Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 МАРТ: Телци, близките ви се нуждаят от помощ! Близнаци, преборете надменността си!

публикувано

на

ОВЕН

Денят ще бъде активен и богат на събития. Ще трябва да свършите много неща и всяка ситуация ще е нужно предварително добре да обмислите. Освен това ще може да се справите с много проблеми благодарение на оптимизма и хумора си, защото положителната нагласа е основната гаранция за успеха. Кръгът на запознанствата ви ще се разшири, ще се появяват нови интереси и хобита, благодарение на които ще може да намерите нови приятели. Трябва обаче да обърнете повече внимание на най-близките си хора.

 

ТЕЛЕЦ

Близките ви повече отвсякога ще се нуждаят от вашата помощ и морална подкрепа. В личния живот за много от вас денят ще бъде нов етап в живота. Необвързаните ще се характеризирате с определен магнетизъм и определено няма да се оплаквате от липса на внимание от страна на противоположния пол. Ще имате възможност да срещнете човек, отношенията с който обещават да бъдат много дълги и ярки. Дори ако въпросът не достигне до сватба, ще ви останат само добри спомени.

 

БЛИЗНАЦИ

Тези, които имат връзка от дълго време или са в брак, се препоръчва да анализират и ако може да променят стила си на общуване с роднините. Струва си да изоставите диктаторските си навици да налагате вашата гледна точка. Тези, които успеят да се преборят с егото и надменността си, ще могат да пренесат връзката си на по-високо ниво и да се насладят на приятни емоции от комуникацията със семейството и близките. Различни ситуации ще благоприятстват изпълнението на най-смелите ви професионални планове.

 

РАК

Много от вас сега ще се стремят да променят живота си към по-добро и няма да имат пречка за това. Отхвърлете всички съмнения и притеснения, започнете да действате активно. Въпреки това единствената опасност по пътя към висините на кариерата може да бъде подозрителността и несигурността ви. Време е да определите точно вашите планове и да не се отклонявате от предвидения път. Тогава към вас ще дойдат пари, чест и слава. Идеалното време за справяне с наднорменото тегло.

 

ЛЪВ

Ако имате вече семейство, то днес цялото ви време и внимание трябва да концентрирате върху домашните си. Иначе ви очаква променлив и непостоянен във всички отношения ден. Ако се доверите на вътрешния си глас, то ще направите по-малко необмислени действия и грешки. Логическият подход в професионалните дела ще ви помогне да постигнете високи резултати в кариерното израстване. Дори и да се появят затруднения с финансите, не се паникьосвайте, а дръжте всичко под контрол.

 

ДЕВА

Всички представители на зодията се налага да изграждат личния си живот, а не да се оглеждат постоянно назад. Мъдрост и рационалност са качествата, които не бива да изоставяте при никакви обстоятелства. С парите могат да възникнат проблеми, но не трябва да разчитате на бързи заработки, а на качествени дълготрайни и добри финанси. Трудете се постоянно и тогава може наистина да мислите за по-високи приходи. Важното е да не забравяте за почивката – и физическа, и морална.

 

ВЕЗНИ

Сега здравето ще ви позволи да започнете диета, да се заемете със спорт или козметични процедури. Ако обаче в момента не може да си го позволите, не се обезсърчавайте. Летните месеци също ще бъдат благоприятни за отслабване. За вас всички трудности и препятствия останаха в миналото, ще имате шанс да постигнете нови победи. От началото на деня може да започнете да изпълнявате дръзките си планове и желания. Приятели и близки ще застанат зад вас, ще ви подкрепят по всякакъв възможен начин.

 

СКОРПИОН

Подкрепа от страна на най-близките ви хора на свой ред ще ви даде още по-голяма решителност и самочувствие. Основната задача ще бъде установяването на ред във всички сфери на вашата дейност. Периодът на застой и стагнация не е минал напразно, затова сега, след като сте набрали сили, е необходимо да действате възможно най-ефективно, за да постигнете хармония. Не е препоръчително безразборно да се втурвате в работата или отношенията. Анализирайте вече загубеното, направете си ясен план и едва тогава започнете да действате.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес и в следващите дни от срамежливостта и боязливостта ви няма да остане и следа. Ще излъчвате позитивност и очарование, което няма да остане без внимание от противоположния пол. Наберете по-голяма решителност, покажете инициатива и след това обектът на вашите чувства несъмнено ще ви обърне внимание. Тези, които имат връзка от дълго време или са в брак, също така приятно ще изненадат половинката си с откровено поведение. Сега открито ще показвате своите чувства и положителни емоции към любимия си човек.

 

КОЗИРОГ

Не трябва да се страхувате от промени в професионален план. Ако мислите за промяна на работното място, бъдете по-решителни и използвайте шанса да измените живота си към по-добро. Вероятно ще получите благоприятно бизнес предложение и да го откажете, без подробно да го анализирате, не си заслужава. Може би това вашият партньор е чакал дълго време. Не забравяйте също да изненадате избраника си с приятни изненади и да сте по-романтични, така вашият съюз ще остане много силен и надежден.

 

ВОДОЛЕЙ

Не се препоръчва да не избягвате активната бизнес комуникация, тъй като нови запознанства и срещи със сигурност ще ви бъдат полезни в бъдеще. Не е изключено това да е точната възможност, която дълго време чакате. Вероятно ще може да научите полезни неща от по-опитните и стари колеги, което също ще бъде от полза за вашата кариера. От финансова гледна точка денят ще бъде благоприятен период за вас. През първата му половина са възможни трудности, но няма да ви е невъзможно да ги разрешите.

 

РИБИ

Трябва да обърнете специално внимание на работата на храносмилателната си система. Сега може да има риск от натравяне, така че внимателно се отнесете към избора ви на продукти, не забравяйте да погледнете срока им на годност и да измиете плодовете и зеленчуците преди консумация. Също така е важно да спазвате ежедневен режим и здравословно да се храните, за да избегнете проблеми със съня. И сега ще получите много възможности за успех, както по отношение на кариерата, така и в личния си живот.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 АПРИЛ: Раци, уморени сте! Деви, старайте се и ще успеете!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ако вашите отношения продължават в течение на много години и се основават на сериозност и мъдрост, тогава наистина може да изградите съвместно бъдеще и през следващите дни дори да помислите за сключване на брак. Ако вместо това любовните ви взаимоотношения са банални и повърхностни, тогава трябва да решите дали да продължите или да приключите и да останете сами, очаквайки нещо по-добро. Що се отнася до необвързаните, трябва да се каже, че денят е благоприятен за запознанства с емоционално стабилни хора.

 

ТЕЛЕЦ

Трябва днес да внимавате и да избягвате всички хора, които нямат намерение да създават отношения, основани на взаимна любов и сериозна продължителна връзка. Ще имате пречки да покажете истинските си чувства и може да сте по-резервирани или да се запознаете и влюбите в човек, който е достатъчно тих и сдържан. В този случай любовта няма да може да се прояви напълно, защото няма да срещнете хора, с които може да изградите дългосрочни отношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Миналата година е била много важна и доста от вас са започнали нова кариера или сантиментална връзка. Сега трябва да сте готови за големи събития, огромна психофизична енергия и много нови възможности във всяка област на живота. Необходима обаче ще ви е достатъчна подготовка и голяма концентрация, за да успеете във всичките си нови бизнес начинания. Затова не бива да разхищавате прекалено енергията си, защото така всеки следващ ден ще ви бъде много тежък.

 

РАК

Късметът през днешния ден ще бъде на ваша страна, но не трябва да очаквате някаква много положителна и благоприятна възможност от съдбата. Всичко, което идва, ще е за добро, но ще се дължи единствено на вашите твърди качества и упоритост. Психофизичните енергии няма да са на ниво и често ще се чувствате много уморени. Затова посетете лекар, когато сте на пределите на силите си, в противен случай рискувате да изпаднете в песимизъм и депресия.

 

ЛЪВ

Въпреки че любовта не изглежда да е вашата късметлийска област този ден, преобръщането на ситуацията може да се превърне в приятен сюрприз. Нещата, които не изглеждат добре, могат да се променят радикално и да ви изненадат. Ще преживявате изключителни ситуации, с изненадващи размери, сензационен любовен живот, напълно различен от това, което сте имали досега, ситуации, за които не сте предполагали дори в мислите си. Възможно е да има внезапно приключване на приятелски и романтични отношения.

 

ДЕВА

Някои ваши бизнес връзки, в които има проблеми, внезапно през днешния ден ще се подобрят, а отношенията ви с партньора ще се трансформират до неузнаваемост. Няма да имате сериозни притеснения на работното място, нещата ще вървят добре, дори ако понякога не обръщате твърде много внимание на кариерата си. Ако сте достигнали определено ниво на удовлетворение, вероятно смятате, че трябва само да го поддържате, без да правите никакви промени. Това е грешно мислене, старайте се и ще успеете.

 

ВЕЗНИ

Необмисленото ви поведение може сериозно да застраши всичко, което сте съградили с толкова много труд. Има вероятност обаче и за интересно развитие на събитията, което ще става на пръв поглед случайно, но ще засегне неща, които не сте взели насериозно. Професионалните амбиции на по-младите ще са много високи. За да постигнете дългосрочни резултати обаче, трябва да действате с дипломация и упоритост. Желанията ви са големи, ще искате повече от другите, но и от себе си изисквайте същото.

 

СКОРПИОН

Понякога нещата може да изглеждат трудни, обременителни, но с концентрация, активност и отговорна работа е възможно да преодолеете всичко. Леко незрелият подход, сякаш всичко е шега, се цени от колегите, но не и от шефовете. Подхождайте към всички задачи сериозно и ще получите желаното признание. За всеки лев, който изкарвате, влагате много труд и работите упорито, но може да ви потрябват повече пари и да се наложи да събирате необходимата сума за малки разходи и дори за някои инвестиции.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако организирате правилно бюджета си, ще успеете. Трябва да сте предпазливи, защото могат да възникнат непредвидени ситуации, които коренно да променят сметките, а кредитите са трудни за получаване, най-вече за изплащане. Необходим е контрол на разходите. Много проекти не сте могли досега да реализирате, а много професионални ситуации не са имали задоволителен успех. За щастие следващите дни ще са различни и ще постигнете много неща, включително отлични професионални резултати.

 

КОЗИРОГ

Различни непредвидени срещи ще ви помагат и в някои случаи ще ви дадат възможност да промените живота си. Затова бъдете готови да се възползвате от възможностите, които могат да дойдат особено по отношение на работата. Сътрудничеството с другите е за предпочитане, но само за тези от вас, които обичат да работят в екип. Тези, които обичат да се справят самостоятелно, ако работата им вече не е печеливша или не позволява да се правят добри пари, ще трябва да поемат по нов път и да сменят професионалното направление.

 

ВОДОЛЕЙ

Най-добрите дни за кариерата ви предстоят, също и периоди, през които може да се появят важни възможности за увеличаване на доходите. Ако сте на свободна практика, тогава вероятно ще ви забележат и ще привлечете повече клиенти. Тези, които учат, сега могат да постигнат големи успехи. Брилянтно ще се представите на изпити и тестове. Ще бъде оценена вашата интелигентност и интуиция, които преди това не са били забелязани. Благоприятен ден за инвестиране на малки суми във вашата професия.

 

РИБИ

Ако трябва да създадете нова фирма или да започнете нова професионална дейност и нямате достатъчно пари, тогава може да срещнете подходящ човек, който да финансира вашите идеи. През този ден сътрудничеството е много популярно и всеки път, когато решите да започнете нещо ново, ще разберете, че обстоятелствата са на ваша страна. Любовта ще се развива сравнително добре и ще бъдете особено привлекателни за околните. Тези, които нямат връзка, трябва да знаят, че любовните ситуации ще бъдат в тяхна полза.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 АПРИЛ: Скорпиони, имате нужда от почивка! Стрелци, лесно ще печелите пари!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Някои от вашите близки или членове на вашето семейство ще имат голям успех в работата и това ще ви радва. Но преди всичко семейната атмосфера ще се подобри много, особено ако сте имали проблеми и недоразумения в миналото. Очаква ви един доста вълнуващ ден, с много предизвикателства, в който ще може да премерите своите силни страни с различни опоненти, или просто препятствия, които искате да преодолеете. Ще имате достатъчно причини за конфликти, но вие сте готови да се борите за това, което искате да постигнете.

 

ТЕЛЕЦ

Напрежението във взаимоотношенията с другите ще изисква много търпение и дипломация, за да го туширате. Малките спорове ще преодолеете леко, но недоразуменията във всички области могат сериозно да разклатят емоционалното ви равновесие. Позитивното отношение и търпението ще ви помогнат много. Вероятно няма да може да видите очакваните резултати веднага, но не трябва да се обезкуражавате. В любовта ви предстоят забавления и повърхностни опознавания.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще се запознаете с много интересни хора, с които ще създавате краткосрочни приятелски отношения, но ще ви е трудно да изградите истинска дълготрайна връзка. Това е времето на приключенията, флиртуването и случайните запознанства. С удоволствие ще прекарате свободното си време с приятели, колкото е възможно по-интересно, ще завладявате и ще бъдете завладявани. Ще привличате много хора и ще ви е трудно да се решите да изградите стабилна връзка. Няма да е лесно да започнете отношения, основани на дълбоки чувства.

 

РАК

Връзките, които започнете сега, ще се развиват само ако вашият партньор прави големи усилия и компенсира вашата липса на сериозност. При вече съществуващите двойки има известна повърхностност и твърде много отпускане. Чувствате се добре заедно, но се държите относително независимо и избягвате да поемете отговорност. На работното място ще се изкушавате да поемете по нов път, да преминете към друга област на обучение или може би друга професия.

 

ЛЪВ

Ще търсите нова по-добра работа, по-интересни бизнес проекти, за да разчупите рутината. Ще ви привличат неща, които не сте опитвали по-рано, и ще чувствате голяма нужда от промяна и нови експерименти. Това може да е денят на голяма професионална промяна, но трябва да имате смелостта да положите основите на новите бизнес проекти. Трябва да правите разумни, зрели избори и само след дълбоко обмисляне. Успехите идват, ако проявите смелост, но и след консултация с доверени хора.

 

ДЕВА

Кариерата ви почти сигурно преминава през процес на реорганизация и има голямо значение как се случва това. Този процес може да бъде изпълнен със стресови или дори противоречиви моменти, но също така може да бъде приятен или стимулиращ. По отношение на финансите ще сте добре. Възможни са някои извънредни събития, но няма да са толкова необичайни, че да не може да ги преодолеете. Ще чувствате необходимост от постоянно усилие, за да поддържате вашия комфорт.

 

ВЕЗНИ

За да разрешите някои по-стари проблеми, може да обмисляте да вземете заем. Но кредитите са опасни, особено ако вече имате дълг. Дори ако знаете, че ще получите пари и ще може да изплатите дълга си, това е много рисковано. Може да има забавяния или дори пресекване на дохода. Информирайте се на колко се оценява вашата работа и искайте онова, което ви се полага, защото който не прави това, получава по-малко. Това е нормално, за да не се страхувате за утрешния ден.

 

СКОРПИОН

Ако искате да купите или продадете нещо, шансът днес е на ваша страна, особено ако имате такт и търпение. Динамиката ще ви носи много ползи за кратко време, но тя също има цена. Ще имате нужда от много почивка, релаксация, движение на открито и тези, които не са наясно с това, могат да пострадат дори в дългосрочен план. Роднини, приятели, колеги и шефове ще започнат все повече да осъзнават ролята, която играете в различни техни събития.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще имате много възможности да реализирате мечтите си, но това също така ще увеличи вашите отговорности. Все по-лесно ще печелите пари, но времето да се наслаждавате от тях ще стане по-ограничено. Въпреки че ще имате много поводи да посетите нови места и да видите красиви неща, мислите ви ще са заети с ежедневните задачи. По отношение на работата и финансовия сектор, може да се каже, че това е ден на преход и преди всичко подготовка за едни значителни промени в професията.

 

КОЗИРОГ

През днешния ден преди всичко ще работите по много важен бизнес проект, който ще бъде наистина уморителен, но ще ви позволи да направите значителни промени и да съберете много пари. Ситуации вкъщи всъщност правят професионалния ви живот много труден и изморителен, но резултатите, които идват, могат да продължат с години наред. Често ще ви липсват психофизични сили, но ще можете да реализирате много проекти и да спечелите доста пари, особено ако имате собствен бизнес.

 

ВОДОЛЕЙ

Тези от вас, които работят за някой друг, няма да видят увеличение на заплатата, а само малки похвали и удовлетворения. Най-важното е да разберете, че е настъпило време за подготовка, че трябва да учите, да посещавате курсове и да се подготвяте за бъдещето. Възможно е днес да получите най-интересните предложения за сътрудничество, договори и споразумения. По принцип не обичате работата в екип и по-скоро предпочитате да работите сами, но е добре да опитате да си сътрудничите с другите.

 

РИБИ

По отношение на финансовите инвестиции, ще е изгодно закупуването на къща, апартамент, оборудване за офиса или просто нова кола, ако започвате нова дейност извън вашия град. Ще сте изправени на кръстопът, вашият любовен живот е много вероятно да се промени. Връзките, които не са много ангажиращи и не ви доставят силни емоции, може да бъдат приключени. Проявете сериозност и зрелост в чувствата, които ще трябва да се преразгледат и фундаментално да се обмислят, за да продължите напред.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 АПРИЛ: Близнаци, не пренебрегвайте семейството! Деви, парите ви ще се увеличават!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще се изкушавате да харчите повече пари за личен комфорт или малки удоволствия. Но бъдете внимателни, не ставайте прекалено разточителни. Удовлетворяването на някои капризи, които считате за необходимост, може да разстрои вашия бюджет. Мечтите и желанията ви трябва да бъдат умерени и не оставяйте само на вашия партньор решенията, а ги взимайте след сериозен разговор с него. Неговото влияние може да бъде в две направления: или ще похарчите повече за него, или ще спестите пари, за да постигнете обща цел.

 

ТЕЛЕЦ

Препоръчително днес е да бъдете много внимателни и да плащате дълговете и данъците си навреме, защото в противен случай ще станат обременителни. Понякога може да има забавяния в изплащане на заплатата, така че е добре да имате и малък резерв. Инвестиции трябва да правите с голяма предпазливост и да избягвате да взимате кредити. Въпреки че сте динамични по-природа, ще цените стабилността. Ще вложите големи усилия, за да постигнете целите си, но често ще сте уморени.

 

БЛИЗНАЦИ

Оставяйте си достатъчно свободно време за вас, но и за любимите хора. Не трябва да пренебрегвате семейството си, защото това е основната ви емоционална подкрепа, от която се нуждаете толкова много. Учението, пътуването и творчеството през днешния ден са препоръчителни. Сега е моментът да научите нещо ново, да посетите курс или да се явите на изпит. Мисленето ви сега ще е по-дълбоко и по-мъдро. Професионалната област е много позитивна за поемане по нов професионален път.

 

РАК

Много от вас днес ще мислят за промяна и за намиране на нова работа. Оставяйки старата или напускайки я, ще тръгнете към ново приключение, което очевидно ще изисква много усилия и може би дори значителни финансови инвестиции. Не е необходимо да се съсредоточвате прекалено върху изкарването на много пари, защото вероятно парите, колкото лесно влизат, толкова и лесно ще излизат от джоба ви. Очакват ви нови проекти, нови идеи и нови професионални пътища.

 

ЛЪВ

Наложително е да проявите много смелост при вземате важни решения. Денят е добър за създаване на фирма, професионално сътрудничество, докато някои резултати и успехи могат да се случат по-късно във времето, добре е началото им да е днес. Това е отлично време да поискате увеличение на заплатата, ако работите за компания. Сега може да промените работното си място, да трансформирате отношенията с колегите към по-положителни или да получите похвала и удовлетворение за начина си на работа.

 

ДЕВА

Специалистите на свободна практика и бизнесмените ще могат да сключват нови договори, да правят различни споразумения и да увеличат броя на клиентите си, което очевидно ще означава и увеличаване на парите във вашия портфейл. Ако трябва да купите дом, да продадете апартамент или да наемете гараж, най-добрият период за този тип инвестиции в недвижими имоти е именно днешният ден. Финансовите инвестиции ще са много благоприятни, особено ако засягат вашата работа и новите професионални проекти.

 

ВЕЗНИ

Денят обещава късмет в областта на любовта. Необвързаните и тези, които вече имат изградена любовна връзка, могат да направят много проекти и очевидно да бъдат щастливи. След години на големи разочарования по линията на любовта, сега идва време за компенсация. Ако в миналото сте страдали от любовна криза, раздяла или развод, сега може да започнете съвършено нов живот и това ще ви даде възможност да отворите сърцето си за любовта по всяко едно време.

 

СКОРПИОН

Необвързаните от вас могат да направят важни срещи, макар че и пролетта ще бъде от съществено значение, за да почувствате отново вълнения и емоции, които не сте чувствали от дълго време. Ако имате партньор или живеете заедно с любимия човек, но в миналото сте изпитвали много трудности, имало е много спорове и кавги, сега звездите ще ви дадат възможност да коригирате грешките и да откриете отново хармонията. Доверете се на интуицията си, но и на съветите на най-близките си хора.

 

СТРЕЛЕЦ

Не е нужно да оставате сами у дома, трябва да излизате, да се срещате с нови хора и да се забавлявате. Защото човекът, който може да ви накара да се влюбите, няма сам да почука на вашата врата, нужно е да действате и неразумно понякога. Възможностите, които носи денят, ще бъдат улеснени от вашето активно поведение. Ще ви се даде възможност да се влюбите и да изживеете един красив епизод на любовта, но останалите неща трябва да направите сами. Това е прекрасна възможност за сключване на брак, за преместване в нов дом.

 

КОЗИРОГ

Днес не изпускайте своя шанс, мислете, действайте, бъдете активни. Положението във вашия живот ще се подобрява във всеки сектор. Никой не може да възпрепятства вашия път към успеха след последните изключително трудни и уморителни дни за вашето психофизическо здраве. Сега има шанс да коригирате всяка ситуация и да разрешите нерешените проблеми. Може да започнете лечение, диета или да направите едно психологическо пътуване, за да си възвърнете отличната форма. Здравето ви постепенно ще се подобрява.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако имате заболявания, които ви създават проблеми, днес може срещнете правилния лекар, който да ви назначи правилното лечение. Усмивката няма да слиза от лицето ви. Една усмивка, пълна с оптимизъм и толкова много позитивност. И този начин на живот ще ви позволи да постигнете много успехи. Може да получите добри новини, може да спечелите много пари, но, разбира се, невинаги трябва да се стремите към това, защото по принцип този ден ви носи повече радост и желание за живот и общуване с хората.

 

РИБИ

Финансовите ви инвестиции могат да бъдат много успешни и ако сте имали някакви правни или бюрократични проблеми в миналото, сега може да видите съществено подобрение на ситуациите. Освен това не трябва да забравяте нищо важно, свързано със семейството ви. За всеки от вас пътуванията ще станат наистина много важни. И ако често пътувате на къси или дълги разстояния, ще срещнете хора, които могат да станат незаменими за вашето професионално и добро финансово бъдеще.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada