Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 4 АВГУСТ: Раци, платете сметките си! Скорпиони, бъдете благодарни!

Вижте какво са ви отредили днес планетите

публикувано

на

ОВЕН

В началото на деня се гответе да получите неочаквано предложение от партньора/ката, което касае съвместния ви живот. На пръв поглед ще ви се стори скъпо струващо, но не бързайте да отказвате. Възможно е да реализирате тази идея, без да рискувате финансовото си благополучие. През целия ден може да бъдете ухажвани от човек, за когото нямате добро мнение. Той не е достоен за вас, но вие, въпреки че чудесно разбирате това, все пак може да сте безсилни пред неговия чар и широки жестове.

 

ТЕЛЕЦ

Откажете се от случайните връзки, отбягвайте прибързаната близост. Постарайте се да опознаете човека, не жалете време за това. Отказвайте взаимност, мислете за това доколко тази връзка е изгодна за вас. Тревожни чувства у вас ще предизвикват децата. Оставете навиците си да се тревожите без причина. Преди края на деня отделете по-голямо внимание на роднините Работата и приятелите могат да почакат. В обкръжението на семейството ще се почувствате спокойни, а към това отдавна се стремите.

 

БЛИЗНАЦИ

Не е изключено днес да разберете тайна, която близък до вас човек е пазил, за да не предизвика скандал. Мъжете могат да почувстват влечение към своя приятелка. Няма и да забележат как флиртът ще прерасне в отношения от друг характер. Такава съблазън ще се появи не само при свободните, но и при тези, които вече са свързани с брачен възел с друг човек. Мъжете ще бъдат очаровани от представителките на въздушната стихия, които, както е известно, ценят свободата и независимостта.

 

РАК

Намерете време за решаване на спорните моменти във финансовата сфера. Най-добре е да направите това в средата на деня, когато звездите ще бъдат на ваша страна. Изплатете всички неплатени сметки, сложете в ред документацията, направете план на разходите, включвайки в тази графа само най-необходимото. Непристъпните дами ще завоюват „огнените“ мъже, които не са свикнали да чуват „не“. Вниманието на жените ще бъде привлечено от добре облечени мъже.

 

ЛЪВ

Искате да вземете кредит? Направете го в средата на деня, когато шансовете за надеждно кредитиране са най-добри. Ако сте бизнесмени или работите сами, в началото и в средата на деня ще имате възможности да увеличите доходите си, защото ще се увеличи клиентската ви база. Важна роля в тази сфера ще изиграят по-възрастните членове на семейството ви. Те ще ви стимулират да постигнете повече в професионалната сфера. Някои представители на знака ще обсъдят с влиятелни особи възможното си изкачване по кариерната стълбица.

 

ДЕВА

Денят е много подходящ за довършване на проекти, за които сте изразходвали много сили и време. Новите партньори ще дадат отговор на ваше предложение, като вие ще бъдете доволни от резултатите от преговорите. Не бързайте обаче да предприемате каквито и да било крайни действия и решения. Ще бъде добре да прекарате известно време у дома си, спрете се за малко, погледнете случващото се от друг ъгъл. Краят на деня ще ви донесе успехи във всичко, с което се заемете.

 

ВЕЗНИ

Делата, свързани с оформянето на документи и сключването на важни договори, се нуждаят от повишено внимание. Денят ви носи стабилност, но няма да минете без затруднения. Най-много неудобство ще ви донесе разрушаването на старите ви планове. Възможно е да се случи заради неправилна оценка на собствените ви сили и възможности. Не трябва да поставяте „летвата“ прекалено високо, защото няма да можете да я прескочите и само ще се разочаровате.

 

СКОРПИОН

Денят се характеризира като начало на промяна на вкусовите ви пристрастия и хранителните навици. Ще се пристрастите към продукти, които по-рано сте отказвали да употребявате. Махнете от менюто си това, без което по-рано не сте си представяли рациона си. Това състояние може да ви напрегне, но не се тревожете, това не са симптоми на заболяване. Средата на деня ще ви подари прилив на енергия и бодрост. Бъдете благодарни за това на планетите.

 

СТРЕЛЕЦ

Възползвайте се от положителния ден, за да увеличите умственото си натоварване и за активни занимания със спорт. Сега ще усетите, че силите ви стигат за покоряване на най-високите върхове. Настроението ви може да се развали само от възникналото главоболие. Мигрената е реакция на организма от смяната на положението на планетите. Този проблем няма да ви притеснява дълго, ще ви помогнат дългите, пеши разходки. Организирайте си семейна вечеря с най-близките ви хора.

 

КОЗИРОГ

Големи са шансовете за респираторно заболяване. Възможен е проблем с гърлото. Намерете време за профилактика, не употребявайте студени храни и напитки, а също си купете комплекс от витамини. Само близките ви днес ще могат да изтърпят инатливите ви решения и ще се отнасят към вас с разбиране. Жените няма да се поколебаят да се обърнат за финансова помощ към мъжете. Те са свикнали да се сближават с тези, които имат голям опит зад гърба си и са готови да протегнат ръка за помощ на нуждаещите се.

 

ВОДОЛЕЙ

Източник на приятни емоции ще стане творчеството на приятели. Ще ви поканят на концерт, не отказвайте тази възможност да бъдете сред хора. Не мързелувайте, заемете активна позиция. Срещайте се с близки, дори ако за това няма специален повод. Ходете на гости на роднините си. Началото на деня е добър период, за да изгладите общуването с тези, които са ви скъпи. Заради това дори си струва да отложите важните задачи в службата Работните проекти никъде няма да изчезнат.

 

РИБИ

В началото на деня според астрологичната прогноза душата на Рибите ще ги тегли към прекрасното, към изкуството. Не се съпротивлявайте на стремежа да се доближите до нещо такова. Отидете на театър, посетете картинна галерия, включете се в екскурзия. Към края на деня ще бъдете изпълнени с вдъхновение и сами ще можете да опитате да творите. Остро ще усещате стремеж да изпитате съдбата, да вземете участие в нещо авантюристично.

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 СЕПТЕМВРИ: Близнаци, действайте с разума си! Козирози, поканете си гости!

Вижте съветите на планетите за днешния ви успешен ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Вие сте невероятно ефективни в работата си, като същевременно не само работите, но и споделяте опита си с другите. За съжаление стремежът към съвършенство може да ви лиши от възможността да се насладите на останалите радости на днешния ден. Удовлетворението от добре свършена работа може да бъде ваша награда, но не забравяйте личните си интереси. В любовта звездите ви съветват да бъдете директни и да не си поставяте изкуствени граници пред себе си.

ТЕЛЕЦ
Хората около вас може да бъдат изненадани от прекалената ви емоционалност. Всичко, от което се нуждаете днес, е кратка почивка. Утре ще се почувствате освежени, заредени с енергия и готови за всичко. Благоприятен ден за общуване. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени, като същевременно трябва да се избягват конфликти, взаимни претенции и оплаквания. Не се изключват запознанства, възможно е да започнете съвместно сътрудничество, което ще бъде изключително полезно за вас.

БЛИЗНАЦИ
Стремейки се към съвършенство в работата си, вие полагате толкова усилия, че можете да изчерпите всичките си сили. Не изисквайте невъзможното от себе си. Ако се чувствате уморени, направете равносметка на вече направеното и се възнаградете. Може да се окаже, че решенията на днешните проблеми са точно пред вас, просто трябва да спрете и да се огледате. Гъвкавостта ви позволява да се адаптирате към неочаквани промени. Действайте с разума си.

 

РАК
Имате толкова много планирани неща за себе си, че не знаете как да се справите с тях. Освен това денят може да ви предостави нови задачи, които не сте предвидили. Не се претоварвайте. Постарайте се да отърсите от себе си всякакво напрежение и стрес за събитията, с които ще се ангажирате или чието развитие ще очаквате. Започнете деня си с максимална доза спокойствие. Висшите сили са планирали достатъчно добре живота ви. Не създавайте напрежение, хаос или страх с поведението си.

ЛЪВ
Ако се чувствате виновни за нещо, опитайте се да направите повече добрини. Няма да забравите грешките си, но поне ще сте показали добро желание да промените себе си. Днес ще бъде важно да внимавате какво говорите. Поговорката „език мой, враг мой“ днес може да бъде много актуална и да провокира неприятни конфликти. През този ден ви очакват нови запознанства с приятни хора. Покажете най-доброто от себе си. Очаква ви ново приятелство.

 

ДЕВА
Днес не бъдете прекалено черногледи. Малко повече кураж и вяра могат да променят сериозно ситуацията за вас. По начина, по който общувате с околните, ще зависят много неща в близкото ви бъдеще, затова бъдете готови на компромиси. Ще бъдете възнаградени за това си поведение. Мислете за възможностите си, а не за задълженията си. Помислете къде можете да отидете и да се забавлявате, а не какво трябва да свършите.

 

ВЕЗНИ
Днес всичко, което правите, трябва да ви носи удоволствие. Отърсете се от отрицателните неща като страх, неприязън и напрежение. Ако ви е трудно да се съсредоточите на работното си място, най-доброто, което можете да направите, е да го поразчистите и подредите. И това все пак е работа! Ако се занимавате с търговка дейност или просто желаете да си купите нещо, денят е много подходящ. В останалите случаи е по-добре да не проявявате активност.

 

СКОРПИОН
Днес избягвайте както емоционалното, така и физическото натоварване. Вечерта прекарайте в спокойна обстановка със семейството си. Колкото и да бързате, днес няма да можете да ускорите събитията по никакъв начин. Запасете се с търпение. Днешният ден ще бъде изпълнен и с много любов. Вашата задача е да я намерите във всичко, което ви заобикаля, и да не я изпускате. Тя ще ви даде надежда за нещо по-добро. Не го захвърляйте, но и не се подавайте на прекалени очаквания.

СТРЕЛЕЦ
Отделете достатъчно време за външния си вид и за дрехите, които ще обличате, ще бъде много важно как ще изглеждате. Събитията ще ви срещнат с хора и ще попадате в неочаквани ситуации, когато външният ви вид ще бъде важен. Предстоят ви срещи или разговори, в повечето случаи с хора, които ще търсят някой като вас, с когото да споделят свои лични преживявания или тревоги. Не бъдете егоисти, не бъдете вглъбени само в собствените си проблеми. Доброто настроение в дома ви изцяло ще зависи от вас.

КОЗИРОГ
През днешния ден не оставайте длъжни, ако сте сигурни в правотата си. Все пак помислете добре дали наистина сте прави, или ви се иска да е така. Можете да действате само ако не ви е страх, че някои аспекти от личния ви живот ще станат обществено достояние. Пазете се от хора с хаплив език. Трябва и да общувате повече. Поканете гости или самите вие отидете да се видите с приятели. Доверявайте се на интуицията и мислите си.

 

ВОДОЛЕЙ
Посветете деня на преговори, които имат голям шанс за успех. Веднага щом намерите дори и свободна минутка, опитайте да я използвате, за да зарадвате себе си. Ако почувствате, че нещо не е наред, то най-вероятно ще се окаже, че е така. Днес е напълно възможно да станете причина за нечие щастие въз основа на ваше емоционална решение или постъпка. Едва ли може да има по-добра от тази награда, която да ви донесе този невероятен ден.

 

РИБИ
Днес ще ви се наложи да избирате между перспективата да бъдете себе си и това да бъдете вежливи. По-добре за вас ще е да бъдете себе си. Ако ви се наложи да избирате между различни неща, то бъдете спокойни – каквото и да изберете, изборът ви ще е правилният. Не оставяйте желанията си пренебрегнати. Опитайте се да намерите баланса в решенията, които взимате за партньорите си в бизнеса. Доверете се на интуицията си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 СЕПТЕМВРИ: Овни, намалете темпото! Раци, дайте си почивка!

Вижте какво ви съветват звездите за днешния ви успешен ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Намалете темпото, с което вършите домашната си и служебна работа. Днес всичко трябва да се извършва бавно, с вникване в детайлите. Важното ще бъде качеството на това, което правите, а не количеството. Това ще бъде благоприятен ден за равносметка на постигнатото досега, за планиране на по-важните ви дела, за реорганизиране и трансформиране на задачите ви. На всяка цена избягвайте напрежението, защото физически и психически ще ви бъде трудно да поемете по-голям товар.

ТЕЛЕЦ
Ще бъде важно да насочите вниманието си към личния си живот, а не към живота на другите хора, които имат своя собствена мисия на земята, които трябва да преживеят своите собствени успехи и неуспехи, възходи и падения. Ако се съобразите с написаното дотук, денят ще намери начин да ви изненада с нещо приятно. Днес не бъдете скъперници. Това се отнася най-вече до чувствата ви. Не се колебайте да покажете положителните от тях. Възможно да бъдете изненадани от постъпка на близък човек. Не се колебайте да повярвате в щастието си.

БЛИЗНАЦИ
Това е ден, в който да настоявате за изпълнението на вашите желания. Достатъчно дълго време правихте компромиси. Ще имате сериозни професионални успехи. За сметка на това любимият човек ще ви липсва. Непременно потърсете и намерете баланса. Очаква ви активен ден, в който ще изявите лидерските си качества. Пазете се от даването на обещания. Днес може да не сте от най-щастливите хора, но не всеки ден е изпълнен с веселие. Приемете го.

 

РАК
Днес ще ви е трудно да се съсредоточите. Дайте си почивка на мозъка и на емоциите. Ще бъдете обаче търсен съветник. Опитайте се да не влагате лично отношение в решенията си. Може да ви потърсят за сериозна услуга. Помислете дали наистина можете да свършите работа. Предстои ви да вземете решение, което да не е свързано с само с вашите желания. Проявете мъдрост. През този ден ще разберете колко е важна подкрепата на близките хора. Помислете дали давате достатъчно от своя страна.

ЛЪВ
Това е ден, в който ще се чувствате безкрайно уморени. Опитайте се да намерите начин да се отпуснете повече и да възвърнете силите си. Ще се опитате и да внесете повече спокойствие в ежедневието си и да си починете от вчерашното напрежение и стрес. Ако отделите повече време за себе си, това може да ви помогне. Ако обаче имате недовършени задачи и ангажименти, по-добре се фокусирайте върху тяхното изпълнение. В противен случай ви чакат дни на ново напрежение и конфликти.

ДЕВА
Днес е добре да избягвате да се фокусирате единствено върху собствения си комфорт, въпреки че това няма да бъде лесно. Постарайте се да намерите баланс за неща, които са приятни на вас, и неща, които са приятни на останалите хора от семейството ви. В любовния си живот се постарайте по-реално и спокойно да погледнете на противоречията, които евентуално имате с партньора си. Днес ще бъдете главното действащо лице във вашата сфера. Използвайте възможността, за да подобрите позицията си.

ВЕЗНИ
През този ден може да допуснете грешка. Не си посипвайте главата с пепел. На всеки се случва да греши. Време е да помислите по-смело за себе си и плановете си. Нищо няма да ви стане, ако повишите самочувствието си. През този ден бъдете настойчиви в преследването на вашата цел. Хубавите неща не се получават лесно. Ще може да съобразите всички възможности, които имате пред себе си. Все пак си дайте повече време за взимане на решение.

 

СКОРПИОН
Не бъдете прекалено черногледи. Шансовете ви не са малки, просто трябва да ги видите. Това е време, в което да си зададете въпроса какво точно ви предстои и как да го постигнете. Не избягвайте отговорността. Днес ще може да се съсредоточите върху вашите мисли. Някои от идеите ви заслужават да им посветите повече време. Бъдете сигурни в намеренията си. Може да получите нещо, което по-късно да се окаже ненужно за вас. Добре е да сте сигурни в аргументите си, ако ви предстои сериозен разговор.

СТРЕЛЕЦ
Денят ще ви възнагради със спокойствието си. Сега може да се отпуснете и да не мислите за нищо. Не бъдете прекалено настойчиви в желанията си. Понякога нещата, за които се борим, не са добри за нас. Постарайте се да наблюдавате внимателно събитията. Не прибързвайте с решения или с отговори. Може да ви се наложи да коригирате някои ваши действия от вчера, за които днес ще имате различно мнение. Вероятно ще искате да ги направите по-различен начин или да използвате помощта, която някой ви предлага.

КОЗИРОГ
Повечето срещи и контакти може да ви натоварят с най-различни емоции, но като цяло те ще бъдат важни за вас. Ако пътувате днес, предстои ви разговор с жена, който може да остави след себе си някакво объркване и куп неясноти. Влиянието на Луната предвещава добри шансове, които се отварят чрез комуникация. Промяната предстои и се чувствате готови за това. Днес е подходящ ден за осъществяване на нови връзки, както в бизнес общността, така и в личен план.

ВОДОЛЕЙ
Вие се държите по-внимателно от обикновено, анализирате всяка своя дума, проверявате всяко действие. Но когато става дума за любов, е по-добре да бъдете по-директни. Позволете си да правите това, което сърцето ви подсказва, без да се грижите какво ще стане след това. Погълнати сте от работа и възнамерявате да завършите всички задачи. Въпреки факта, че в този ден ще сте много заети, не забравяйте за личния си живот, така че партньорът ви да не ви упреква за липса на внимание.

РИБИ
Обстоятелствата могат да ви въвлекат в конфронтация с някой около вас против вашата воля. Емоциите няма да помогнат за разрешаването на ситуацията, колкото по-емоционално се държите, толкова по-трудно ще става. Поемете твърде много задачи, за да докажете, че може да се разчита на вас. По отношение на любовта имате високи цели. Не се отказвайте от намерението да завладеете обекта на вашия интерес, дори ако има страх да не бъдете отхвърлени.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 СЕПТЕМВРИ: Деви, денят ви ще е успешен! Скорпиони, трудни разговори ви очакват!

Вижте какво ви съветват звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще имате малки радости в дома и в семейството си. Ще осъзнаете, че вашето щастие и мир е във вашите ръце. Сега единствено от вас зависи какви решения ще вземете и какви промени ще направите. Развитието на финансовите ви дела може да ви зарадва, но нищо няма да стане от само себе си. Вашите действия ще са важни, но трябва да са мъдри и разумни, според конкретната ситуация. През деня ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договори от финансов характер.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден ще следите развитието на вече започнати ваши проекти, за които сте отделили време и финансови ресурси. През деня ще ви изненадат събития в живота на мъж, който е ваш роднина, съсед или приятел. Събитията в неговия живот определено ще са неочаквани, а вие бъдете внимателни с коментарите си. Възможна е появата на нов човек в кръга ви от приятели или колеги, който ще ви донесе повече увереност в делата ви.

 

БЛИЗНАЦИ
Денят ще бъде непредсказуем по отношение на ваши планове, свързани с пътуване. Внимавайте, ако шофирате личен автомобил, както в населеното място, където живеете, така и извън него. Това в голяма степен ще бъде негативен ден, който предполага различни транспортни инциденти и аварии. Възможно е и да преживеете временна раздяла с близък човек или приятел, който ще замине в друг град или държава за определен период от време по работа или лични семейни причини.

РАК
През този ден внимание ще изиска здравето на човек от семейството ви или от кръга ви роднини, който ще има нужда от лечение или някакъв вид рехабилитация. Събитията през днешния ден ще определят развитието на нещата в живота ви до края на годината. Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в конфликти.

ЛЪВ
Възможно е още от сутринта да се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома, преди да тръгнете за работа. Бъдете внимателни през деня, ако теглите пари от банкомат. Да бъдете сред първите за вас е от жизненоважно значение, но животът ще ви поднесе изненади. Корекциите на по-малък или по-голям периметър от жизненото ви пространство, характеризиращо деловата дейност и обществените контакти, са повече от належащи.

ДЕВА
Колкото по-скоро се заемете с належащия ремонт вкъщи, толкова по-голям е шансът ви да отстраните негативните натрупвания в семейните взаимоотношения, чиито обем постоянно нараства. Като цяло денят ви ще е успешен, въпреки някои проблеми и неприятности на работното ви място, с някои от които ще се справите много бързо. Ще получите по-голяма яснота за чувствата си в една любовна връзка, но само ако искате да видите реално нейното развитие.

ВЕЗНИ
През днешния ден ви предстои да преживеете неочаквани, изнервящи и непредсказуеми събития, свързани с работата или с бизнеса ви. Това ще бъде един натоварен, отговорен, труден ден предимно в психологически и физически план, при изпълнение на професионалните ви задължения. Възможни са всякакви промени и премествания в тези области от живота ви. Повод за важно или силно емоционално събитие ще бъде дете или внуче, по-малки от вас брат, сестра.

СКОРПИОН
Всякакви илюзии, които сами си създавате или някой ви ги дава, могат да ви отведат в погрешна посока. Така може да си причините страдание поради нереални надежди и да преживеете неприятна загуба на време. През този ден ще имате трудни разговори с хора, които не са членове на семейството ви. Те могат да имат връзка с вашата работа, да са представители на различни държавни или банкови институции. Предстои ви да проведете среща или ще гостувате някъде по неприятен за вас повод.

СТРЕЛЕЦ
Този ден в много отношения ще бъде щедър за вас. Всичко ще зависи от вашите очаквания, от това какво смятате, че ви се полага или заслужавате. Колкото по-реалистично и практично гледате на живота си, толкова е по-голяма вероятността да постигнете реални успехи. Изненадите сега ще ви покажат, че хубавите неща в живота ви си имат свой собствен начин да стигнат до вас. Парите едва ли ще са голям проблем, ако сте съумели да правите правилен баланс на средствата си.

КОЗИРОГ
Възможно е да възникне напрежение, свързано с пари, които очаквате да получите по един или друг начин. Жените може да вземат неочаквано трудно решение. Мъжете ще имат благоприятно време за лечение или терапия на наскоро възникнал здравословен проблем. Възможно е да дадете пари на свои близки. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която ви напира отвътре. Вечерта посветете на семейството си.

ВОДОЛЕЙ
Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви и с партньора, и с близки и приятели. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и да мислите с добро за всички около вас. Трябва да избягвате споровете. Запазете търпението си към ситуации, които ще ви провокират с перспективи за бързо забогатяване. Действайте с разума си при взимане на решения.

 

РИБИ
Очаквайте благоприятен ден за реализацията на вашите цели от делово естество. Шансът ви за поемане на допълнителен професионален ангажимент или за смяна на работата е силен. Ако нямате такива намерения, е сигурно, че ще завоювате ярка сполука в реализацията си. Денят за някои от вас може да се окаже тежък, но е начало на благоприятни промени, с които ще решите много лични проблеми. Ще успеете да се освободите от негативното влияние на лицемерен или завистлив човек.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Учени създадоха способна да усеща изкуствена кожа, били вдъхновени от „Междузвездни войни“

"Електронната кожа" е в състояние да преработва информация по-бързо от човешка нервна система

Затвори