Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ: Скорпиони, бъдете внимателни! Водолеи, общувайте с повече хора!

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН

След средата на деня е възможно да усетите прилив на енергия и да ви се прииска да вършите още и още неща. За съжаление обаче е възможно хората, с които работите, да не са толкова точни, колкото ви се иска, и да има известно забавяне от тяхна страна. Всичко това може да ви напрегне, дори да ви ядоса. За да не се разочаровате, не изисквайте прекалено, не определяйте твърде стриктно срокове и по възможност се концентрирайте повече върху задачи и проекти, за които се изисква вие лично да полагате усилия.

 

ТЕЛЕЦ

Дните занапред ще са много благодатни за действия и за постигане на напредък по реализацията на ваша идея или амбиция, която ще доведе до положителна промяна в работата или в живота ви като цяло. Най-добре е тези ангажименти да не са свързани с комуникация, с доставки на стоки и услуги, с преговори. Днес спокойно може да помързелувате до ранния следобед, а да оставите за по-късно работата – домакинска или друга. Ако имате възможност за пътувания, срещи и учене, не я пропускайте – днешният ден е много подходящ.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-внимателни с харченето на готови пари и с хазартните дейности. Съвсем нормално ще е да се чувствате объркани, да не знаете какво искате или какво да предприемете. Яснотата и точността ще ви убягват и колкото и да се стремите към тях, едва ли ще се случи нещата да се наредят. Емоциите ще ви пречат да си давате ясна сметка за това кое е най-добро за вас в определен момент. Ще е рисковано да предприемате постъпки, защото като нищо може да се вкарате в някой филм, от който после трудно ще излезете.

 

РАК

Възможно е на дневен ред да излезе необходимостта да разрешите някаква заплетена ситуация в семейството или в работата. Може да искате да помогнете на някого, но преди да го направите, преценете дали трябва да се намесвате или да останете пасивни. Ако проблемът засяга връзките ви с други хора, може би ще е по-разумно да останете неутрални. Ако ви искат съвет, дайте го, но най-добре ще е да оставите въвлечените в ситуацията персони да разрешат проблемите помежду си.

 

ЛЪВ

Днес е много подходящо време да се вгледате в себе си и в живота си и да се освободите от някои отговорности, които сте поели, но всъщност ви тежат и ви спират да правите онова, което наистина има смисъл за вас. Опитайте се да не приемате твърде лично онова, което хората ви казват или правят. Не може да принудите някого да промени своето мнение, различно от вашето, или да пожелае да ви съдейства. Вероятно просто е знак, че може би трябва да промените посоката.

 

ДЕВА

През днешния ден не се очакват някакви кой знае какви обрати и предизвикателства – ще може спокойно и уверено да продължите да следвате посоката, която сте поели от началото на годината. Ще може да се радвате на стабилност и да надграждате. Ще имате възможност да влагате енергията си в дейности и проекти, които са печеливши и ви носят удовлетворение. Добре ще е през първата половина на деня да се активизирате и да работите по-усърдно.

 

ВЕЗНИ

Ако днес постъпите разумно, слушайки интуицията си, ще финализирате някои започнати дела и ще се поздравите с успехи. Някои от вас може да получат шанса да се изявят пред аудитория – направете го смело, вие го заслужавате и ще се справите чудесно. Втората половина на деня ще е емоционален период, в който може у вас да се появи усещането, че се носите по течението и не успявате да контролирате събитията.

 

СКОРПИОН

Няма смисъл да опитвате различни прийоми, за да спечелите. Колкото по-малко се стараете днес, толкова по-лесно ще се подреждат нещата. Бъдете обаче внимателни, когато общувате с любимия човек, защото има риск да станете подозрителни и ревниви, а всъщност съмненията ви изобщо да не са оправдани. Изобщо, не нападайте никого, основавайки се на предположения или на предчувствия – може да изпаднете в самозаблуждение.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес съвместните начинания ще бъдат доста успешни, така че може да разчитате на подкрепа от страна на партньора си или на друг човек, с когото поддържате близки отношения. За много от вас денят ще бъде изпълнен с повече емоции, но ще премине сравнително тихо и спокойно. Вероятно ще ви се иска да се забавлявате повече и ще търсите начини за това – като излизате по-често или като правите неща, които ви доставят удоволствие.

 

КОЗИРОГ

Ако през изминалите дни сте били заети повече с работа или с изпълнението на домашни ангажименти, през днешния ден някак ще ви се иска да разпуснете – денят е много подходящ да си намерите ново хоби или да се върнете към любимо занимание, което сте позабравили. Сигурно е, че социално ориентираните представители на знака няма да се спирате – само ще си търсите поводи да излизате. Любовната тема също ще занимава много от вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте сами, излизайте повече и се срещайте с повече хора. Ако пък сте обвързани, направете нещо забавно и вълнуващо с половинката си – това ще освежи връзката ви и ще засили близостта между вас и любимия човек. Следобед е възможно да влезете в спор с член от семейството. Ще се наложи да отстоявате някакво свое решение пред човек, който не е напълно съгласен с вас. Направете го както умеете – спокойно и дипломатично – и всичко ще бъде наред.

 

РИБИ

Днес вероятно ще сте по-уверени в себе си и ще ви бъде по-лесно да се защитите, ако се налага. Общуването с околните ще ви действа много добре, така че не изпускайте възможността да сте сред хора. Ако трябва да вършите някаква работа, по възможност я отложете за късния следобед. През деня ще имате възможност да направите преценка на взаимоотношенията си с даден човек –  за съжаление може да изпитате разочарование. Не е задължително да стане така, разбира се.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 МАЙ: Скорпиони, обърнете внимание на здравето си! Водолеи, възможна е нова работа, свързана с пътуване!

Силата ви днес ще се окажат правилно взетите решения

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Силата ви днес ще се окажат финансите и материалните придобивки като цяло. В голяма степен успехите ви ще се дължат на близки до вас хора. Възможно е да имате общи планове, проекти и интереси. Важна среща по семейни причини. Може да е свързана с радостна или тъжна причина, може да има няколко подобни събития, по същия начин, и да проведете динамични срещи, свързани с бизнес дела. Нова работа или ново обучение за човек от семейството ви. Женски сплетни в дома на родителите ви ще създаде проблеми.

ТЕЛЕЦ
Днес внимавайте в очакванията си, които имате към мъже от приятелската ви среда. Вие би могло да си правите едни сметки, а те други. Ваше ще бъде огорчението. Проблеми могат да възникнат със син, внук или племенник преди всичко свързани с техния любовен или брачен живот. Денят ще е твърде благоприятен за вас по отношение на средства и парични дела. Бихте могли чрез късмет да спечелите нещо, да получите право върху имот или богатство, които не сте очаквали. Неочаквана печалба, бонус, премия, комисионна от сделка и др.

БЛИЗНАЦИ
Възникване на възможност за работа или бизнес с много добро заплащане и последващи високи печалби. Може да пробвате късмета си в лотария, но е важно да се знае, че нищо няма да стане насилствено. Парите, за които споменавам тук, ще са изненада. В семейните ви отношения би могла да възникне конфликтна ситуация, свързана с местене, наемане или закупуване на ново жилище, допълнителен имот. Конфликтна ситуация около някаква подялба на семейно имущество или общ имот. Вероятност от съдебно дело или разрешаване на юридически казус от семеен кръг във ваша полза.

РАК
Неочаквано интимно или романтично приключение при мъжете, което ще е кратко, но последствията след него биха могли да окажат дълговременен ефект върху личния ви живот. Важно събитие, свързано с жена от страна на семейството на брачния ви или интимен партньор, ще ви погълне едва ли не днес цялото внимание. Денят ще се окаже много различен от това, което ще имате като представа за него в началото му. Трябва да сте готови за всякакви промени и изненади. Тъй или иначе нещата ще се увенчаят с успех, просто бъдете по-търпеливи.

ЛЪВ
Голяма трансформация ще е налице в живота на дамите над 35-годишна възраст. Тя би могла да е във връзка с местене в друго жилище, друг град или друга страна. Може да е престой в друг дом за известен период от време и др. Промените, които ще ви си случат, са за хубаво и са част от физическото ви устройване на едно по-добро ниво. На значителни финансови и материални придобивки ще могат да се радват мъжете над 25 години. Това няма да стане без помощта на цялата ви фамилия, което ще е част от тези успехи.

ДЕВА
Силно съдействие и подкрепа може да получите от страна на баща, дядо, съпруг или друг мъж от семейството ви. Важни промени ще настъпят в живота и на ваши брат или сестра или други много близки родственици, като тези промени ще дадат категорично отражение и върху вашия личен живот. Пътувания при несемейните са свързани с романтични срещи, запознанства. Благоприятно време за творците, които ще издадат своя книга, ще открият своя изложба или друг вид представяне пред обществото.

ВЕЗНИ
Действия, свързани със завещание, споразумение за наследствени имоти и друг вид притежание, идващо от млад човек в семейството ви. Много млади хора ще направят кардинална стъпка в живота си, напускайки бащиния дом и устройвайки се в друго населено място, а в повечето случаи и в друга държава. Противно на това, тези, които вече са извън родината си, ще обмислят варианти за своето завръщане, което ще се случи през тази или следващата седмица по разни причини и условия. Време е за успокояване, отдих преди ново начало в живота ви. Не избързвайте…

СКОРПИОН
Трудности и грижи, свързани с дете или внуче. Преди всичко ще възникват здравословни неразположения, които ще покажат проблеми, на които ще е необходимо да се обърне по-сериозно внимание. Обърнете внимание на здравето си, потърсете точния специалист за изследвания и консултации. Неприятна вест, свързана с ваша стара любов или романтична афера. Предстои ви диалог с нов шеф, ръководител, бизнес партньор или клиенти, което ще се отрази положително на заплатата и доходите ви като цяло в месеците занапред. Получаване на пари от непознат все още извор.

СТРЕЛЕЦ
Уреждане на финансови отношения или общи парични постъпки с човек, роден под знака на Телец. Ако работите съвкупно с брачния си или интимен партньор, са възможни конфликти поради техни действия или атака от страна на колеги, ръководители, клиенти по отношение на вашата връзка. Такива едни отношения в работата ви ще бъдат под известен натиск за даден период от време. Конфликт с бизнес партньор за разработването на нов бизнес проект. През деня не ви очакват някакви особени затруднения в бизнес контактите ви.

КОЗИРОГ
Добри доходи може да се очаква и от страна на брачен партньор, наследства или от развитието на други неочаквани обстоятелства във ваша полза. Нечия вреда на вас ще донесе изгода. Ще ви шокира новина или събитие, свързано с кардинална трансформация във възгледите на ваш приятел, смяна на религия, партия, позиция. Новина, свързана със сериозно съдебно дело за човек от приятелското ви обкръжение, ще ви натъжи. Неочаквано пътуване по работа, с цел обществена или професионална изява.

ВОДОЛЕЙ
Неприятна вест от чужбина, свързана с човек, когото познавате отдавна. Сложно развитие ще имат романтични връзки с чужденци, като са възможни различни недоразумения. Получаване на признание, което ще ви накара да пътувате. Възможна е нова работа, свързана с пътуване, местене или да пътувате, за да работите някъде за даден период от време. Всяка намеса на пари в приятелските ви отношения ще е за тяхна сметка – загуба или охладняване на контактите ви с тях. При някои дори ще има опит за вид подвеждане, манипулиране с цел парична или друга облага.

РИБИ
За вас денят ще е прогрес, на промяна, свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за осъществяване на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции и голям напредък. Въобще ще имате голяма възможност за ново начало в нова област или бизнес. В материален план нещата ще са по-сложни, с по-бавно развитие от това, което имате като желание, или с преодоляване на по-големи препятствия, спънки, по-големи разходи. Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер, свързана с дете.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 МАЙ: Деви, пазете се от злоупотреби! Везни, разрешавате труден проблем!

Ако сте в процес обсъждане на нова дейност, вижте какво ви съветват звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Денят ще ви донесе стълкновение за финансови претенции с млад мъж. Спорове или сблъскване по финансови въпроси със син, внук или друг млад мъж от семейството ви. За младите мъже денят ще се запомни с непредвиден шанс за финансов успех, придобивка, получаване на пари от ненадейно място и др. Ако сте собственици на различни имoти, вила, ще възникне трудна и изнервяща ситуация, която няма да е по вашите сили да разрешите. Би могло да потърсите чужда помощ, но като цяло това ще е проблем с бавно развиващ се процес на разрешаване.

ТЕЛЕЦ
Ако сте в процес обсъждане на нова дейност, положение, бизнес, денят ще ви донесе благоприятни възможности за такава промяна. Стартиране на нова дейност, с нови клиенти или партньори. Проблем би могъл да възникне с делба на някакъв имот с ваши близки, като брат, сестра, братовчеди, чичо, леля и др. Ако купувате имот, ще срещнете пречки и затруднения от различен вид. Ако имате съдебно дело, то ще получите най-благоприятното за вас развитие на съдебния процес или споразумение.

БЛИЗНАЦИ
Неочаквана случка, свързана с документ от имуществен характер, делегиране на права върху собственост, отдаване под наем, получаване на наследство и др. Предложение за нов градеж, нов дом или общ съвместен живот. Неочаквано нови съседи или хора, които ще останат в дома ви за определен период от време. За семейните представители на знака от важно значение ще бъдат и връзката с рода от страна на партньора. Взаимни гостувания, ако живеете на разстояние, взаимопомощ при необходимост, финансови общи постъпки, делба на пари или други ресурси.

РАК
Очаквайте големи разноски на средства, свързани с чужбина, разход за добродеяние или за друго добро дело. Ще сте склонни да бъдете в помощ на хора, които имат голяма нужда от такава. Ще сте в по-голяма степен състрадателни и съпричастни към чужда болка или трагедия. В обществения ви живот ще срещнете неразбиране или някакъв вид съпротива от страна на близки вам хора. Ако се занимавате с политика, бъдете нащрек спрямо амбициите на хора от приятелския ви кръг. Трудности или по-големи грижи за майка или близък по майчина линия.

ЛЪВ
Бихте могли да изживеете разтревоженост или страх, свързани с близки роднини, заради влошеното им здравословно състояние, както и с друга ваша близка жена или приятелка. Основният проблем ще е липсата на яснота или точна диагноза в началото. Хубавото е, че всичко ще приключи задоволително. Ако имате надежда за развитие на въпроси, свързани с имущество, въоръжете се с търпение. Друга личност също ще има сходен като вас стремеж и ще се получи неопределен сблъсък на интереси или противодействие.

ДЕВА
Пазете се от злоупотреби или похищение върху имущество, което ви се полага по право. Бихте могли да очаквате значителна реформа в работата си, която ще се отрази за добро или за лошо най-вече на заплатата ви. В повечето случаи промяната ще е за добро, но все пак има малък процент от вас, които могат да пропилеят своя шанс в очакване на нещо по-добро. Край на някаква степен на образование или довеждане докрай на обучение, усъвършенствуване, което ще е значителна стъпка в кариерата ви.

ВЕЗНИ
Спечелване на средства от завещание или благоприятни възможности за добри приходи от семеен имот, рента, обезщетение, застраховка и др. Предстои ви да създадете множество контакти с хора от различни градове и държави, а с някои от тях ще се случат и реална срещи през годината. Събиране с роднини, свързано с фамилна среща, голям празник или друг важен повод. При несемейните романтично запознанство с човек от дистанция, което ще се развие твърде бързо и неочаквано за вас. Благоприятно разрешаване на труден проблем, свързан с дете.

СКОРПИОН
Любовният ви живот ще е доста непредсказуем, на приливи и отливи, с преминаване през разни сътресения, помиряване, начало и край или край и след това ново начало… Възможни са гинекологични или урологични неразположения, но с възможност за бързо и ефикасно лечение и последващо възстановяване. Възможности за стабилна кариера и успешен бизнес ще имат младите мъже. Ще се наложи да вложите средства в някакъв вид квалификация или усъвършенствуване. Капиталовложение, което ще си струва да бъде направено.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е започване на нова работа или помощ в бизнеса на млад мъж от семейството ви. Ако имате съпружески партньор под знака на Риби, денят може да се окаже нелек за вашето семейство. Преди всички ще сте атакувани от разни клюки и опити за участие в личното ви битие под най-различна форма. Сега ще бъде важно да покажете стабилитет и да запазите хладнокръвие, без значение какво следва да преживеете. Всяка случка сега ще има смисъл, но то е необходимо да се развие от само себе си, с много малка или приблизително никаква намеса от ваша страна.

КОЗИРОГ
Денят ще е сложен и проблематичен, ако сте въвлечени в някаква форма на социален или обществен живот. Трудности от здравословен или личен характер, свързани с мъж, роднина от страна на съпруг/съпруга. Житейска раздяла, свързана с мъж, който има някаква връзка със семейното ви или съседско обкръжение. Поява в живота ви на нов човек или нови хора от друга националност или религия. Затруднения или разни спънки при уреждането на пътешествие в чужбина, но те ще са повече от личен характер, като конфликт с човек от близкото ви обкръжение.

ВОДОЛЕЙ
Днес мъчно ще реализирате това, което имате като идея или план. Конфронтация с близки хора, свързана с важен документ, уговорка, компромат и др. Действия на двама близки ваши приятели могат да внесат големи, кардинални промени в живота ви под една или друга форма. Изненадата за деня ще е свързана с раждане на дете/момиче, с ваша дъщеря или внучка. Радостно събитие, свързано с майка или роднина по майчина линия. Неочаквано събитие в любовта, за ваши другари, което би могло да е като малка приказка или тема за филмова история.

РИБИ
През деня ще ви бъде тежко да планирате каквото и да било, свързано с отдавна планувано пътешествие. Ще ви се наложи да отменяте или „прекроявате“ планове, свързани с пътуването, да правите нови или да ви се наложи ненадейно да тръгнете на път. Неприятна вест от далечно разстояние. Житейска разлъка с човек, който живее далеч от вас, но сте си били много близки. Може да преживеете нещо неприятно по време на пътуване, да станете очевидец на лош инцидент или случка. Затова отложете всички такива ангажименти за друг ден.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 МАЙ: Телци, заложете на повече движение! Близнаци, бъдете внимателни!

На мнозина от вас ще им се наложи да вземат решения – вижте съветите на планетите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Денят е благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си.

ТЕЛЕЦ
Заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Работата ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Нуждата ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Добре е да не прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

БЛИЗНАЦИ
Денят може да е изпълнен с повече напрежение, свързано с работата ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти.

РАК
Този ден вас ще бъде време за промяна във всяко едно отношение, но разбира се, след като обмислите много добре нещата и имате готов план за действие. Ако сте наясно какво искате и как да го постигнете, късметът ще бъде изцяло на ваша страна. Предстоят промени, които ще бъдат от емоционален характер. Но в никакъв случай не трябва да се обвързвате, защото това ще донесе само отрицателни и негативни емоции за вас. Ще изникнат много неприятности с родители или финансов партньор.

ЛЪВ
Срещите и разговорите ви днес в семейството ще са напрегнати, сложни, продължителни. Но, разбира се, винаги има някакво разумно, рационално разрешение. Денят за вас ще бъде много динамичен и в никакъв случай не бива да ви прави лесно доверчиви към всяко хубаво нещо, което ви се случва, примамливо предложение или интересна връзка. Най-вече внимателни в това отношение да бъдат младите жени. Ще възникнат сериозни недоразумения с млада дама. Ще имате конфликти, но в крайна сметка късметът е на ваша страна.

ДЕВА
Мнозина от вас ще им се наложи да поемат по-сериозен ангажимент и грижи към дома на родители или други близки роднини. Водещото чувство днес при вас ще бъде силната привързаност към семейството и дома. Възможни са събития или действия, свързани с наследствен имот, реставриране или продажба, отдаване под наем и др. Предстоят ви малки спорове за този или за друг наследствен имот, който може да бъде причина за проблем или оспорване на права, най-вече когато става дума за даването му като завещание на човек извън семейството ви.

ВЕЗНИ
Пазете дома си от всякакви инциденти и ако нямате застраховка, не пропускайте да си направите такава своевременно. В личния си живот често ще преживявате всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Като цяло денят и времето занапред не предполага раздели или разводи, но ако се стигне до такъв момент, то ще е вследствие неконтролируеми емоции и гняв от ваша страна.

СКОРПИОН
Днес може да възникне неочаквана нова и благоприятна възможност за работа извън мястото, където се намирате в момента – град или държава. Тази тенденция ще е особено силна при мъжете. Възможни са различни делови и бизнес отношения с мъж от друг град или държава, които да повлияят благоприятно на сегашната ви позиция или бизнес. Неочаквано пътуване, свързано с работа или лечение, при мъжете над 35 години. Семейните ви отношения, като изключим някои неприятни моменти, ще се развиват в рамките на нормалното.

СТРЕЛЕЦ
Ще се следи и обсъжда уредена от едно семейство сватба или сватба по сметка, което не е задължително да ви засяга вас лично. Това може да е събитие, свързано с ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви. Възможна е парична подкрепа или наследство чрез роднини от страна на партньора ви. Мнозина от вас ще потърсят контакт със стара своя любов или ще търсят истината за преживяна вече раздяла. Може да се очаква някакво възстановяване на отношения с подобна личност, особено ако между вас има далечно разстояние.

КОЗИРОГ
Отношенията ви с новата ни половинка ще са на ниво приятели и не бива да се очаква възраждане на любовната ви връзка. Всеки подобен натиск ще провали и охлади и малката възможност за добри отношения. Ако имате настоящ партньор, който живее или работи зад граница, той ще забави или усложни някои от вашите планове за съвместно съжителство или брак, събиране и преместване в един дом. Днес при вас ще възникне ситуация, която може да се определи като кражба, посегателство върху ваш имот, имущество или интелектуален труд.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте много във всеки един документ или договор, в който се уреждат някакви финансови отношения. Не поемайте отговорност за чужди действия от финансов характер, банков заем и др. Отлагане или отказ на някакъв договор или споразумение, свързано с парични отношения с човек, роден под знака Телец. Ще възникне неприятна ситуация, свързана с работата или образованието на жена от семейството ви – сестра, дъщеря. При вас самите ще възникне неприятен момент на работното ви място, също свързан с жена.

РИБИ
Може да получите предложение за нова работа, която или ще се окаже не толкова добра, колкото ви я представят, или ще разберете твърде скоро, че това не е вашето място. Изненадата ще бъде свързана по някакъв начин с дете на ваша приятелка или приятели. Неочаквана бременност или раждане, за които ще разберете със закъснение. Ще се случат разрешаване на важни за вас лични отношения. Ще създадете нови връзки, ще имате много яснота по отношение развитието на създадени вече такива. Ще преживеете емоционално житейска драма в живота на ваши приятели.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Австралиец засне октопод на разходка по сушата (ВИДЕО)

Австралийски гмуркач засне октопод да излиза от водата на бряг близо до Сидни и да ходи по скалите в търсене...

Затвори