Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ: Деви, ще имате успех в любовта! Скорпиони, бъдете търпеливи!

публикувано

на

ОВЕН

Денят ви може да бъде доста необикновен благодарение на общуването ви с пламенен и ентусиазиран партньор, готов на всякакви приключения. Точно сега лесно ще приемете всяка една щура идея, която по принцип бихте отклонили. Не пренебрегвайте грижата за себе си, макар и с по-ограничен бюджет. Домашна маска за лице и топла вана с ароматни свещи, нещо вкусно за вечеря могат да ви накарат да се почувствате значително по-добре в затегнатата финансова обстановка.

 

ТЕЛЕЦ

Понякога сте толкова убедени в правотата си, че забравяте да проверите дали сте поели в правилната посока. Добре ще е за вас да обсъдите всичко с партньора си и да се обедините върху общите точки от плановете ви. Не спирайте да се борите и да работите, дори да работите за половин заплата. По-добре с малко, отколкото без никакви приходи. Ще трябва да проявите доста твърдост и упоритост, за да не рухнете психически заради нестабилното си финансово положение.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате достатъчно смелост да напомните на любимия човек за някои неизпълнени обещания. Чарът ви няма да позволи на вашата половинка да даде отрицателен отговор, така че вие сте на ход днес. Действайте, без да се притеснявате от евентуален отказ. Вероятно днес ще прекроите някои от плановете си и ще пренасочите финансите си към ценни и важни за вас неща. Запитайте се кои са нещата, без които не можете, и кое може да отпадне като нещо не толкова необходимо.

 

РАК

Ако все още не сте открили сродната си душа, то днес може да се срещнете, макар и виртуално, с човек, когото познавате от миналото ви. Ще изпитате нови трепети, които не сте предполагали, че може да се зародят у вас. Напомнете на приятелите от младежките ви години за вашето съществуване и начина ви на живот в момента. Ще се наложи да пресметнете стойността на продуктите или услугите ви в тази напрегната обстановка, когато хората на първо място се стремят да осигурят прехраната си.

 

ЛЪВ

Днес може да имате огромно  желание да споделите чувствата си с вашия партньор, но вероятно ще ви е много трудно да се изразите с думи, които да не звучат глупаво. Не се притеснявайте, а просто отделете време, в което да поговорите с половинката си. Не говорете постоянно за нещастието и финансовите проблеми, които имате. Това ще се отрази негативно на репутацията ви и после още по-трудно ще възстановите бизнеса си. Може печалбите ви да не са особено високи, но ще сте принудени да свалите цените.

 

ДЕВА

С планетарното разпределение днес вероятно ще покажете вашата флиртуваща страна, с която впечатлявате хората около вас. Романтичните думи, които ще изричате днес, дребните жестове и малките подаръчета могат да ви издигнат в очите на бъдещия ви партньор. Определено ще имате успех в любовта днес. Вероятно вече сте научили урока си за това, че не всичко, което блести, е злато и вече знаете колко е важно да имате спестявания. Управлявайте мъдро личните си финанси и харчете само за нещата от първа необходимост.

 

ВЕЗНИ

Колкото и страст да изпитвате днес, разположението на планетите предразполага към по-нежни ласки на вашия партньор. Може да излезете на разходка до близкия магазин и да си говорите повече, но в никакъв случай не навлизайте твърде надълбоко. Може би ще се изнервите от това, че всичко се случва доста бавно, с темповете на костенурка, и че това влияе негативно на вашата работа и финансови приходи. Ориентирайте се към секторите, в които за момента има най-голямо търсене, докато кризата отмине.

 

СКОРПИОН

Вероятно днес ще сте нетърпеливи да споделите новите си идеи за прекарване на времето ви вкъщи по един по-различен начин. Ако смятате да превърнете половинката си в домашна помощница или майстор готвач, може да срещнете доста съпротива, ако това не е нещо обичайно за партньора ви. Ще осъзнаете, че досега не сте оценявали малките неща в живота в стремежа ви да работите все повече и повече, за да си осигурите добър финансов статус. А за какво са ви толкова много пари, ако изгубите най-ценното си – здравето.

 

СТРЕЛЕЦ

Вероятно днес ще бъдете много объркани и няма да може да вземете конкретно решение. Със сигурност трябва добре да проучите кандидат-партньора ви, преди да предприемете каквато и да е крачка. Може да не тънете в богатство и разкош, но планетите ще са в добра позиция да реализирате някои от идеите ви, които да ви осигурят приличен приход. Продуктивността ви ще е на високо ниво, така че направете първата и най-трудна стъпка.

 

КОЗИРОГ

Един по-сериозен разговор за нещата от живота може да завърши като страстна среща с вашата половинка. Използвайте тайните си оръжия, чар и сексапил, за да бъдете максимално съблазнителни. Партньорът ви трудно ще ви устои. Темата за финансите може да е на първа линия днес. Прецизното пресмятане на всяка една покупка и процентите от приходите, които трябва да бъдат спестени, силно ще ви вълнуват през този, но и през следващите дни.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес може да нямате думата като глава на семейството, така че оставете партньорът ви да се изявява като лидер. Дайте път на неговите идеи и планове, като се опитате почти да не се намесвате с вашето мнение и нежелани съвети. Отделете малка сума пари лично за себе си и за дребно нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре. Поглезете се по някакъв начин, за да не изпадате в мрачно настроение, което ще ви попречи на работата.

 

РИБИ

Разговорите, които водите с партньора ви в последните дни, може да ви отворят очите какъв диамант притежавате. Това, което ще трябва да направите, е всичко по силите ви, че любовта помежду ви да не угасва. Направете деня на половинката си изключително специален с много приятни изненади. Каквото и да сте планирали да си купите, в никакъв случай не прибягвайте до кредитната си карта или заем откъдето и да било. Разпростирайте се според възможностите си, колкото и да ви е трудно.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 29 МАЙ: Стрелци, доверете се на интуицията си! Риби, бъдете внимателни!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Възможно е да има някаква форма на спорове с приятелите ви. Напрежението може да се заобиколи, защото всички са под особен стрес през този ден. Опитайте се да се контролирате, за да не се отдадете на огнените си и най-вече негативни емоции. Добра идея ще бъде да напазарувате по-рано днес и да приготвите любими ястия, които ще напомнят за детството ви. Дайте си почивка от всичко, което трябва да е направено като по учебник.

 

ТЕЛЕЦ

Днес може да изпитвате чувства на съмнение във вашите способности, но е твърде вероятно те да бъдат отменени до края на деня. Може би ще видите плодовете на вашия труд и лесно ще постигнете своите цели. Ако забелязвате, че се отклонявате от целите, които сте си поставили, и сте възпрепятствани да спортувате, то обърнете внимание на режима си на хранене, докато възобновите физическата си дейност.

 

БЛИЗНАЦИ

Повечето от вас със сигурност ще имат възможност да се отпуснат в компанията на близките си приятели. Също така днес е отличен период от време да започнете да планирате някои от своите финансови проекти. Преди да предприемете каквото и да е за подобряване на здравето ви, ще трябва да разберете кое точно работи най-добре за вас като личност. Денят ви ще започне положително, ако предварително сте планирали менюто.

 

РАК

Най-сетне дългосрочните спорове вероятно ще бъдат уредени  веднъж завинаги, което ще ви накара да въздъхнете с облекчение. Отдайте се на важни дейности, за да увеличите максимално вашето спокойствие. Ако чувствате, че животът ви е в някакъв застой и нищо хубаво не се случва, то не пренебрегвайте грижите за здравето ви. Не забравяйте да пиете достатъчно вода и не се отказвайте от тренировките си, дори да не ги изпълнявате перфектно.

 

ЛЪВ

Най-вероятно този ден ще бъде много продуктивен и много удовлетворителен, когато откриете, че сте в мир със себе си и с това, което имате. Ще трябва да намерите допълнително време, което да прекарате със семейството си. Ако не виждате мигновен резултат от усилията, които полагате за по-добра форма, то бързо може да се откажете от новия си режим. Докато не превърнете диетата и тренировките си в навик, ще ви е доста трудно да сте стриктни. Представите си как ще изглеждате след няколко месеца и не се обезсърчавайте.

 

ДЕВА

Трябва да сте по-внимателни, особено що се отнася до вашето здраве. Опитайте се да вземете всички предпазни мерки, защото здравето е богатство. Освен това избягвайте да се замесвате в ненужни спорове с близките си. Ако искате да сте в добро здраве, то не чакайте точният момент да отворите нова страница за добрите ви навици. Най-голямата грешка, която може да направите, е да преядете с огромно количество храна с мисълта, че от утре ще започнете диета.

 

ВЕЗНИ

Много положителни развития вероятно ще настъпят за вас през този ден. Това ще бъде и радостен ден за онези от вас, които се дразнят напоследък заради последните събития на масовата наложена психоза. Ако днес се изкушите и хапнете нещо, което не трябва и е извън хранителния ви режим, не си мислете, че това е краят на диетата ви и всичко сте провалили. Ако тези отклонения не са ежедневни, то няма за какво да се притеснявате.

 

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи в отношенията си с роднините или близките си приятели, защото някой от тях може да ви провокира и да влезете в конфликт с трета страна. Избягвайте всякакви спорове колкото е възможно повече. Днес може напрежението да ви е в повече и да имате силно главоболие. Направете си ароматерапия с лавандулово масло и се отпуснете, без да мислите за проблеми. Препоръчително е вечерята ви да е по-лека, като е добре да присъстват зеленолистни зеленчуци.

 

СТРЕЛЕЦ

Възможно е да има промени в дома и семейството ви днес, които да повлияят на бъдещето ви. Не е нужно да се тревожите или да се страхувате от това, тъй като промените биха били във ваша полза. Сънят ще бъде вашият най-добър приятел днес. Това ще е единственото нещо, което ще ви презареди с нови сили, за да се справите с всички предизвикателства и трудности. За важните бизнес решения се доверете на интуицията си, тя няма да ви подведе.

 

КОЗИРОГ

Този ден може да постави вдлъбнатина върху финансовите ви ресурси и да доведе до напрежение на семейството ви. Опитайте се да бъдете полезни, колкото можете, но без да жертвате интересите на собственото си семейство. Ако вътрешният ви глас ви дава грешни сигнали и вие се вслушвате в това, че в момента ви се яде нещо сладко, игнорирайте ги. Редуването на твърде рестриктивни дни като режим само на плодове и чай, а след няколко дни ядене на купища вредна храна, ще ви навреди.

 

ВОДОЛЕЙ

Този ден може да бъде неприятен за вас, тъй като има вероятност от  конфликт с някой, чиито думи биха могли да ви наранят дълбоко. Внимавайте с думите и действията и не позволявайте на подобни  ситуации да повлияят зле на вашето здраве. Вероятно ще сте по-срамежливи и няма да искате да се включите в някакви групови спортни занимания. Поискайте съвет от някой онлайн треньор и ще се учудите, че на някои хора им е изключително приятно да дават съвети и да се грижат за другите.

 

РИБИ

Ако планирате да пътувате през този ден, бъдете внимателни, тъй като може да се появят някои неочаквани препятствия. Ако се срещате с хора по бизнес или лични въпроси, бъдете предпазливи, тъй като този ден крие особени опасности. Днес вероятно ще се отклоните от режима си на хранене и ще пропуснете физическите упражнения, които са важни за здравето ви. Ако ще прекарвате деня си предимно вкъщи пред компютъра или телевизора, поне изберете по-здравословни и нискокалорични опции за храната си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 МАЙ: Телци, запазете спокойствие! Раци, не се поддавайте на провокации!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Този ден ще даде начало на ново развитие на вашия живот, ако решенията са взети правилно. За повечето знаци на зодиака това е един доста обещаващ ден. Имате добри шансове да усложните отношенията си с близки или колеги. Причината за това може да е вашата бурна реакция на ситуация, която няма да ви хареса съвсем. Особено успешни ще бъдат изчисленията, анализът на данните, работата с компютрите. Трябва да се опитате сами да разрешите незначителни проблеми, но по лични въпроси не се колебайте да помолите приятелите си за помощ.

 

ТЕЛЕЦ

Неочаквана ситуация може да ви извади от обичайния ритъм – запазете спокойствие, всичко ще бъде уредено. Ако не знаете как да действате, не забравяйте, че имате хора, на които да разчитате. Днес може да имате характерни промени в настроението, които могат да повлияят негативно на отношенията ви с роднини или колеги. Издържайте на изкушението да прехвърляте отговорността на другите. Това може да повлияе негативно на резултатите от работата ви и да ви отдалечи от целта.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес можете да направите повече от планираното. Този ход на събитията ще добави много положителна енергия за вас, защото ще имате повече време през уикенда. Може да се наложи да прибягвате до преглед на бюджета, по-специално да преразгледате лимита на допустимите разходи. Ако имате възможност да вземете допълнителна работа – не отказвайте, защото можете да балансирате финансовото си състояние. Енергията ви днес ще бъде в разгара си – опитайте се да насочите излишъка от енергия в творчество или физическа работа.

 

РАК

Ако днес се чувствате ядосани, не се тревожете. Може би именно това чувство ще ви позволи да намерите изход от ситуация, която дълго ви притеснява, или да се сбогувате с хора, чиято компания ви е неприятна. По време на работа се съсредоточете върху решаването на стари проблеми и разработването на бъдещи планове. Творческата ви рутина и вашата изобретателност днес ще ви бъдат в голяма помощ. Не се поддавайте на провокации.

 

ЛЪВ

Днес имате голям шанс да установите полезни контакти, които с течение на времето ще ви помогнат за решаване на затлачени проблеми. Всеки бизнес, който предприемате, има всички шансове да приключи успешно. Разположението на планетите днес е такова, че ще трябва да говорите с партньора си. Ако усещате, че любимият човек ви се „изплъзва“, то не отбягвайте разговорите и обсъждането на даден тревожен въпрос. Действайте бързо.

 

ДЕВА

Днес може да е наложително да си изработите цялостен план за погасяване на вашите дългове и кредити. Първо отделяйте дължимата сума и след това разполагайте с останалата част от парите си. Вероятно днес ще ви е трудно да се преструвате, че всичко в личния ви живот е наред. Ще сте наясно, че предстоят промени в семейния ви живот, ако искате да съхраните връзката си в бъдеще. За да имате сигурност във всяка една сфера от живота ви, се изискват повече приходи.

 

ВЕЗНИ

Ако се наложи да започнете втора работа, то ще е добре да се обърнете към влиятелен човек, който да ви даде препоръка. Възползвайте се от благоприятната астрална конфигурация, за да подобрите отношенията си с вашия партньор. Насочете мощната си страст към любимия ви човек, а не към решаване на битови проблеми. Контактите и връзките ви с различни компании и бизнес партньори ще ви позволят да разпрострете дейността към още по-голяма аудитория, което ще ви донесе по-високи приходи.

 

СКОРПИОН

Телефонните разговори ще имат голямо значение днес за развитието на ваша скорошна бизнес идея. Важно ще бъде за вас да не влизате в пререкания с партньора си през този ден. Проявете разбиране и се съгласете с мнението на партньора си, за да избегнете евентуален конфликт и да запазите отношенията си такива, каквито са били и до момента. Много е вероятно да получите предложение за някакъв тип надомна работа, в която да се включи цялото семейство.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще имате шанса са поискате прошка от партньора си за допусната грешка или отправени упреци и обиди. Разбира се, трябва да сте наясно, че нещата във връзката ви няма да се променят за една нощ, но поне ще сте направили първата стъпка. Работата от вкъщи може да ви даде нова идея да развиете ваш собствен продукт или услуга, чрез който да печелите допълнителни пари. Това не означава, че ще трябва да напуснете настоящата си работа, а просто да съвместявате две дейности.

 

КОЗИРОГ

Астралната конфигурация днес може да ви вдъхнови да търсите нови преживявания и запознанства. Но ако доскоро сте имали сериозна връзка, то вероятно ще искате да разберете къде сте сгрешили в предишната ви връзка, преди да се впуснете в нова такава. Не е важно за вас колко пари имате към момента, а какво качество на живот имате и какви неща можете да си позволите. Грижите за семейството ще са от първостепенно значение днес. Сега е моментът да изявите и талантите си в някаква арт дейност, свързана с рисуване или фотография.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес бъдете изключителни внимателни с думите и действията си спрямо любимия ви човек. Не се отнасяйте към партньора си като към ваше притежание. Не внасяйте стрес у половинката си по какъвто и да е начин. Предпочитате да се обграждате с красиви и скъпи вещи, скъпи технически устройства и хубави дрехи. Понякога харчите много повече, отколкото печелите, така че целта ви трябва да бъде да уравновесите финансите си и да се хванете на втора работа, особено ако имате и заеми.

 

РИБИ

Днес може да разберете, че сте наясно какво искате от живота и връзката си, но вероятно няма да сте достатъчно смели да зададете този въпрос на партньора ви. Не се страхувайте и говорете спокойно с половинката си, тъй като разговорите ви ще вървят перфектно с абсолютно съвпадение в мненията ви. Продажбите ще имат успех днес, така че пуснете онлайн обяви за всичко в дома ви, което смятате, че няма да ви е необходимо. Със спечелените пари може да си подменете някои стар уред в домакинството си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 МАЙ: Раци, справяте се с важни задачи! Везни, очаква ви труден ден!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

През първата половина на деня ще можете да издържите на силните напрежения, но в случай, че имате здравословни проблеми, вашата увереност рязко ще спадне. През втората половина от деня ще възстановите голяма част от здравословното си състояние. Семейните двойки навярно са се отказали от проблемите си, така че през този ден ще продължат с големи стъпки напред, спокойно и романтично. Ще можете да се насладите на приятната компания

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще можете да се справите с повечето критични ситуации, които се очертават. През цялото време ще бъдете позитивно настроени. Ще имате усещане за удовлетвореност. Добрата новина е, че ще имате повече контрол върху емоциите си. Опитайте се да не бъдете прекалено натрапчиви спрямо вашата половинка, тъй като може да се почувства задушена от думите ви. Оставете партньорът ви да диша свободно, вслушайте се в съветите му.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще бъдете в добро здраве и настроение днес. Дори промените в емоционалното положително състояние ще гравитира около високите нива. Ще можете да изградите и нови отношения. Звездите ви съветват да консумирате повече течности, за да поддържате енергийното си ниво. Щастлив ден за вашите любовни отношения. Венера ще ви вдъхнови със силни чувства и ще знаете как пламенно да включите партньора си в търсенето на максимално удоволствие на сетивата.

 

РАК

Ще имате добра активност днес. Ще можете да се справите с няколко важни задачи. Вашите енергии ще бъдат балансирани. С добро здраве и силна решителност днес ще можете да постигнете много. Просто избягвайте емоционалните изблици. Възползвайте се от възможността да прекарате всеки свободен момент с любимия човек, като му посветите най-добрите си чувства. Чудесни възможности за самотните, които търсят романтични вълнения. Последвайте интуицията си, тя няма да ви подведе.

 

ЛЪВ

Препоръчително ви е днес да бъдете обективни, докато се занимавате с личните си проблеми. Ако бъдете субективни, това ще генерира емоционален стрес не само за вас, но и за половинката ви. Звездите ще работят във ваша полза, ще бъде чудесно, ако се  възползвате от тази възможност, за да превърнете деня си в истинско щастие. Самотните да се готвят за вълнуващи срещи. Доверете се на сърцето, то ще ви подскаже как да постъпите.

 

ДЕВА

Първата половина на деня ще бъде добра в здравословен аспект. Но има вероятност да не можете да устоите срещу стресовите състояния през втората половина на деня. Трябва да избягвате задачите, които натоварват мозъчната ви дейност. Днес ще сте особено изнервени и твърде силно раздразнителни. Лошото ви настроение вероятно ще накара любимия ви човек да се държи недружелюбно. Към края на деня вероятността от конфликти ще отмине само ако направите нужните компромиси.

 

ВЕЗНИ

Очертава се един натоварен ден. Вероятно ще извършвате дейности, които ще ви насърчават. Доброто ви здраве ще помогне да имате и добри печалби, което допълнително ще повиши положителното ви настроение. Този ден ще ви поднесе нови надежди, които ще изпълват сърцата ви, така че трябва да имате положителна нагласа, а не отрицателна такава, която би могла да ви накара да си направите погрешни изводи и преценки. Доверете се на интуицията си за вземане на правилните решения.

 

СКОРПИОН

Няма вероятност да се сблъскате с предизвикателствата в здравословен план. Може би ще имате доста шансове да завършите повечето си домашни задачи и ще се чувствате много спокойни. Като цяло е добър ден от гледна точка на здравето. Едва ли ще може да споделите своето намерение, защото има вероятност да засегнете любимия си човек. Навярно имате различно виждане за любовния ви живот, което ще бъде малко неразбираемо за половинката ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще бъдете напълно концентрирани. Въпреки това има вероятност да се опитате да балансирате между личната и професионалната сфери. Най-вероятно ще успеете да постигнете всички цели заради добрите планетарни позиции и доброто си здраве. Влюбените ще трябва да бъдат по-търпеливи и по-открити този ден. Някои от най-близките ви няма да бъдат в настроение, така че ще се наложи да опитате и поддържате правилния романтичен баланс.

 

КОЗИРОГ

Ще имате възможността да се справите с неудобните ситуации днес. Въпреки това някои събития могат да ви внесат големи обърквания. Също така има вероятност да ви притеснят някои здравословни проблеми. Семейните и влюбените двойки ще трябва да избягват да се оплакват, без да правят намеци за недоволство. Необходимо е преди всичко да търсят начини и време, за да бъдат заедно, споделяйки съкровените си неща.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде твърде предизвикателен днес. Ще имате ненужни прекъсвания, които ще направят ежедневието ви по-трудно. Като цяло здравословното ви състояние ще бъде твърде уязвимо през този ден. Така че непременно си осигурете поне малко почивка. Неангажираните могат да срещнат класически, елегантен и добре възпитан човек. Бъдете внимателни, защото в крайна сметка това може да не се окаже човекът, когото сте търсели за сродна душа.

 

РИБИ

Възможно е да бъдете подложени на силен стрес през този ден. Препоръчително е да избягвате медии, които може да ви нанесат панически страх. Направете всичко възможно, което може да ви накара да се чувствате все по-спокойни. Семейните двойки навярно са се отказали от проблемите си, така че през този ден ще продължат с големи стъпки напред, спокойно и романтично. Ще можете да се насладите на приятната компания.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada