Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 АВГУСТ: Деви, не мързелувайте! Везни, бъдете активни!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте какво ви съветват звездите

публикувано

на

ОВЕН

Семейните представители на този знак ще се скарат с партньора си напразно. За това трябва да вините само себе си, защото сега сте провокатори на конфликти. За щастие, изясняването на отношенията няма да навреди на романтичната връзка. Към края на деня ще усетите вдъхновение. Това ще бъде актуално за тези, които са свързани със света на облеклото или с фризьорските услуги. Мъжете ги очаква успех при изучаването на нови методи за реализиране на трудни работни проекти.

 

ТЕЛЕЦ

Денят обещава подобрение на материалното положение на мъжете, защото ще получат интересни оферти и нови източници на доходи. Спестяванията ще се попълнят и от различни парични награди и връщане на стар дълг. Ако сте търговци, броят на клиентите ви ще се увеличи. Целият ден е добър за начало на мащабни проекти, реформи и интеграция на различни нововъведения. Но паралелно се гответе и за неприятности, като задръжки по пътя, срив в договорите, конфликти в кореспонденцията.

 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да не обсъждате важните въпроси дистанционно, срещнете се лично с човека. Не е изключено постъпване на интересни предложения, например – да поработите в друг град, да общувате с авторитетна личност, с която впоследствие може да станете добри приятели. Очертават се обаче големи проблеми във финансовата сфера. Трудности ще има при тези, които са родители. Ще се наложи дълго да играете роля на глава на семейството, независимо дали сте мъж или жена.

 

РАК

Подгответе се за това, че в службата на партньора ви ще възникнат непредвидени препятствия за стабилни доходи. Началото на деня ще ви накара да похарчите повече пари, отколкото би ви се искало. Но разходите няма да бъдат толкова високи, че да не можете да си ги позволите. Звездите напомнят, че всички заболявания са от нерви. Главната ви цел трябва да бъде достигане на вътрешна хармония и баланс. В противен случай се гответе за инфекции и вируси.

 

ЛЪВ

Настройте се на позитивна вълна, откажете се от деструктивните мисли. Ако не ви се получава сами да коригирате собствения си мироглед, обърнете се за помощ към психолог. Отидете при него в началото на деня. В средата на деня ще бъдат успешни заниманията с профилактика на заболяванията на горни дихателни пътища. А ако ви досаждат хронични проблеми, сменете лекуващия си лекар. Не е изключено новият специалист да се окаже с повече знания и опит за провеждане на успешна терапия на вашето състояние.

 

ДЕВА

Кожата ви се нуждае от внимателна грижа. Към края на деня тя ще бъде доста уязвима и заради високите температури. Използвайте само средства, които са подходящи за вашия тип кожа. Направете почивка в използването на декоративна козметика, не употребявайте храна, която малко познавате, включително и екзотични плодове. Дошло е време обаче да събирате плодовете на своя труд. Съдбата ще ви окаже подкрепа във всички начинания. Възползвайте се от това, не мързелувайте, не бездействайте.

 

ВЕЗНИ

Вие ще получите това, към което се стремите, но трябва да бъдете активни. Ако искате да встъпите в отношения, не си стойте у дома. Ако ви е нужна нова работа, започнете да търсите свободните длъжности, звънете на работодателите. В службата ще имате малко задачи, нищо няма да ви пречи да се заемете със съставянето на големи планове. Отделете важното от второстепенното. Много от вас ще успеят да разберат своето предназначение.

 

СКОРПИОН

Намерете време за общуване с близките, с които по-рано ви е било трудно да разговаряте, защото сте били нервни. Така вие най-накрая ще успеете да „заровите томахавката“ и да осъзнаете причините за „войната“. В сферата на обучението ще ви се удава всичко, което е свързано с изкуство. Жените ще бъдат привлечени от красивото, ще се заемат с рисуване и ръкоделие. Тези занимания ще им подарят вътрешно усещане на равновесие и баланс. Периодът е добър за енергийно изчистване.

 

СТРЕЛЕЦ

Прилагайки минимум усилия, днес ще успеете да изглеждате зашеметяващо. Всички наоколо ще се интересуват от вас, ще се стремят да ви опознаят по-добре. Гответе се за запознанства и флиртове на най-неочаквани места: в автобуса, метрото… Семейните ще се отпуснат в компанията на партньора. Половинката ще ви заобиколи с внимание и грижи, за които отдавна сте си мечтали. Капризите ви ще се изпълняват на минутата. Настроението ви ще бъде на висота.

 

КОЗИРОГ

Възползвайте се от подаръка, който планетите са ви приготвили, но не прекалявайте, не оказвайте натиск върху избраника си. В сърдечните дела действайте като на работа, инициативно и напористо, но все пак с мярка. Денят няма да бъде безоблачен, гответе се за неголяма криза. Любимият/любимата ще се покажат взискателни, заради което чувствата ви към този човек могат да се променят. Но до точка в тази любовна история ще се стигне, само ако и двамата вземете такова решение.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес ви предстои много работа, свързана с оформянето на документи. В началото обемът на възложените отговорности ще ви се стори прекалено голям, но ще бъде по силите ви, затова не се паникьосвайте. Ако са възникнали въпроси относно изпълнението на някои поръчки, не се стеснявайте да се посъветвате със специалист в тази област. Постигането на поставените цели ще бъде по-лесно, отколкото ви се струва в началото. Планетите показват, че нищо няма да ви попречи.

 

РИБИ

Проявете сила на волята, упоритост и настойчивост. Не е време да се отпускате, дори да усещате енергиен спад. Не трябва да действате лекомислено, това съдбата няма да ви прости. През целия ден няма да ви се наложи да се сблъсквате с дефицит на инициативност и напористост. Важно е правилно да се мотивирате. В деня на деня се очаква прилив на жизнени сили. Побързайте да използвате получената енергия на практика. Покажете на околните своите таланти.

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 СЕПТЕМВРИ: Лъвове, живейте с позитивна нагласа! Деви, не прекалявайте с храната!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Понякога емоцията ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които впоследствие утежняват живота ви. Затова бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. В професионален план ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални реализации. Идва вашето време. вие сте в добро здраве. Има смисъл да потърсите влиятелен инвеститор за своя бизнес.

ТЕЛЕЦ
Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Вашата предвидливост много ще ви помага през седмицата.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето ви хора ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна, родителите може да ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не са изключени кожни проблеми или алергии.

РАК
Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В края на деня постепенно ще отпаднат някои задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции. Идва вашето време. В интимния ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без протакане.

ЛЪВ
В края на днешния ден ще се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Разговорите за пари са тема номер едно. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи, и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски. В главата ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите.

ДЕВА
През целия ден жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В близкото ви обкръжение се появява личност, която може силно да ви стимулира, дори и понякога да ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във вашите планове, но на този етап не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В работата си трябва да покажете професионализъм. Не се срамувайте от решенията си, дори ви се струват нестандартни. Не прекалявайте с храната.

ВЕЗНИ
Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете или ви убягват от вниманието. Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените ви думи. Някои от вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Вие сте в ключов период относно финансовото ви състояние и професионална реализация.

СКОРПИОН
Бързате и поради това нещата не се получават добре. В интимния живот ви очакват големи изненади. Без съмнение често ще ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които ви предстоят. Една изненада може да ви шокира. Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите загуби.

СТРЕЛЕЦ
За вас започва изключително благоприятен период по отношение както на вашите финанси, така и в отношенията ви с партньора. В любовта са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ. В семейството ви може да има болен, който разчита на помощта ви.

 

КОЗИРОГ
Не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В дома ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение. Вие сте в добро здраве. В края на деня хазартната ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва обаче да внимавате повече. Безработните да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Самотните могат да срещат любовта и ако това се случи, да се замислят за нещо по-сериозно.

ВОДОЛЕЙ
Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал и уменията си в собствен бизнес, да сбъднете своя мечта. Във всички случаи си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Върху вас може да падне двойна отговорност. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Някои ваши занимания стават източник на неочаквани доходи. Не са изключени кожни проблеми от некачествена храна.

 

РИБИ
Ако искате съвет от звездите, той е умереност. Близките ще се грижат повече за душевния ви комфорт и самочувствие. За вас времето ще е благоприятно за постигане на хармонични отношения най-вече с колегите на работното ви място. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В главата ви се въртят най-различни идеи. В работата задачите ви се отдават, даже и без помощници, успявате да се справите блестящо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 СЕПТЕМВРИ: Овни, укротете емоциите си! Близнаци, харчете разумно!

Вижте съветите на звездите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Начинанията ви ще бъдат успешни, ако не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Не предприемайте нови начинания и се съсредоточете върху текущите си дела. До себе си имате хора, които ви обичат и подкрепят, което ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Укротете емоциите си.

 

ТЕЛЕЦ
Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Бъдете по-внимателни с финансите през този ден – ако може да спестите някакви пари, направете го. В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото денят носи трудности от различен характер.

БЛИЗНАЦИ
В личен план критичният ви ден е днешният, не бива да предприемате нови и рисковани начинания, в това число професионални, обществено-политически и в интимната сфера. Вслушайте се в сърцето и интуицията си, те са вашият надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор. Бъдете по-внимателни с финансите – ако може да спестите някакви пари, направете го. Харчете разумно и само за най-важните неща.

 

РАК
Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. В живота ви ще се появят нови партньори и лица, с които ви се дава да имате общи задачи, планове и бизнес, и от вас зависи да не пропилеете възможностите си. Бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Като цяло денят ще ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.

ЛЪВ
Начинанията ви ще бъдат успешни, ако не предприемате нищо ново. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това. Бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в действията. Притежавате магнетичен чар, с който привличате много хора към себе си и това подсилва желанието ви да сте полезни, но не изпадайте в заблуда по отношение на своята изключителност.

ДЕВА
В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания, и хора, които ще ви разнообразят приятно. Към края на деня ще ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Денят ще бъде много успешен за амбициозните представители на знака. Не забравяйте обаче, че някои много близки до вас хора разчитат на вашата подкрепа и съвет. Не ги разочаровайте!

 

ВЕЗНИ
Не загърбвайте проблемите на близките си. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате. За това бъдете отговорни към действията си. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред. В живота ви ще се появят нови партньори, с които ви се дава да имате общи бизнес планове. От вас зависи да не пропилеете възможностите си. Постарайте да не се налагате и добре обмисляйте действията си.

СКОРПИОН
В средата на деня вземате участие в организирането на много приятни мероприятия. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Бъдете по-внимателни с финансите, харчете разумно спестените си пари. Избягвайте сериозно обвързване под каквато и да е форма. Бъдете внимателни при подписването на правни документи.

 

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден си наложете повече спокойствие и умереност в действията. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. Денят не е подходящ за създаване на нова връзка и сключване на брак. Като цяло денят ще ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките си. Новите ви запознанства ще имат важна роля за бъдещи работни проекти.

 

КОЗИРОГ
По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Удвоете вниманието си. За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Полезно е добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, за да не си създадете врагове за цял живот.

ВОДОЛЕЙ
До себе си имате хора, които ви обичат и подкрепят, което ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Често ги наранявате, а след това съжалявате. Осигурете си повече време за отдих и сън. Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен ако това не влиза в служебните ви задължения. Към края на деня ще ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите отдавна чакан бонус. Опитайте се да не похарчите парите наведнъж.

РИБИ
Ден на състрадание, милосърдие, любов и прошка. В живота ви ще се появят нови партньори, с които ви се дава да имате общи задачи. В личен план няма да липсват запознанства, срещи и хора, които ще ви разнообразят приятно. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, потърсете уединение, но без да се затваряте в себе си. Бъдете открити с партньора си, не търсете мимолетни удоволствия. Възможни са раздели, ако не направите реална оценка на ситуацията и не се промените.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 СЕПТЕМВРИ: Деви, пазете се от измама! Стрелци, погрижете се за здравето си!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Опитайте се да оцените поновому любимия човек и да си спомните всички неща, които ви свързват. Сега сте способни в спокойна и приятелска атмосфера да обсъдите всички спорни въпроси и да постигнете компромис. Освен това чувствата ви към партньора може да се преродят. Това е един изключително добър ден за влюбените двойки. Може да осъзнаете, че е време да преминете към по-сериозно ниво на отношения. Не са изключени любовни признания, предложение за брак.

ТЕЛЕЦ
Денят започва неприятно. Разочарование от себе си, от близките хора, депресия, намалена жизненост, липса на мотивация. Негативната нагласа няма да ви помогне да видите радостите в живота, рискувате да не допуснете нови чувства или просто да не ги забележите. Особено силно във вас ще бушуват емоции и страсти в средата на деня и е малко вероятно, че те ще имат положителен оттенък. През втората половина ще сте склонни към прибързани заключения и остри забележки.

БЛИЗНАЦИ
Възприемате света в тъмни краски. Всъщност, в живота ни не всичко върви напълно гладко и в емоционален, и в материален план, много от събитията не протичат така, както бихте искали, затрупват ви неприятности буквално от всички страни. Ако се вгледате внимателно, ще забележите и положителни моменти, които ви се случват, просто не си струва да им обръщате гръб. Но ако продължите да стоварвате своето недоволство на други хора, то и последните следи от щастие ще изчезнат.

РАК
Събитията днес може сериозно да повлияят на живота ви, да окажат въздействие върху много области от живота ви и да се проявят по различен начин в бъдеще. В началото на деня ще се наложи да се дистанцирате и да позволите на съдбата да ви ръководи, не си заслужава да упорствате за каквито и да е желания. Дръжте се малко по-инфантилно, запазете лекотата в битието. През втората половина на деня заемете изчаквателна позиция. Всичко, от което се нуждаете, ще ви бъде предоставено.

ЛЪВ
Ще бъдете заобиколени от спокойствие и равновесие. От вас се изисква само да не му се противопоставяте и тогава животът ви ще протича в пълна хармония с вас самия, природата и обкръжаващия ви свят. В началото на деня очаквайте щастливи и приятни събития, добър момент за компании, срещи с приятели и празнувания. Но към средата на деня ситуацията може да се промени. Ще започнат да ви измъчват различни безскрупулни желания, идеи, които невинаги трябва да се претворяват в живота.

ДЕВА
Може да станете жертва на измама поради небрежна доверчивост. В края на деня има голям риск да се оплетете в собствените си емоции, чувства и желания, да застанете на кръстопът и да не смеете да направите крачка в която и да е посока. Опитайте се да погледнете по-философски на света. Може да ви безпокои вътрешно напрежение, готово във всеки момент да избухне и да помете всичко по пътя си. Може би просто сте уморени. Нуждаете се от повече разходки, посещения на филми и театри.

ВЕЗНИ
Избягвайте ненужните и неприятни срещи. В края на деня настроението ви ще се подобри. Може да се появи шанс да промените сферата си на дейност и да реализирате творческия си потенциал. Необходимо е да проявите внимание при запознанството с нови хора. В отношенията си към вас може да подходят недобронамерено. Подходящо време да отидете на кратка почивка или да започнете да я планирате за края на работната седмица. Везните, имащи стабилна връзка, ги очаква период на чувственост и страсти.

СКОРПИОН
Ако сте загубили разбирателството с някого, когото обичате, днес ще можете да уредите отношенията си. Трябва да се научите как да съчетавате работа и отдих. Интензивната работа, към която сега ще бъдете склонен, изисква подходящ отдих за възстановяване на силите. Важно е да се има предвид, за да се избегне пренатоварване. По отношение на личния живот, влюбените в този период може да изпитат ревност. Ще им се струва, че любимият човек крие нещо от тях.

СТРЕЛЕЦ
Ще се увеличи подозрителността в отношенията, ще се появи неискреност. Доверете се на любимия човек, тогава много от проблемите може да бъдат избегнати. Денят обещава да бъде пълен с интересни събития. Ще почувствате вятъра на промяната, а дали ще се наслаждавате на тези промени или ще се разстройвате, решавате сами. Не тествайте обаче търпението на любимия човек, флиртувайки с непознати. Внимавайте за здравето си. Ако водите заседнал начин на живот, в края на краищата, здравето ви ще започне да се влошава.

КОЗИРОГ
В любовта ще ви върви – любимият човек ще ви отговори с взаимност, ако не се страхувате да направите поне една малка стъпка към него. Но професионалните дела по-скоро ще ви огорчат, отколкото да ви зарадват. Опитайте се да не се разстройвате, ако шефът реши да повиши някой друг, а не вас. В своите думи и действия ще бъдете много резки, а в желанията – променливи, затова отношенията с другите хора може да не вървят в началото на деня.

 

ВОДОЛЕЙ
Ако имате намерение да внесете нещо ново в личния си живот, заемете се със старите взаимоотношения, моментът е много подходящ. Ако, напротив, искате да запазите съществуващите отношения и да възстановите романтиката в живота си, тогава трябва да направите малка почивка и сега да не се занимавате с тези проблеми. Не е лесно да вървиш в разрез с останалия свят, още по-трудно е да вървиш в разрез със самия себе си, но понякога се случва. Доверете се на разума си за вземането на вярно решение.

РИБИ
През днешния ден вашите стремежи и желания ще бъдат в противоречие с всичко, което искате да постигнете. В резултат на това, ви предстои много труден избор, който ще направите към края на деня. Когато различни проблеми се стоварят на главата ви, ще ви бъде много по-лесно да ги разрешите по някакъв начин и да сложите в ред живота си. Трябва да направите кратка разходка до миналото, за да осигурите успех на настоящето си. Трябва да анализирате миналите грешки и успехи, за да знаете как точно да управлявате днешните събития. Може би е време да се обърнете към семейните традиции или към някой стар приятел.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Пол Маккартни: „Лас Вегас е гробище за музиканти“

Според мнозина специалисти от шоубизнеса, сър Пол страда от предубежденията на своята генерация, според които който отиде във Вегас, е...

Затвори