. Ще се наложи да лавирате с ежедневния си бюджет, който вероятно е доста „пресъхнал“.

 

ТЕЛЕЦ

Очаква ви един доста труден ден, така че не възлагайте много надежди за успех в професионален план. Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят чрез своите лични драми. Вероятно ще се наложи сериозно да помислите за финансовото си бъдеще, за да избегнете някои трусове. Може би сте се охарчили през празничните дни или сте вложили парични средства за дома ви. Изглежда, че още веднъж ще посегнете към спестяванията си или ви чака теглене на кредит.

 

БЛИЗНАЦИ

Много е вероятно някои от вас да бъдат приятно изненадани от новината за повишение от длъжностен характер или на заплатата. Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място. Задоволителен ден за парични приходи от посредничество, комисиони и лихви. Може да се наложи по-често да казвате не, защото именно отказът ще допринесе за спечелването на повече пари, отколкото съгласяването с всяко едно предложение или молба.

 

РАК

Вероятно ще се почувствате пренатоварени на работното ви място, което може да ви депресира. Препоръчително е да се съсредоточите върху тези работни задачи, които имате за този период, а не да се впускате в океан от работа, само и само да наваксвате пропуснатото. Може да имате някои по-големи разходи след закупуване на имот или обновяване на дома ви. Ако сте в бизнеса, инвестициите определено са препоръчителни и ще си струват за увеличаване на просперитета ви.

 

ЛЪВ

Опитайте се да спестите повечето от енергията си. Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойство в работната сфера, тъй като задълженията ще изискват да работите на пълни обороти. Вероятно ще имате намерението за покупка или наемане на офис, магазин или заведение. Този период не е благоприятен за такива финансови маневри. Опитайте се да зарадвате половинката си с някакъв подарък. Елементът на изненадата е нещо, което отваря и най-тежките порти.

 

ДЕВА

Бъдете търпеливи на работното си място. Във въздуха се носят макар и скрити неприятности с някои от вашите колеги. Деликатно се опитайте да избегнете всяка една конфликтна точка. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно, но е препоръчително да не правите ненужни разходи. Не трябва да забравяте колко важни са за вас членовете на семейството ви. Възможно е да имате неприятности с ваши приятели, защото интересите ще изместят приятелските ценности.

 

ВЕЗНИ

Въпреки трудностите в работен план, ще се справите добре благодарение на вашето усърдие и рутина. И не влизайте в пререкания или конфликти със своите шефове. Очертава се позитивен период във финансово отношение. Благоденствието ще се повиши и ще тръгне към подобрение, не е изключена вероятността от получаването на парични облаги, бонуси или повишаване на възнаграждението. Очаквайте появата на някои проблеми между вас и партньора ви. Подобна ситуация би ви направила чувствителни и раними.

 

СКОРПИОН

Този ден ще бъде благоприятен за вас в работната сфера. Най-вероятно ще бъдете оптимисти и ще сте енергично настроени за нови работни задачи. Очаквайте добри резултати и професионални изяви. Бъдете обаче изключително предпазливи, защото може да попаднете в клопката на примамливи предложения за печелене на пари. Една такава ситуация би могла да ви нанесе непоправими финансови последствия. Изгответе си ясна визия за бюджета и се придържайте стриктно към нея.

 

СТРЕЛЕЦ

В професионален план вероятно ще достигнете до своя връх и ще останете щастливи. Вашата отдаденост и упорит труд най-накрая ще се изплатят доволно. Може да си спретнете едно малко парти, както се казва, да ви върви по вода и за бъдеще. През този период едва ли ще имате повод да се оплачете от печалбите си. Ще харчите парите си разумно, без да пазарувате импулсивно. Харчете стилно и елегантно, тъй като неразумните парични вложения не са характерни за вас.

 

КОЗИРОГ

Денят е благоприятен да реализирате вашите професионални възможности. От вашата професионална изява може да очаквате изключително приятни изненади. Бъдете разумни да обсъждате всяка една идея със своите по-старши колеги. Препоръчително е да контролирате бюджета си с всички необходими средства. Може би ще бъдете скромни по отношение на финансовото си състояние и няма да се гордеете с това, което сте успели да натрупате като печалба.

 

ВОДОЛЕЙ

Наложително е да покажете на колегите ви, че работите усърдно и не би следвало да ви подценяват. Ще успеете да преодолеете трудностите с особена лекота. Така или иначе, не се очертават сериозни конфликти на работното ви място. Бъдете доволни от финансовото си състояние. Някои непредвидими фактори вероятно ще допринесат за вашето парично благо. Може би финансовата стабилност в семейството ще се увеличи. Най-вероятно ще останете благодарни и удовлетворени от паричното блаженство.

 

РИБИ

Вероятно ще почувствате, че работата ви върви с бавни темпове и трудно напредвате, затова се концентрирайте повече и проявете необходимото търпение за реализация. Продължавайте да показвате способностите си, само така ще се реализирате успешно. Изглежда, че ще бъдете изправени пред дилема относно вашите финанси. Сърцето ви ще подскаже едно, а логичното мислене – съвсем друго. Вероятно ще започнете да мислите някак неадекватно, а това може да нанесе сериозни вреди в парично отношение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 ЮЛИ: Овни, осигурете си малко почивка! Скорпиони, очакват ви трудности!

Какви препятствия може днес да избегнете – ето съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Наложително е да внимавате много през днешния ден. Вашите мисли от различен характер биха могли да ви наранят. Приемайте всяка една ситуация като даденост. Вие вероятно сте упорити, ала не може да промените хода на съдбата. Не е препоръчително да давате заеми и да обяснявате подробно пред близките ви какви са бъдещите ви планове за финансови инвестиции. Докато всичко не стане факт, по-добре да остане в тайна. Погрижете се за здравето си, дайте си малко почивка от бизнес задълженията си.

 

ТЕЛЕЦ

Много е вероятно днес да допуснете грешка, която ще ви струва скъпо в следващите месеци. Внимавайте много с имейлите, които изпращате, тъй като нещата може да се объркат. Стойте далеч и от онлайн магазините, за да не се сдобиете с некачествена или вече употребявана стока. Опитайте се да изслушате повече мнения за ваша идея или намерение, това може и да ви обърка донякъде, но пък ще ви даде по-ясна картина в една такава ситуация. Ще ви се избистрят нови бизнес идеи, за които си струва да се замислите.

 

БЛИЗНАЦИ

Периодът ще бъде успешен за вас. Парите в сметката ви се увеличават с всеки изминал ден и това ви дава спокойствие и малко повече свобода при харченето им. Докато имате достатъчно пари, които може да жертвате, може да си позволите да действате леко хазартно. Вероятно ще попаднете в такива ситуации, от които ще разберете как да се държите с определени хора от обкръжението ви. Не си  губете времето да доказвате себе си. Тези хора знаят много добре кой стои пред тях.

 

РАК

Ще имате възможността да докажете своите качества във всяко едно отношение. За повечето от близките ви вие ще бъдете онези незаменими хора, без които те не могат, въпреки допуснатите от вас грешки в миналото. Ако искате парите, които изкарвате, да ви стигат до следващата заплата и да не попадате в порочния кръг от заеми, то ще трябва сериозно да се замислите над това кое изяжда най-много от финансите ви и как да го премахнете. Добре ще е да си наложите лимит на джобните ви пари за всеки един ден.

 

ЛЪВ

Ще бъдете изправени пред дилема, защото денят ще ви предложи множество идеи и ще се чудите коя е най-добрата за реализация. Най-важното е да не споделяте своите идеи, докато нямате изяснена концепция. В противен случай е възможно някой да получи наготово някоя ваша уникалност. Ще имате достатъчно енергия да минете през всичките ви любими магазини, докато откриете това, което харесвате. Шопингът ще ви достави радост и удовлетворение от добре похарчените пари.

 

ДЕВА

Предстои ви да вземете важни решения относно своето бъдеще. Обмислете много добре нещата, преразгледайте всяко едно от тях, но все пак не се престаравайте, защото може и да се объркате. Ако приятелите ви са единствените, които одобряват бизнес идеите ви, то вероятно има нещо притеснително в това. Насърченията, които ви дават, може да ви накарат да се почувствате добре за момента, но в дългосрочен план може да изгубите доста пари.

 

ВЕЗНИ

Ще ви е нужна желязна воля, за да устоите на някои изкушения. Често се оставяте инстинктите ви да ви водят и взимате грешни финансови решения, водени от емоциите си в дадения момент. Ако ви е трудно да се сдържате с покупките, се обадете на някой близък, който да ви даде стимул да упражните волята си. Вероятно до вчерашния ден това би изглеждало като химера. Звездите ви съветват да си повярвате и да реализирате някои невъзможни според вас бизнес решения.

 

СКОРПИОН

Възможно е да ви сполетят някои затруднения. Те може да се дължат на това, че не сте обмислили добре своите цели. Възползвайте се от вашето гъвкаво мислене, ако искате добри бизнес и финансови резултати. Всеки има дни, в които не ви се иска да мислите за бизнес, сметки и пари. Близките дни и на вас няма да ви се занимава с тези неща. Без значение колко сте ангажирани и какво сте планирали, направете един бърз преглед на бюджета ви и се уверете, че всичко неотложно е платено.

 

СТРЕЛЕЦ

Интересът ви към екстремни преживявания и пътувания понякога не само ви изтощава физически, но и финансово. Починете си малко от харченето на пари и се погрижете да отделите средства за непредвидени разходи. Изглежда, до вас ще долетят някои новини, които ще ви изненадат. Вести, които биха могли да бъдат окачествени като вятъра на промяната. Ако сте в състояние да промените някои от своите убеждения, тогава със сигурност ще намерите скритото послание в тези нови съобщения.

 

КОЗИРОГ

Звездите ви препоръчват днес да не задавате излишни въпроси. Вероятно това е така, защото може да получите такива отговори, от които ще останете огорчени. Вместо да се оплаквате как всичко е скъпо и парите не ви стигат, се замислете над това как да ограничите излишните покупки и да оптимизирате разходите си. Дори промяната в менюто ви за следващите дни може да ви спести значителна сума. Погрижете се за здравето си, осигурете си минимална почивка.

 

ВОДОЛЕЙ

Няма да бъде добра идея, ако започнете да разпитвате близките си хора. Опитайте се да избегнете любопитството си, защото може да се окажете в окото на конфликти. Може да се наложи да се извините за нещо, за което нямате вина, така със сигурност ще получите подобаващо за вас уважение. Не се очаква ръст на печалбите ви и ще трябва да се задоволите с настоящото си финансово състояние. Проявете търпение, ако се наложи, вземете заем от близките ви, за да закрепите положението.

 

РИБИ

Вероятно ще ви обземе скука, тъга и депресия и няма да имате вдъхновение да правите каквото и да е. Харченето на пари за „утешителни“ напитки няма да реши проблемите ви, а ще ви даде единствено временно бягство от тях. Трябва да промените някои свои вредни навици. Това се налага поради факта, че сте прекалено наивни и искате да угодите на всички. Направете така, че да не ви търсят само когато сте необходими на някои хора. Уважавайте себе си, ако искате да ви уважават.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 ЮЛИ: Овни, бъдете внимателни! Скорпиони, погрижете се за здравето си!

Ето какво ви съветват звездите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Въпреки че често се изкушавате да спорите с всички, защото не признавате авторитети, невинаги сте прави. На колегите и шефовете няма да им хареса агресивното отношение, но ако не превишите определени граници, няма да има последствия. Винаги сте готови за битка и така може да превърнете сътрудниците си във врагове. В напрегнати моменти не е нужно да действате импулсивно. Ако сте изкушени да подадете оставка или да нарушите някои споразумения, трябва да бъдете много внимателни.

 

ТЕЛЕЦ

Изпуснатите ви нерви могат да развалят много изгодни проекти. Професионални възможности няма да ви липсват, но да се адаптирате към друго място на работа или обстоятелства, невинаги ще успявате. Не се очакват някакви необичайни неприятности, но не трябва да правите и големи разходи. Ако ги поддържате на нормално, балансирано ниво, няма да имате никакви проблеми. Най-важното е да се чувствате добре и да нямате никакви свръхочаквания относно възможностите.

 

БЛИЗНАЦИ

Планове трябва да правите въз основа на доходите, които получавате. Макар да не може да се каже, че това е специална задача, добре обмислените инвестиции днес ще работят през следващите дни и седмици и могат да донесат добри печалби. Не е нужно да влагате всичките си пари, оставете си и за „черни дни“. Дори да възникнат някои допълнителни трудности, не е нужно да ги тълкувате като наказания, просто трябва да гледате на тях позитивно, само така ще спечелите.

 

РАК

Наблюдателността и способността да действате винаги навреме са полезни качества и те ще ви донесат признание от другите. Въпреки че понякога сте твърде твърдоглави, ще може да се справите с всички предизвикателства и да реализирате повечето от вашите цели. Макар че поради липса на свободно време ще ви е трудно да си починете и откъснете от настоящите проблеми. Парите няма да са проблем за вас, дори ако всички инициативи, които сте предприели, не са били финансово благоприятни.

 

ЛЪВ

Имате икономическа стабилност, която може да бъде използвана за осъществяване на важни проекти в професионалния живот. Ако сте решили да инвестирате пари в някое начинание, тези дни са идеални за финансови инвестиции, но винаги се старайте да проверявате всички книжа, преди да подпишете документите. Ако сте започнали нова кариера, сега може да започнете да виждате някои малки, но важни резултати, докато ако останете на предишната си работа, изгодите ще бъдат по-малко и оптимизмът ще бъде леко понижен.

 

ДЕВА

Тези, които все още търсят работа, трябва да се възползват от днешните възможности за бизнес контакти с непознати хора, за да получат положителни отговори. Ходете на интервюта, изпращайте автобиографии, действайте, не стойте на едно място, защото обстоятелствата са благоприятни за намиране на добра работа. Всъщност, ако през този ден започнете нова работа, може да продължите безпроблемно да градите кариерата си в течение на много години и няма да имате трудности.

 

ВЕЗНИ

Денят ще ви позволи да поправите много неща, да намерите добър вътрешен баланс и перфектна хармония в отношенията. Ако от дълго време сте необвързани или през последната година вашата връзка се е разпаднала, тогава сега е най-доброто време за нови любовни отношения и срещи. Много е важно да направите вашите романтични взаимоотношения по-стабилни и да тръгнете по път към създаване на семейство. Физическата ви форма ще е отлична, ще имате повече енергия, най-вече за да може да работите.

 

СКОРПИОН

Погрижете се за здравето си, в състояние сте да се отървете от някои малки или големи здравословни проблеми, защото имате възможността да намерите най-доброто лечение или да срещнете най-добрия лекар. Ако обичате да сте в движение, сега всички пътувания са много препоръчителни. А по време на някои от тях може да срещнете много важен човек, който да играе съществена роля в бъдещата ви работа и впоследствие да ви стане приятел или дори любим.

 

СТРЕЛЕЦ

Всички пътувания с кола, влак, самолет ще са много положителни и ще ви позволяват да получите добри финансови и професионални облаги. В никакъв случай не трябва да се отказвате от удоволствията и да пестите пари от почивка. Използвайте всеки момент да се забавлявате и отдъхвате с близките. Така настроението ви ще бъде много положително, благодарение на близостта на любимия или семейството, което е много важно за вас. Ако не се занимавате със спорт, за намаляване на теглото подберете най-приятната за вас диета.

 

КОЗИРОГ

Ще се радвате на подкрепата на близките си хора, в почти всяка житейска ситуация. Ще откриете, че имате повече приятели, отколкото сте си мислели. Работата в екип, социалните взаимоотношения ще са от голяма полза и ако сте разумни и имате необходимите умения, може да постигнете невероятни резултати. Вероятно ще играете важна роля в решаването на проблемите на другите. Всичко ще се развива прекрасно, ако внимавате по въпросите, свързани с морала и законността.

 

ВОДОЛЕЙ

Социалният статус, престижът и вашата популярност ще се увеличат. Може да разчитате на късмет, само ако сте разумни и обръщате повече внимание на възникващите проблеми. Възможно е в любовта да не се чувствате много добре, не защото нямате възможности, а защото не сте уверени в собствените си сили. Твърде голямата срамежливост, съчетана със силни емоции и задръжки, пречи да покорите желания човек, а тези, които имат връзка, не могат ясно да изразят своите чувства и да проявят нежност.

 

РИБИ

В трудна ситуация сте изпаднали, от която може да излезете без огромни усилия. Въпреки това вие изпитвате желание да се изолирате далеч от света и в самота. Така отношенията ви страдат и въпреки че имате всички условия да бъдете щастливи, отрицателните чувства ще наранят ненужно връзката. Не само отношенията с противоположния пол са засегнати, но и приятелството и професионалните контакти. Понякога може да ви се струва, че стоите на едно място и развитието е спряло, но причината може да е във вас.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено