Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ: Скорпиони, бъдете внимателни! Водолеи, общувайте с повече хора!

публикувано

на

ОВЕН

След средата на деня е възможно да усетите прилив на енергия и да ви се прииска да вършите още и още неща. За съжаление обаче е възможно хората, с които работите, да не са толкова точни, колкото ви се иска, и да има известно забавяне от тяхна страна. Всичко това може да ви напрегне, дори да ви ядоса. За да не се разочаровате, не изисквайте прекалено, не определяйте твърде стриктно срокове и по възможност се концентрирайте повече върху задачи и проекти, за които се изисква вие лично да полагате усилия.

 

ТЕЛЕЦ

Дните занапред ще са много благодатни за действия и за постигане на напредък по реализацията на ваша идея или амбиция, която ще доведе до положителна промяна в работата или в живота ви като цяло. Най-добре е тези ангажименти да не са свързани с комуникация, с доставки на стоки и услуги, с преговори. Днес спокойно може да помързелувате до ранния следобед, а да оставите за по-късно работата – домакинска или друга. Ако имате възможност за пътувания, срещи и учене, не я пропускайте – днешният ден е много подходящ.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-внимателни с харченето на готови пари и с хазартните дейности. Съвсем нормално ще е да се чувствате объркани, да не знаете какво искате или какво да предприемете. Яснотата и точността ще ви убягват и колкото и да се стремите към тях, едва ли ще се случи нещата да се наредят. Емоциите ще ви пречат да си давате ясна сметка за това кое е най-добро за вас в определен момент. Ще е рисковано да предприемате постъпки, защото като нищо може да се вкарате в някой филм, от който после трудно ще излезете.

 

РАК

Възможно е на дневен ред да излезе необходимостта да разрешите някаква заплетена ситуация в семейството или в работата. Може да искате да помогнете на някого, но преди да го направите, преценете дали трябва да се намесвате или да останете пасивни. Ако проблемът засяга връзките ви с други хора, може би ще е по-разумно да останете неутрални. Ако ви искат съвет, дайте го, но най-добре ще е да оставите въвлечените в ситуацията персони да разрешат проблемите помежду си.

 

ЛЪВ

Днес е много подходящо време да се вгледате в себе си и в живота си и да се освободите от някои отговорности, които сте поели, но всъщност ви тежат и ви спират да правите онова, което наистина има смисъл за вас. Опитайте се да не приемате твърде лично онова, което хората ви казват или правят. Не може да принудите някого да промени своето мнение, различно от вашето, или да пожелае да ви съдейства. Вероятно просто е знак, че може би трябва да промените посоката.

 

ДЕВА

През днешния ден не се очакват някакви кой знае какви обрати и предизвикателства – ще може спокойно и уверено да продължите да следвате посоката, която сте поели от началото на годината. Ще може да се радвате на стабилност и да надграждате. Ще имате възможност да влагате енергията си в дейности и проекти, които са печеливши и ви носят удовлетворение. Добре ще е през първата половина на деня да се активизирате и да работите по-усърдно.

 

ВЕЗНИ

Ако днес постъпите разумно, слушайки интуицията си, ще финализирате някои започнати дела и ще се поздравите с успехи. Някои от вас може да получат шанса да се изявят пред аудитория – направете го смело, вие го заслужавате и ще се справите чудесно. Втората половина на деня ще е емоционален период, в който може у вас да се появи усещането, че се носите по течението и не успявате да контролирате събитията.

 

СКОРПИОН

Няма смисъл да опитвате различни прийоми, за да спечелите. Колкото по-малко се стараете днес, толкова по-лесно ще се подреждат нещата. Бъдете обаче внимателни, когато общувате с любимия човек, защото има риск да станете подозрителни и ревниви, а всъщност съмненията ви изобщо да не са оправдани. Изобщо, не нападайте никого, основавайки се на предположения или на предчувствия – може да изпаднете в самозаблуждение.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес съвместните начинания ще бъдат доста успешни, така че може да разчитате на подкрепа от страна на партньора си или на друг човек, с когото поддържате близки отношения. За много от вас денят ще бъде изпълнен с повече емоции, но ще премине сравнително тихо и спокойно. Вероятно ще ви се иска да се забавлявате повече и ще търсите начини за това – като излизате по-често или като правите неща, които ви доставят удоволствие.

 

КОЗИРОГ

Ако през изминалите дни сте били заети повече с работа или с изпълнението на домашни ангажименти, през днешния ден някак ще ви се иска да разпуснете – денят е много подходящ да си намерите ново хоби или да се върнете към любимо занимание, което сте позабравили. Сигурно е, че социално ориентираните представители на знака няма да се спирате – само ще си търсите поводи да излизате. Любовната тема също ще занимава много от вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте сами, излизайте повече и се срещайте с повече хора. Ако пък сте обвързани, направете нещо забавно и вълнуващо с половинката си – това ще освежи връзката ви и ще засили близостта между вас и любимия човек. Следобед е възможно да влезете в спор с член от семейството. Ще се наложи да отстоявате някакво свое решение пред човек, който не е напълно съгласен с вас. Направете го както умеете – спокойно и дипломатично – и всичко ще бъде наред.

 

РИБИ

Днес вероятно ще сте по-уверени в себе си и ще ви бъде по-лесно да се защитите, ако се налага. Общуването с околните ще ви действа много добре, така че не изпускайте възможността да сте сред хора. Ако трябва да вършите някаква работа, по възможност я отложете за късния следобед. През деня ще имате възможност да направите преценка на взаимоотношенията си с даден човек –  за съжаление може да изпитате разочарование. Не е задължително да стане така, разбира се.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 ЮЛИ: Овни, осигурете си малко почивка! Скорпиони, очакват ви трудности!

Какви препятствия може днес да избегнете – ето съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Наложително е да внимавате много през днешния ден. Вашите мисли от различен характер биха могли да ви наранят. Приемайте всяка една ситуация като даденост. Вие вероятно сте упорити, ала не може да промените хода на съдбата. Не е препоръчително да давате заеми и да обяснявате подробно пред близките ви какви са бъдещите ви планове за финансови инвестиции. Докато всичко не стане факт, по-добре да остане в тайна. Погрижете се за здравето си, дайте си малко почивка от бизнес задълженията си.

 

ТЕЛЕЦ

Много е вероятно днес да допуснете грешка, която ще ви струва скъпо в следващите месеци. Внимавайте много с имейлите, които изпращате, тъй като нещата може да се объркат. Стойте далеч и от онлайн магазините, за да не се сдобиете с некачествена или вече употребявана стока. Опитайте се да изслушате повече мнения за ваша идея или намерение, това може и да ви обърка донякъде, но пък ще ви даде по-ясна картина в една такава ситуация. Ще ви се избистрят нови бизнес идеи, за които си струва да се замислите.

 

БЛИЗНАЦИ

Периодът ще бъде успешен за вас. Парите в сметката ви се увеличават с всеки изминал ден и това ви дава спокойствие и малко повече свобода при харченето им. Докато имате достатъчно пари, които може да жертвате, може да си позволите да действате леко хазартно. Вероятно ще попаднете в такива ситуации, от които ще разберете как да се държите с определени хора от обкръжението ви. Не си  губете времето да доказвате себе си. Тези хора знаят много добре кой стои пред тях.

 

РАК

Ще имате възможността да докажете своите качества във всяко едно отношение. За повечето от близките ви вие ще бъдете онези незаменими хора, без които те не могат, въпреки допуснатите от вас грешки в миналото. Ако искате парите, които изкарвате, да ви стигат до следващата заплата и да не попадате в порочния кръг от заеми, то ще трябва сериозно да се замислите над това кое изяжда най-много от финансите ви и как да го премахнете. Добре ще е да си наложите лимит на джобните ви пари за всеки един ден.

 

ЛЪВ

Ще бъдете изправени пред дилема, защото денят ще ви предложи множество идеи и ще се чудите коя е най-добрата за реализация. Най-важното е да не споделяте своите идеи, докато нямате изяснена концепция. В противен случай е възможно някой да получи наготово някоя ваша уникалност. Ще имате достатъчно енергия да минете през всичките ви любими магазини, докато откриете това, което харесвате. Шопингът ще ви достави радост и удовлетворение от добре похарчените пари.

 

ДЕВА

Предстои ви да вземете важни решения относно своето бъдеще. Обмислете много добре нещата, преразгледайте всяко едно от тях, но все пак не се престаравайте, защото може и да се объркате. Ако приятелите ви са единствените, които одобряват бизнес идеите ви, то вероятно има нещо притеснително в това. Насърченията, които ви дават, може да ви накарат да се почувствате добре за момента, но в дългосрочен план може да изгубите доста пари.

 

ВЕЗНИ

Ще ви е нужна желязна воля, за да устоите на някои изкушения. Често се оставяте инстинктите ви да ви водят и взимате грешни финансови решения, водени от емоциите си в дадения момент. Ако ви е трудно да се сдържате с покупките, се обадете на някой близък, който да ви даде стимул да упражните волята си. Вероятно до вчерашния ден това би изглеждало като химера. Звездите ви съветват да си повярвате и да реализирате някои невъзможни според вас бизнес решения.

 

СКОРПИОН

Възможно е да ви сполетят някои затруднения. Те може да се дължат на това, че не сте обмислили добре своите цели. Възползвайте се от вашето гъвкаво мислене, ако искате добри бизнес и финансови резултати. Всеки има дни, в които не ви се иска да мислите за бизнес, сметки и пари. Близките дни и на вас няма да ви се занимава с тези неща. Без значение колко сте ангажирани и какво сте планирали, направете един бърз преглед на бюджета ви и се уверете, че всичко неотложно е платено.

 

СТРЕЛЕЦ

Интересът ви към екстремни преживявания и пътувания понякога не само ви изтощава физически, но и финансово. Починете си малко от харченето на пари и се погрижете да отделите средства за непредвидени разходи. Изглежда, до вас ще долетят някои новини, които ще ви изненадат. Вести, които биха могли да бъдат окачествени като вятъра на промяната. Ако сте в състояние да промените някои от своите убеждения, тогава със сигурност ще намерите скритото послание в тези нови съобщения.

 

КОЗИРОГ

Звездите ви препоръчват днес да не задавате излишни въпроси. Вероятно това е така, защото може да получите такива отговори, от които ще останете огорчени. Вместо да се оплаквате как всичко е скъпо и парите не ви стигат, се замислете над това как да ограничите излишните покупки и да оптимизирате разходите си. Дори промяната в менюто ви за следващите дни може да ви спести значителна сума. Погрижете се за здравето си, осигурете си минимална почивка.

 

ВОДОЛЕЙ

Няма да бъде добра идея, ако започнете да разпитвате близките си хора. Опитайте се да избегнете любопитството си, защото може да се окажете в окото на конфликти. Може да се наложи да се извините за нещо, за което нямате вина, така със сигурност ще получите подобаващо за вас уважение. Не се очаква ръст на печалбите ви и ще трябва да се задоволите с настоящото си финансово състояние. Проявете търпение, ако се наложи, вземете заем от близките ви, за да закрепите положението.

 

РИБИ

Вероятно ще ви обземе скука, тъга и депресия и няма да имате вдъхновение да правите каквото и да е. Харченето на пари за „утешителни“ напитки няма да реши проблемите ви, а ще ви даде единствено временно бягство от тях. Трябва да промените някои свои вредни навици. Това се налага поради факта, че сте прекалено наивни и искате да угодите на всички. Направете така, че да не ви търсят само когато сте необходими на някои хора. Уважавайте себе си, ако искате да ви уважават.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 ЮЛИ: Овни, бъдете внимателни! Скорпиони, погрижете се за здравето си!

Ето какво ви съветват звездите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Въпреки че често се изкушавате да спорите с всички, защото не признавате авторитети, невинаги сте прави. На колегите и шефовете няма да им хареса агресивното отношение, но ако не превишите определени граници, няма да има последствия. Винаги сте готови за битка и така може да превърнете сътрудниците си във врагове. В напрегнати моменти не е нужно да действате импулсивно. Ако сте изкушени да подадете оставка или да нарушите някои споразумения, трябва да бъдете много внимателни.

 

ТЕЛЕЦ

Изпуснатите ви нерви могат да развалят много изгодни проекти. Професионални възможности няма да ви липсват, но да се адаптирате към друго място на работа или обстоятелства, невинаги ще успявате. Не се очакват някакви необичайни неприятности, но не трябва да правите и големи разходи. Ако ги поддържате на нормално, балансирано ниво, няма да имате никакви проблеми. Най-важното е да се чувствате добре и да нямате никакви свръхочаквания относно възможностите.

 

БЛИЗНАЦИ

Планове трябва да правите въз основа на доходите, които получавате. Макар да не може да се каже, че това е специална задача, добре обмислените инвестиции днес ще работят през следващите дни и седмици и могат да донесат добри печалби. Не е нужно да влагате всичките си пари, оставете си и за „черни дни“. Дори да възникнат някои допълнителни трудности, не е нужно да ги тълкувате като наказания, просто трябва да гледате на тях позитивно, само така ще спечелите.

 

РАК

Наблюдателността и способността да действате винаги навреме са полезни качества и те ще ви донесат признание от другите. Въпреки че понякога сте твърде твърдоглави, ще може да се справите с всички предизвикателства и да реализирате повечето от вашите цели. Макар че поради липса на свободно време ще ви е трудно да си починете и откъснете от настоящите проблеми. Парите няма да са проблем за вас, дори ако всички инициативи, които сте предприели, не са били финансово благоприятни.

 

ЛЪВ

Имате икономическа стабилност, която може да бъде използвана за осъществяване на важни проекти в професионалния живот. Ако сте решили да инвестирате пари в някое начинание, тези дни са идеални за финансови инвестиции, но винаги се старайте да проверявате всички книжа, преди да подпишете документите. Ако сте започнали нова кариера, сега може да започнете да виждате някои малки, но важни резултати, докато ако останете на предишната си работа, изгодите ще бъдат по-малко и оптимизмът ще бъде леко понижен.

 

ДЕВА

Тези, които все още търсят работа, трябва да се възползват от днешните възможности за бизнес контакти с непознати хора, за да получат положителни отговори. Ходете на интервюта, изпращайте автобиографии, действайте, не стойте на едно място, защото обстоятелствата са благоприятни за намиране на добра работа. Всъщност, ако през този ден започнете нова работа, може да продължите безпроблемно да градите кариерата си в течение на много години и няма да имате трудности.

 

ВЕЗНИ

Денят ще ви позволи да поправите много неща, да намерите добър вътрешен баланс и перфектна хармония в отношенията. Ако от дълго време сте необвързани или през последната година вашата връзка се е разпаднала, тогава сега е най-доброто време за нови любовни отношения и срещи. Много е важно да направите вашите романтични взаимоотношения по-стабилни и да тръгнете по път към създаване на семейство. Физическата ви форма ще е отлична, ще имате повече енергия, най-вече за да може да работите.

 

СКОРПИОН

Погрижете се за здравето си, в състояние сте да се отървете от някои малки или големи здравословни проблеми, защото имате възможността да намерите най-доброто лечение или да срещнете най-добрия лекар. Ако обичате да сте в движение, сега всички пътувания са много препоръчителни. А по време на някои от тях може да срещнете много важен човек, който да играе съществена роля в бъдещата ви работа и впоследствие да ви стане приятел или дори любим.

 

СТРЕЛЕЦ

Всички пътувания с кола, влак, самолет ще са много положителни и ще ви позволяват да получите добри финансови и професионални облаги. В никакъв случай не трябва да се отказвате от удоволствията и да пестите пари от почивка. Използвайте всеки момент да се забавлявате и отдъхвате с близките. Така настроението ви ще бъде много положително, благодарение на близостта на любимия или семейството, което е много важно за вас. Ако не се занимавате със спорт, за намаляване на теглото подберете най-приятната за вас диета.

 

КОЗИРОГ

Ще се радвате на подкрепата на близките си хора, в почти всяка житейска ситуация. Ще откриете, че имате повече приятели, отколкото сте си мислели. Работата в екип, социалните взаимоотношения ще са от голяма полза и ако сте разумни и имате необходимите умения, може да постигнете невероятни резултати. Вероятно ще играете важна роля в решаването на проблемите на другите. Всичко ще се развива прекрасно, ако внимавате по въпросите, свързани с морала и законността.

 

ВОДОЛЕЙ

Социалният статус, престижът и вашата популярност ще се увеличат. Може да разчитате на късмет, само ако сте разумни и обръщате повече внимание на възникващите проблеми. Възможно е в любовта да не се чувствате много добре, не защото нямате възможности, а защото не сте уверени в собствените си сили. Твърде голямата срамежливост, съчетана със силни емоции и задръжки, пречи да покорите желания човек, а тези, които имат връзка, не могат ясно да изразят своите чувства и да проявят нежност.

 

РИБИ

В трудна ситуация сте изпаднали, от която може да излезете без огромни усилия. Въпреки това вие изпитвате желание да се изолирате далеч от света и в самота. Така отношенията ви страдат и въпреки че имате всички условия да бъдете щастливи, отрицателните чувства ще наранят ненужно връзката. Не само отношенията с противоположния пол са засегнати, но и приятелството и професионалните контакти. Понякога може да ви се струва, че стоите на едно място и развитието е спряло, но причината може да е във вас.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 7 ЮЛИ: Лъвове, забавете темпото! Везни, бъдете бдителни!

Към какво да се стремите, как да осмислите деня си – вижде съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще усещате странна енергия между вас и някой от близкото ви социално обкръжение и въпреки че не можете да си я обясните, не можете и да я изтръгнете. Опитайте се да разредите въздуха, преди напрежението да натегне дотолкова, че да бъде трудно да се игнорира. Улавяте дребен детайл, който другите смятат за незначителен, но колкото повече изследвате обстоятелствата, толкова повече неща изникват. Всички трябва да ви похвалят за изследователски ви качества, които им пестят пари, време или дори и двете.

 

ТЕЛЕЦ

Научавате пикантни новини или клюки, но приятелите ви са наясно, че техните признания са на сигурно място при вас. Въпреки че научавате много съкровени тайни и детайли, не позволявате да се разбере, че сте наясно с тях. Ще има още дни, в които ще губите представа за времето, преследвайки своите капризи и прищявки, с което трудно бихте могли да обясните защо закъснявате за важна среща или събитие. Бъдете кратки и ясни в обясненията си.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес имате много въпроси, но не и техните отговори. Не се страхувайте да потърсите по-детайлна информация. Това са благоприятни дни да откриете нов спестовен влог или да промените условията по стария. Добре е да сте подготвени за бъдещето. Имате оригинален подход към задачите и домашните си задължения, така че помогнете на семейството и приятелите си с изпълнението на техните, след като приключите със своите.

 

РАК

Бихте могли да превърнете своите забавни организационни умения в кариера, ако помислите сериозно по въпроса. Някаква тревожна енергия заобикаля вас и хората от близкото ви обкръжение, но не е нещо, което не може да бъде преодоляно. Не ви е приятно да се правите на такива, каквито не сте. Веднага след като усетите свободата да бъдете себе си, няма дори да пожелаете да изневерите на своята същност. Движите задачите си със завидно темпо, но най-вероятно не сте наясно със собствената си скорост.

 

ЛЪВ

Ако забележите, че хората се опитват да избягат от пътя ви, може би е време да забавите темпото. Зашеметяващата ви стратегия и завидна тактика предизвикват истински прогрес, което ви прави неземно щастливи. Напълно целеустремени сте и всяка крачка, която предприемате към целта, е вълнуваща за вас. Обикновено сте много директни, но се налага да сте по-тактични от обикновено. Пазете се от измамници. Колкото повече се стараете да ги идентифицирате, толкова по-трудно е да ги откриете.

 

ДЕВА

Борите се да разберете какъв е смисълът на всичко, но и не се отказвате лесно. Понякога просто трябва да поемете по пътя, независимо че не знаете къде ще ви отведе. Леко неясни са мечтите ви, но не е лошо да се загубите във фантазиите си от време на време. Щом приключите с дневните си ангажименти, отдайте се на игри, отидете на кино. Стараете се да прекарвате повече време със семейството и приятелите си, а всеки, който ви познава, знае, че полагате много усилия за това.

 

ВЕЗНИ

Няма как да реорганизирате приоритетите си за една нощ, но всичко, което предприемете, си заслужава допълнителните усилия. Важно е да сте бдителни относно детайлите, особено ако става въпрос за бизнес или ако се заемете със съвместен проект с човек, който смята, че детайлите не са от значение. Но е точно обратното! И колкото по-наясно сте с подробностите, толкова по-добре! Обичате да помагате на другите, но сте наясно и когато се възползват от вас. Дръжте се на положение.

 

СКОРПИОН

Най-доброто нещо, което може да направите, е да стоите неподвижно. Бъдете наясно какво казвате и най-вече на кого го казвате, за да избегнете евентуално неразбирателство. Не ви се иска да търсите помощ, но сте напълно наясно и че понякога не можете да свършите нещо сами. Стига да сте учтиви и любезни, хората ще се отзоват с каквото е по силите им. Съдбата ви очевидно е предопределена, но определено можете да направите своите избори. Хората около вас зачитат мнението ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще имате голямо желание и усещане, че може да направите повече, но са възможни разочарования, които да съсипят доверието във вашите собствени сили. Само положителното и оптимистично мислене може да ви изведе от този порочен кръг. Възможностите съществуват! Късметът е на ваша страна, но трябва да имате смелостта да излезете напред, да действате по-решително. Оставете настрани негативните емоции, тревоги и покажете на какво сте способни.

 

КОЗИРОГ

Разбирателството в семейството ще е добро, въпреки че е възможно да възникне напрежение по незначителни въпроси. Конфликтите трябва да бъдат държани под контрол, в противен случай ще ескалират. Избягвайте да обсъждате с партньора си опасни теми. Необвързаните ще привличат интересни, интелигентни и весели хора, с които са възможни дългосрочни взаимоотношения. В професионалната сфера ще се радвате на плодовете на предишните си усилия.

 

ВОДОЛЕЙ

Вие харесвате работата си и се чувствате много добре сред вашите колеги. Така че ви очакват едни спокойни дни, без напрежение или несигурност, без дилеми. Тези, които притежават креативни заложби или работят в хуманитарни области, където талантът е важен, ще имат големи шансове за успех. Но преди да вземете важно решение, се препоръчва винаги да правите задълбочен анализ. Ще получавате повече, но също така и ще харчите повече.

 

РИБИ

Време е за важни придобивки, успешен бизнес, значителни финансови успехи, които ще увеличат увереността във вас и ще ви дадат кураж да инвестирате в по-големи проекти. Само се пазете от двусмислени ситуации, финансови или правни грешки и прекомерно харчене. Стресът може да е доста голям и е вероятно да провокира недоволство или по-стари конфликти. По принцип трябва да се чувствате по-комфортно, но това зависи от отношението ви към хората в колектива и обкръжаващата среда.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено