Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 МАРТ: Раци, пазете репутацията си! Деви, късметът е с вас!

публикувано

на

ОВЕН

През днешния ден е възможно да имате проблеми при съвместяването на лични и обществени интереси, тъй като чувствителността и импулсивността ви ще се увеличат значително. В този труден период не се препоръчва да участвате активно в колективни събития, а авантюрите в любовната сфера също могат да доведат до опасни ситуации. Въпреки негативите ще имате плодотворни и проспериращи във всички отношения случайни срещи. Шансовете са огромни в живота ви да влязат хора, които са готови да ви помогнат.

 

ТЕЛЕЦ

В личния ви живот при повечето от вас ще се появи чувство на подозрителност и неувереност в собствените сили, което несъмнено ще повлияе на поведението ви. Вероятно сега ще станете по-пристрастени към любимия си човек, ще се стремите да контролирате всяка негова стъпка и да го следвате, без да му позволите да диша свободно. Всичко това може да доведе до бурни скандали и конфликти, затова е препоръчително да сте по-резервирани и да дадете на половинката си достатъчно свобода да взима сама решенията си.

 

БЛИЗНАЦИ

При някои от семейните представители на знака може да се появи желание да завържат роман настрани. Но силно ви се препоръчва първо да помислите за последствията от такива действия, защото ако направите това, ще загубите завинаги доверието и разбирателството във вашето семейство. Пренасочете усилията и старанието си за организиране на съвместни дейности за отдих, като отделите достатъчно време и на децата. През деня неочаквани външни обстоятелства могат да ви попречат за постигането на професионален успех.

 

РАК

Основната причина за вашите днешни притеснения ще бъде недостигът на пари в брой. Вероятно сега ще трябва да изплатите стари дългове, но не е препоръчително да вземате нови заеми, тъй като рискът от влошаване на кредитните условия е възможен. Някои от вас ще се занимават с уреждането на дела, свързани с държавните органи, може би това ще касае наследство или данъци. Също така пазете репутацията си, защото в много отношения вашата кариера ще зависи от това как ще се представите.

 

ЛЪВ

През втората половина на деня много от вас ви очаква много бюрократична работа. Бъдете внимателни към постъпващата информация, тъй като има вероятност тя да се отрази радикално върху вашите бизнес планове за кариера. Препоръчително е да обърнете специално внимание на хроничните заболявания, тъй като в този момент рискът от възпаления е много висок. Взимайте превантивни мерки предварително. Също така е възможно настинките да имат отрицателно въздействие върху бъбреците и пикочния мехур.

 

ДЕВА

С появата на топлите дни много от вас ще усетят прилив на сили и енергия. За някои представители на вашия знак първите часове на днешния ден може да се окажат доста напрегнат период във всички сфери на дейност, но след това се очаква нещата да се променят към по-добро. Сега късметът ще ви придружава във всички начинания. Ще успеете да разрешите всички случаи, с които по-рано дори не сте се осмелявали да се заемете. Изберете си ясна цел и тръгнете към нея с увереност в собствените си способности.

 

ВЕЗНИ

През днешния ден трябва да внимавате и да не споделяте пред външни лица за своите нови бизнес планове, защото това може да повлияе неблагоприятно на очакваните от вас финансови резултати. Много от необвързаните ще имат добри възможности за нови романтични запознанства и любовни взаимоотношения, построени на общи интереси като спорт, танци или друго хоби. Ще се проявите като идеалните влюбени и животът ви ще бъде изпълнен с красота и романтика.

 

СКОРПИОН

В края на днешния ден ви се препоръчва да си вземете за няколко часа романтичен отпуск и да поговорите с любимия човек за отлаганото вече на няколко пъти ваше дългоочаквано пътуване. Единственото предупреждение е, че тогава трябва да се държите емоционално по-резервирано, защото може да си създадете проблеми. За семейните денят ще бъде тих и спокоен. Сега ще може да отделите достатъчно време на близките си хора. Вече е топло, така че опитайте да прекарате свободното си време активно и весело.

 

СТРЕЛЕЦ

Положението в професионален план за вас постепенно ще се подобрява, но днешният ден ще се отличава с известно напрежение. Причината за това е, че ще вземете твърде много работа, надценявайки силата си. Преценете обективно възможностите си, преди да започнете изпълнението на нов бизнес проект. Поискайте съвет от близък приятел или роднина как да представите идеята си пред работодателите си. Следвайте интуицията си, тя днес няма да ви подведе. Осигурете си в края на деня час-два за релакс извън офиса.

 

КОЗИРОГ

Нещата в работата ви ще започнат да се развиват положително. Много от вас ще покажат цялото си старание и отдаденост и като резултат и заплащането ще бъде подходящо. Отношенията в колектива и с вашите началници също обещават значително да се подобрят. Колегите ви ще разчитат на вашия опит. Здравето ви обаче ще изисква специално внимание. Уязвимите места ще бъдат гърбът, краката и нервната система и ако пренебрегнете симптомите на неразположение, рискувате да получите хронични заболявания.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде изпълнен с изненади и невинаги ще са приятни. Ще трябва да се откажете от своите амбиции, поне за известно време. Стремежът да направите всичко, ръководени от собствените си желания, за съжаление сега няма да работи. Много е вероятно да се сблъскате с всякакви трудности – като безпочвени слухове или офис интриги. Бъдете внимателни, не вярвайте на всички и проверявайте всяка входяща информация. Не привличайте прекомерно внимание към себе си и не търсете приключения.

 

РИБИ

Както в работата, така и в любовта днес трябва да се държите изключително мъдро. Налага се да оцените спокойствието и хармонията във взаимоотношенията, които имате. Опитайте се да ограничите отрицателните си емоции, не дразнете любимия си за нищо. Сега скандалът, направен без причина, може дори да доведе до раздяла, така че е по-добре веднъж да премълчите, отколкото да загубите напълно щастието в личния си живот. Същият съвет се отнася и до семейните представители на вашия знак.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 5 ЮНИ: Стрелци, енергията ви се изчерпва! Водолеи, проявете въздържание!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Опитайте се да не давате прекалено много газ,  защото този ден ще трябва да се протече с размисъл и спокойствие. Ако бъдете припрени, тези около вас бихте могли да се объркат и ще постигнете обратен ефект в своите си желания. Днес може да сте допълнително заети с работа или бизнес, но допълнителната упорита работа може да означава незабавно увеличение на доходите ви. Нов познат може да ви представи бизнес възможност, която би могла да даде тласък на вашите финанси.

 

ТЕЛЕЦ

Вероятно днес ще имате твърде малко свободно време, възможно е да се стигне да не бъдете склонни да се смеете и шегувате. Въпреки че може да почувствате финансово напрежение, вероятно ще се появят неизползвани възможности за свежи доходи. Този ден е чудноват и може да ви изненада приятно, като ви осигури  предимство в условията на преговори, като договори за отдаване или наемане под наем. Има голяма вероятност за възникване на проблем със здравето ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес мненията на другите не трябва да ви интересуват. Това, което трябва да бъде основно за вас, е само полученият резултат. Ако е положителен, останалите нека си приказват, каквото си искат. Най-вероятно днес ще се уверите, че всички финансови планове, инвестиции или бюджетиране наистина работят за вас. Ако имате голяма идея, която ще генерира бързо пари, този ден може да е подходящ да излезете с подробен финансов и бизнес план.

 

РАК

Всяка дейност, извършена от вас през този ден, ще ви струва двойно, тъй като няма да имате достатъчно енергия. Препоръчвам ви да направите всичко възможно, за да можете да се възхищавате на постигнатите си цели. Промените във вашите финанси могат да започнат още през този ден  и вероятно ще продължат през следващите няколко седмици. Днес е подходящият момент да потърсите инвестиции, които ще ви дадат възможност да започнете да пестите пари за в бъдеще.

 

ЛЪВ

Възможно е през този ден да имате усещането за непълнота, което ще ви атакува всеки път, когато заспите. Не се притеснявайте, това е нормално, ако имате много черни мисли и ангажименти, ще живеете вечно с този вид тревожност. Така че отърсете се от негативните мисли. Има вероятност да се изкушите и да похарчете за презапасяване доста пари. Семейството или приятелите може да се опитат да ви помогнат в това ваше начинание. Въпреки това не ви препоръчваме големите харчове днес.

 

ДЕВА

Това, което бихте могли да направите днес, е да подобрите някои свои качества. Също така ще се отпуснете благодарение на присъствието на тези, които вече ви обичат и които биха направили всичко, за да ви видят щастливи. Днес обоснованите и солидни решения относно вашите финанси ще ви помогнат да се справите с всякакви проблеми, свързани с доходите. Този ден може да е натоварен със задължения както на работа, така и у дома.

 

ВЕЗНИ

Очертава се да имате неотложни лични  потребности, които ще ви накарат да не обмисляте адекватно какво правят другите за вас. Можете да се възстановите по-късно днес и те ще разберат и ще ви простят. През този ден може да се почувствате като експерт по финансите и с правилната доза убеденост може да получите понижена лихва или добра отстъпка. Острият ви нюх за пари може да ви доведе до доходоносно бизнес развитие с добри доходи.

 

СКОРПИОН

Опитайте се да придадете по-голямо значение на семейните въпроси, оставяйки настрана бизнес проблемите. Днес трябва да се интересувате само от доброто здраве на роднини, приятели и партньори, ако искате да живеете в спокойствие. Задават се нови идеи за това как да спечелите повече пари. Опитайте се да „уловите“ тази информация и ще останете доволни. Не е изключено някой близък да ви предостави тласък, ако имате нужда от финансова подкрепа.

 

СТРЕЛЕЦ

Енергията ви се изчерпва, така че не можете да направите повече, отколкото можете да понесете психически и физически. Опитайте се да вземете само най-доброто от вашите преживявания. Днес не трябва да надвишавате щедростта, а да удовлетворите възможните си искания. Вероятно ще имате предимство при договаряне на сделки или можете да обърнете условията за финансово задължение в своя полза. Освен това денят е чудесен да преосмислите и преразгледате навиците си за харчене на пари.

 

КОЗИРОГ

Днес може да е подходящият ден, за да изясните нещата и да оставите определени взаимоотношения след себе си без никаква полза. Ако не споделяте с половинката си нищо заедно, няма смисъл да настоявате за нещо повече. Може да почувствате желание да се върнете към миналото си поведение по отношение на вашите финанси, опитайте се да не оставяте проблемите с пари да засегнат вас или партньора ви. Ако се погрижите за най-важните задължения, бихте могли да избегнете подобни ситуации.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес вероятно ще можете лесно да вземете решения, които досега не сте искали да вземате, за да не разочаровате някого. Но ако трябва да дискутирате по определени въпроси, тогава няма смисъл да отлагате отново. Този ден може да доведе до леки финансови катаклизми, но ако избягвате скъпите покупки за известно време, вероятно ще имате по-малко бюджетни неволи. Проявете въздържание, откажете се от ненужните контакти, направете трезва оценка на околните.

 

РИБИ

Безспорно ще имате наболели въпроси, които таите в себе си. Но днес ще се наложи да избирате на кои въпроси трябва да си отговорите и кои могат просто да бъдат отложени за идните дни. В живота ви може да се случат много промени и те могат да донесат и финансова печалба. Възможно е да има събития, свързани с пари относно вашия дом. Съдбовно стечение на обстоятелствата обаче може да ви накара активно да отстоявате своите принципи и гледната си точка.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 4 ЮНИ: Близнаци, чака ви промяна! Деви, пазете се от грешки!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Тези от вас, които все още търсят любовта, днес може да имат една невероятна среща със забележителен човек. Този партньор ще е перфектното съчетание от остър ум и неустоим чар. Този ден може да се окаже доста напрегнат, тъй като вашите приоритети могат да започнат да се изместват от вътрешни проблеми към професионалните ви цели. Не забравяйте да използвате допълнителни средства за изплащане на всички висящи заеми и други приоритетни задължения.

 

ТЕЛЕЦ

Оригиналност ще е ключовата дума за вас днес. Няма да се примирите да си останете вкъщи, вършейки скучни неща. Излизането сред хора, които говорят само за проблеми, също няма да ви се понрави. Излезте с партньора си и се отдайте на ваше любимо занимание. Може би ще се наложи да потърсите заем или кредит днес. Не се притеснявайте, скоро ще спечелите или можете да получите известие за нова, много по-платена работа. Така ще увеличите приходите си за семейството.

 

БЛИЗНАЦИ

Дори да сте имали дребни спорове с половинката ви, то днес всичко ще остане зад гърба ви. Подгответе се за положителната промяна, която ще настъпи в любовния ви живот. Желанието ви да сте в хармония с партньора ви ще е много по-отчетливо днес. Вашите финансови възможности ще бъдат окуражаващи. По възможност се постарайте да намерите златната среда при работата си, тогава времето ще ви е предостатъчно за всички задължения.

 

РАК

Конфигурацията на планетите днес може да ви донесе усещането, че денят ви ще е изпълнен с двойно повече неприятности. Ако не послушате сърцето си и правите само това, което трябва, то объркването ви може да стане още по-голямо. Очертава се ден на безразсъдни разходи. За да се избегне тази буря, трябва да бъдете изключително внимателни – парите лесно се харчат, но трудно се заработват. Опитайте се да спестявате от неразумни покупки.

 

ЛЪВ

Днес ще имате свободата да правите каквото си поискате, само при условие, че сте си признали дадена грешка пред вашия партньор. Разговорите у дома ви ще направят ситуацията доста по-поносима. Всеки финансов въпрос трябва да бъде внимателно обмислен. Трезви преценки в изчисленията – това трябва да доминира в поведението ви, ако искате да получите положителен резултат. Доверете се на разума си, той няма да ви подведе.

 

ДЕВА

Очаква ви наситен ден в работата. Пазете се от грешки и недоразумения. Най-добре не се осланяйте на чужда помощ, така поне ще знаете, че грешките са си ваши. Работата, която ви е погълнала изцяло, вероятно е изместила приоритетите ви. Само не забравяйте да отделяте нужното време и внимание на любимия ви човек. Като цяло през този ден бъдете много разумни и практични във финансовите си дела. Не е време за действия на база доверие или дадено обещание.

 

ВЕЗНИ

Плановете от миналото ви, които не сте успели да осъществите с половинката ви, днес може да бъдат преразгледани. Плануването на някои бъдещи събития ще ви обедини като двойка, така че поговорете с партньора ви за общите ви намерения. Навярно ще имате шанса да увеличите доходите си и да реализирате идеите си. Опитайте се да внесете промени в начина си на разпределение на бюджета ви и убедете близките си, че инвестициите ви ще се изплатят много скоро.

 

СКОРПИОН

Комуникацията ще е ключова за вас днес. За да бъдете забелязани от партньора ви, ще се наложи да бъде малко по-различни и оригинални в изказа си. Не се страхувайте да кажете истината на половинката си право в очите. Вероятно този ден ще ви предостави идеи да развиете ваш семеен бизнес или съвместен такъв с ваши много близки приятели или роднини. Този ден е благоприятен да помислите и върху изпълнението на финансови планове.

 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде напрегнат, но наситен с полезни за вас събития. Може да срещнете хора, с които отдавна сте загубили връзка. Предстои ви отговорен разговор или среща, свързани с родителите на вашата половинка. Ако искате наистина да впечатлите партньора си днес, то ще трябва да му купите стойностен и запомнящ се подарък. Планирайте важните неща за изпълнение в първата част от деня. Партньорските отношения и съвместната работа ще бъдат изключително плодотворни.

 

КОЗИРОГ

Всичко, което ще трябва да направите днес, за да впечатлите човека до вас,  е просто да бъдете себе си. Звучи простичко, но бъдете сигурни, че това ще проработи за вас. Позволете си да бъдете максимално естествени и непринудени. Ще имате достатъчно време да помислите в какво да инвестирате, преди да изхарчите излишъка, с който напоследък разполагате. Твърде многото тъпчене на една място едва ли ще ви отведе до желаната цел.

 

ВОДОЛЕЙ

Материалните блага няма да накарат даден човек да ви заобича повече. Наблегнете на духовните си качества и усъвършенстването на философския ви поглед към нещата, ако искате да привлечете вниманието на половинката ви. Вероятно денят няма да е особено благоприятен за вас във финансово отношение. Постарайте се да не харчите пари през този ден, тъй като може да останете разочаровани и парите ви да отидат на вятъра за неразумни и скъпи покупки.

 

РИБИ

Днес може да сте доста ентусиазирани от изненадата, която вашата половинка се е постарала да ви подготви. Определено ще се почувствате ценени и обичани, което ще ви направи много щастливи в този ден. Този ден е подходящ както за покупки, така и за продажби. Въпреки това бъдете много внимателни, защото една малка грешка може да ви създаде доста главоболия, така че си отваряйте очите на четири, за да не изгубите много пари за скъпи излишни неща.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 ЮНИ: Скорпиони, спестявайте! Водолеи, въздържайте се от спорове!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Вероятно няма да се зарадвате на критиката от партньора ви. Замислете се как сте се държали в последните дни и дали проблемът не се крие във вашето поведение. Изслушайте спокойно половинката си и не се противете на думите й. Погрижете се за всичките си дългове, за да не ги мислите постоянно. Освободете се от този товар и си разпределете останалата част от парите за съответните пера с разходи.

 

ТЕЛЕЦ

Изненадващата проява на любов и внимание към вашата половинка може да направи чудеса днес. Повдигнете духа и настроението на любимия ви човек по оригинален начин и ще се изненадате от положителния отговор, който ще получите от партньора си. Има много неща, в които може да инвестирате част от парите си. Проучете най-търсените артикули в момента и насочете средствата си в тази посока. Няма място за притеснения. Шансовете да увеличите приходите си са големи.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес може да имате нужда от подкрепата на вашия партньор, особено ако се подготвяте за важна презентация или изява пред голяма публика. Вашата половинка ще ви съдейства за всичко, с което се захванете, така че може да разчитате на любимия ви човек. Финансовите решения, които ви предстои да вземете, може да не са леки, затова се консултирайте с партньора си, преди да предприемете каквото и да е действие или финансова транзакция.

 

РАК

Лека промяна във външния ви вид ще направи добро впечатление на партньора ви. Дори да сте си вкъщи, не стойте с най-грозните си дрехи или цял ден по пижама. Може да сте стилни в удобни дрехи, дори у дома. Трудно е да се откажете от навиците си и да се забавлявате с доста по-ограничен бюджет. Спестяванията ви няма как да бъдат изхарчени за един ден, така че може да си позволите някоя покупка, която ви е крайно необходима, без да се притеснявате твърде много.

 

ЛЪВ

Съветвам ви да не задавате въпроси на партньора си, на които вече знаете отговорите. Няма нужда от излишни дискусии. Използвайте това време да се опознаете по-добре, без да обсъждате служебни проблеми например. Нещата в любовта днес може да не вървят много гладко, но знаете, че има и такива дни. Огнището на конфликтите ви ще са финансовите ви несгоди. С общи усилия и правилни сметки ще се справите по най-добрия начин.

 

ДЕВА

Не приемайте партньора си за даденост и не забравяйте за малките жестове на любов и внимание към любимия ви човек. Стъпка по стъпка ще стигнете до сърцето на партньора си с такт и добро отношение. Не се стискайте за малък подарък за вашата половинка. Направете любимия си човек щастлив. Не е нужно подаръкът ви да е скъп, а просто да покаже, че мислите за дадения човек с много надежди за доброто ви бъдеще заедно.

 

ВЕЗНИ

Съмненията към партньора ви днес може да са доста по-изразени. Спрете да мислите за бившите партньори на половинката си и да си втълпявате образи на някакви любовници. Ревността ви доста ще подразни партньора ви. Внимавайте с финансите днес и се постарайте да не се поддавате на импулсивно пазаруване на ненужни неща. Лесно може да се подведете и да похарчите парите си, които ще са ви нужни за по-важни неща за цялото семейство.

 

СКОРПИОН

Когато сте заедно с вашия партньор, като че ли всичко около вас престава да съществува. Насладете се на тези романтични мигове и запазете пламъка на любовта ви жив. Напомняйте си колко много се обичате. Старайте се да спестите повече пари днес. Избирайте по-евтини неща за някои консумативи и следете промоционалните оферти. Лишете се от някои по-луксозни стоки и екзотични храни поне за този ден.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес може да получите някои остри реплики от половинката си, но това няма да ви смути. Изчакайте бурята да премине и не се хващайте за най-малкото нещо. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Старайте се да се поберете в границите на бюджета за деня ви. Не е време за излишни разходи и покупки на вещи, които вече притежавате, макар и по-стар модел. През този ден ви очакват някои промени в професионалната сфера. Възможно е да се чувствате прекалено изнервени и неспокойни.

 

КОЗИРОГ

Дори да не разполагате с реални доказателства за любовта на партньора си, знайте, че сте обичани много повече, отколкото осъзнавате. Чувствата, които изпитвате, може да не са толкова видими, но са най-доброто доказателство за любовта помежду ви. Близките ви днес може да поискат малък заем от вас за покриване на неотложни разходи и сметки. Няма как да им откажете, така че ще трябва да поработите още по-усърдно за попълването на липсите в бюджета ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Връзката ви е стабилна за момента и това ви дава спокойствие и сигурност. Продължавайте да се стараете да осигурите всичко необходимо на любимия ви човек, като се съобразявате с неговите желания. Днес ще сте в състояние да се лишите от куп неща, само и само да не прибягвате до спестяванията си. Не изпадайте в неловки ситуации поради стриктното ви спазване на някакви финансови принципи. В работата се въздържайте от влизане в спор с шефовете ви.

 

РИБИ

Може би днес ще усетите някаква скука и апатия от сивото и еднообразно ежедневие. Мрачните ви мисли няма да ви помогнат денят ви да мине по-леко. Разнообразете се и сменете подхода си към любимия ви човек. Ако мислите твърде много за пари и финансови проблеми, то може да си навлечете и проблеми в личния живот. Променете фокуса си и не позволявайте мислите за финансите да ви вкарат в някаква депресия. Ще ви се наложи да положите доста усилия, но в крайна сметка всичко ще има положителен край.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada