Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ФЕВРУАРИ: Телци, чака ви изненада! Везни, време е за приключения!

публикувано

на

ОВЕН

Ако не сте обвързани, имате пълното право да празнувате свободата си. Изобщо не увесвайте нос и се захванете за всички положителни моменти в живота, които ни дава свободата. Без значение дали днес ще искате просто да си изкарате приятно в компания, или ще имате нужда от съвет и подкрепа, разчитайте повече на познанствата и на приятелствата си. Динамиката и общуването ще ви действат чудесно, така че не се заседявайте на едно място.

 

ТЕЛЕЦ

Денят наистина ви е подготвил изненада. Онези от вас, които отскоро са обвързани, ще се учудят колко сериозно партньорът им възприема връзката. От вас не се изисква прекален ентусиазъм, така че приемете подаръците и не му мислете много. Днес словото ще се превърне в най-силното ви оръжие, така че не се колебайте да го използвате, ако искате с партньора ви да направите нещо съвместно или преследвате някаква цел в службата. Чудесно ще е през деня да се отдадете на романтика и да отделите време за себе си.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят обещава толкова много общуване, че е възможно да ви заподозрат в специални отношения с повече от един човек. Понякога репутацията е всичко, особено когато е пикантна. Не я разваляйте. Днес трудно ще се съсредоточите върху нещо определено. Ако не положите усилия да се концентрирате и да прецените на какво следва да обърнете внимание, мислите ви ще скачат от едно нещо на друго. Разговорите обаче ще бъдат много приятни и лесно ще станете център на внимание.

 

РАК

Този ден е добре всичко да бъде в празничен баланс. Редувайте умерено вино и любовта, като не прекалявате нито с едното, нито с другото. И да не забравите да приготвите подарък, само с цветя няма да минете. Днес се отнасяйте сериозно към всякакви служебни или здравни въпроси, които излязат на дневен ред. Ако проявите безотговорност и оставите нещата така – без да правите нищо, после се сърдете само на себе си. Вечерта не си оставайте вкъщи, излезте навън и почувствайте духа на празника.

 

ЛЪВ

Днешният ден ще е чудесен за срещи и социални контакти. Отношенията ви с околните ще се развиват отлично и съвместните занимания ще имат успех. Единственото, което може да ви попречи да постигнете хармония, е да карате хората да играят по вашите правила. Ако сте скептично настроени към днешния празник, не нужно да повтаряте и натъртвате мнението си. Опитайте се да приемете стоически тоновете цветя, захаросани погледи и усмивки около вас. Все пак е само веднъж в годината.

 

ДЕВА

Днес трудно ще допуснете някаква грешка или неточност, защото умът ви ще работи на пълни обороти и ще преценявате обстановката обективно. Общуването с колегите ще ви подейства зареждащо. Вечерта ви очаква приятна изненада. Това, че вие сте в дадено настроение, не означава, че другите са на същата вълна. Важното е да получите това, което искате, от точния човек. Другото е без значение и не му обръщайте внимание.

 

ВЕЗНИ

Очаква ви чудесен ден, в който на работното си място ще общувате леко, а в свободното си време ще се насладите на забавления. Днешният ден е за приключения. Лесно ще убеждавате околните да правят това, което искате. Дори да сте противник на празника на влюбените, мнозина от вас може да го отпразнуват за първи път тази година. Няма да устоите на толкова много красота, предназначена за вас. А и е грехота.

 

СКОРПИОН

Денят може да ви вкара в трескаво търсене на най-подходящия начин да изразите чувствата си. Не излизайте прекалено далече от себе си. Отговорът е във вас самите и вашата естественост. Натрупали сте енергия, която може да употребите за нещо полезно. В противен случай тя ще остане у вас и ще се прояви като неудовлетворение, дори и гняв – емоции, които няма да ви донесат нищо добро. Днес се покажете откъм най-добрата си версия.

 

СТРЕЛЕЦ

Ключът за успех в днешния ден ще е в доброто сътрудничество с хората около вас. Ако сте си наумили да направите нещо у дома, говорете с партньора си – сега има голям шанс да получите подкрепа. На работа обсъждайте проблемите си с колегите – няколко глави мислят по-добре от една. Колкото и да се опитвате да отричате някои неща, днес ще ви се изпречват на всяка крачка и ще ви „бодат“ очите. По-добре не бягайте, а просто изживейте това, което толкова настоятелно иска да влезе в живота ви.

 

КОЗИРОГ

Може да извършите наистина добри дела, ако се съсредоточите върху важните неща и не позволявате на околните да ви разсейват. Все пак се подгответе, че може да има тичане напред-назад или че за да постигнете замисленото, ще трябва да водите повече разговори. Ненадминати сте в измислянето на оригинални идеи, но днес трябва да надминете себе си. Така, както се раздавате за щяло и за нещяло в работни дни. Следващия път да си знаете.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще търсите забавленията и ще е трудно да се спрете на едно място. Не е и необходимо – социалните изяви ще ви позволят да блеснете и да споделите мнения и впечатления – нещо, което вие по принцип обичате. Ако ви поканят на среща, очаквайте тя да е доста интересна. Хладнокръвният ви поглед днес ще „отреже“ не един и два чифта криле. Към обяд изненадващо да си зададете въпроса защо го правите и няма да намерите сериозна причина. Дано си носите игла, конец и обезболяващи.

 

РИБИ

Днес внимавайте, защото има риск нервното напрежение да ви дойде прекалено. Не стойте дълго време пред компютъра и не задълбавайте в излишни тревоги за бъдещето – така допълнително ще натоварите съзнанието си. Намерете подходящ начин да разпуснете и не се оправдавайте с липса на време. Не повръщайте при вида на всяка роза, сърце и други ненужни атрибути. Не си взимайте и алкохол в шишенце, макар и да е позволеното вино. Просто се дръжте като голям човек, че не се знае догодина на какъв хал ще сте.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 АПРИЛ: Скорпиони, общувайте с хора с богат опит! Стрелци, ще получите пари от инвестиции!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Налага се да бъдете достатъчно позитивни, за да възстановите емоционалната си връзка, но при всеки случай рискът от приключване на вашата любовна история, която е станала непоносима, ще присъства през по-голямата част от деня. Любовният ви живот ще е много сложен, защото вашият партньор няма да разбира вътрешния ви свят, няма да поддържа вашите идеи и вече няма да изразява своите емоции както в миналото. Вие обаче предпочитате да основавате вашите любовни отношения на взаимна обмяна на чувства и емоции.

 

ТЕЛЕЦ

Трябва да обърнете специално внимание на психофизичното си здраве и да не подценявате проблемите и дискомфорта, които могат да възникнат, което ще бъде особено сложно, уморително и без оптимизъм за възстановяване. Ще трябва да се борите силно за човек, който току-що сте срещнали и за съжаление няма да е лесно да успеете да завладеете сърцето му. Душата ви е много чувствителна, възможни са моменти на депресия след периоди на сантиментално разочарование.

 

БЛИЗНАЦИ

Като се има предвид, че сте чувствителни, най-вероятно ще преживеете дни на депресия, на песимизъм, от който няма да е лесно да излезете. Случайни срещи ще ви създават илюзии, а и вие харесвате да живеете в света на фантазиите, да си въобразявате невъзможна любов, а понякога ви липсва обективност и в работата. Затова трябва да отворите очите си и да бъдете реалистични. За щастие ще ви се предостави помощ, като ви се позволи да слушате разума, а не сърцето, за да избегнете грешките.

 

РАК

Възможни са влияния, които могат да създадат усложнения по отношение на физическото ви здраве, но само ако възрастта ви е над 50 години. Младите хора просто ще бъдат изправени пред време с по-малко физическа енергия, голяма умствена умора, минимално желание за активност и правене на нови неща. Освен това при тези негативни влияния дори пътуванията не са много интересни и вероятно дългите пътешествия ще ви донесат повече умора, отколкото забавление.

 

ЛЪВ

През днешния ден, за да се почувствате добре, трябва да намерите вътрешен мир и хармония. За да постигнете това, може да посещавате курсове по йога, пилатес, да медитирате. Съветът е да правите колкото се може повече отпускащи процедури, както за тялото, така и за ума. Това абсолютно ще ви помогне да се опазите и да не влезете в криза. Трябва да избягвате екстремните спортове, където тялото ви е подложено на изпитание. Вероятни са проблеми с черния дроб, има и възможност за натрупване на тегло.

 

ДЕВА

Днес ще получите много удовлетворение и ще се гордеете особено с професионалните си успехи. Това е период, когато ще намерите отговори на много въпроси и всичко ще се върне към нормалното. Ще преживеете решителни събития за бъдещето, където важни хора – родители, учители или шефове – ще играят една от основните роли. Понякога ще се оказвате на преден план в събитията и трябва добре да обмисляте как да се възползвате максимално от тези ситуации.

 

ВЕЗНИ

В любовта ви чака пълен успех. Повече от това какво може да искате. За някои от вас ще бъде решаващ ден – ще срещнете любовта на живота си, ще сключите брак или ще заченете дете. Други, особено необвързаните, могат да срещнат интересни хора, с които да изживеят много щастливи моменти. Вие ще сте лудо влюбени, както никога преди. Привличането с партньора ще е много силно и взаимно. На работното място ще сте доволни от всичко, което се случва. Връзката с колеги, шефове или партньори ще е отлична.

 

СКОРПИОН

Образованието и следването за всички, които се занимават с наука и изкуство, ще се развиват прекрасно. Имате шанс за нова специализация, курс в област, от която се интересувате, укрепване на професионалната ви позиция. Вашата кариера ще зависи до голяма степен от решаването на проблемите и преодоляване на препятствията. Общувайте с хора с богат опит, от които може да научите нещо и които могат да ви покажат нови направления в кариерата.

 

СТРЕЛЕЦ

Обещаващ ден от финансова гледна точка. Ще получите пари от минали инвестиции. Парите ще идват от много направления и ако контролирате добре разходите си, нищо няма да пропуснете. Може да получите доходи и от неочаквани места. Почти е сигурно, че източниците ще са много разнообразни. Новите инвестиции са препоръчителни, но избягвайте кредити, защото те сега не са безопасни. Дори да имате повече пари, трябва да се подсигурите. Възможно е да реорганизирате професията си, за да станете още по-добри.

 

КОЗИРОГ

Творческите ви способности ще растат, но ще сте объркани. Необходими са постоянни и съзнателни усилия, за да организирате добре дейностите си. Необходима ви е ясна стратегия, търпение и упоритост. Това е ден на анализ и преоценка, за да решите старите проблеми. Нещата могат да се усложнят, ако се претоварвате и не си почивате от време на време. Съществува риск прекалено големите надежди да намалят пълното ви удовлетворение. Може да бъдете привлечени и от неподходящи хора, които да се опитат да се възползват от вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако решите да промените професионалния си път, моментът е точно сега. Освен това този период е много важен заради хората, които ще ви подкрепят и подтикват към драстични промени. През пролетта е от съществено значение да решите дали да смените работата, града, да изберете нов професионален път или да останете в съща компания, да вършите същата работа, но да поискате увеличение на заплатата и по-голяма конкретност. Сега може да поискате всичко, което не сте имали в миналото.

 

РИБИ

Денят ще ви донесе отлични професионални новини. Ако търсите нова работа, ще трябва да бъдете много подготвени и да не приемате нещата прекалено повърхностно. Много от вас дори могат да решат да сменят професията си, но всяка промяна трябва да бъде добре обмислена, а съветите на по-опитните от вас ще бъдат от решаващо значение. Що се отнася до парите и финансовите инвестиции, спокойно може да влагате средства, но без крайности, тъй като доходите ви ще нарастват положително.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 АПРИЛ: Стрелци, внимавайте с финансите! Козирози, четете внимателно документите!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Физически и психически ще се чувствате много по-добре, ще успеете да възстановите напълно енергийните си запаси и дори да станете значително по-силни отпреди. Ако сте имали някакъв физически дискомфорт през последните дни, най-сетне ще може да се възстановите. Това положително влияние дори ви дава възможност да станете по-красиви и атрактивни благодарение на по-големия ви оптимизъм и позитивна нагласа. Много неща в личния ви живот ще се нормализират и ще намерите хармонията в отношенията си.

 

ТЕЛЕЦ

Може днешният ден да ви се вижда крайно тривиален, но понеже оценявате спокойствието и безпроблемния живот, ще бъдете доволни. Време е да откриете вътрешния мир и стабилността, която искате. Самотата, намалената възможност за комуникация и създаване на отношения не ви безпокоят, защото уважавате другите и знаете, че може да разчитате на тях. Нещата ще се ускорят в любовта, ще се влюбвате лесно в хора, които споделят вашите чувства и разбирания за съвместен живот.

 

БЛИЗНАЦИ

Отегчението при вас е изключено, защото винаги ще има някакво ново предизвикателство и възможност да се запознаете с някой интересен човек, ще ви харесва ритъмът, в който живеете, и ще поискате да го споделите с половинката си. Отношенията ще се развиват толкова бързо, че може да се събудите внезапно в сложна и неочаквана ситуация, за която все още не сте готови, но с малко предпазливост ще може да управлявате всички събития.

 

РАК

Животът в двойката ви понякога ще е прекалено оживен за вашия вкус, но това не означава, че не трябва да се ангажирате. Въпреки някои краткосрочни взаимоотношения при необвързаните от вас не е невъзможно да намерите истинската любов. Ежедневието ви днес може да бъде изпълнено със събития и да сте препълнени от противоречиви чувства. Малките предизвикателства и изненадващите промени могат да предизвикат повратни точки, но без драми.

 

ЛЪВ

Днес понякога ще се чувствате сякаш сте на сцена, нещата се развиват прекалено тежко, липсва ви достатъчно независимост да живеете както искате, но не се разочаровайте. Независимо от ситуацията, трябва да следвате пътя към постигане на своите цели. Определено това е необходимо за просперитета ви както в личния живот, така и на работното ви място. Непременно планирайте поне час почивка в края на деня с най-близките си хора.

 

ДЕВА

На работа е възможно да мислите, че не получавате това, което заслужавате, пренебрегват ви и не ценят вашите заслуги, но това не е съвсем така. Началниците ви наблюдават от разстояние и забелязват добрите ви качества. Не допускайте клюки, обиди или несправедливости. Финансовата област е обещаваща и оптимистична. Имате достатъчно пари за личен и семеен комфорт, повече, отколкото в миналото. Ще искате да инвестирате в дома си в ремонти или домакински уреди.

 

ВЕЗНИ

Ще имате достатъчно пари, за да промените своя имидж, защото искате да ви видят в друга светлина – модерни дрехи, съвременни джаджи, нов облик. Въпреки че ще имате късмет в приходите и инвестициите, поддържайте стриктен контрол върху разходите си. Твърде многото инициативи, амбиции или упоритост може да изцедят вашата енергия. Работещи толкова много, скоро ще забележите, че се чувствате уморени и прекалено напрегнати. Това може да засегне вашето здраве, дори и в дългосрочен план.

 

СКОРПИОН

Необходима е по-внимателна оценка на целите, ресурсите и методите, както и реорганизация на живота. Би било за предпочитане да работите в екип и в сътрудничество с другите. Професионалният ви живот е напрегнат, осигурява ви много негативна енергия, която не ви позволява лесно да реализирате вашите проекти, но ви дава възможност да работите упорито и без да очаквате големи резултати. За съжаление няма да успявате да изразите целия си потенциал, защото ще е блокиран от негативните ви мисли.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако търсите нова работа, сега е точно моментът за това, но дори и в този период работата, която намерите, няма да е особено интересна и преди всичко приходите няма да са големи. Затова днес и в следващите няколко дни е най-добре да не напускате настоящата си работа в търсене на друга или да променяте професионалния си път, защото бъдещето няма да ви предложи големи възможности и успехи поне за месеци занапред. Бъдете внимателни също с финансите и инвестициите.

 

КОЗИРОГ

Ако някой ви предлага възможност да инвестирате пари, бъдете много бдителни, четете внимателно документите и не подписвайте, ако имате някакви съмнения, защото някои проблеми могат да възникнат по-късно. Ако желаете да купите дом, сега не се препоръчва да инвестирате големи суми. Очевидно проблемите ви правят много силни и ще може да работите без особени затруднения, а също и в продължение на много часове през деня.

 

ВОДОЛЕЙ

През днешния ден късметът ще бъде наистина малък, разходите ви ще бъдат много, а възнаграждението спрямо труда ви прекалено малко. Ако все още нямате работа, търсенето ще бъде много сложно, но най-интересните периоди, за да ви забележат, са следващите седмици. Това означава, че и в любовта нещата могат да се влошат или да продължат по-спокойно и с ниско чувство на удовлетворение. Ако връзката ви през последните дни не е била позитивна, рискът да се изправите пред тежка битка е голям.

 

РИБИ

Вероятността от продължителни кавги в семейството, недоразумения и в офиса и в някои случаи дори предателства, е голяма. Истината е, че романтичната ви история вече не е толкова вълнуваща, както в миналото, а любовта, за която сте мечтали и желали, сега се разпада пред очите ви. Труден период се очертава и за двойките, които ще се сблъскат с моменти на самота, раздяла или пълна тишина, докато необвързаните ще изпитат противоречиви ситуации, когато решат да завладеят някого.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 АПРИЛ: Овни, сдържайте се! Лъвове, бъдете отстъпчиви и мъдри!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Бъдете сдържани, за да отстраните недоброжелателите от пътя си. През деня ще ви се наложи да изплатите дълговете си към приятели и партньори. Разделяйте се леко с парите – тогава те ще се връщат при вас в по-голямо количество, така можете в бъдеще да очаквате внушителен финансов приход. Парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. В промеждутъка между работата ще успявате да си почивате, да пътувате наблизо и да се развличате. Възможно е някои от вас да срещнат стар обожател.

 

ТЕЛЕЦ

Може би през днешния ден ще решите да промените имиджа си в стила и облеклото. Решението ви е прекрасно, така ще се чувствате добре и много уютно. Трябва обаче да бъдете много внимателни, когато шофирате. Аварийните ситуации на пътя с по-топлото време нарастват, възможни са леки травми при грешни решения от ваша страна. Желателно е да не злоупотребявате със спиртните напитки и да спазвате хранителен режим. Започнете сутрин да правите леки фитнес упражнения вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Обновете гардероба си, отидете на фризьор и козметик. Погрижете се и за здравето си – и за духовното, и за емоционалното, и това на тялото си. Планирайте си няколкодневна почивка с най-близкия си човек. През деня ще бъдете изпълнени с романтични пориви, които ще ви позволят да подредите личния си живот. С любимия човек се опитайте да организирате страхотна почивка извън града. Страстта и сексуалният ви магнетизъм ще бъдат отличителните ви черти през днешния ден.

 

РАК

Днес особено внимание трябва да обърнете на родени под знаци от стихията Въздух. С тези хора можете да създадете щастливо семейство. Възможна е неочаквана среща с бивш обожател, която сериозно ще ви развълнува, но не трябва да се доверявате само на чувствата си. Разумността в близките отношения ще ви помогне, няма да ви навреди. Ще ви се иска комфорт и уют в дома, но членовете на семейството ви постоянно ще ви отдалечават от почивката.

 

ЛЪВ

През днешния ден не трябва да забравяте за себе си и за своя външен вид. Коригирайте фигурата си, заемете се със спорт, сменете прическата си. Всичко това ще ви направи привлекателни и ще промени настроението ви в добра посока. Възможни са конфликтни ситуации с възрастни роднини. Бъдете отстъпчиви и мъдри, за да не доведете нещата до скандал. По-често мислете за тези, които са ви скъпи.

 

ДЕВА

Представителите на знака ще се чувстват спокойни и уверени на професионалното поприще. Не се предвиждат особени проблеми и спорове в службата. Очаквайте значителна подкрепа от страна на деловите си партньори в начинанията ви. Днес е възможно да подпишете нови перспективни договори, които в бъдеще ще ви гарантират отлично материално положение. Пари ще постъпват от допълнително работно място, но не бързайте да ги харчите за безполезни покупки.

 

ВЕЗНИ

В средата на деня трябва да се пазите от тежка конкуренция. Някого няма да устройва вашата тенденция за нововъведения и получаване на независимост в бизнеса. Трябва да се въоръжите с търпение и да бъдете много сдържани в преговорите. Преди да се доверите на някой от партньорите си, съберете повече информация за бизнес дейността му. Финансовото ви положение ще бъде благоприятно, но доста пари ще отидат за развлечения, почивка и семейни занимания.

 

СКОРПИОН

Ако имате спестени пари, то може без съмнение да ги използвате за планиране на отдавна мечтано пътешествие. Ако сте необвързани, може да осъществите красиви срещи и да се влюбите в човек, подобен на вас, с много общи интереси и който ще харесва вашия стил и начин на правене на нещата. Възможности за нови приятелства няма да липсват и някои от тях, с течение на времето, могат да станат особено интересни и да ви донесат прекрасни емоции, докато не прераснат в голяма любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Харесвате романтичните запознанства, дори извън собствения град, така че ако планирате да пътувате, не забравяйте да посещавате нови места, които са особено притегателни и за другите хора. Младите ще жънат много победи, а тези, които вече са над 40-годишна възраст, може да намерят зрял, сериозен човек, за съвместно съжителство. И не трябва да забравяте, че решението дали да заживеете с някой, да изберете дата за брак, а в някои случаи избор да имате дете, ще зависи само от вас.

 

КОЗИРОГ

Ако необвързаните от вас най-накрая ще могат да завладеят света на любовта, то онези, които имат дългогодишна любовна връзка, могат да направят значителна крачка напред. Вероятно сега ще може да помислите за брак, да се решите на съвместно съжителство, да купите или наемете дом, за да бъдете заедно или дори да планирате дете. Денят за вас определено ще бъде много позитивен и положителен в много области на вашия живот.

 

ВОДОЛЕЙ

Твърде вероятно е при много от вас, които сте имали правни проблеми или е трябвало да се изправите пред съдебен процес, или сте имали нужда от адвокат, през днешния ден да се разрешат някои доста сложни бюрократични ситуации. Загрижеността, свързана с тези проблеми, скоро ще свърши, защото ще успеете да поправите такива ситуации или те ще се развият благоприятно за вас. Доверете се за съвет от близък роднина или дългогодишен ваш приятел.

 

РИБИ

Най-хубавите неща и най-благоприятните и неочаквани събития за вас могат да се случат по време на някои пътувания за забавление или по работа. Може да имате значително увеличение на парите във вашия портфейл, особено ако сте на свободна практика, но и разходите ви значително и рязко ще се увеличават, най-вече ако започвате нова кариера. Ще имате късмет и отлични възможности във всеки сектор, но най-вече в работата и финансите. Всъщност има вероятност и за отлични бизнес срещи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada