Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ: Близнаци, бъдете внимателни! Раци, направете компромиси!

публикувано

на

ОВЕН

Сигурно имате поне едно занимание, което си е само ваше, зависи само от вас – съсредоточете се върху него. Изобщо, през този ден ще ви дойдат добре малко повече забавления. И гледайте по-леко на случващото се. Възможно е да се появи напрежение в отношенията с партньора или с друг важен за вас човек. Възможно е да сте настроени да обвинявате, но изчаквайте малко, преди да започнете да си правите изводи – има вероятност те да се грешни.

 

ТЕЛЕЦ

Има опасност да изопачавате някаква информация или да не преценявате реално дадена ситуация. Не допускайте въображението ви да си прави шеги с вас. Колкото и да ви се иска днес всичко да се случва както очаквате, ще трябва да се съобразите и с чуждо мнение – на партньора си или на приятели. Ако се надявате хората около вас да ви подкрепят, бъдете екипен играч и не давайте нареждания. Днес очаквайте да се засили влиянието върху вас – сякаш от „другите” ще зависи как се чувствате и какво мислите.

 

БЛИЗНАЦИ

Може по-силно да се вълнувате от делата на любимия човек, възможно е някой да ви окаже подкрепа, от която имате нужда, а друг да ви предизвика с поведението си и да излезете от релси. И доброто, и не толкова хубавото сякаш ще идват отвън. Това няма как да го промените; единственото, което зависи от вас, е как ще реагирате. Има риск да изригнете срещу близък за вас човек. Бъдете внимателни, защото може да прекалите и да кажете неща, за които после ще съжалявате.

 

РАК

Днес ще се наложи да се съобразявате малко повече с хората около себе си и ако държите на взаимоотношенията, да правите компромиси. През деня някои от вас може да изпитате желание да помогнете на някого, дори по някакъв начин да сте поставите в полза на обществото. Направете го, ако имате способности или нужните ресурси, ако ви идва от сърце,  ще се почувствате чудесно, а и ще сторите добро дело. Ако обаче очаквате нещо в замяна, тогава не е изключено да останете разочаровани.

 

ЛЪВ

Внимавайте с финансовите операции и вложения – по-добре ги отложете за друг ден. Днес ще бъдат успешни начинанията, които осъществявате съвместно с друг човек – например обсъждате общите си планове или планирате пътуване с партньора си. Няма да сбъркате, ако заложите на разговорите и на сътрудничеството. Денят е чудесен за пътувания и за събирания с повече хора. Добре ще е да сте малко по-внимателни, защото има риск да допуснете грешка от разсеяност, да забравите някаква вещ.

 

ДЕВА

Днес като цяло ще ви е по-трудно да се концентрирате. Даже и да внимавате, пак може да се случи нещо непредвидено. Но пък като се замислите, бихте могли да си записвате някои неща – така вероятността да забравите нещо важно ще е по-малка. Ако обаче погледнете на нещата от позитивен план, те може да се окажат ключови за вас, защото някои преживявания ще ви подтикнат да се вгледате в себе си, да се замислите за собствените си приоритети и за това кое ви кара да се чувствате щастливи.

 

ВЕЗНИ

Ако изпитвате разочарование, неудовлетворение или просто имате усещането, че нещо липсва, просто си задайте въпроса защо се случва така. Точно сега бихте могли да установите по-лесно връзка със себе си и без да се влияете толкова от мненията на околните или нормите, които ви се налагат, да разберете какво ви липсва, какво ви харесва, с кого бихте искали да сте, най-вече – кое не е за вас. Денят е изключително благодатен да се изявите чрез творческа дейност или занимание, което ви вдъхновява.

 

СКОРПИОН

Що се отнася до практичните по характер дела, най-добре ги оставете за следващите дни, когато ще бъдете малко по-наясно със себе си и няма да сте толкова разсеяни. Днес е време да намалите малко темпото и да си отдъхнете от някои битки, които трябваше да водите през изминалите дни. Погрижете се за себе си, както намерите за добре – вижте се с близък приятел, спортувайте. Дори се отдайте на мързел, ако имате такава потребност.

 

СТРЕЛЕЦ

През днешния ден повече от всеки друг път ще ви иска да правите това, което обичате и желаете. От една страна, това е чудесно, защото ще се чувствате вдъхновени и доста по-свободни. Дори във външен план да не се случи кой знае какво, най-малкото ще имате усещането за свобода и за възникването на нови възможности. Ако обаче сте заобиколени от хора, които изискват да правите нещо или да постъпвате по определен начин, то тогава периодът може и да не е особено спокоен.

 

КОЗИРОГ

Днес ще се наложи да отстоявате своето право да мислите по различен начин или да следвате своя път. И все пак именно март е месецът, в който бихте могли да тръгнете по нова посока и да сбъдвате желанията си както ви се иска. Много добре ще е през деня да предприемате нови начинания, но гледайте да действате още в първите му часове, защото по-нататък може да се окаже, че условията не са толкова подходящи. Днес бъдете внимателни при работа с пари и финансови документи.

 

ВОДОЛЕЙ

През днешния ден не е препоръчително да правите сделки за покупко-продажби, да наемате собственост или да давате назаем пари с очакване да ви ги върнат навреме. Някои от вас обаче може да усетят порив да дадат пари за благотворителност или да подпомогнете човек в нужда. Добре ще е да си дадете малко по-дълга почивка, особено ако предишните дни са били напрегнати за вас. Очертава се денят да е хармоничен и едва ли нещо ще може да наруши душевното ви спокойствие.

 

РИБИ

Ако трябва да обсъдите с партньора си някакъв финансов проблем, направете го днес – моментът е много подходящ. Много добре ще е днес да направите едно хубаво разчистване на места, където има нужда да се чисти. Усетите ли порив да го сторите, изобщо не му мислете – значи е било необходимо да се върши подобна дейност. И не е задължително да става дума само за изхвърляне на непотребни вещи от дома – бихте могли също да направите чистка и на работното си място.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 АПРИЛ: Стрелци, внимавайте с финансите! Козирози, четете внимателно документите!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Физически и психически ще се чувствате много по-добре, ще успеете да възстановите напълно енергийните си запаси и дори да станете значително по-силни отпреди. Ако сте имали някакъв физически дискомфорт през последните дни, най-сетне ще може да се възстановите. Това положително влияние дори ви дава възможност да станете по-красиви и атрактивни благодарение на по-големия ви оптимизъм и позитивна нагласа. Много неща в личния ви живот ще се нормализират и ще намерите хармонията в отношенията си.

 

ТЕЛЕЦ

Може днешният ден да ви се вижда крайно тривиален, но понеже оценявате спокойствието и безпроблемния живот, ще бъдете доволни. Време е да откриете вътрешния мир и стабилността, която искате. Самотата, намалената възможност за комуникация и създаване на отношения не ви безпокоят, защото уважавате другите и знаете, че може да разчитате на тях. Нещата ще се ускорят в любовта, ще се влюбвате лесно в хора, които споделят вашите чувства и разбирания за съвместен живот.

 

БЛИЗНАЦИ

Отегчението при вас е изключено, защото винаги ще има някакво ново предизвикателство и възможност да се запознаете с някой интересен човек, ще ви харесва ритъмът, в който живеете, и ще поискате да го споделите с половинката си. Отношенията ще се развиват толкова бързо, че може да се събудите внезапно в сложна и неочаквана ситуация, за която все още не сте готови, но с малко предпазливост ще може да управлявате всички събития.

 

РАК

Животът в двойката ви понякога ще е прекалено оживен за вашия вкус, но това не означава, че не трябва да се ангажирате. Въпреки някои краткосрочни взаимоотношения при необвързаните от вас не е невъзможно да намерите истинската любов. Ежедневието ви днес може да бъде изпълнено със събития и да сте препълнени от противоречиви чувства. Малките предизвикателства и изненадващите промени могат да предизвикат повратни точки, но без драми.

 

ЛЪВ

Днес понякога ще се чувствате сякаш сте на сцена, нещата се развиват прекалено тежко, липсва ви достатъчно независимост да живеете както искате, но не се разочаровайте. Независимо от ситуацията, трябва да следвате пътя към постигане на своите цели. Определено това е необходимо за просперитета ви както в личния живот, така и на работното ви място. Непременно планирайте поне час почивка в края на деня с най-близките си хора.

 

ДЕВА

На работа е възможно да мислите, че не получавате това, което заслужавате, пренебрегват ви и не ценят вашите заслуги, но това не е съвсем така. Началниците ви наблюдават от разстояние и забелязват добрите ви качества. Не допускайте клюки, обиди или несправедливости. Финансовата област е обещаваща и оптимистична. Имате достатъчно пари за личен и семеен комфорт, повече, отколкото в миналото. Ще искате да инвестирате в дома си в ремонти или домакински уреди.

 

ВЕЗНИ

Ще имате достатъчно пари, за да промените своя имидж, защото искате да ви видят в друга светлина – модерни дрехи, съвременни джаджи, нов облик. Въпреки че ще имате късмет в приходите и инвестициите, поддържайте стриктен контрол върху разходите си. Твърде многото инициативи, амбиции или упоритост може да изцедят вашата енергия. Работещи толкова много, скоро ще забележите, че се чувствате уморени и прекалено напрегнати. Това може да засегне вашето здраве, дори и в дългосрочен план.

 

СКОРПИОН

Необходима е по-внимателна оценка на целите, ресурсите и методите, както и реорганизация на живота. Би било за предпочитане да работите в екип и в сътрудничество с другите. Професионалният ви живот е напрегнат, осигурява ви много негативна енергия, която не ви позволява лесно да реализирате вашите проекти, но ви дава възможност да работите упорито и без да очаквате големи резултати. За съжаление няма да успявате да изразите целия си потенциал, защото ще е блокиран от негативните ви мисли.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако търсите нова работа, сега е точно моментът за това, но дори и в този период работата, която намерите, няма да е особено интересна и преди всичко приходите няма да са големи. Затова днес и в следващите няколко дни е най-добре да не напускате настоящата си работа в търсене на друга или да променяте професионалния си път, защото бъдещето няма да ви предложи големи възможности и успехи поне за месеци занапред. Бъдете внимателни също с финансите и инвестициите.

 

КОЗИРОГ

Ако някой ви предлага възможност да инвестирате пари, бъдете много бдителни, четете внимателно документите и не подписвайте, ако имате някакви съмнения, защото някои проблеми могат да възникнат по-късно. Ако желаете да купите дом, сега не се препоръчва да инвестирате големи суми. Очевидно проблемите ви правят много силни и ще може да работите без особени затруднения, а също и в продължение на много часове през деня.

 

ВОДОЛЕЙ

През днешния ден късметът ще бъде наистина малък, разходите ви ще бъдат много, а възнаграждението спрямо труда ви прекалено малко. Ако все още нямате работа, търсенето ще бъде много сложно, но най-интересните периоди, за да ви забележат, са следващите седмици. Това означава, че и в любовта нещата могат да се влошат или да продължат по-спокойно и с ниско чувство на удовлетворение. Ако връзката ви през последните дни не е била позитивна, рискът да се изправите пред тежка битка е голям.

 

РИБИ

Вероятността от продължителни кавги в семейството, недоразумения и в офиса и в някои случаи дори предателства, е голяма. Истината е, че романтичната ви история вече не е толкова вълнуваща, както в миналото, а любовта, за която сте мечтали и желали, сега се разпада пред очите ви. Труден период се очертава и за двойките, които ще се сблъскат с моменти на самота, раздяла или пълна тишина, докато необвързаните ще изпитат противоречиви ситуации, когато решат да завладеят някого.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 АПРИЛ: Овни, сдържайте се! Лъвове, бъдете отстъпчиви и мъдри!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Бъдете сдържани, за да отстраните недоброжелателите от пътя си. През деня ще ви се наложи да изплатите дълговете си към приятели и партньори. Разделяйте се леко с парите – тогава те ще се връщат при вас в по-голямо количество, така можете в бъдеще да очаквате внушителен финансов приход. Парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. В промеждутъка между работата ще успявате да си почивате, да пътувате наблизо и да се развличате. Възможно е някои от вас да срещнат стар обожател.

 

ТЕЛЕЦ

Може би през днешния ден ще решите да промените имиджа си в стила и облеклото. Решението ви е прекрасно, така ще се чувствате добре и много уютно. Трябва обаче да бъдете много внимателни, когато шофирате. Аварийните ситуации на пътя с по-топлото време нарастват, възможни са леки травми при грешни решения от ваша страна. Желателно е да не злоупотребявате със спиртните напитки и да спазвате хранителен режим. Започнете сутрин да правите леки фитнес упражнения вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Обновете гардероба си, отидете на фризьор и козметик. Погрижете се и за здравето си – и за духовното, и за емоционалното, и това на тялото си. Планирайте си няколкодневна почивка с най-близкия си човек. През деня ще бъдете изпълнени с романтични пориви, които ще ви позволят да подредите личния си живот. С любимия човек се опитайте да организирате страхотна почивка извън града. Страстта и сексуалният ви магнетизъм ще бъдат отличителните ви черти през днешния ден.

 

РАК

Днес особено внимание трябва да обърнете на родени под знаци от стихията Въздух. С тези хора можете да създадете щастливо семейство. Възможна е неочаквана среща с бивш обожател, която сериозно ще ви развълнува, но не трябва да се доверявате само на чувствата си. Разумността в близките отношения ще ви помогне, няма да ви навреди. Ще ви се иска комфорт и уют в дома, но членовете на семейството ви постоянно ще ви отдалечават от почивката.

 

ЛЪВ

През днешния ден не трябва да забравяте за себе си и за своя външен вид. Коригирайте фигурата си, заемете се със спорт, сменете прическата си. Всичко това ще ви направи привлекателни и ще промени настроението ви в добра посока. Възможни са конфликтни ситуации с възрастни роднини. Бъдете отстъпчиви и мъдри, за да не доведете нещата до скандал. По-често мислете за тези, които са ви скъпи.

 

ДЕВА

Представителите на знака ще се чувстват спокойни и уверени на професионалното поприще. Не се предвиждат особени проблеми и спорове в службата. Очаквайте значителна подкрепа от страна на деловите си партньори в начинанията ви. Днес е възможно да подпишете нови перспективни договори, които в бъдеще ще ви гарантират отлично материално положение. Пари ще постъпват от допълнително работно място, но не бързайте да ги харчите за безполезни покупки.

 

ВЕЗНИ

В средата на деня трябва да се пазите от тежка конкуренция. Някого няма да устройва вашата тенденция за нововъведения и получаване на независимост в бизнеса. Трябва да се въоръжите с търпение и да бъдете много сдържани в преговорите. Преди да се доверите на някой от партньорите си, съберете повече информация за бизнес дейността му. Финансовото ви положение ще бъде благоприятно, но доста пари ще отидат за развлечения, почивка и семейни занимания.

 

СКОРПИОН

Ако имате спестени пари, то може без съмнение да ги използвате за планиране на отдавна мечтано пътешествие. Ако сте необвързани, може да осъществите красиви срещи и да се влюбите в човек, подобен на вас, с много общи интереси и който ще харесва вашия стил и начин на правене на нещата. Възможности за нови приятелства няма да липсват и някои от тях, с течение на времето, могат да станат особено интересни и да ви донесат прекрасни емоции, докато не прераснат в голяма любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Харесвате романтичните запознанства, дори извън собствения град, така че ако планирате да пътувате, не забравяйте да посещавате нови места, които са особено притегателни и за другите хора. Младите ще жънат много победи, а тези, които вече са над 40-годишна възраст, може да намерят зрял, сериозен човек, за съвместно съжителство. И не трябва да забравяте, че решението дали да заживеете с някой, да изберете дата за брак, а в някои случаи избор да имате дете, ще зависи само от вас.

 

КОЗИРОГ

Ако необвързаните от вас най-накрая ще могат да завладеят света на любовта, то онези, които имат дългогодишна любовна връзка, могат да направят значителна крачка напред. Вероятно сега ще може да помислите за брак, да се решите на съвместно съжителство, да купите или наемете дом, за да бъдете заедно или дори да планирате дете. Денят за вас определено ще бъде много позитивен и положителен в много области на вашия живот.

 

ВОДОЛЕЙ

Твърде вероятно е при много от вас, които сте имали правни проблеми или е трябвало да се изправите пред съдебен процес, или сте имали нужда от адвокат, през днешния ден да се разрешат някои доста сложни бюрократични ситуации. Загрижеността, свързана с тези проблеми, скоро ще свърши, защото ще успеете да поправите такива ситуации или те ще се развият благоприятно за вас. Доверете се за съвет от близък роднина или дългогодишен ваш приятел.

 

РИБИ

Най-хубавите неща и най-благоприятните и неочаквани събития за вас могат да се случат по време на някои пътувания за забавление или по работа. Може да имате значително увеличение на парите във вашия портфейл, особено ако сте на свободна практика, но и разходите ви значително и рязко ще се увеличават, най-вече ако започвате нова кариера. Ще имате късмет и отлични възможности във всеки сектор, но най-вече в работата и финансите. Всъщност има вероятност и за отлични бизнес срещи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 7 АПРИЛ: Раци, не харчете пари за дреболии! Лъвове, икономисвайте!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще ви бъде трудно да се настроите на романтична вълна. Възможно е сериозно да сте се „опарили“ в любовта, затова сега ви е трудно да повярвате в това чувство. Но срещата между вас и избраника ви така или иначе ще се състои. Този човек толкова много ще ви очарова, че всичките ви успехи в личния живот ще останат на втори план. Не преследвайте идеала си, едва ли ще успеете да намерите този, който ще съответства на всички ваши желания. Приеме възлюбения такъв, какъвто е.

 

ТЕЛЕЦ

Ако днес сте по-непретенциозни, то е много възможно да се сблъскате буквално със своята половинка. Дори и лекият флирт може да прерасне в стабилни любовни отношения. При обвързаните е възможно попълване на семейството. През деня половинката ви постоянно ще ви ревнува – както от противоположния пол, така и от работата. Много от вас няма да могат дълго да търпят този психологически натиск. Няма да мине без сериозни разправии в семейството.

 

БЛИЗНАЦИ

Трябва по-често да намирате време за общуване с децата, роднините и любимия си човек. Тогава поводите за недоверие към вас ще бъдат по-малко, ще можете и спокойно да си свършите работата извън дома. Опитайте се по-често да се вслушвате в тези, които имат по-голям опит и са по-възрастни. Тези хора много ще ви помогнат да решите професионалните си проблеми и да вкарате енергията си в нужното русло.

 

РАК

Ситуацията в бизнеса ви ще бъде нееднозначна – някъде с успех, в други дейности късметът няма да е на ваша страна. Тези от вас, които са насочени към кариерно израстване, ще бъдат откровено разочаровани от незавидното си положение, но ръководството именно в този ден ще ви назначи за отговорници на нов, изгоден бизнес проект. Тази новина ще стане за вас една от най-значимите и приятни изненади през този ден. Ако имате спестени пари, не ги харчете за дреболии.

 

ЛЪВ

Финансовото положение ще бъде неустойчиво, затова няма да бъде лошо да икономисвате от каквото можете. Избягвайте конфликтите с колегите, някои от които са твърде агресивни към вас. Желателно е да намерите нови делови партньори и да планирате да отидете в командировка. Важни преговори ще ви донесат положителни резултати. Не трябва обаче да бързате, защото някои ваши действия ще подронят авторитета ви и ще загубите голяма сума пари.

 

ДЕВА

Разходите ви през днешния ден ще бъдат свързани предимно с личния ви живот и семейните нужди. Половинката ви или децата ще имат необходимост от важни придобивки за дома или за училището. На представителите на знака, които работят в сферата на търговията или строителството, успехът ще им се усмихне. Ситуацията с финансите при тях ще бъде прекрасна, само не забравяйте да планирате бюджета си и да спестявате. Пазете се от неразумни харчове за офиса или дома си.

 

ВЕЗНИ

Днес денят ви обещава една съдбоносна среща. Лекият роман ще прерасне в истински отношения. При семейните представители на знака периодично ще възникват спорове, но те само ще укрепят съюза. Не трябва да злоупотребявате с алкохол и солена храна. Погрижете се за своето здраве и в случай на болест непременно се обърнете за помощ и лечение към лекар. Самолечението няма да даде положителни резултати, а само ще си добавите проблеми и усложнения.

 

СКОРПИОН

През днешния ден особено внимание отделете на състоянието на кръвоносните съдове и работата на сърцето. През последните дни сте много натоварени с работни задачи, определено умората ще надделее. Трябва да укрепвате имунната си система, правейки разходки преди лягане и гимнастика сутрин. За повечето от вас денят ще се окаже плодоносен за романтични запознанства и искрени отношения. Вашето настроение ще е добро въпреки някои недоразумения в офиса или препирни с колеги.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес не трябва да изпускате великолепния шанс, за да устроите своя личен живот. Особено ако все още сте сами и сте в процес на търсене на своята половинка. Бъдете настойчиви в действията си, послушайте сърцето, но и интуицията си. Не мислете за предишната си любов, нея вече няма да я върнете. Трябва да живеете в настоящето, което сами, със свои сили, правите безоблачно и интересно. Ако вече имате любим, то без съмнение може да му направите предложение.

 

КОЗИРОГ

Семейните ще претърпят дребни недоразумения с половинката си. Не се затваряйте в себе си, а предизвикайте половинката си на откровен разговор. Така ще успеете да укрепите брака си, правейки го още по-устойчив. Вие вече сте проверили своите чувства и съюзът ви ще бъде здрав и хармоничен, само ако е основан на доверие и разбирателство. Ще трябва да направите доста отстъпки, което ще окаже благоприятно влияние върху отношенията с роднините ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте заети с търговия или работите в строителна компания, то през днешния ден успехът ще ви се усмихне. Може да получите не само високоплатена, но и интересна длъжност. Поначало сте творчески натури, затова ще се радвате на това приятно стечение на обстоятелствата. Отношенията в колектива ще бъдат отлични, но началството ще се заяжда с вас за дреболии. Ако обаче не допуснете грешки в работата, то ще можете да разчитате на повишение на надницата. Намерете време за релакс и приятна почивка.

 

РИБИ

Не се отнасяйте небрежно към парите. Ако имате възможност, оставете големите покупки за следващите дни. Относно финансовото ви положение, може да се иска повече, затова икономисвайте. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще бъдат успешни. Вие можете смело да внедрявате нови бизнес проекти и технологии за производство. В края на деня обаче ще се обострят отношенията ви с конкурентите. Налага се да предвидите всичко това, за да не си създадете проблеми.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada