Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 МАРТ: Раци, пазете репутацията си! Деви, късметът е с вас!

публикувано

на

ОВЕН

През днешния ден е възможно да имате проблеми при съвместяването на лични и обществени интереси, тъй като чувствителността и импулсивността ви ще се увеличат значително. В този труден период не се препоръчва да участвате активно в колективни събития, а авантюрите в любовната сфера също могат да доведат до опасни ситуации. Въпреки негативите ще имате плодотворни и проспериращи във всички отношения случайни срещи. Шансовете са огромни в живота ви да влязат хора, които са готови да ви помогнат.

 

ТЕЛЕЦ

В личния ви живот при повечето от вас ще се появи чувство на подозрителност и неувереност в собствените сили, което несъмнено ще повлияе на поведението ви. Вероятно сега ще станете по-пристрастени към любимия си човек, ще се стремите да контролирате всяка негова стъпка и да го следвате, без да му позволите да диша свободно. Всичко това може да доведе до бурни скандали и конфликти, затова е препоръчително да сте по-резервирани и да дадете на половинката си достатъчно свобода да взима сама решенията си.

 

БЛИЗНАЦИ

При някои от семейните представители на знака може да се появи желание да завържат роман настрани. Но силно ви се препоръчва първо да помислите за последствията от такива действия, защото ако направите това, ще загубите завинаги доверието и разбирателството във вашето семейство. Пренасочете усилията и старанието си за организиране на съвместни дейности за отдих, като отделите достатъчно време и на децата. През деня неочаквани външни обстоятелства могат да ви попречат за постигането на професионален успех.

 

РАК

Основната причина за вашите днешни притеснения ще бъде недостигът на пари в брой. Вероятно сега ще трябва да изплатите стари дългове, но не е препоръчително да вземате нови заеми, тъй като рискът от влошаване на кредитните условия е възможен. Някои от вас ще се занимават с уреждането на дела, свързани с държавните органи, може би това ще касае наследство или данъци. Също така пазете репутацията си, защото в много отношения вашата кариера ще зависи от това как ще се представите.

 

ЛЪВ

През втората половина на деня много от вас ви очаква много бюрократична работа. Бъдете внимателни към постъпващата информация, тъй като има вероятност тя да се отрази радикално върху вашите бизнес планове за кариера. Препоръчително е да обърнете специално внимание на хроничните заболявания, тъй като в този момент рискът от възпаления е много висок. Взимайте превантивни мерки предварително. Също така е възможно настинките да имат отрицателно въздействие върху бъбреците и пикочния мехур.

 

ДЕВА

С появата на топлите дни много от вас ще усетят прилив на сили и енергия. За някои представители на вашия знак първите часове на днешния ден може да се окажат доста напрегнат период във всички сфери на дейност, но след това се очаква нещата да се променят към по-добро. Сега късметът ще ви придружава във всички начинания. Ще успеете да разрешите всички случаи, с които по-рано дори не сте се осмелявали да се заемете. Изберете си ясна цел и тръгнете към нея с увереност в собствените си способности.

 

ВЕЗНИ

През днешния ден трябва да внимавате и да не споделяте пред външни лица за своите нови бизнес планове, защото това може да повлияе неблагоприятно на очакваните от вас финансови резултати. Много от необвързаните ще имат добри възможности за нови романтични запознанства и любовни взаимоотношения, построени на общи интереси като спорт, танци или друго хоби. Ще се проявите като идеалните влюбени и животът ви ще бъде изпълнен с красота и романтика.

 

СКОРПИОН

В края на днешния ден ви се препоръчва да си вземете за няколко часа романтичен отпуск и да поговорите с любимия човек за отлаганото вече на няколко пъти ваше дългоочаквано пътуване. Единственото предупреждение е, че тогава трябва да се държите емоционално по-резервирано, защото може да си създадете проблеми. За семейните денят ще бъде тих и спокоен. Сега ще може да отделите достатъчно време на близките си хора. Вече е топло, така че опитайте да прекарате свободното си време активно и весело.

 

СТРЕЛЕЦ

Положението в професионален план за вас постепенно ще се подобрява, но днешният ден ще се отличава с известно напрежение. Причината за това е, че ще вземете твърде много работа, надценявайки силата си. Преценете обективно възможностите си, преди да започнете изпълнението на нов бизнес проект. Поискайте съвет от близък приятел или роднина как да представите идеята си пред работодателите си. Следвайте интуицията си, тя днес няма да ви подведе. Осигурете си в края на деня час-два за релакс извън офиса.

 

КОЗИРОГ

Нещата в работата ви ще започнат да се развиват положително. Много от вас ще покажат цялото си старание и отдаденост и като резултат и заплащането ще бъде подходящо. Отношенията в колектива и с вашите началници също обещават значително да се подобрят. Колегите ви ще разчитат на вашия опит. Здравето ви обаче ще изисква специално внимание. Уязвимите места ще бъдат гърбът, краката и нервната система и ако пренебрегнете симптомите на неразположение, рискувате да получите хронични заболявания.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде изпълнен с изненади и невинаги ще са приятни. Ще трябва да се откажете от своите амбиции, поне за известно време. Стремежът да направите всичко, ръководени от собствените си желания, за съжаление сега няма да работи. Много е вероятно да се сблъскате с всякакви трудности – като безпочвени слухове или офис интриги. Бъдете внимателни, не вярвайте на всички и проверявайте всяка входяща информация. Не привличайте прекомерно внимание към себе си и не търсете приключения.

 

РИБИ

Както в работата, така и в любовта днес трябва да се държите изключително мъдро. Налага се да оцените спокойствието и хармонията във взаимоотношенията, които имате. Опитайте се да ограничите отрицателните си емоции, не дразнете любимия си за нищо. Сега скандалът, направен без причина, може дори да доведе до раздяла, така че е по-добре веднъж да премълчите, отколкото да загубите напълно щастието в личния си живот. Същият съвет се отнася и до семейните представители на вашия знак.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 АПРИЛ: Овни, сдържайте се! Лъвове, бъдете отстъпчиви и мъдри!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Бъдете сдържани, за да отстраните недоброжелателите от пътя си. През деня ще ви се наложи да изплатите дълговете си към приятели и партньори. Разделяйте се леко с парите – тогава те ще се връщат при вас в по-голямо количество, така можете в бъдеще да очаквате внушителен финансов приход. Парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. В промеждутъка между работата ще успявате да си почивате, да пътувате наблизо и да се развличате. Възможно е някои от вас да срещнат стар обожател.

 

ТЕЛЕЦ

Може би през днешния ден ще решите да промените имиджа си в стила и облеклото. Решението ви е прекрасно, така ще се чувствате добре и много уютно. Трябва обаче да бъдете много внимателни, когато шофирате. Аварийните ситуации на пътя с по-топлото време нарастват, възможни са леки травми при грешни решения от ваша страна. Желателно е да не злоупотребявате със спиртните напитки и да спазвате хранителен режим. Започнете сутрин да правите леки фитнес упражнения вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Обновете гардероба си, отидете на фризьор и козметик. Погрижете се и за здравето си – и за духовното, и за емоционалното, и това на тялото си. Планирайте си няколкодневна почивка с най-близкия си човек. През деня ще бъдете изпълнени с романтични пориви, които ще ви позволят да подредите личния си живот. С любимия човек се опитайте да организирате страхотна почивка извън града. Страстта и сексуалният ви магнетизъм ще бъдат отличителните ви черти през днешния ден.

 

РАК

Днес особено внимание трябва да обърнете на родени под знаци от стихията Въздух. С тези хора можете да създадете щастливо семейство. Възможна е неочаквана среща с бивш обожател, която сериозно ще ви развълнува, но не трябва да се доверявате само на чувствата си. Разумността в близките отношения ще ви помогне, няма да ви навреди. Ще ви се иска комфорт и уют в дома, но членовете на семейството ви постоянно ще ви отдалечават от почивката.

 

ЛЪВ

През днешния ден не трябва да забравяте за себе си и за своя външен вид. Коригирайте фигурата си, заемете се със спорт, сменете прическата си. Всичко това ще ви направи привлекателни и ще промени настроението ви в добра посока. Възможни са конфликтни ситуации с възрастни роднини. Бъдете отстъпчиви и мъдри, за да не доведете нещата до скандал. По-често мислете за тези, които са ви скъпи.

 

ДЕВА

Представителите на знака ще се чувстват спокойни и уверени на професионалното поприще. Не се предвиждат особени проблеми и спорове в службата. Очаквайте значителна подкрепа от страна на деловите си партньори в начинанията ви. Днес е възможно да подпишете нови перспективни договори, които в бъдеще ще ви гарантират отлично материално положение. Пари ще постъпват от допълнително работно място, но не бързайте да ги харчите за безполезни покупки.

 

ВЕЗНИ

В средата на деня трябва да се пазите от тежка конкуренция. Някого няма да устройва вашата тенденция за нововъведения и получаване на независимост в бизнеса. Трябва да се въоръжите с търпение и да бъдете много сдържани в преговорите. Преди да се доверите на някой от партньорите си, съберете повече информация за бизнес дейността му. Финансовото ви положение ще бъде благоприятно, но доста пари ще отидат за развлечения, почивка и семейни занимания.

 

СКОРПИОН

Ако имате спестени пари, то може без съмнение да ги използвате за планиране на отдавна мечтано пътешествие. Ако сте необвързани, може да осъществите красиви срещи и да се влюбите в човек, подобен на вас, с много общи интереси и който ще харесва вашия стил и начин на правене на нещата. Възможности за нови приятелства няма да липсват и някои от тях, с течение на времето, могат да станат особено интересни и да ви донесат прекрасни емоции, докато не прераснат в голяма любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Харесвате романтичните запознанства, дори извън собствения град, така че ако планирате да пътувате, не забравяйте да посещавате нови места, които са особено притегателни и за другите хора. Младите ще жънат много победи, а тези, които вече са над 40-годишна възраст, може да намерят зрял, сериозен човек, за съвместно съжителство. И не трябва да забравяте, че решението дали да заживеете с някой, да изберете дата за брак, а в някои случаи избор да имате дете, ще зависи само от вас.

 

КОЗИРОГ

Ако необвързаните от вас най-накрая ще могат да завладеят света на любовта, то онези, които имат дългогодишна любовна връзка, могат да направят значителна крачка напред. Вероятно сега ще може да помислите за брак, да се решите на съвместно съжителство, да купите или наемете дом, за да бъдете заедно или дори да планирате дете. Денят за вас определено ще бъде много позитивен и положителен в много области на вашия живот.

 

ВОДОЛЕЙ

Твърде вероятно е при много от вас, които сте имали правни проблеми или е трябвало да се изправите пред съдебен процес, или сте имали нужда от адвокат, през днешния ден да се разрешат някои доста сложни бюрократични ситуации. Загрижеността, свързана с тези проблеми, скоро ще свърши, защото ще успеете да поправите такива ситуации или те ще се развият благоприятно за вас. Доверете се за съвет от близък роднина или дългогодишен ваш приятел.

 

РИБИ

Най-хубавите неща и най-благоприятните и неочаквани събития за вас могат да се случат по време на някои пътувания за забавление или по работа. Може да имате значително увеличение на парите във вашия портфейл, особено ако сте на свободна практика, но и разходите ви значително и рязко ще се увеличават, най-вече ако започвате нова кариера. Ще имате късмет и отлични възможности във всеки сектор, но най-вече в работата и финансите. Всъщност има вероятност и за отлични бизнес срещи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 7 АПРИЛ: Раци, не харчете пари за дреболии! Лъвове, икономисвайте!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще ви бъде трудно да се настроите на романтична вълна. Възможно е сериозно да сте се „опарили“ в любовта, затова сега ви е трудно да повярвате в това чувство. Но срещата между вас и избраника ви така или иначе ще се състои. Този човек толкова много ще ви очарова, че всичките ви успехи в личния живот ще останат на втори план. Не преследвайте идеала си, едва ли ще успеете да намерите този, който ще съответства на всички ваши желания. Приеме възлюбения такъв, какъвто е.

 

ТЕЛЕЦ

Ако днес сте по-непретенциозни, то е много възможно да се сблъскате буквално със своята половинка. Дори и лекият флирт може да прерасне в стабилни любовни отношения. При обвързаните е възможно попълване на семейството. През деня половинката ви постоянно ще ви ревнува – както от противоположния пол, така и от работата. Много от вас няма да могат дълго да търпят този психологически натиск. Няма да мине без сериозни разправии в семейството.

 

БЛИЗНАЦИ

Трябва по-често да намирате време за общуване с децата, роднините и любимия си човек. Тогава поводите за недоверие към вас ще бъдат по-малко, ще можете и спокойно да си свършите работата извън дома. Опитайте се по-често да се вслушвате в тези, които имат по-голям опит и са по-възрастни. Тези хора много ще ви помогнат да решите професионалните си проблеми и да вкарате енергията си в нужното русло.

 

РАК

Ситуацията в бизнеса ви ще бъде нееднозначна – някъде с успех, в други дейности късметът няма да е на ваша страна. Тези от вас, които са насочени към кариерно израстване, ще бъдат откровено разочаровани от незавидното си положение, но ръководството именно в този ден ще ви назначи за отговорници на нов, изгоден бизнес проект. Тази новина ще стане за вас една от най-значимите и приятни изненади през този ден. Ако имате спестени пари, не ги харчете за дреболии.

 

ЛЪВ

Финансовото положение ще бъде неустойчиво, затова няма да бъде лошо да икономисвате от каквото можете. Избягвайте конфликтите с колегите, някои от които са твърде агресивни към вас. Желателно е да намерите нови делови партньори и да планирате да отидете в командировка. Важни преговори ще ви донесат положителни резултати. Не трябва обаче да бързате, защото някои ваши действия ще подронят авторитета ви и ще загубите голяма сума пари.

 

ДЕВА

Разходите ви през днешния ден ще бъдат свързани предимно с личния ви живот и семейните нужди. Половинката ви или децата ще имат необходимост от важни придобивки за дома или за училището. На представителите на знака, които работят в сферата на търговията или строителството, успехът ще им се усмихне. Ситуацията с финансите при тях ще бъде прекрасна, само не забравяйте да планирате бюджета си и да спестявате. Пазете се от неразумни харчове за офиса или дома си.

 

ВЕЗНИ

Днес денят ви обещава една съдбоносна среща. Лекият роман ще прерасне в истински отношения. При семейните представители на знака периодично ще възникват спорове, но те само ще укрепят съюза. Не трябва да злоупотребявате с алкохол и солена храна. Погрижете се за своето здраве и в случай на болест непременно се обърнете за помощ и лечение към лекар. Самолечението няма да даде положителни резултати, а само ще си добавите проблеми и усложнения.

 

СКОРПИОН

През днешния ден особено внимание отделете на състоянието на кръвоносните съдове и работата на сърцето. През последните дни сте много натоварени с работни задачи, определено умората ще надделее. Трябва да укрепвате имунната си система, правейки разходки преди лягане и гимнастика сутрин. За повечето от вас денят ще се окаже плодоносен за романтични запознанства и искрени отношения. Вашето настроение ще е добро въпреки някои недоразумения в офиса или препирни с колеги.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес не трябва да изпускате великолепния шанс, за да устроите своя личен живот. Особено ако все още сте сами и сте в процес на търсене на своята половинка. Бъдете настойчиви в действията си, послушайте сърцето, но и интуицията си. Не мислете за предишната си любов, нея вече няма да я върнете. Трябва да живеете в настоящето, което сами, със свои сили, правите безоблачно и интересно. Ако вече имате любим, то без съмнение може да му направите предложение.

 

КОЗИРОГ

Семейните ще претърпят дребни недоразумения с половинката си. Не се затваряйте в себе си, а предизвикайте половинката си на откровен разговор. Така ще успеете да укрепите брака си, правейки го още по-устойчив. Вие вече сте проверили своите чувства и съюзът ви ще бъде здрав и хармоничен, само ако е основан на доверие и разбирателство. Ще трябва да направите доста отстъпки, което ще окаже благоприятно влияние върху отношенията с роднините ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте заети с търговия или работите в строителна компания, то през днешния ден успехът ще ви се усмихне. Може да получите не само високоплатена, но и интересна длъжност. Поначало сте творчески натури, затова ще се радвате на това приятно стечение на обстоятелствата. Отношенията в колектива ще бъдат отлични, но началството ще се заяжда с вас за дреболии. Ако обаче не допуснете грешки в работата, то ще можете да разчитате на повишение на надницата. Намерете време за релакс и приятна почивка.

 

РИБИ

Не се отнасяйте небрежно към парите. Ако имате възможност, оставете големите покупки за следващите дни. Относно финансовото ви положение, може да се иска повече, затова икономисвайте. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще бъдат успешни. Вие можете смело да внедрявате нови бизнес проекти и технологии за производство. В края на деня обаче ще се обострят отношенията ви с конкурентите. Налага се да предвидите всичко това, за да не си създадете проблеми.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 АПРИЛ: Раци, уморени сте! Деви, старайте се и ще успеете!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ако вашите отношения продължават в течение на много години и се основават на сериозност и мъдрост, тогава наистина може да изградите съвместно бъдеще и през следващите дни дори да помислите за сключване на брак. Ако вместо това любовните ви взаимоотношения са банални и повърхностни, тогава трябва да решите дали да продължите или да приключите и да останете сами, очаквайки нещо по-добро. Що се отнася до необвързаните, трябва да се каже, че денят е благоприятен за запознанства с емоционално стабилни хора.

 

ТЕЛЕЦ

Трябва днес да внимавате и да избягвате всички хора, които нямат намерение да създават отношения, основани на взаимна любов и сериозна продължителна връзка. Ще имате пречки да покажете истинските си чувства и може да сте по-резервирани или да се запознаете и влюбите в човек, който е достатъчно тих и сдържан. В този случай любовта няма да може да се прояви напълно, защото няма да срещнете хора, с които може да изградите дългосрочни отношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Миналата година е била много важна и доста от вас са започнали нова кариера или сантиментална връзка. Сега трябва да сте готови за големи събития, огромна психофизична енергия и много нови възможности във всяка област на живота. Необходима обаче ще ви е достатъчна подготовка и голяма концентрация, за да успеете във всичките си нови бизнес начинания. Затова не бива да разхищавате прекалено енергията си, защото така всеки следващ ден ще ви бъде много тежък.

 

РАК

Късметът през днешния ден ще бъде на ваша страна, но не трябва да очаквате някаква много положителна и благоприятна възможност от съдбата. Всичко, което идва, ще е за добро, но ще се дължи единствено на вашите твърди качества и упоритост. Психофизичните енергии няма да са на ниво и често ще се чувствате много уморени. Затова посетете лекар, когато сте на пределите на силите си, в противен случай рискувате да изпаднете в песимизъм и депресия.

 

ЛЪВ

Въпреки че любовта не изглежда да е вашата късметлийска област този ден, преобръщането на ситуацията може да се превърне в приятен сюрприз. Нещата, които не изглеждат добре, могат да се променят радикално и да ви изненадат. Ще преживявате изключителни ситуации, с изненадващи размери, сензационен любовен живот, напълно различен от това, което сте имали досега, ситуации, за които не сте предполагали дори в мислите си. Възможно е да има внезапно приключване на приятелски и романтични отношения.

 

ДЕВА

Някои ваши бизнес връзки, в които има проблеми, внезапно през днешния ден ще се подобрят, а отношенията ви с партньора ще се трансформират до неузнаваемост. Няма да имате сериозни притеснения на работното място, нещата ще вървят добре, дори ако понякога не обръщате твърде много внимание на кариерата си. Ако сте достигнали определено ниво на удовлетворение, вероятно смятате, че трябва само да го поддържате, без да правите никакви промени. Това е грешно мислене, старайте се и ще успеете.

 

ВЕЗНИ

Необмисленото ви поведение може сериозно да застраши всичко, което сте съградили с толкова много труд. Има вероятност обаче и за интересно развитие на събитията, което ще става на пръв поглед случайно, но ще засегне неща, които не сте взели насериозно. Професионалните амбиции на по-младите ще са много високи. За да постигнете дългосрочни резултати обаче, трябва да действате с дипломация и упоритост. Желанията ви са големи, ще искате повече от другите, но и от себе си изисквайте същото.

 

СКОРПИОН

Понякога нещата може да изглеждат трудни, обременителни, но с концентрация, активност и отговорна работа е възможно да преодолеете всичко. Леко незрелият подход, сякаш всичко е шега, се цени от колегите, но не и от шефовете. Подхождайте към всички задачи сериозно и ще получите желаното признание. За всеки лев, който изкарвате, влагате много труд и работите упорито, но може да ви потрябват повече пари и да се наложи да събирате необходимата сума за малки разходи и дори за някои инвестиции.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако организирате правилно бюджета си, ще успеете. Трябва да сте предпазливи, защото могат да възникнат непредвидени ситуации, които коренно да променят сметките, а кредитите са трудни за получаване, най-вече за изплащане. Необходим е контрол на разходите. Много проекти не сте могли досега да реализирате, а много професионални ситуации не са имали задоволителен успех. За щастие следващите дни ще са различни и ще постигнете много неща, включително отлични професионални резултати.

 

КОЗИРОГ

Различни непредвидени срещи ще ви помагат и в някои случаи ще ви дадат възможност да промените живота си. Затова бъдете готови да се възползвате от възможностите, които могат да дойдат особено по отношение на работата. Сътрудничеството с другите е за предпочитане, но само за тези от вас, които обичат да работят в екип. Тези, които обичат да се справят самостоятелно, ако работата им вече не е печеливша или не позволява да се правят добри пари, ще трябва да поемат по нов път и да сменят професионалното направление.

 

ВОДОЛЕЙ

Най-добрите дни за кариерата ви предстоят, също и периоди, през които може да се появят важни възможности за увеличаване на доходите. Ако сте на свободна практика, тогава вероятно ще ви забележат и ще привлечете повече клиенти. Тези, които учат, сега могат да постигнат големи успехи. Брилянтно ще се представите на изпити и тестове. Ще бъде оценена вашата интелигентност и интуиция, които преди това не са били забелязани. Благоприятен ден за инвестиране на малки суми във вашата професия.

 

РИБИ

Ако трябва да създадете нова фирма или да започнете нова професионална дейност и нямате достатъчно пари, тогава може да срещнете подходящ човек, който да финансира вашите идеи. През този ден сътрудничеството е много популярно и всеки път, когато решите да започнете нещо ново, ще разберете, че обстоятелствата са на ваша страна. Любовта ще се развива сравнително добре и ще бъдете особено привлекателни за околните. Тези, които нямат връзка, трябва да знаят, че любовните ситуации ще бъдат в тяхна полза.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada