Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 МАРТ: Водолеи, внимавайте с кореспонденцията си! Риби, чакат ви изненади!

публикувано

на

ОВЕН

Много е важно днес да положите всички усилия и да поддържате топли отношения с най-близките си хора. Направете всичко, за да предотвратите сериозни разногласия с половинката си. Що се отнася до необвързаните, новите отношения, създадени през днешния ден, уви, няма да продължат дълго. Въпреки това не се притеснявайте, скоро съдбата е подготвила за вас отличен подарък. В професионален план винаги трябва да се ръководите от здравия разум и да избягвате напълно рискови действия.

 

ТЕЛЕЦ

Опитайте се днес да изпълнявате инструкциите на шефовете си възможно най-добре, защото може да решат да изпитат професионалните ви умения. Не правете планове за бъдещето и не излагайте постиженията си публично, тъй като недоброжелатели веднага ще започнат да използват срещу вас интриги. Също така не е препоръчително днес да сключвате сделки и подписвате контакти, отложете целия бизнес за по-късно, в противен случай последствията може да се окажат непредсказуеми.

 

БЛИЗНАЦИ

Във финансово отношение днес може да имате някои трудности, затова за известно време е необходимо да бъдете по-икономични. В края на деня финансовото ви състояние ще се подобри за сметка на непланиран и неочакван доход и ще може да се разпуснете малко. В сферата на здравето определено късметът ще бъде с вас и за повечето от вас няма да възникнат никакви оплаквания. Сега ще може спокойно да приберете топлите дрехи и по-често да почивате сред природата.

 

РАК

Днешният ден ще бъде благоприятен за повечето от вас въпреки капризите на съдбата. Много от вас ще имат фина интуиция, която ще ви помогне да предусещате последиците от всяка своя стъпка и да избягвате острите ситуации, които днес няма да са малко. Ще трябва да покажете сръчност и изобретателност във финансов план, тъй като могат да възникнат трудности. В семейните и любовните отношения ще успеете да успокоите своята прекомерна емоционалност и да постигнете хармония във връзката.

 

ЛЪВ

Повечето от вас днес ще искат мир и сигурност в личния си живот. За да постигнете тази цел, ще бъде доста лесно, необходимо е само да направите първата крачка. Сега много от свободните представители на вашия знак ще се отърват от натрапчивия образ на идеала си и ще се научат да търпят недостатъците на другите по-толерантно. На свой ред това ще ви помогне да започнете нова връзка. Може би тя няма да продължи много дълго, но това ще бъде напълно различен стил на комуникация и полезен опит за бъдещето.

 

ДЕВА

Тези от вас, които от дълго време са в постоянни отношения или вече са придобили семейство, ще бъдат по-малко критични при оценката на текущите събития. Повечето от семейните днес ще трябва да се заемат с домашните си задължения. Вероятно ще трябва да направите ремонт в жилището ви, както и да отделите време за децата. Това темпо на живот може първоначално да ви изглежда изтощително, но за вас  е идеален вариант. Въпреки това, в същото време си струва да бъдете подготвени за много домашни проблеми.

 

ВЕЗНИ

В професионалната сфера ще предпочетете да не се показвате твърде активни, а за известно време да останете в сянка. Недоверието и предпазливостта ви ще провокират пауза в щурмуването на кариерни висоти. Това може би е за добро, защото ще можете да наберете сили за бъдещи постижения и да избегнете участие в съмнителни начинания. В сферата на финансите трябва да бъдете по-разумни. Вероятно страстта ви към пазаруването може да разклати материалното ви благосъстояние.

 

СКОРПИОН

Днес ще ви предстоят разговори с жена, свързани с пари. Тя може да бъде от кръга ви роднини, ръководител в службата или да е представител на финансова или банкова институция. Има вероятност ще изживеете стрес или уплаха покрай събития в живота на приятели или познати. Опитайте се да им помогнете със съвет как да преодолеят проблемите си. Ваша приятелска връзка ще бъде подложена на проверка чрез намесата на други хора във вашите отношения. Потърсите допълнителни източници на доходи, например почасова работа.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес може да сте тъжни поради липсата на близък мъж в живота ви, който е някъде надалеч или има други ангажименти. Възможни са по-сериозни ангажименти, свързани с имот или дом, в който живеете. Този ден няма да бъде благоприятен за разрешаване на подялба, свързана с наследство. Любовният ви живот почти изцяло ще зависи от емоциите и настроенията на партньора ви. Възможни са прояви на ревност или недоразумения, които да предизвикат продължителен конфликт или охлаждане на отношенията ви.

 

КОЗИРОГ

За някои от вас съдебно дело от финансов характер ще има благоприятно развитие, но няма да приключи сега. Възможни са финансови успехи за младите мъже, предимно от работа, бизнес или друга легална бизнес дейност. Не бъдете тъжни или песимистично настроени. Сега не всичко ще се реализира така, както вие искате или очаквате, и това допълнително ще ви натоварва с негативни емоции. Ще имате по-големи отговорности и ангажименти към близките и семейството си, свързани с пари.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще имате шанс и късмет да разрешите важни за вас битови неприятности, свързани по някакъв начин с дома ви или с имот, който притежавате. Сега съдбата ще бъде по-благосклонна към вас при разрешаването на имотните или материалните проблеми. Вероятно със закъснение ще получите новина от друго населено място, свързана с неприятно събитие в живота на хора, които добре познавате. Бъдете внимателни с кореспонденция или документи, които чакате отдалеч. Възможно е да присъствате на семейно събиране.

 

РИБИ

През този ден плановете или очакванията ви, свързани със семейството ви, ще имат развитието, което вие желаете и за което ще вложите енергия и време. Ще преживеете радостни моменти или важно събитие, свързано с момиче или с млада жена. Образованието, кариерата или публична изява на дете ще бъде едно от основните събития или ангажимент през този ден. Изненадите няма да са приятни. В повечето случаи ще имат връзка с миналото ви или с тайни в семейството ви, за които не искате да си спомняте.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 АПРИЛ: Скорпиони, имате нужда от почивка! Стрелци, лесно ще печелите пари!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Някои от вашите близки или членове на вашето семейство ще имат голям успех в работата и това ще ви радва. Но преди всичко семейната атмосфера ще се подобри много, особено ако сте имали проблеми и недоразумения в миналото. Очаква ви един доста вълнуващ ден, с много предизвикателства, в който ще може да премерите своите силни страни с различни опоненти, или просто препятствия, които искате да преодолеете. Ще имате достатъчно причини за конфликти, но вие сте готови да се борите за това, което искате да постигнете.

 

ТЕЛЕЦ

Напрежението във взаимоотношенията с другите ще изисква много търпение и дипломация, за да го туширате. Малките спорове ще преодолеете леко, но недоразуменията във всички области могат сериозно да разклатят емоционалното ви равновесие. Позитивното отношение и търпението ще ви помогнат много. Вероятно няма да може да видите очакваните резултати веднага, но не трябва да се обезкуражавате. В любовта ви предстоят забавления и повърхностни опознавания.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще се запознаете с много интересни хора, с които ще създавате краткосрочни приятелски отношения, но ще ви е трудно да изградите истинска дълготрайна връзка. Това е времето на приключенията, флиртуването и случайните запознанства. С удоволствие ще прекарате свободното си време с приятели, колкото е възможно по-интересно, ще завладявате и ще бъдете завладявани. Ще привличате много хора и ще ви е трудно да се решите да изградите стабилна връзка. Няма да е лесно да започнете отношения, основани на дълбоки чувства.

 

РАК

Връзките, които започнете сега, ще се развиват само ако вашият партньор прави големи усилия и компенсира вашата липса на сериозност. При вече съществуващите двойки има известна повърхностност и твърде много отпускане. Чувствате се добре заедно, но се държите относително независимо и избягвате да поемете отговорност. На работното място ще се изкушавате да поемете по нов път, да преминете към друга област на обучение или може би друга професия.

 

ЛЪВ

Ще търсите нова по-добра работа, по-интересни бизнес проекти, за да разчупите рутината. Ще ви привличат неща, които не сте опитвали по-рано, и ще чувствате голяма нужда от промяна и нови експерименти. Това може да е денят на голяма професионална промяна, но трябва да имате смелостта да положите основите на новите бизнес проекти. Трябва да правите разумни, зрели избори и само след дълбоко обмисляне. Успехите идват, ако проявите смелост, но и след консултация с доверени хора.

 

ДЕВА

Кариерата ви почти сигурно преминава през процес на реорганизация и има голямо значение как се случва това. Този процес може да бъде изпълнен със стресови или дори противоречиви моменти, но също така може да бъде приятен или стимулиращ. По отношение на финансите ще сте добре. Възможни са някои извънредни събития, но няма да са толкова необичайни, че да не може да ги преодолеете. Ще чувствате необходимост от постоянно усилие, за да поддържате вашия комфорт.

 

ВЕЗНИ

За да разрешите някои по-стари проблеми, може да обмисляте да вземете заем. Но кредитите са опасни, особено ако вече имате дълг. Дори ако знаете, че ще получите пари и ще може да изплатите дълга си, това е много рисковано. Може да има забавяния или дори пресекване на дохода. Информирайте се на колко се оценява вашата работа и искайте онова, което ви се полага, защото който не прави това, получава по-малко. Това е нормално, за да не се страхувате за утрешния ден.

 

СКОРПИОН

Ако искате да купите или продадете нещо, шансът днес е на ваша страна, особено ако имате такт и търпение. Динамиката ще ви носи много ползи за кратко време, но тя също има цена. Ще имате нужда от много почивка, релаксация, движение на открито и тези, които не са наясно с това, могат да пострадат дори в дългосрочен план. Роднини, приятели, колеги и шефове ще започнат все повече да осъзнават ролята, която играете в различни техни събития.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще имате много възможности да реализирате мечтите си, но това също така ще увеличи вашите отговорности. Все по-лесно ще печелите пари, но времето да се наслаждавате от тях ще стане по-ограничено. Въпреки че ще имате много поводи да посетите нови места и да видите красиви неща, мислите ви ще са заети с ежедневните задачи. По отношение на работата и финансовия сектор, може да се каже, че това е ден на преход и преди всичко подготовка за едни значителни промени в професията.

 

КОЗИРОГ

През днешния ден преди всичко ще работите по много важен бизнес проект, който ще бъде наистина уморителен, но ще ви позволи да направите значителни промени и да съберете много пари. Ситуации вкъщи всъщност правят професионалния ви живот много труден и изморителен, но резултатите, които идват, могат да продължат с години наред. Често ще ви липсват психофизични сили, но ще можете да реализирате много проекти и да спечелите доста пари, особено ако имате собствен бизнес.

 

ВОДОЛЕЙ

Тези от вас, които работят за някой друг, няма да видят увеличение на заплатата, а само малки похвали и удовлетворения. Най-важното е да разберете, че е настъпило време за подготовка, че трябва да учите, да посещавате курсове и да се подготвяте за бъдещето. Възможно е днес да получите най-интересните предложения за сътрудничество, договори и споразумения. По принцип не обичате работата в екип и по-скоро предпочитате да работите сами, но е добре да опитате да си сътрудничите с другите.

 

РИБИ

По отношение на финансовите инвестиции, ще е изгодно закупуването на къща, апартамент, оборудване за офиса или просто нова кола, ако започвате нова дейност извън вашия град. Ще сте изправени на кръстопът, вашият любовен живот е много вероятно да се промени. Връзките, които не са много ангажиращи и не ви доставят силни емоции, може да бъдат приключени. Проявете сериозност и зрелост в чувствата, които ще трябва да се преразгледат и фундаментално да се обмислят, за да продължите напред.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 АПРИЛ: Близнаци, не пренебрегвайте семейството! Деви, парите ви ще се увеличават!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще се изкушавате да харчите повече пари за личен комфорт или малки удоволствия. Но бъдете внимателни, не ставайте прекалено разточителни. Удовлетворяването на някои капризи, които считате за необходимост, може да разстрои вашия бюджет. Мечтите и желанията ви трябва да бъдат умерени и не оставяйте само на вашия партньор решенията, а ги взимайте след сериозен разговор с него. Неговото влияние може да бъде в две направления: или ще похарчите повече за него, или ще спестите пари, за да постигнете обща цел.

 

ТЕЛЕЦ

Препоръчително днес е да бъдете много внимателни и да плащате дълговете и данъците си навреме, защото в противен случай ще станат обременителни. Понякога може да има забавяния в изплащане на заплатата, така че е добре да имате и малък резерв. Инвестиции трябва да правите с голяма предпазливост и да избягвате да взимате кредити. Въпреки че сте динамични по-природа, ще цените стабилността. Ще вложите големи усилия, за да постигнете целите си, но често ще сте уморени.

 

БЛИЗНАЦИ

Оставяйте си достатъчно свободно време за вас, но и за любимите хора. Не трябва да пренебрегвате семейството си, защото това е основната ви емоционална подкрепа, от която се нуждаете толкова много. Учението, пътуването и творчеството през днешния ден са препоръчителни. Сега е моментът да научите нещо ново, да посетите курс или да се явите на изпит. Мисленето ви сега ще е по-дълбоко и по-мъдро. Професионалната област е много позитивна за поемане по нов професионален път.

 

РАК

Много от вас днес ще мислят за промяна и за намиране на нова работа. Оставяйки старата или напускайки я, ще тръгнете към ново приключение, което очевидно ще изисква много усилия и може би дори значителни финансови инвестиции. Не е необходимо да се съсредоточвате прекалено върху изкарването на много пари, защото вероятно парите, колкото лесно влизат, толкова и лесно ще излизат от джоба ви. Очакват ви нови проекти, нови идеи и нови професионални пътища.

 

ЛЪВ

Наложително е да проявите много смелост при вземате важни решения. Денят е добър за създаване на фирма, професионално сътрудничество, докато някои резултати и успехи могат да се случат по-късно във времето, добре е началото им да е днес. Това е отлично време да поискате увеличение на заплатата, ако работите за компания. Сега може да промените работното си място, да трансформирате отношенията с колегите към по-положителни или да получите похвала и удовлетворение за начина си на работа.

 

ДЕВА

Специалистите на свободна практика и бизнесмените ще могат да сключват нови договори, да правят различни споразумения и да увеличат броя на клиентите си, което очевидно ще означава и увеличаване на парите във вашия портфейл. Ако трябва да купите дом, да продадете апартамент или да наемете гараж, най-добрият период за този тип инвестиции в недвижими имоти е именно днешният ден. Финансовите инвестиции ще са много благоприятни, особено ако засягат вашата работа и новите професионални проекти.

 

ВЕЗНИ

Денят обещава късмет в областта на любовта. Необвързаните и тези, които вече имат изградена любовна връзка, могат да направят много проекти и очевидно да бъдат щастливи. След години на големи разочарования по линията на любовта, сега идва време за компенсация. Ако в миналото сте страдали от любовна криза, раздяла или развод, сега може да започнете съвършено нов живот и това ще ви даде възможност да отворите сърцето си за любовта по всяко едно време.

 

СКОРПИОН

Необвързаните от вас могат да направят важни срещи, макар че и пролетта ще бъде от съществено значение, за да почувствате отново вълнения и емоции, които не сте чувствали от дълго време. Ако имате партньор или живеете заедно с любимия човек, но в миналото сте изпитвали много трудности, имало е много спорове и кавги, сега звездите ще ви дадат възможност да коригирате грешките и да откриете отново хармонията. Доверете се на интуицията си, но и на съветите на най-близките си хора.

 

СТРЕЛЕЦ

Не е нужно да оставате сами у дома, трябва да излизате, да се срещате с нови хора и да се забавлявате. Защото човекът, който може да ви накара да се влюбите, няма сам да почука на вашата врата, нужно е да действате и неразумно понякога. Възможностите, които носи денят, ще бъдат улеснени от вашето активно поведение. Ще ви се даде възможност да се влюбите и да изживеете един красив епизод на любовта, но останалите неща трябва да направите сами. Това е прекрасна възможност за сключване на брак, за преместване в нов дом.

 

КОЗИРОГ

Днес не изпускайте своя шанс, мислете, действайте, бъдете активни. Положението във вашия живот ще се подобрява във всеки сектор. Никой не може да възпрепятства вашия път към успеха след последните изключително трудни и уморителни дни за вашето психофизическо здраве. Сега има шанс да коригирате всяка ситуация и да разрешите нерешените проблеми. Може да започнете лечение, диета или да направите едно психологическо пътуване, за да си възвърнете отличната форма. Здравето ви постепенно ще се подобрява.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако имате заболявания, които ви създават проблеми, днес може срещнете правилния лекар, който да ви назначи правилното лечение. Усмивката няма да слиза от лицето ви. Една усмивка, пълна с оптимизъм и толкова много позитивност. И този начин на живот ще ви позволи да постигнете много успехи. Може да получите добри новини, може да спечелите много пари, но, разбира се, невинаги трябва да се стремите към това, защото по принцип този ден ви носи повече радост и желание за живот и общуване с хората.

 

РИБИ

Финансовите ви инвестиции могат да бъдат много успешни и ако сте имали някакви правни или бюрократични проблеми в миналото, сега може да видите съществено подобрение на ситуациите. Освен това не трябва да забравяте нищо важно, свързано със семейството ви. За всеки от вас пътуванията ще станат наистина много важни. И ако често пътувате на къси или дълги разстояния, ще срещнете хора, които могат да станат незаменими за вашето професионално и добро финансово бъдеще.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 АПРИЛ: Телци, внимавайте с документите си! Стрелци, имотни проблеми могат да ви изненадат!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Изненадите ще дойдат чрез вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, задоволство от постигнати резултати или постижения. Може да използвате този ден за представяния, за интервю за нова работа и др. Най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или неприятни ситуации, за които вашата защита като родител няма да е достатъчна. Младите мъже ще трябва да коригират свои ангажименти или обещания.

 

ТЕЛЕЦ

Ако направите всички неща, които трябва да свършите в този ден, внимателно и добре обмислено, тогава никой няма да бъде обиден, излъган или ощетен. Ще ви се наложи да се погрижите за здравето на човек от кръга си роднини. Вероятно грижите ще бъдат в дома, където живеете, тоест ще успеете да се справите с домашно лечение. Ако пътувате, бъдете внимателни с документите и парите си. Платете всичко предварително и не оставяйте неочаквани изненади да ви сварят неподготвени особено във финансов план.

 

БЛИЗНАЦИ

Възможни са проблеми с личен автомобил, които да изискат разход на средства за тяхното разрешаване. Конфликт с жена ще продължи кратко време, но ще бъде много емоционален, с размяна на силни обиди и обвинения и дори със заплахи. Любовният ви живот няма да е скучен, но и няма да бъде това, което вие искате. А това, което вие искате, няма да се случи нито този, нито следващия ден. Колкото по-реално гледате на нещата, толкова по-малко негативни емоции ще акумулирате.

 

РАК

Хубавите събития през този ден ще се случат в семейството ви, ще са свързани с финансови приходи или печалба от семеен бизнес и др. Годеж или сватба също са възможни в кръга ви от роднини. Младите жени ще трябва да се погрижат за баща или дядо, който ще има нужда от помощ от по-млад и активен човек. Днес може да се ангажирате с реализацията на ваши смели идеи и бизнес планове. Каквото сте обмислили и подготвили досега, е време за реализация или продължение на база постигнатото досега.

 

ЛЪВ

Ще следите с очакване събитията в любовния или личния живот на момиче или млада жена, която може да бъде ваша родственица или близка приятелка. През този ден ще имате възможност да помогнете на приятели или роднини, които имат неприятности или сложни проблеми за разрешаване. Вероятно точно вие ще се окажете точният човек, който ще даде правилния съвет, ще отвори правилната врата, откъдето решението ще дойде. Неочакваните събития в дома ви не би трябвало да ви изненадат.

 

ДЕВА

Ако сте ангажирани в съдебно дело, свързано с жилище или имот, това ще бъде благоприятен ден за неговото развитие. Новина, свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате, ще ви разстрои. За съжаление най-вероятно той или тя живеят в друго населено място и директна среща между вас е малко възможна. Относно работата ви, денят ще е малко по-напрегнат откъм финансовата дейност на фирмата, където работите. Възможни са по-малки приходи или неуредени финансови отношения.

 

ВЕЗНИ

Очаква ви начало на нова връзка, развитие към по-сериозно обвързване на създадена вече такава. Възможно е през този ден да преживеете конфликт или друга неприятна ситуация, свързана с мъж, който вероятно живее в друг град или има работа, свързана с пътуване. Възможно е да възникнат разходи, свързани с млад човек и с предстоящо важно събитие в личния му живот или кариера. Ще получите предложение за обща дейност от страна на приятел, която изглежда примамлива и реализуема, стига да е в рамките на закона.

 

СКОРПИОН

През този ден са възможни всякакъв вид раздели в семейството ви – на хора, на вещи или на други неща. За всяко нещо ще има определена причина и най-вече ще бъде за по-добро бъдеще. Разводът в семейството на роднини или приятели ще отвори нова страница пред двамата партньори за едно по-добро бъдеще. Ще имате най-различни поводи за радост, не толкова големи, но важни по някаква причина. Сега наистина е важно да се радвате на малките неща от живота си.

 

СТРЕЛЕЦ

Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат неочаквано и да ви създадат нова напрегната ситуация в живота ви. По-голямото напрежение обаче може да дойде от разкриването на ваши собствени грешки, пропуски или злонамерени действия на друг човек. Жените да избягват психологически или емоционален натиск върху децата за някакво решение или действие, за което те са против. Рискувате да предизвикате голям срив в отношенията си. Избягвайте всякаква форма на агресия.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес не сте достатъчно мотивирани, губите интерес, нямате амбиции и мечти. Не позволявайте на песимизма и безразличието да доминират, защото може да загубите голяма част от това, което сте построили през последните години. Дори и да сте много усърдни над това, което работите, не забравяйте да сте оптимистични и не се отказвайте лесно от борбата, тъй като денят е изпълнен със събития и възможности. На професионално ниво проблемите ще са предизвикателни.

 

РИБИ

През днешния ден, ако разчитате на учение и опит, успехът няма да се забави. Очаква ви признаване на заслугите и изпълнение на желанията, дори ако понякога това не стане веднага. Вашите близки няма да имат причина да се оплакват, че нямате достатъчно свободно време и не им обръщате нужното внимание, защото винаги ще бъдете близо до тях. Във финансовата област няма да имате притеснения, защото ще изкарвате достатъчно, за да се чувствате добре.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada