Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 ДЕКЕМВРИ: Лъвове, защитавайте това, в което вярвате! Козирози, всичко ще бъде успешно!

публикувано

на

ОВЕН
За да прикриете отчаянието си, ще искате да изглеждате жизнени, радостни и като наставник в очите на другите. За съжаление колебанието ви ще ви попречи. Възможни са конфликти с партньора ви. Очакват ви умствени занимания и предизвикателства. Поискайте съвет и се опитайте да бъдете креативни в преодоляването на пречките и споделете проблемите си.

 

ТЕЛЕЦ
Любовните ви връзки ще бъдат успешни през днешния ден. Насладете се на тези силни моменти. Желанието ви да се свързвате с по-млади хора може да накара някой да се чувства разочарован. Това ще бъде краят на относително неблагоприятен период в живота ви и сега се изкачвате постепенно нагоре. Не трябва да пренебрегвате личния и семеен живот в погрешен опит да се издигнете в кариерата.

 

БЛИЗНАЦИ
Някои от взаимоотношенията ви може да прекъснат точно днес. Сега имате шанс да създадете нови контакти, които ще отговарят най-добре на начина ви на живот. Усилията във взаимоотношенията с хората от прякото ви обкръжение са възнаградени, а тези, които градите от години, започват да дават резултати. Сега вече можете да си дадете ясна сметка кои от тях са си заслужавали и кои не. Комуникацията с половинката ви тече по-гладко и заздравява връзката ви.

 

РАК
Денят ви ще бъде изпълнен с възнаграждения, от които можете да се възползвате. Опитайте късмета си в някакви игри или поискайте повишението, което толкова време отлагате. Ще имате голямо желание да се борите за власт и успех. Обаче е възможно усилията ви в тази насока да получат доста голяма съпротива от другите. Вероятно е някой, който не сте искали да предизвиквате, да бъде замесен в трудна ситуация с висшестоящите.

 

ЛЪВ
Защитавайте това, в което вярвате, но първо се уверете, че не сте направили никакви грешки. Пазете се от капаните на безскрупулни хора. Нетърпението ви ще доведе до напрежение. Поставете си някакви ограничения, опитайте се да преодолеете разрушителната страна от характера ви и използвайте цялата тази енергия, за да защитите себе си от евентуални нападки. Намерете подходящо място и не допускайте хора, които не заслужават да са около вас.

 

ДЕВА
Най-добре за вас е да работите самостоятелно, защото изискванията ви са високи. Ако пътувате, всички места, които посетите, ще ви се сторят тривиални. През този ден ще бъдете добри във всичко, с което се захванете. Денят е подходящ за разширяване на бизнеса, започване на нов или развитие в нова област. Няма да бъдете особено заинтересувани да бъдете с други хора. Момента е добър да избягате някъде и да обмислите нещата, за да може да си поставите ясни цели.

 

ВЕЗНИ
Възможно е да се опитвате да се държите покровителски с хората около вас, ще искате да ги защитите и ще се отнасяте с проблемите им като с ваши собствени. Започнете, като организирате останали неуредени въпроси. Релаксирайте повече, като се срещате със стари приятели. Ще видите непозната досега страна на любовта. Ако сте обвързани, съвместният ви живот ще бъде по-лесен и приятен.

 

СКОРПИОН
Необвързаните от вас е възможно да бъдете привлечени от човек, който е доста различен от тези, които сте срещали досега. Бъдете готови за това предизвикателство. Ако досега сте имали относително малък приятелски кръг и познати, ще се разшири и ще срещнете хора, с които обикновено нямате възможност да контактувате, в това число богати, известни или високопоставени личности.

 

СТРЕЛЕЦ
Погрижете се да се възползвате максимално от нови познанства и да се развивате чрез тях. Трябва да внимавате да не придобиете надменно отношение и да си мислите, че така е по-добре, отколкото е в действителност. Днес ще се наложи да сте стабилни и ще си давате ясна сметка в какво положение сте. Малка е вероятността да се опитате да станете независими и да реализирате собствен бизнес. Имате склонност да се заемате с дейности, които не са напълно сигурни и са рисковани.

 

КОЗИРОГ
Всичко, с което се захванете днес, ще бъде успешно. Умеете да изпълнявате почетни, доходни и престижни длъжности. Все пак чувствате, че всичко е предвидимо и всичко в живота ви придобива известна монотонност. През този ден е вероятно неочакван бизнес да доведе до успехи. Развлеченията са важни. Съсредоточете се върху почивката от задълженията.

 

ВОДОЛЕЙ
Днес важна за вас е комуникацията, тя ще ви помогне да изразите себе си по артистичен начин в отношенията с децата. Ако има някакви пречки в отношенията ви с тях, денят е подходящ да ги преодолеете. Днес ще откриете много нови аспекти на живота, част от вас, която досега не е била проявена или е била извън обсега на сетивата ви. Погрижете се за здравето на ваш близък роднина.

 

РИБИ
Магнетизмът ви ще ви отвори врати, което ще стане причина другите да се възхищават на откровеността ви и ще вярват в това, което правите, дори и да не споделяте едни и същи възгледи. Ще се отдадете на пропуснатите удоволствия и ще им се насладите максимално. На преден план ще бъдат любовта и развлеченията. Ще изразявате свободно чувствата си. Животът ви през този ден ще бъде бохемски.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 АВГУСТ: Деви, не мързелувайте! Везни, бъдете активни!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте какво ви съветват звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Семейните представители на този знак ще се скарат с партньора си напразно. За това трябва да вините само себе си, защото сега сте провокатори на конфликти. За щастие, изясняването на отношенията няма да навреди на романтичната връзка. Към края на деня ще усетите вдъхновение. Това ще бъде актуално за тези, които са свързани със света на облеклото или с фризьорските услуги. Мъжете ги очаква успех при изучаването на нови методи за реализиране на трудни работни проекти.

 

ТЕЛЕЦ

Денят обещава подобрение на материалното положение на мъжете, защото ще получат интересни оферти и нови източници на доходи. Спестяванията ще се попълнят и от различни парични награди и връщане на стар дълг. Ако сте търговци, броят на клиентите ви ще се увеличи. Целият ден е добър за начало на мащабни проекти, реформи и интеграция на различни нововъведения. Но паралелно се гответе и за неприятности, като задръжки по пътя, срив в договорите, конфликти в кореспонденцията.

 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да не обсъждате важните въпроси дистанционно, срещнете се лично с човека. Не е изключено постъпване на интересни предложения, например – да поработите в друг град, да общувате с авторитетна личност, с която впоследствие може да станете добри приятели. Очертават се обаче големи проблеми във финансовата сфера. Трудности ще има при тези, които са родители. Ще се наложи дълго да играете роля на глава на семейството, независимо дали сте мъж или жена.

 

РАК

Подгответе се за това, че в службата на партньора ви ще възникнат непредвидени препятствия за стабилни доходи. Началото на деня ще ви накара да похарчите повече пари, отколкото би ви се искало. Но разходите няма да бъдат толкова високи, че да не можете да си ги позволите. Звездите напомнят, че всички заболявания са от нерви. Главната ви цел трябва да бъде достигане на вътрешна хармония и баланс. В противен случай се гответе за инфекции и вируси.

 

ЛЪВ

Настройте се на позитивна вълна, откажете се от деструктивните мисли. Ако не ви се получава сами да коригирате собствения си мироглед, обърнете се за помощ към психолог. Отидете при него в началото на деня. В средата на деня ще бъдат успешни заниманията с профилактика на заболяванията на горни дихателни пътища. А ако ви досаждат хронични проблеми, сменете лекуващия си лекар. Не е изключено новият специалист да се окаже с повече знания и опит за провеждане на успешна терапия на вашето състояние.

 

ДЕВА

Кожата ви се нуждае от внимателна грижа. Към края на деня тя ще бъде доста уязвима и заради високите температури. Използвайте само средства, които са подходящи за вашия тип кожа. Направете почивка в използването на декоративна козметика, не употребявайте храна, която малко познавате, включително и екзотични плодове. Дошло е време обаче да събирате плодовете на своя труд. Съдбата ще ви окаже подкрепа във всички начинания. Възползвайте се от това, не мързелувайте, не бездействайте.

 

ВЕЗНИ

Вие ще получите това, към което се стремите, но трябва да бъдете активни. Ако искате да встъпите в отношения, не си стойте у дома. Ако ви е нужна нова работа, започнете да търсите свободните длъжности, звънете на работодателите. В службата ще имате малко задачи, нищо няма да ви пречи да се заемете със съставянето на големи планове. Отделете важното от второстепенното. Много от вас ще успеят да разберат своето предназначение.

 

СКОРПИОН

Намерете време за общуване с близките, с които по-рано ви е било трудно да разговаряте, защото сте били нервни. Така вие най-накрая ще успеете да „заровите томахавката“ и да осъзнаете причините за „войната“. В сферата на обучението ще ви се удава всичко, което е свързано с изкуство. Жените ще бъдат привлечени от красивото, ще се заемат с рисуване и ръкоделие. Тези занимания ще им подарят вътрешно усещане на равновесие и баланс. Периодът е добър за енергийно изчистване.

 

СТРЕЛЕЦ

Прилагайки минимум усилия, днес ще успеете да изглеждате зашеметяващо. Всички наоколо ще се интересуват от вас, ще се стремят да ви опознаят по-добре. Гответе се за запознанства и флиртове на най-неочаквани места: в автобуса, метрото… Семейните ще се отпуснат в компанията на партньора. Половинката ще ви заобиколи с внимание и грижи, за които отдавна сте си мечтали. Капризите ви ще се изпълняват на минутата. Настроението ви ще бъде на висота.

 

КОЗИРОГ

Възползвайте се от подаръка, който планетите са ви приготвили, но не прекалявайте, не оказвайте натиск върху избраника си. В сърдечните дела действайте като на работа, инициативно и напористо, но все пак с мярка. Денят няма да бъде безоблачен, гответе се за неголяма криза. Любимият/любимата ще се покажат взискателни, заради което чувствата ви към този човек могат да се променят. Но до точка в тази любовна история ще се стигне, само ако и двамата вземете такова решение.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес ви предстои много работа, свързана с оформянето на документи. В началото обемът на възложените отговорности ще ви се стори прекалено голям, но ще бъде по силите ви, затова не се паникьосвайте. Ако са възникнали въпроси относно изпълнението на някои поръчки, не се стеснявайте да се посъветвате със специалист в тази област. Постигането на поставените цели ще бъде по-лесно, отколкото ви се струва в началото. Планетите показват, че нищо няма да ви попречи.

 

РИБИ

Проявете сила на волята, упоритост и настойчивост. Не е време да се отпускате, дори да усещате енергиен спад. Не трябва да действате лекомислено, това съдбата няма да ви прости. През целия ден няма да ви се наложи да се сблъсквате с дефицит на инициативност и напористост. Важно е правилно да се мотивирате. В деня на деня се очаква прилив на жизнени сили. Побързайте да използвате получената енергия на практика. Покажете на околните своите таланти.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 5 АВГУСТ: Овни, сдържайте се! Телци, оставете предразсъдъците си!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте какво ви съветват планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Сдържайте се, защото шансовете да получите подкрепа от съдбата са много малки. Искате да похарчите спестени пари? Похарчете ги, но нека ползата е не само за вас, а и за другите. Например за приятели, колеги, любими хора. Ако сте в статус „свободен човек“, огледайте се наоколо, имате добри шансове да срещнете човек, с когото да изградите сериозни отношения. Но не се надявайте любовта сама да почука на вратата ви, вземете инициативата в свои ръце.

 

ТЕЛЕЦ

Оставете предразсъдъците и стеснението си, направете уверени крачки, за да срещнете своето щастие. Съдбата ще ви подари много възможности да направите нови запознанства. Най-добрите места за търсене на партньори са тренингите, семинарите и лекциите. Ако сърцето ви е заето, се подгответе да заемете ролята на учител за любимия/любимата. Предстои ви да отворите очите на партньора си към определена житейска сфера, идеята за която несъответства на реалността.

 

БЛИЗНАЦИ

Вашата задача днес е да покажете на близкия си човек как да се справи с определени трудности, кои действия са правилни и кои не. При това старайте се да бъдете по-меки в отношението си към избраника. Не бързайте да осъждате тяхното непознаване на някоя информация. Към средата на деня на пътя си все по-често ще срещате съблазни, пред които трябва да устоите. За миг ще ви се стори, че сте намерили това, което дълго сте търсили, но това не е така.

 

РАК

Пазете това, което вече имате, не бъдете лениви. Това няма да ви навреди особено ако не започнете да изпускате възможностите да се възползвате от изгодните предложения, които постъпват именно сега. Вслушвайте се в това, което ви говорят Водолеите, този знак може да приеме ролята на ваш надежден делови партньор. Успехът ще бъде на страната на тези, които са в сферата на програмирането, занимават се с инженерни дейности или работят с клиенти.

 

ЛЪВ

В началото на деня ще възникнат затруднения за тези, на които ще им се наложи да усвояват много нова информация. Съсредоточете се върху едно нещо, отложете делата, свързани с оформянето на важни книжа. Внимателно се отнасяйте към постъпващите данни, които пряко касаят професионалното поприще. Така няма да изпуснете важните реформи, ще научите грандиозни новости от първа ръка. Всичко това ще ви даде възможност да направите правилни изводи и да се подготвите, както трябва, за бъдещите иновации.

 

ДЕВА

Денят обещава на мъжете множество нови запознанства, постоянно общуване с интересни и ярки личности. Ще се увеличат съобщенията и позвъняванията по телефона, а също и деловите дейности. Пътуванията могат да ви съберат с влиятелен човек, към който ще можете да се обърнете за всички интересуващи ви въпроси относно работата. Този човек ще забележи вашите интереси и страстта към делата, с които сте свързани в момента, и това ще го накара да ви направи изгодно предложение.

 

ВЕЗНИ

Към края на деня е важно да се заемете със самоанализ, да обобщите свършената работа. Денят е добър за завършване на важни проекти. Намерете време и за възстановяване на моралните и физическите си сили. Побързайте да стартирате важните дела. Ако нямате възможност да излезете в отпуск, заемете се с тези задачи, с които обичайно се справяте бързо. Не се препоръчва да посещавате места, където се събират много хора.

 

СКОРПИОН

Избягайте мероприятия, дори ако сте поканени от роднини. Всичко това е изпълнено с физическа умора. В средата на деня ще успеете да избегнете сериозен проблем със здравето. Имунитетът ще бъде устойчив, дори ако се наложи да общувате с болни хора. Денят е подходящ за борба с вредните навици. За да ги преодолеете, ще ви помогнат съмишленици, които ще откриете сред познатите си. Тревогите в края на деня ще предизвикат апатия и сънливост. Не се страхувайте, просто намерете време за почивка.

 

СТРЕЛЕЦ

Ценете тези, които съдбата връща в живота ви. Денят ви обещава срещи със стари познати и приятели. Това ще се случи при неочаквани обстоятелства, които не предразполагат към откровени разговори. Разменете телефонните си номера, за да може след това да се срещнете и да общувате в по-непринудена обстановка. Не бягайте от повторна среща с човек от миналото, в бъдеще той ще изиграе важна роля в съдбата ви. Не е изключено приятели да ви подхвърлят интересни и изгодни оферти за печалба.

 

КОЗИРОГ

Ще провокирате околните към конфликти, голяма част от които ще се случат в началото на деня. Преди да кажете каквото и да било, помислете до какво ще доведат тези думи. Избирайте правилно тона, за да не звучи речта ви обидно и предизвикателно. В някои случаи е по-добре да „прехапете“ езика си. Жените е най-добре да се откажат от големите покупки, трябва да се противопоставят на натиска от страна на роднините. Съгласявайки се да похарчите спестените средства, трябва да сте подготвени, че ще съжалявате за своето решение.

 

ВОДОЛЕЙ

Близките ви ще бъдат удивени от пасивността ви. Силите обаче няма да ви стигат дори за изпълнението на прости задачи, например за почистване на дома или за спортни занимания. Семейните хора ще започнат да се стремят към новости във връзката си, защото именно това ги зарежда в енергиен план. Самотните няма да се решат активно да търсят партньор, защото няма да им стигнат силите за това. Помнете, че хората се посрещат по дрехите.

 

РИБИ

Постарайте се да изглеждате ефектно, за да впечатлите околните, да предизвикате техния интерес. На първа среща трябва да изглеждате неотразимо. Образът ви трябва да бъде премислен до най-дребните детайли. Акцентът на облеклото е по-добре да оставите на аксесоара. Денят ви дава възможност за много нови запознанства. Ще ги направите на места, свързани с творчество. Няма обаче да минете без емоционален стрес.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 4 АВГУСТ: Раци, платете сметките си! Скорпиони, бъдете благодарни!

Вижте какво са ви отредили днес планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

В началото на деня се гответе да получите неочаквано предложение от партньора/ката, което касае съвместния ви живот. На пръв поглед ще ви се стори скъпо струващо, но не бързайте да отказвате. Възможно е да реализирате тази идея, без да рискувате финансовото си благополучие. През целия ден може да бъдете ухажвани от човек, за когото нямате добро мнение. Той не е достоен за вас, но вие, въпреки че чудесно разбирате това, все пак може да сте безсилни пред неговия чар и широки жестове.

 

ТЕЛЕЦ

Откажете се от случайните връзки, отбягвайте прибързаната близост. Постарайте се да опознаете човека, не жалете време за това. Отказвайте взаимност, мислете за това доколко тази връзка е изгодна за вас. Тревожни чувства у вас ще предизвикват децата. Оставете навиците си да се тревожите без причина. Преди края на деня отделете по-голямо внимание на роднините Работата и приятелите могат да почакат. В обкръжението на семейството ще се почувствате спокойни, а към това отдавна се стремите.

 

БЛИЗНАЦИ

Не е изключено днес да разберете тайна, която близък до вас човек е пазил, за да не предизвика скандал. Мъжете могат да почувстват влечение към своя приятелка. Няма и да забележат как флиртът ще прерасне в отношения от друг характер. Такава съблазън ще се появи не само при свободните, но и при тези, които вече са свързани с брачен възел с друг човек. Мъжете ще бъдат очаровани от представителките на въздушната стихия, които, както е известно, ценят свободата и независимостта.

 

РАК

Намерете време за решаване на спорните моменти във финансовата сфера. Най-добре е да направите това в средата на деня, когато звездите ще бъдат на ваша страна. Изплатете всички неплатени сметки, сложете в ред документацията, направете план на разходите, включвайки в тази графа само най-необходимото. Непристъпните дами ще завоюват „огнените“ мъже, които не са свикнали да чуват „не“. Вниманието на жените ще бъде привлечено от добре облечени мъже.

 

ЛЪВ

Искате да вземете кредит? Направете го в средата на деня, когато шансовете за надеждно кредитиране са най-добри. Ако сте бизнесмени или работите сами, в началото и в средата на деня ще имате възможности да увеличите доходите си, защото ще се увеличи клиентската ви база. Важна роля в тази сфера ще изиграят по-възрастните членове на семейството ви. Те ще ви стимулират да постигнете повече в професионалната сфера. Някои представители на знака ще обсъдят с влиятелни особи възможното си изкачване по кариерната стълбица.

 

ДЕВА

Денят е много подходящ за довършване на проекти, за които сте изразходвали много сили и време. Новите партньори ще дадат отговор на ваше предложение, като вие ще бъдете доволни от резултатите от преговорите. Не бързайте обаче да предприемате каквито и да било крайни действия и решения. Ще бъде добре да прекарате известно време у дома си, спрете се за малко, погледнете случващото се от друг ъгъл. Краят на деня ще ви донесе успехи във всичко, с което се заемете.

 

ВЕЗНИ

Делата, свързани с оформянето на документи и сключването на важни договори, се нуждаят от повишено внимание. Денят ви носи стабилност, но няма да минете без затруднения. Най-много неудобство ще ви донесе разрушаването на старите ви планове. Възможно е да се случи заради неправилна оценка на собствените ви сили и възможности. Не трябва да поставяте „летвата“ прекалено високо, защото няма да можете да я прескочите и само ще се разочаровате.

 

СКОРПИОН

Денят се характеризира като начало на промяна на вкусовите ви пристрастия и хранителните навици. Ще се пристрастите към продукти, които по-рано сте отказвали да употребявате. Махнете от менюто си това, без което по-рано не сте си представяли рациона си. Това състояние може да ви напрегне, но не се тревожете, това не са симптоми на заболяване. Средата на деня ще ви подари прилив на енергия и бодрост. Бъдете благодарни за това на планетите.

 

СТРЕЛЕЦ

Възползвайте се от положителния ден, за да увеличите умственото си натоварване и за активни занимания със спорт. Сега ще усетите, че силите ви стигат за покоряване на най-високите върхове. Настроението ви може да се развали само от възникналото главоболие. Мигрената е реакция на организма от смяната на положението на планетите. Този проблем няма да ви притеснява дълго, ще ви помогнат дългите, пеши разходки. Организирайте си семейна вечеря с най-близките ви хора.

 

КОЗИРОГ

Големи са шансовете за респираторно заболяване. Възможен е проблем с гърлото. Намерете време за профилактика, не употребявайте студени храни и напитки, а също си купете комплекс от витамини. Само близките ви днес ще могат да изтърпят инатливите ви решения и ще се отнасят към вас с разбиране. Жените няма да се поколебаят да се обърнат за финансова помощ към мъжете. Те са свикнали да се сближават с тези, които имат голям опит зад гърба си и са готови да протегнат ръка за помощ на нуждаещите се.

 

ВОДОЛЕЙ

Източник на приятни емоции ще стане творчеството на приятели. Ще ви поканят на концерт, не отказвайте тази възможност да бъдете сред хора. Не мързелувайте, заемете активна позиция. Срещайте се с близки, дори ако за това няма специален повод. Ходете на гости на роднините си. Началото на деня е добър период, за да изгладите общуването с тези, които са ви скъпи. Заради това дори си струва да отложите важните задачи в службата Работните проекти никъде няма да изчезнат.

 

РИБИ

В началото на деня според астрологичната прогноза душата на Рибите ще ги тегли към прекрасното, към изкуството. Не се съпротивлявайте на стремежа да се доближите до нещо такова. Отидете на театър, посетете картинна галерия, включете се в екскурзия. Към края на деня ще бъдете изпълнени с вдъхновение и сами ще можете да опитате да творите. Остро ще усещате стремеж да изпитате съдбата, да вземете участие в нещо авантюристично.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА