Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 МАЙ: Телци, разчитайте повече на себе си! Близнаци, бъдете по-въздържани!

Бъдете уверени, съдбата ще ви помогне

публикувано

на

ОВЕН
Денят започва със страхотна егида, поради която се наслаждавате на всеки миг. Оценявате вашето лично пространство, правите своите малки подвизи, предизвиквате себе си. За тези, които искат да продължат образованието си, ще се отворят възможности. Ще се разделите с човек, който от дълго време играе по нервите ви. В любовта се помъчете да задържите завладените територии. Трябва да обмислите по-сериозно плановете си за разширяване на бизнеса. Поговорете с професионалисти. Въпросите, които са свързани с имотни проблеми, започват да се решават положително за вас.

ТЕЛЕЦ
Леко напрежение в семейството ще ви накара да избягате от проблемите. Крачка назад или сериозна дистанция, само вие ще знаете. След това ще откриете среда на привързаност, трудностите ще бъдат по-малко, дори ако някои разговори все още ще предизвикат дебати в семейството. Вие ще бъдете нащрек, предпочитайки да следите ситуацията, вместо да свалите предпазливостта си. Връщането на спокойствие в края на деня ви кара да си възвърнете приоритетите. Разчитайте повече на себе си. Не оставяйте решаването на важни въпроси в ръцете на другите.

БЛИЗНАЦИ
Неприятен разговор днес ще ви разстрои. Трябва да внимавате и да не избухвате. Трябва да сте много последователни при решаването на важен за вас личен въпрос, ако не искате нещата да се проточат. Повечето от нас ще имат търпение да подготвят някои наложителни промени, които ще им отнемат време. Имате шанс да подобрите материалното си състояние. Днес повечето от вас ще са доста натоварени, но това няма да им подейства зле. Ще трябва да са по-въздържани в приказките си. Последните няколко дни бяха натрупан опит, но все още има някои малки подробности, които трябва да бъдат изчистени.

РАК
През днешния ден ще има да се вземат решения, промените ще трябва да бъдат добре обмислени. Лошата среда постепенно ще се подобри, ще се покажете убедителни и мотивирани, и това ще има огромно значение. Бъдете внимателни към нуждите на близките си, ще бъдете по-полезни и приятни, не бъдете твърде замислени, от вас ще зависи да направите добра среда за общуване. Вашият интимен живот ще се възползва от ясното небе, ще можете да правите нови планове или да възобновите недовършени неща спрямо желан партньор. Ще се почувствате много спокойни. Любовта ще се изгражда пред очите на вашите близки.

ЛЪВ
Не отлагайте това, което трябва да направите, по-късно ще стане по-трудно за изпълнение. В общуването с противоположния пол сте приказливи, забавни, остроумни. Денят е изпълнен с контакти с много хора и интересни събития. Днес началниците ще ви възложат нови ангажименти, ще ви предоставят възможности за изява, както и нови пълномощия. Пазете се от разпиляване. То може да стане причина за пропуски. Ще се радвате на внимание и уважение, но трябва да отхвърлите много работа. Проверете документацията си. До края на деня ще имате нови материални придобивки.

ДЕВА
Бъдете уверени, съдбата ще ви помогне. След тревогите, които някои от вас преживяха, сега настъпват много по-спокойни дни. Предстоят ви срещи с приятни хора, които ще станат причина да се активизирате. Продължавате да бъдете под светлината на прожекторите. Ако искате да бъдете забелязани, всичко ще бъде успешно. Отношенията с другите текат като по вода, ще бъдете в услуга на близките си и ще ги слушате – те не могат да живеят без вас. Вие знаете как да бъдете щедри. Ако сте влюбени, опитайте се да изпълните очакванията на партньора си, без да очаквате нищо в замяна.

ВЕЗНИ
През днешния ден ще се върнете към истинските си ценности, чувствата ще намерят своето място, ще намерите пак своето благополучие и ще споделите радостта от живота с всеки, който иска да ви изслуша. Ще се ръководите от самочувствие и усещането, че сте абсолютно прави по някои въпроси. Вие сте в добро настроение и сте готови да се отдадете на задълженията си. Промените, които се случват, са във ваша полза. Можете да се отпуснете малко. Ще ви занимават събития или проблеми в семейството на ваши приятели. Възможно е да са на прага на брачно съжителство, да имат нужда от вашето присъствие, помощ или подкрепа.

СКОРПИОН
Денят ще има за повечето от вас своите трудни моменти, свързани с неприятни новини от живота на близък човек, драма в неговия личен или любовен живот. Денят носи новина, свързана със сериозен проблем в живота на човек, роден под знака на Рак. Ако пътувате, може да преживеете конфликт или противоречие с човек, който ще бъде от вашето семейство, от вашата работа, ако пътувате в командировка, или ще бъде представител на някаква служба. Мъжете ще трябва да вземат решение, свързано с любовна връзка или приятелство, което се развива в нежелана от вас посока.

СТРЕЛЕЦ
Неприятни преживявания могат да ви разплачат, натъжат или разочароват от определени хора. Мъжете ще имат поводи за приятни емоции и преживявания, които ще оставят траен спомен след себе си. Ще успеете да вземете важни и отговорни решения във ваша полза или интерес. Приятели и колеги ще ви канят на различни събирания във вечерните часове и ще ви бъде трудно да им откажете. Жените ще се вълнуват от събития в живота на близка жена, родена под знака на Близнаци. Ще може да постигнете важни резултати, да реализирате свои цели, но в емоционалния ви живот ще има нестабилност или тъга.

КОЗИРОГ
Тези от вас, които не са обвързани, могат да потърсят нова връзка и да осъществят първа среща. Резултатите, разбира се, ще зависят и от личните ви решения, защото при вас любовта невинаги върви с простотата, но въпреки това обичате безусловно. Притеснявате се по природа, постоянно си задавате въпроси по отношение на вашите взаимоотношения, съмнявате се в другите и в себе си. Най-малкото дразнене при най-малката дискусия вашите съмнения се появяват отново, не можете да контролирате нищо. Това ще е пречка както в професионален план, така и в интимната сфера.

ВОДОЛЕЙ
Началото на деня идва с повече лекота и с по-малко ограничения в отношенията. Напредвайте, не позволявайте на несигурността да нахлуе в ежедневието ви. Ако пътят към щастието криволичи, не затваряте вратата за възможности, не се отказвайте. Не сте напълно доволни от някои ситуации, но не можете да отречете – като цяло нещата си идват на мястото. Винаги има причина да празнувате любовта, да се съберете със семейството и роднините и да прекарате спокойно време в общуване и смях. При някои от вас се очакват неотменими делови командировки.

РИБИ
Имате реални шансове за нова работа или за работа извън страната. Потърсете съвет от близък във връзка с материална придобивка. Не купувайте нищо сами. Пред много от вас ще се открият нови възможности за изява. Битовите въпроси ще се решават с лекота, но само ако планирате нещата си за целия ден. Ще се радвате на повишен жизнен тонус. Повечето от вас ще получат примамливо делово предложение от близък човек. Ще сте много натоварени, но ще се справите. Ще дадете приоритет на романтичните отношения, ще преливате от внимание към хората, които обичате.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА