Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 19 СЕПТЕМВРИ: Скорпионът не спира пред нищо, емоции за Телеца

публикувано

на

ОВЕН
Днес може да намерите нещо старо – радостта ще е голяма, както и урокът, че не всичко е загубено. Опитайте се да възобновите занемарени отношения. От това може само да спечелите. Отделете малко време да планирате важните дела за следващите дни.

 

 

ТЕЛЕЦ
Трябва да се преборите с емоциите. Каквито и да са те – със сигурност няма да ви помогнат в работата. Днес не правете компромиси с личния си живот. Имате право да го подредите така, както желаете.Вечерта очаквайте покана за приятно събиране със стари приятели.

 

 

БЛИЗНАЦИ
Дайте всичко от себе си. Имате важни срокове, а дори обстоятелствата да не ви притискат, е добре да не бавите нищо започнато. Вероятността нещата да се случат от само себе си днес е малка. Сега е необходимо вашето активно участие във всяка една сфера. Очаква ви добра новина, свързана със семейството ви.

 

 

РАК
Не търсете съвети за личния си живот от приятели. Никой не знае как точно стои ситуацията в интимния ви свят и вместо да изпишете вежди, може да избодете очи. Днес най-добре изчакайте, преди да предприемате кардинални мерки. Проявеното търпение ще бъде възнаградено. Имате нужда от ремонтни дейности по дома.

 

 

ЛЪВ
Ден, в който може да се доверите на доказани приятели и колеги. Оставете инициативата на тях, а вие се заемете с по-свободната и творческа част от нещата. Ако е възможно, съкратете работия ден или поне си тръгнете малко по-рано. Сънят ще е ваш първи приятел за възстановяване на силите и вдъхновението.

 

 

ДЕВА
Не се колебайте да се доверите на интуицията си. Рутинните ви задачи ще са достатъчно много, за да имате време за странична дейност. Днес не позволявайте да ви се оказва натиск. В личен план ще бъдете щастливи и ще имате своя пристан след тежкия работен ден.

 

 

ВЕЗНИ
Очевидното невинаги е достатъчно. Безпогрешно отгатвате неистината, но днес трябва да научите повече. Дайте си достатъчно време за размисъл и не позволявайте да ви пришпорват. Вечерта може да ви се наложи да поработите върху спешна задача.

 

 

СКОРПИОН
Ще учудите околните с активността си. Няма да се спирате пред нищо и ще си осигурите сериозно предимство пред останалите. Днес енергията ви ще е в излишък, така че не пропускайте момента. В личен план половинката ви може да се почувства пренебрегната. Споделете успехите с него или нея.

 

 

СТРЕЛЕЦ
Време е за промяна – ще се разделите с всички методи, които сте използвали до момента и не са дали необходимата ефективност. Не се страхувайте да бъдете различни, това може да ви е само от полза, особено ако промяната включва раздяла с някои ваши вредни навици. Денят е чудесен за започването на активна физическа дейност.

 

 

КОЗИРОГ
В плен сте на преследването на ваши дълбоко лични желания. В това няма нищо лошо, стига да е в нормални граници. Помислете за близките ви и как бихте могли да прекарате приятно деня си с тях. Вечерта е добър момент за дейности, които да върнат усещането за взаимност в семейството.

 

 

ВОДОЛЕЙ
Днес имате възможността да проявите своите качества – не е време за проява на скромност. Опитайте се да участвате във всички дейности, в които бихте могли да се проявите. Здравето ви се нуждае от подкрепа, затова не пренебрегвайте качествената храна и физическите упражнения. В личен план не пришпорвайте нещата – всичко ще се случи, когато му дойде времето.

 

 

РИБИ
Ще се наложи да мобилизирате всичките си сили. Днес е много е важно да не се отпускате. Повече сън ще ви помогне неимоверно и ако си го осигурите, може и да не усетите натоварването. Грижете се за добрия физически тонус, от него зависи и психическото ви състояние. Не се подавайте на меланхолия, щом усетите, че ви обзема – станете и излезте навън или направете леки упражнения у дома.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 ЮЛИ: Близнаци, пазете здравето си! Лъвове, не губете енергията си за дреболии!

С какво да се съобразите през днешния ден – ето какво ви съветват звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще се чувствате притеснени от бизнес проектите и деловите партньори. Предстои ви да изчислявате и премисляте, за да поразите съмишлениците си с интересни предложения. Звездите ви съветват да не хитрувате и да не се забърквате в интриги, това едва ли ще ви помогне в кариерата. И бъдете внимателни в изказванията си по отношение на конкурентите. Те веднага ще дадат отпор, а ще ви бъде трудно да се отбранявате. На някои от вас в средата на деня ще ви се наложи рязко да промените плановете си.

 

ТЕЛЕЦ

През днешния ден не са изключени проверки от инстанции, данъчни глоби и истинска бъркотия в книжата. Ако се оправите с всичко това, считайте, че сте спечелили. Много работа, без почивка, очаква тези от вас, които са служители. Работата ще бъде не само монотонна, но и изнурителна. Подобна ситуация ви очаква и във финансовата сфера. Ако разумно координирате действията си, ще получите значителен приход. Ограничете разходите, поддържайте стабилен бюджета си.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес не трябва да работите безкрайно, защото здравето ви ще се окаже под заплаха. В резултат ще получите не само слаб имунитет, но и психическо разстройство. Важно е навреме да се обръщате към лекар, а не да се доверявате само на народните средства. Непременно обърнете внимание на старите болести. Ако са станали хронични, със сигурност ще напомнят за себе си в разгара на лятото, а за да не се случи това, направете си профилактични процедури и пийте витамини.

 

РАК

През днешния ден не са изключени аварийни ситуации и травми, затова когато шофирате, не се разсейвайте с телефона. Ако честно си признаете, че обичате своята работа от цялото си сърце, тя ще ви се отблагодари. Предстои ви нелек в професионално отношение ден. Дръжте се! Доверете се на собствения си потенциал, а не на колегите или на добричкия си началник. Звездите ви препоръчват да установите нови бизнес контакти, за да гледате уверено в бъдещето.

 

ЛЪВ

Основата за работата е осигурена, сега трябва да реализирате достойно бизнес идеите си. Не губете енергията си за дреболии, тя не е безкрайна. Не забравяйте да общувате с роднините и приятелите. Откровените разговори ще сложат в ред психическото ви състояние. С колегите бъдете открити, за да постигнете заедно резултати. На жените днес ще им бъде трудно да постигнат желаното. Навсякъде ще има „подводни камъни“, препятствия и хора, с които ще им бъде трудно да намерят взаимно разбирателство.

 

ДЕВА

Ако през днешния ден бъдете наблюдателни и упорити, може да получите всичко – пари, взаимни чувства и вътрешен комфорт. Творческите личности трябва с хъс да се захванат за проектите. Само така ще успеят да направят впечатление на тези, с които заедно работят. През деня определено ще ви провърви в личния живот – отдавна мечтаете за искрени чувства. Банална среща ще доведе до такава прекрасна връзка, че вие наистина ще повярвате в голяма любов. Важно е да не се предавате и да проявявате романтичната си страна.

 

ВЕЗНИ

Планетите  препоръчват на семейните от вас скоростно да решат въпроса с покупката на ново жилище. От това колко бързо съобразите и внесете парите, ще зависи по-нататъшното ви благополучие. С лекота се съгласявайте да провеждате откровени разговори, те водят до разрешаване на стари конфликти. Възможно е неочаквано да се появи човек, с когото по-рано сте били много близки. Не си и помисляйте да възродите старото приятелство, няма да ви се получи.

 

СКОРПИОН

Близки роднини ще помогнат на влюбените да избегнат катаклизмите в любовните дела. Ще им благодарите за моралната подкрепа. Това ще засегне не само битовите въпроси, но и взимането на решение за сключване на брак. Планетите ви съветват да не се доверявате само на интуицията си, тя може да ви доведе до многобройни грешки. Сдържайте емоциите си, ако се влюбите в някой, който не е за вас. Разгледайте новия си партньор от всички страни, не се оставяйте да ви манипулират.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес ви се предоставят много изгодни възможности и предложения за работа. Вие дори ще бъдете объркани за известно време относно това, с което ще се заемете за първи път. Добре е, че до вас ще се окажат влиятелни личности, които ще ви подтикнат към комплексно решаване на въпросите. Не е изключена интересна командировка, на която ще тръгнете с колега. През деня се отдайте на учене и повишаване на своята квалификация с посещаване на курсове.

 

КОЗИРОГ

Не тръгвайте нагоре по кариерната стълбица, защото шансът да се изкачите ще бъде проблематичен. Но всичко това няма да ви затруднява, а ще ви радва, защото процесът на поглъщане на информация ще окаже влияние върху развитието ви. Въпреки всичко ще имате и своите удачни моменти, от които ще зависи професионалното ви израстване. Дори няма да забележите как ще станете търсени партньори за големите компании. Възможни са дребни конфликти и спорове, но дори те ще се окажат продуктивни.

 

ВОДОЛЕЙ

Важното е днес да не бягате от отговорностите, иначе всичко планирано ще се срути. На тези, които работят в производството, им предстои да се сблъскат с финансови проблеми. Върху това ще повлияе и умората, и жестоката конкуренция. Не падайте духом, набележете за себе си това, което ще укрепи материалната основа в кратки срокове. Прилични суми може да получите само след изпълнението на огромен обем работа. Няма да бъде лошо да спестявате, това ще ви помогне да натрупате нужната сума за отпуската.

 

РИБИ

Здравето ви е добро, но засега. Ако забравите да направите профилактика на хроничните заболявания, ще си спомните какво е алергия и хемороиди с усложненията. Трябва да бъдете много внимателни зад волана, в спортната зала и по време на къпане във водоеми. Изключете от програмата екстремните спортове, защото те ще ви възнаградят със сериозни травми и счупвания. Днес във всичко спазвайте мярката, особено в храненето. Много от продуктите не са безопасни за стомаха ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 ЮЛИ: Лъвове, не забравяйте за профилактичните мерки! Скорпиони, не спорете със съдбата!

Ето съветите на планетите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Семейните трябва сериозно да се заемат с възпитанието и обучението на децата си. Ако сте изпуснали нещо, бързо трябва да го наваксате. Не трябва да се надявате на някого или на нещо, трябва сами да изпълнявате задачите. Ако се появи възможност да се „възродите от пепелта“, не се страхувайте от неординарните методи. Без значение дали сте началник на голямо предприятие или служител, успехът е на ваша страна. Никакви машинации на завистливи хора и конкуренти няма да ви отклонят от правия път.

 

ТЕЛЕЦ

В средата на деня ще усетите благоприятен „полъх“. Това ще се отрази благоприятно на служебните ви дейности. Около вас ще откриете хора, с които ще искате да завържете делови отношения, но не на това ниво, както преди. Ще се задълбочите в по-детайлното разглеждане на нещата, които ще повлияят на кариерното ви израстване. Не са изключени спорове и конфликти с колегите/партньорите в службата. Уважавайте се, уважавайте своя труд, но внимавайте със съветите на високопоставените личности.

 

БЛИЗНАЦИ

Старайте се да се държите така, както е нужно, а не както ви се иска. Избягвайте хитрите замисли и откровените лъжи в общуването си с колегите. Това може значително да снижи трудовите ви показатели, а също и да разклати авторитета ви в обществото. Материалната ситуация ще бъде точно такава, каквато си я „нарисувате“. Приходи – разходи, всичко изчислено до краен предел. Основните харчове ще бъдат свързани с битови въпроси, семейството и пътуване.

 

РАК

На представителите на знака им предстои да си потърсят още една месторабота, за да запълнят дупките в бюджета заради заплетени моменти, свързани с парите. Изглежда, че ще платите дълговете и заемите, но лихвите все още ще останат. Опитайте да се справите с всичко това, преди да останете без средства за съществуване. За себе си могат да напомнят хроничните бъбречни заболявания. Ако имате проблеми в тази област, трябва да се лекувате, като приемате необходимите лекарства.

 

ЛЪВ

Звездите ви съветват да не се претоварвате с работа, а да си оставите време за почивка и дълъг сън. Ако се преуморявате, имунитетът ще ви изостави. След това ще ви навестят болестите – от алергия до депресия. Разбира се, може и сами да се лекувате, но все пак е по-добре да се обръщате към опитни специалисти. По-често излизайте сред природата, ходете на вилата или на гости при роднини. Не забравяйте за профилактичните мерки, по-често си мийте ръцете и спазвайте лична хигиена. Проветрявайте често помещението, в което стоите.

 

ДЕВА

Върху вас ще се стовари космическата умора, ще ви се иска да избягате от работа и да се скриете на необитаем остров. За съжаление няма да ви се предостави такъв подарък от съдбата. Ще ви се наложи усилено да работите и да общувате с хората. Ще ви се удаде да пътешествате, да поработите активно върху себе си и да се изпълните с нови знания. Но бъдете внимателни, не е разумно да афиширате плановете и личния си живот. Обратно, някои моменти трябва да пазите в тайна.

 

ВЕЗНИ

Понякога е полезно да поддържате в напрежение тези, които ви завиждат и дори не крият негативното си отношение. На кариерен ръст могат да разчитат Везните, които се отнасят сериозно и отговорно към работата си. Подходът ви за създаване на устойчива финансова основа може да бъде неординарен, а крайният резултат ще зависи от въодушевлението ви. През деня ще ви предложат сътрудничество, не бързайте да казвате „да“. Обмислете всичко внимателно, за да не се разочаровате от партньора.

 

СКОРПИОН

Жените не трябва да спорят със съдбата. Всичко, което тя ви дава, приемайте с благодарност. Благополучно ще бъдат разрешени личните проблеми, а любовният роман може така бързо да приключи, както е и започнал. Във финансовата сфера са възможни куриозни ситуации. Всичко ще зависи от парите, които решите да вложите в новия си бизнес проект. Планетите препоръчват на семейните да бъдат по-внимателни към близките си.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако ви се струва, че близките ви и някои от дългогодишните ви приятели очакват от вас само парична подкрепа, дълбоко се лъжете. Топлото, задушевно разбиране не може да бъде заменено от нищо. Стресът и психическото неразположение могат да бъде избегнати, ако се заемете с творчество или си почивате по-често сред природата. Между другото, нали вие отдавна искате да си купите вила? Тогава давайте, напред към своята мечта. Предстои ви да се занимавате с битови, семейни и строителни дейности.

 

КОЗИРОГ

Натрупаната енергия ще се окаже недостатъчна, за да реализирате всичко замислено. Единственият начин е да издържите и мълчаливо да вършите работата си. Тогава и отношенията с роднините ще бъдат топли, и ще се укрепи материалната основа. Не трупайте в себе си злост и обиди, дайте воля на чувствата и положителните емоции. Днес може да планирате почивка или пътешествие за края на лятото. Не се скъпете за пътуването, посетете някоя слънчева страна и се отпуснете далече от дома.

 

ВОДОЛЕЙ

Планетите обещават на влюбените чудесен ден. Няма да се наложи да се измъчвате, за да измислите как да плените избраника си с изненади. Буквално, като с някакво вълшебство, те ще се появяват сами. Ако се наложи по някакви причини да се разделите временно, не се противопоставяйте на обстоятелствата. Възможно е да възобновите отношенията си с човек, когото някога силно сте обичали.

 

РИБИ

Ако още не знаете, раздялата винаги укрепва отношенията, а също помага и да проверите чувствата си. Така че оставете някои притеснения за друг път. В началото на деня благополучно ще се решат въпроси, свързани с покупката на жилище, продажбата на имущество и оформянето на документи. Не се налага дори да инвестирате финансово, за да преодолеете трудностите. Пазете се от собствения си максимализъм и поставете акцент върху организацията на работния процес.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 ЮЛИ: Раци, бъдете търпеливи! Везни, не давайте заеми!

Какво ви предстои в днешния ден – вижте съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

В личния бизнес ще преуспеят тези, които не са си поставили непостижими цели. Завишените изисквания към себе си и към партньорите ще ви изиграе лоша шега. Не внасяйте големи суми в проекти, за които наскоро сте чули. Чудесен ден за жените, богат на романтични срещи и смели решения. Най-накрая ще се появи шанс да се измъкнете от скучните дела и се докажете в нова роля. Например да станете актриса, редактор на списание, художник или майка.

 

ТЕЛЕЦ

Денят е добър и за тези, които в началото на лятото са започнали ремонт или ново строителство. Процесът ще върви успешно. Може смело да купувате нови мебели или да разширявате жилището си. Дори недовършената някога лятна кухня или вила в края на лятото ще краси двора ви, за завист на съседите. Планетите ви препоръчват всячески да укрепвате отношенията си с роднините. Някои от тях ще бъдат войнствено настроени, но се въоръжете с търпение, за да не се създават конфликти.

 

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня маркирайте „подводните рифове“, анализирайте всичко и вземете решение. Особено внимание отделяйте на съпруга/та и децата, постарайте се по-често да излизате с тях сред природата и да разговаряте за всичко. Влюбените Близнаци трябва да пазят чувствата си и да ценят човека, който е до тях. В средата на деня ситуацията може да се усложни, ако не чувате молбите на половинката си. Вслушвайте се не само в себе си, а и в любимия човек.

 

РАК

Това е важен ден в отношенията с близки и приятели, не го оставяйте да се развива от само себе си. Ще си скъсат нервите тези, чиито отношения продължават повече от пет години. Денят е кризисен, но може да го преживеете спокойно. Важно е да бъдете търпеливи един към друг и да не забравяте за изненадите. Звездите предсказват поток от информация, която ще ви донесе полза в работата. Не бързайте да хвърляте в най-дълбокото чекмедже онова, което може да ви бъде от полза при реализирането на големи проекти.

 

ЛЪВ

Вие имате голям опит, но знанията трябва периодично да се обновяват. С каквото и да се занимавате през днешния ден, ще ви донесе успех и финансова стабилност. Този ден ще бъде щедър на неочаквани запознанства, изгодни предложения и командировки. Вероятно е, далече от дома, да намерите работата, за която винаги сте мечтали. Не се отказвайте от сътрудничество, бъдете инициативни и сериозни. Възможно е рязко да тръгнете нагоре по кариерната стълбица, ако вече мислите за това.

 

ДЕВА

Около вас има толкова много влиятелни личности, че можете без съмнение да сключвате сделките. Денят не обещава лек път и милиони на Девите, които са служители. Пътят към постигане на целите ще бъде трънлив, но вие ще се справите. Важно е да не стоите на едно място и да чакате на съдбата. Трябва уверено да се движите напред, тогава успехът ще бъде неминуем. Много от вас ще успеят успешно да продадат или да купят недвижим имот, при това зад граница. Но ако разберете, че се опитват да ви подведат, веднага се оттеглете.

 

ВЕЗНИ

Ситуацията в материалната сфера не е много добро и затова не се налага да разчитате на големи приходи. Ако работите усърдно, ще получавате прилично. Откажете се от кредитите, а и вие не давайте заеми, особено на съмнителни личности. Не са изключени машинации и мошеничества, бъдете внимателни, ако се занимавате с търговия или работите в съответните структури. Обърнете сериозно внимание на отношенията ви с бизнес партньори, не доверявайте веднага идеите си през непознати.

 

СКОРПИОН

Трябва спешно да застанете на пътя на здравословния начин на живот. Това е не само спорт, отказване от вредните навици и храненето. Запишете се на масаж, йога и се разхождайте повече. Още повече, че времето предразполага да се изпълните с оптимизъм и да укрепите имунитета. Бъдете внимателни на пътя, у дома и в спортната зала. Дори по стълбите може да паднете, ако се замислите или се забързате за някъде. Кипящата ви енергия ще ви помогне да реализирате всичко, което сте планирали. Само уверено гледайте напред, изолирайте се от конкурентите и не се отказвайте от нововъведенията.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще срещнете интересни хора, с някои ще започнете да си сътрудничите, а в някого/някоя ще се влюбите с цялото си сърце. Но това не означава, че трябва да се отречете от всичко, което имате. Ако работата е интересна и перспективна, то не трябва да я сменявате. През днешния ден ви очаква великолепна възможност да се издигнете в службата, при това без подкрепа от влиятелни лица. Ако жените изпълнят всички обещания, които са дали на себе си и на другите, то ще постигнат високо ниво. И това се отнася не само за професионалния, но и за личния живот.

 

КОЗИРОГ

Съдбата ви е приготвила много изненади, затова бъдете внимателни и емоционално уравновесени. Не само заради печалбата, но и заради вълнението се заемайте за новите си бизнес дела. Те ще се окажат финансово приходни, което е много важно за укрепването на бюджета ви. Възникващите проблеми решавайте на момента. Пазете си здравето, почивайте повече сред природата и в обкръжението на позитивни хора. Непременно отделете време за половинката си, както и за най-близките ви хора.

 

ВОДОЛЕЙ

През днешния ден ще бъдете раздразнителни от някои ситуации в личния ви живот. Вие сами ще разрушите отношенията си с близките. Не довеждайте до крайност това, което някога сте ценили. Планетите не ви препоръчват да смесвате работата, финансите и любовта. Трябва всичко внимателно да регламентирате, за да станете хармонични личности. Повярвайте, това чувство никога не зависи от парите. Може да получите труден урок в отговор на ваши груби думи. Ситуацията ще се изглади, ако се извините.

 

РИБИ

На влюбените им предстои да снижат изискванията си към избраника/избраницата. И вие самите не сте без недостатъци, затова пазете топлите отношения. Ще се наложи да се адаптирате към характера и да търпите. Ако не се справите с тази задача, ще останете сами на това ниво, което първоначално сте изградили заедно с партньора. Жените ще се окажат в няколко двусмислени ситуации. Някой уверено „копае“ яма за вас, а вие може сами да паднете в нея. Огледайте се има ли наоколо недоброжелатели и съперници.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено