Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 5 ЮЛИ: Деви, не е желателно да пътувате! Везни, бъдете предпазливи в общуването!

Потърсете компромис в отношенията на работното място

публикувано

на

ОВЕН
Ще ви възложат допълнителни задачи и нови отговорности, но едновременно с това ще разполагате и с удобни условия за разгръщане на потенциалните си умения. Ще успеете да реализирате придобити наскоро познания, да заявите индивидуалността си, да довършите текущите си проекти много по-бързо и по-впечатляващо. Деловите отношения ще са пълноценни и улесняващи професионалния ви напредък. Ще стартирате изпълнението на някои от най-нестандартните си хрумвания. Придържайте се към правилата, отстоявайте позициите си, но така че да не се стигне до противоречия.

ТЕЛЕЦ
Предстои ви успешен ден. Потърсете компромис в отношенията на работното място, въпреки че имате право да не го правите, за да не прогоните успеха от пътя си. Не се ядосвайте заради проява на неблагодарност, защото имате опит и знаете, че тя е често срещана. Анализирайте ставащото на работното си място. Опитайте се да извлечете максимална полза за себе си. Ако не сте семейни, имате възможност да срещнете подходящия партньор. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньора си.

БЛИЗНАЦИ
На работното място ще наложите мнението си и ще получите подкрепа, свързана с новите ви планове. Не създавайте ненужно напрежение сред вашите колеги и подчинени. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията си. Пазете се от конфликти с ръководството. Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искрени в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, забравете за сексуалните удоволствия. Не е изключено обаче да усетите и потребност да се усамотите, особено ако ви завладеят силни емоции.

РАК
Днес тези от вас, които са настроени повече за социални контакти, ще бъдат особено магнетични – ще имат желание да общуват и да споделят идеите си с приятели и колеги. Пазете от грешки обаче и на работното място, и с ваши партньори, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Внимавайте с думите си, за да не предизвикате конфликт на работното място. Разговорите ви са успешни, ако не сте нервни и не предизвикате раздразнение у събеседниците си. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Имате колебания по отношение на чувствата си. Не бързайте да обещавате брак.

ЛЪВ
Днес сте склонни да блестите с вашите интересни, иновативни, но трудно разбираеми идеи. Не разчитайте, че ще ги приемат без противопоставяне. Заемете се с рутинните си, макар и не особено приятни професионални задължения. Пропуските ви са свързани с нервно напрежение и трудности. В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите, скъпи дами. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда.

ДЕВА
В този ден сте напрегнати и раздразнителни заради разговор, който ще ви принуди да промените плановете си, но може да е за ваше добро. Ако запазите спокойствие, ще постигнете целта си, без да уговаряте нови финансови параметри. Неуспешни са рискованите делови начинания. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Следобед в днешния работен ден е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

ВЕЗНИ
Днес сте напрегнати без причина. Бъдете внимателни и предпазливи в общуването с вашите колеги и не спорете с тях само защото нещо не ви харесва или отказват да отхвърлят задачите си. Предпазете се от сериозен конфликт, породен от делови проблеми, възникнали още от сутринта. На работното място трудно се концентрирате в задълженията си, а този факт води до бъдещи проблеми. Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

СКОРПИОН
Вашата спестовност ще излезе наяве днес. Това не е нещо, от което трябва да се срамувате. Не възлагайте напразни надежди във връзка с новите делови предложения, които ви отправят. Сдържайте емоцията, която ви вреди при провеждане на делови разговори. Завършете служебните си задачи. Вашата коректност на работното място ще ви дари уважението на колегите ви. Стабилизирайте авторитета си. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните – с интимния си партньор. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на разговори, които ще изгладят възникналите недоразумения.

СТРЕЛЕЦ
Вълната, на която се носите през последните няколко дни, се засилва и днес ще сте на точното място в точното време. Може да е свързано с работа, любов или семейство. Живейте и се радвайте на емоциите. Завършете задачите, които започнахте в края на миналия ден. Ще преодолеете преградите по пътя към успеха. Деловите срещи и запознанства ще са ви полезни и в бъдеще. В живота ви ще се появи влиятелен покровител. Заредете се с такт и умение да изслушвате събеседника си. Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора.

КОЗИРОГ
Днес не потискайте порива да правите това, което обичате, като се оправдавате с липса на време. Ще се почувствате чудесно, а резултатите ви ще бъдат по-добри и ще използвате въображението си по-активно. Неочаквано известие обаче ще промени плановете ви за деня. В състояние сте да се справите с проблемите, ако не позволите на субективни оценки да ви попречат. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика колегите си. В отношенията с интимния партньор е най-добре да сте въздържани, за да си спестите разправиите.

ВОДОЛЕЙ
Запознанствата, дори и деловите, уговорени от колеги чрез среща на вашето работно място, може да се окажат разочароващи. Не се поддавайте на предложения за рисковани инвестиции, ако нямате финансова стабилност. Следобед сте в отлична форма въпреки напрежението. Със задачите си се справяте отлично. Създайте отново хармония в личните си отношения, след като с ината я разрушихте сами. Докажете на интимния си партньор, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове и приятни разговори.

РИБИ
Ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от ваши грешки и нежелание да приемете съвети от страна на колегите си. Трудностите са преодолими с такт и търпение. Бъдете внимателни във всичко. При необходимост проведете деловите си срещи и разговори. Общувате с удоволствие. Избегнете проблемите в семейството и с интимния си партньор и се отдайте на почивка и развлечения. Не пренасяйте лошото си настроение върху тях. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любим, се отдайте на сексуални удоволствия.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА