Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ: Близнаци, бъдете внимателни! Раци, направете компромиси!

публикувано

на

ОВЕН

Сигурно имате поне едно занимание, което си е само ваше, зависи само от вас – съсредоточете се върху него. Изобщо, през този ден ще ви дойдат добре малко повече забавления. И гледайте по-леко на случващото се. Възможно е да се появи напрежение в отношенията с партньора или с друг важен за вас човек. Възможно е да сте настроени да обвинявате, но изчаквайте малко, преди да започнете да си правите изводи – има вероятност те да се грешни.

 

ТЕЛЕЦ

Има опасност да изопачавате някаква информация или да не преценявате реално дадена ситуация. Не допускайте въображението ви да си прави шеги с вас. Колкото и да ви се иска днес всичко да се случва както очаквате, ще трябва да се съобразите и с чуждо мнение – на партньора си или на приятели. Ако се надявате хората около вас да ви подкрепят, бъдете екипен играч и не давайте нареждания. Днес очаквайте да се засили влиянието върху вас – сякаш от „другите” ще зависи как се чувствате и какво мислите.

 

БЛИЗНАЦИ

Може по-силно да се вълнувате от делата на любимия човек, възможно е някой да ви окаже подкрепа, от която имате нужда, а друг да ви предизвика с поведението си и да излезете от релси. И доброто, и не толкова хубавото сякаш ще идват отвън. Това няма как да го промените; единственото, което зависи от вас, е как ще реагирате. Има риск да изригнете срещу близък за вас човек. Бъдете внимателни, защото може да прекалите и да кажете неща, за които после ще съжалявате.

 

РАК

Днес ще се наложи да се съобразявате малко повече с хората около себе си и ако държите на взаимоотношенията, да правите компромиси. През деня някои от вас може да изпитате желание да помогнете на някого, дори по някакъв начин да сте поставите в полза на обществото. Направете го, ако имате способности или нужните ресурси, ако ви идва от сърце,  ще се почувствате чудесно, а и ще сторите добро дело. Ако обаче очаквате нещо в замяна, тогава не е изключено да останете разочаровани.

 

ЛЪВ

Внимавайте с финансовите операции и вложения – по-добре ги отложете за друг ден. Днес ще бъдат успешни начинанията, които осъществявате съвместно с друг човек – например обсъждате общите си планове или планирате пътуване с партньора си. Няма да сбъркате, ако заложите на разговорите и на сътрудничеството. Денят е чудесен за пътувания и за събирания с повече хора. Добре ще е да сте малко по-внимателни, защото има риск да допуснете грешка от разсеяност, да забравите някаква вещ.

 

ДЕВА

Днес като цяло ще ви е по-трудно да се концентрирате. Даже и да внимавате, пак може да се случи нещо непредвидено. Но пък като се замислите, бихте могли да си записвате някои неща – така вероятността да забравите нещо важно ще е по-малка. Ако обаче погледнете на нещата от позитивен план, те може да се окажат ключови за вас, защото някои преживявания ще ви подтикнат да се вгледате в себе си, да се замислите за собствените си приоритети и за това кое ви кара да се чувствате щастливи.

 

ВЕЗНИ

Ако изпитвате разочарование, неудовлетворение или просто имате усещането, че нещо липсва, просто си задайте въпроса защо се случва така. Точно сега бихте могли да установите по-лесно връзка със себе си и без да се влияете толкова от мненията на околните или нормите, които ви се налагат, да разберете какво ви липсва, какво ви харесва, с кого бихте искали да сте, най-вече – кое не е за вас. Денят е изключително благодатен да се изявите чрез творческа дейност или занимание, което ви вдъхновява.

 

СКОРПИОН

Що се отнася до практичните по характер дела, най-добре ги оставете за следващите дни, когато ще бъдете малко по-наясно със себе си и няма да сте толкова разсеяни. Днес е време да намалите малко темпото и да си отдъхнете от някои битки, които трябваше да водите през изминалите дни. Погрижете се за себе си, както намерите за добре – вижте се с близък приятел, спортувайте. Дори се отдайте на мързел, ако имате такава потребност.

 

СТРЕЛЕЦ

През днешния ден повече от всеки друг път ще ви иска да правите това, което обичате и желаете. От една страна, това е чудесно, защото ще се чувствате вдъхновени и доста по-свободни. Дори във външен план да не се случи кой знае какво, най-малкото ще имате усещането за свобода и за възникването на нови възможности. Ако обаче сте заобиколени от хора, които изискват да правите нещо или да постъпвате по определен начин, то тогава периодът може и да не е особено спокоен.

 

КОЗИРОГ

Днес ще се наложи да отстоявате своето право да мислите по различен начин или да следвате своя път. И все пак именно март е месецът, в който бихте могли да тръгнете по нова посока и да сбъдвате желанията си както ви се иска. Много добре ще е през деня да предприемате нови начинания, но гледайте да действате още в първите му часове, защото по-нататък може да се окаже, че условията не са толкова подходящи. Днес бъдете внимателни при работа с пари и финансови документи.

 

ВОДОЛЕЙ

През днешния ден не е препоръчително да правите сделки за покупко-продажби, да наемате собственост или да давате назаем пари с очакване да ви ги върнат навреме. Някои от вас обаче може да усетят порив да дадат пари за благотворителност или да подпомогнете човек в нужда. Добре ще е да си дадете малко по-дълга почивка, особено ако предишните дни са били напрегнати за вас. Очертава се денят да е хармоничен и едва ли нещо ще може да наруши душевното ви спокойствие.

 

РИБИ

Ако трябва да обсъдите с партньора си някакъв финансов проблем, направете го днес – моментът е много подходящ. Много добре ще е днес да направите едно хубаво разчистване на места, където има нужда да се чисти. Усетите ли порив да го сторите, изобщо не му мислете – значи е било необходимо да се върши подобна дейност. И не е задължително да става дума само за изхвърляне на непотребни вещи от дома – бихте могли също да направите чистка и на работното си място.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 ЮЛИ: Стрелци, запазете самообладание! Риби, бъдете внимателни!

Ето какво предричат звездите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще сте много общителни и харизматични през целия ден. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви. Много е важно да използвате енергията си за мирни цели. По-добре е предварително да предвидите всички изненади. При това не забравяйте за интересите на околните. Не е изключено някои от вас да заформят флирт с колега, който в бъдеще да прерасне във връзка и по-сериозни отношения. Ще имате финансови постъпления, които ще изхарчите за нещо, на което отдавна сте хвърлили око.

 

ТЕЛЕЦ

Възможно да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да са ви приятна компания. Следобед ще се занимавате със семейни или наследствени въпроси и не е изключено доста да се напрегнете, докато се опитвате да угодите на всички потърпевши от ситуацията. Семейното ви благополучие ще бъде подложено на сериозна проверка за стабилност. Добре биха ви се отразили спа или разкрасителни процедури, както и разходки поне в парка.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще сте много романтични. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти с половинката и да задълбочите отношенията си с нея. За да оправите ситуацията, се възползвайте от съветите на родителите си, използвайте цялата си енергия по-конструктивно. В професионален план са възможни леки турбуленции и пречки, които ще ви се наложи да преодолявате. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи бизнес планове.

 

РАК

Някои от вас ще направят голяма инвестиция и ще стартират важен проект, от който биха искали да имат голяма печалба впоследствие, докато други ще се отдадат на покупки и удоволствия. Следобед ще получите важни доставки, съобщения или обаждания и е важно да внимавате с документите, които подавате или подписвате, както и с преговорите, които водите. За самотните ще се появи прекрасен шанс да намерят за себе си половинка. Очакват ви романтични срещи и увлекателни пътувания.

 

ЛЪВ

Няма да се чувствате особено комфортно и ще сте леко объркани. Няма да ви се занимава нито със социални дейности, нито с решаването на ежедневни дела. Дори дребни житейски проблеми ще бъдат способни да ви изкарат от релси Добре е да си отделите време за почивка и уединение и да избягвате излишния стрес, да се отпуснете и да си починете от преживяванията. Много е вероятно да ви хрумнат добри идеи, които ще се втурнете да реализирате и за които бързо ще съберете съмишленици.

 

ДЕВА

Не е изключено да се скарате с важен за вас човек. Спорът ще е кратък и градивен и по-скоро ще задълбочи, отколкото влоши отношенията ви. Ако обаче си позволите да се отпуснете, рискувате да изгубите завоювани позиции. Ако няма да се съобразявате с никой, то рискувате да провокирате конфликт. Много е вероятно да направите голямо впечатление в работата си и пред висшестоящите. Благодарение на компетентността ви ще ви се отворят нови врати и възможности за развитие.

 

ВЕЗНИ

Не е изключено заради разместване в работния колектив да ви се наложи да отмятате повече задачи от обикновено. Ще цари напрегната обстановка, която ще ви накара да бъдете по-сдържани и подредени. Ако съумеете да останете спокойни, ще сте достатъчно ефективни и бързо ще се справяте. В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Възможно е да получите покана за среща или любовно обяснение от човек, когото много харесвате.

 

СКОРПИОН

Някои от вас ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на гардероба си с нови дрехи или аксесоари, други ще стартират нов спорт или диета, а трети ще афишират връзка, нова дейност или жилище. Много е вероятно да имате социални ангажименти и да посетите събирания, на които да се натъкнете на хора, на които отдавна сте хвърлили око. Едно от най-важните условия за кариерен ръст се крие в творческия подход към всяко нещо. Доверете се на интуицията си.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще ви се наложи да се борите с недоброжелатели или с конкуренти в службата. При всички случаи ще трябва да защитавате позициите си и да се отстоявате. За да имате успех, е много важно да не губите почва под краката си и да запазвате самообладание. Следобед е много вероятно да промените обзавеждането си, да предприемете ремонт или да си закупите нова мебел или уред. Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини, правене на зъби или друг вид медицински процедури.

 

КОЗИРОГ

Ще сте на любовна вълна и ще се стремите с всички сили да докажете привързаността си на любимия с думи, с мили жестове и дела. В професионален план най-много ще се раздвижат работите ви по нов проект. Тогава най-ясно ще проличат качествата и способностите ви. Възможно е да сключите печеливши сделки и важни споразумения. Старайте се да избягвате многословието, вашият труд ще бъде оценяван по конкретни резултати. Дори и да чуете критика от околните, това ще ви бъде от полза.

 

ВОДОЛЕЙ

Възможно е да имате проблеми и неразбирателства с хора, с които имате общи дела. Не е изключено да реагирате изключително емоционално, ако другите имат различни от вашите виждания за отмятане на задачите. Много е вероятно да направите голяма инвестиция, която да ви донесе печалба впоследствие. Важно е да сте внимателни към семейството и партньора си и да им отделите нужното време и внимание, защото в противен случай има риск да се почувстват пренебрегнати.

 

РИБИ

Ще имате нужда от разбиране и отдаденост. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща във връзка с професионалната ви реализация. Ако се заемете с решаването на комерсиални въпроси, то бъдете внимателни при работа с клиенти, защото те във всеки един момент могат да променят позицията си в нежелана от вас посока. Що се касае до вашето финансово благополучие, причини за безпокойство няма. Дори ще се появи възможност да спестите известна сума за непредвидени разходи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 ЮЛИ: Близнаци, чака ви успешен ден! Скорпиони, доверете се на интуицията си!

Ето какво ви съветват планетите за днешния ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Очаква ви динамичен ден, пълен с предизвикателства и интересни предложения. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете. Работата и печеленето на пари ще ви бъдат приоритетни и е много вероятно да сте много успешни, докато отмятате задачите си и контактувате с колегите или клиентите си. Ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да имате моменти на изясняване с най-близкия до вас човек, но те ще са градивни.

 

ТЕЛЕЦ

В началото на деня може да поискате да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да сте докачливи и конфликтни, не са изключени и неразбирателства с партньора. Добре е да внимавате да не развалите отношенията си с хора, които са ви близки и не го заслужават. Ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да погледнете положително на нещата, които ви се случват. Възможно е да започнете важно за вас начинание, което ще ви осигури допълнителни доходи.

 

БЛИЗНАЦИ

Чака ви успешен ден, защото ще сте доста общителни и харесвани. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол и храна. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно ще ви впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Поглезете се, отидете за час поне на спа процедури. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си – например да промените визията си.

 

РАК

Впускате се в активен социален живот, ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, които да ви развълнуват и разнообразят. Напълно нормално ще е обаче да сте вглъбени в себе си и да предпочитате компанията не на приятели и познати, а на интересна нова книга или на филм. Възможно е да имате вълнения, породени от среща, или от неочаквани новини, които ще ви заварят неподготвени, но е добре да ги обмислите, тъй като ще си заслужават.

 

ЛЪВ

По всяка вероятност доста ще си развържете джобовете и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. Внимавайте обаче да не изхарчите пари над лимита си. Непременно потърсете специалист, който да ви окаже помощ за разрешаването на здравословния ви проблем. Финансовото ви състояние е стабилно, може да си разрешите някои по-скъпи покупки за дома, но и лично за вас. Направете си подарък, нещо за четене или дребен уред за дома.

 

ДЕВА

Ако можете да се справите без чужда помощ по нов бизнес проект, ще си спестите много негативни емоции и дребни неразбирателства. Избягвайте излишни контакти с шефовете си, защото и те няма да са в добро настроение и може да пострадате незаслужено. Отново сте в зоната на професионалната реализация и ще ви сполети ново издигане във фирмата. Много е вероятно да изживеете силно романтични моменти и да успеете да разпуснете в приятна атмосфера. В любовта ви очакват силни трепети.

 

ВЕЗНИ

Ще пожънете обществено внимание. Ще сте ангажирани с по-възрастен роднина или с друг член от семейството заради здравословен проблем. Ще успеете да намерите неповторим начин да направите впечатление на заобикалящите. Ако искате да ви върви и в любовта, не бъдете праволинейни. На романтична вълна сте и заетите от вас ще изненадат половинката с мил жест или дума, докато свободните ще имат шанса да пофлиртуват и да задълбочат отношенията си с човек, който силно ги привлича.

 

СКОРПИОН

Помнете, че животът е и екипна игра, в която трябва да знаете на кого да разчитате и да се доверявате. Трябва да си обърнете повече внимание. Останете вкъщи и обмислете по-нататъшните си действия. Нетрадиционна афера ще ви отвори възможността да срещнете онази атрактивна и привлекателна личност, с която искате да се запознаете от доста време. Ще преоткриете талант, който сте развивали в миналото, но сте изоставили днес. Доверете се на интуицията си и ще спечелите.

 

СТРЕЛЕЦ

В любовния живот откривате някаква новост. Всичко върви добре и сте склонни да преминете на по-висок етап във връзката си. Откривате, че с човека до вас можете да постигнете не само удоволствие, но и хармония. Намерете начин да изразите чувствата си, защото те са позитивни и влияят благоприятно на околните. Оставете детето в себе си да ви ръководи. В любовта всичко ще е все така приятно, защото вярвате на човека до себе си. Някои от вас ще се впуснат в ремонтни дейности вкъщи.

 

КОЗИРОГ

Не искате около вас да има граници – нито в личния, нито в професионалния ви живот. Търсите си работа, в която няма да ви казват постоянно какво да правите и да можете да използвате алтернативните си методи. Времето за преосмисляне настъпи и сега е моментът да решите какво искате от връзката си, от работата и приятелите си. Намирайте си занимания, при които не се изисква да сте сред голяма група от хора. Погрижете се за здравето си, направете си кръвни изследвания.

 

ВОДОЛЕЙ

Искате да се откъснете от партньора, но все не ви идват думи как да скъсате. Не бъдете твърде строги. Постарайте се да не го съдите прекалено строго и да не сте прекалено изискващи. Имате много очаквания, които ще се разтрогват едно по едно, но не се отчайвайте. Любовна афера на работното място няма да ви остави да си поемете дъх. Наред с човек, от когото не можете да си отлепите погледа, ще ви затрупат с хартиена работа. Забавления с приятели няма да ви се отразят зле.

 

РИБИ

Ще бъдете изпълнени с активност, находчивост, чувство за хумор и любов към многообразието. Бъдете готови да ви се наложи да балансирате между задачите и срещите, които сте си планирали. Някои избори ще се окажат много трудни, особено когато има намесен човешки фактор в тях. Ще срещнете известни затруднения в бизнеса или любовния си живот. Послушайте шестото си чувство, което ще ви подскаже как да се справите с проблемите. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ЮЛИ: Лъвове, погрижете се за здравето си! Скорпиони, намерете време и за себе си!

Бъдете внимателни за днешния си ден, посъветвайте се със звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще имате шанс да започнете нов печеливш проект. Много е вероятно да използвате активно контактите си и лесно да намирате нужната ви подкрепа при изникващи пречки и проблеми. Ще се фокусирате върху печеленето на пари. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти. На работното ви място имате успех и подкрепа от колеги. Финансите ви са наред. Настроението ви ще бъде променливо, но ще се чувствате добре.

ТЕЛЕЦ

През деня е възможно да сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си. Ще сте много чаровни и ще успеете да впечатлите обект на вашата страст с остроумието си. Възможно е да получите интересни доставки, обаждания или съобщения. Погрижете се за тялото си и си дайте почивка, особено ако се чувствате преуморени или имате хроничен здравословен проблем. Потърсете точния специалист, който ще сложи точната диагноза.

БЛИЗНАЦИ

Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. Не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима. Очаква се да имате рискове за здравето ви, което означава да не злоупотребявате с вредни храни и да се грижите повече за тялото си.

РАК

Добре биха ви се отразили разкрасителни или спа процедури. Възможно е да предприемете риск, необходим ви, за да осъществите своя отдавнашна мечта. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по-различно от вас. Обърнете си по-голямо внимание и изградете добра основа за по-здравословен живот. Добрите навици и положителните промени в начина ви на живот ще подсигурят по-доброто ви здраве в бъдеще.

ЛЪВ

Ще блеснете с нещо ново пред заобикалящите. Ще срещнете одобрение и ще се откроите. Ще успеете да разгърнете потенциала си в службата. Ще започнете работа по проект, който отдавна мислите да предложите на работодателите си. Възможно е да направите печеливша инвестиция. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях. Грижете се за здравето си – ако се появи проблем или някакъв симптом се обостри, потърсете специалист.

ДЕВА

Възможно е днес да сте колебливи и малко отнесени. Може да ви обземе безпокойство. Много е вероятно да имате нужда от почивка. В тези моменти се грижете повече за себе си и правете неща, които повдигат духа ви. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките ви хора. Постарайте се да излезете от черупката си и ще се натъкнете на интересни хора, които ще разширят мирогледа ви и ще ви допаднат за по-нататъшно общуване.

ВЕЗНИ

Като цяло различни влияния ще ви подтикват да обърнете внимание на чувствата си и на някои скрити свои потребности – от любов, внимание, подкрепа – и няма да сте склонни към външни изяви. Много е вероятно обаче да срещнете правилните хора, които впоследствие да са ви полезни със съвет или препоръка. Някои от вас може и изненадващо да получат предложение за работа. Ще успеете да прекарате време с най-близките си хора. Не е изключено да се отдадете на почивка или развлечения.

СКОРПИОН

Работата ще бъде приоритет за вас и е много вероятно да пожънете успехи на професионалното поприще. Ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби.  Намерете време и за себе си. Възможно е да промените визията си, да обогатите гардероба си или да започнете нов спорт или диета. Замислете се дали тялото не се опитва да ви каже нещо. Може би таите негативни емоции или имате нужда от почивка, която дълго време не си разрешавате. Потърсете подкрепа от най-близкия си човек.

СТРЕЛЕЦ

Ще сте доста общителни и не е изключено да срещнете интересни хора, с които да излезете и да разпуснете напрежението. Голяма част от вас ще успеят да се отдадат на свое хоби, да отидат на кино, театър или друго социално събитие. Не е изключено да сте на романтична вълна и да се впуснете във флиртове и закачки. Добре е обвързаните от вас да внимават да не ядосат половинката си. Излезте на ресторант и не забравяйте да я зарадвате с дребен, но актуален подарък.

КОЗИРОГ

Ще ви бъде трудно да се задържите на едно място. Ще сте в движение и ще сте доста активни, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят. Ще успеете да отделите и време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

ВОДОЛЕЙ

В началото на периода не са изключени разправии с партньора или с близък до сърцето ви човек. Постарайте се да не сте крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си. Вероятно ще се наложи да се занимавате с правни или философски въпроси или да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин. Продължавайте да вървите напред и не оставяйте разочарованието да спре поривите ви. Наслаждавайте на малките неща.

РИБИ

Ще усетите напрежение в работата си и затова се опитайте да не се занимавате твърде много с колегите си, а се концентрирайте върху задачите, които трябва да свършите. Ще сте продуктивни и много трудолюбиви. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който ще ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Възможно е да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено