Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ: Телци, работата ви носи удовлетворение! Близнаци, търсете съвети от по-мъдри хора!

Ако имате някакви проблеми, вижте съветите на планетите

публикувано

на

ОВЕН
Ако видите, че инстинктите или интуицията не дават очакваните резултати, спрете. Така трудностите ще изчезнат и ще направите мястото за следващия успех. Ако се чувствате напрегнати или уморени, съсредоточете се върху най-важното и не се занимавайте с незначителни неща. Ако правите едно нещо със страст, няма да има трудност, която да ви спре. Ако работите интелигентно, късметът ще ви помогне, но трябва и малка доза вяра. Затова – повярвайте си. Тогава всичко ще ви се случва както го поискате.

ТЕЛЕЦ
Работата ще ви носи повече удовлетворение от сантименталния сектор. Изминалите дни са били добри за вас и вероятно сте завършили някои проекти и сте спечелили достатъчно пари и престиж. Вече ще може да реализирате още по-много и големи бизнес проекти, които ще ви донесат изключително добри доходи. Трябва само да бъдете много внимателни, когато подписвате договори и споразумения, защото от вас ще се изисква много мъдрост и благоразумие.

БЛИЗНАЦИ
Днес търсете съвети от по-мъдри хора и обмисляйте внимателно всеки документ, който подписвате. Междувременно проект, който миналата година не сте приключили и не е донесъл достатъчно пари, сега може да бъде реализиран, благодарение на помощта на опитен човек, който ще бъде много полезен за вашата работа и професия. Този човек може да дойде от друг град и да е много вещ във финансовия сектор, но трябва да сте в състояние внимателно да прецените всички детайли на неговите идеи.

РАК
По отношение на инвестициите, периодът е добър, но не трябва да влагате всичките си пари, в противен случай има риск да не може да се справите с някои неочаквани разходи, които има вероятност да настъпят по празниците. Всяка ситуация, с която се сблъсквате на работното място, може да бъде преодоляна, макар и с повече усилия. Сега може да поправите вашите грешки и ако любовната ви история не е приключила и успеете да намерите перфектната хармония, ще постигнете бавно, но стабилно подобрение.

ЛЪВ
Очакват ви нови приключения и любов, както и много важно приятелство, което може да прерасне в много силни чувства през следващите месеци. Сега чувствата ви ще са много по-сериозни и човекът до вас ще разбира вашите проблеми, грешки и ще се опитва да помогне, без да се стига до абсурдни противоречия. Ще може да се възползвате от допълнителни финанси, за да подарите на любимия човек хубаво пътуване или да го включите в интересен проект, който да донесе много удовлетворение и на двама ви.

ДЕВА
Ако в миналото сте успели да преминете невредими през много сложни периоди и човекът, с когото сте, винаги е оставал до вас, тогава е настъпило времето да вземете важно решение. И ако искате да живеете заедно, да се преместите в нов дом или да имате дете, трябва да се възползвате от възможността да разговаряте без недомлъвки. Така ще постигнете хармония в любовта. Очевидно понякога може и да има малки недоразумения, кавги, спорове, но те лесно ще бъдат преодолени.

ВЕЗНИ
Необвързаните ще направят отлични запознанства и ще срещнат толкова интересни и различни хора, че дори ще им е трудно да решат с кого да прекарат времето си. По отношение на работата и бизнеса, възможни са много трудности при изпълнението на всеки проект. Ще трябва упорито да се трудите, за да достигнете до минимален успех. Периодите на голям късмет ще продължат да бъдат много изморителни и с всяка положителна ситуация, която идва, ще срещате много препятствия преди успеха.

СКОРПИОН
За щастие вашата психофизична форма ще е много добра през целия ден и песимизмът няма да може да съсипе вашия оптимизъм, качество, с което ще се движите напред, без проблеми, по пътя към успеха. Обаче трябва да обърнете внимание на физическата си форма, трябва да сте много внимателни по отношение на всякакви произшествия, причинени от работа или спорт. На път сте да откриете вътрешното спокойствие и хармония, както и ще сте готови за благоприятни и щастливи събития от съдбата.

СТРЕЛЕЦ
Ако имате някакви здравословни проблеми, може да преживеете сложни периоди на възстановяване. Но ако не подценявате симптомите, които тялото ви дава, тогава може да преодолеете всяка трудност. Дългите пътувания не са препоръчителни и би било добре да внимавате, ако се занимавате с екстремни спортове. В същото време е добре да правите дълги разходки на открито, може би в компанията на домашен любимец. С него по-лесно ще преодолеете трудните моменти, през които настроението ви ще спада.

КОЗИРОГ
Всичко, което чувствате, ще има фантастични измерения, независимо дали е любов, приятелство, ненавист и отвращение. Вие винаги ще сте в средата, между две алтернативи, две нагласи, две посоки и ще е трудно да направите правилния избор, което неминуемо ще доведе до криза в отношенията. В такива ситуации поддържането на баланс ще е трудно и могат да възникнат някои здравословни проблеми. Въпреки това ще имате много предимства, с множество възможности, но само за онези, които заложат на разума.

ВОДОЛЕЙ
Всичко, което трябва да направите, е да бъдете активни и внимателни, за да сте успешни на всички нива. Ще сте загрижени за вашето благосъстояние и семейно спокойствие и ако сте изпълнени с жизненост, има вероятност да промените коренно живота си. В любовта чувствате нужда от свобода, ако сте в по-стара връзка, ще бъдете изкушени да я разрушите. Може да се поддадете на съблазънта, защото харесвате приключенията, малките авантюри и забавления от всякакъв вид.

РИБИ
Няма да искате нищо сериозно, а само флирт и игра, без да градите основи за дългосрочни отношения. Ако обичате повърхностните игри повече от дълбоките чувства, бъдете внимателни! Поради това взаимоотношенията ви могат да пострадат, няма да може да разчитате на партньора си и дори има риск от раздяла. Ако вашият партньор е все още влюбен във вас, може да се спасите от последиците. Вие имате големи шансове за успех в кариерата и при това в пакет със значителен ръст на приходите.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 ЯНУАРИ: Раци, притесняват ви неуредени финансови отношения! Деви, намерете време за отдих!

Успешният ви ден зависи и от съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще сте на любовна вълна и ще се стремите с всички сили да докажете привързаността си на любимия с думи, с мили жестове и дела. В професионален план най-много ще се раздвижат работите ви по нов проект. Тогава най-ясно ще проличат качествата и способностите ви. Възможно е да сключите печеливши сделки и важни споразумения. Старайте се да избягвате многословието, вашият труд ще бъде оценяван по конкретни резултати. Дори и да чуете критика от околните, това ще ви бъде от полза.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да имате проблеми и неразбирателства с хора, с които имате общи дела. Не е изключено да реагирате изключително емоционално, ако другите имат различни от вашите виждания за отмятане на задачите. Много е вероятно да направите голяма инвестиция, която да ви донесе печалба впоследствие. Важно е да сте внимателни към семейството и партньора си и да им отделите нужното време и внимание, защото в противен случай има риск да се почувстват пренебрегнати.

БЛИЗНАЦИ
Ще имате нужда от разбиране и отдаденост. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща във връзка с професионалната ви реализация. Ако се заемете с решаването на комерсиални въпроси, то бъдете внимателни при работа с клиенти, защото те във всеки един момент могат да променят позицията си в нежелана от вас посока. Що се касае до вашето финансово благополучие, причини за безпокойство няма. Дори ще се появи възможност да спестите известна сума за непредвидени разходи

РАК
Ще ви притесняват неуредени финансови отношения или други спънки. За младите жени ще е важен ден в любовта – начало на нова връзка, развитие към по-сериозно обвързване на създадена вече такава. Ще ви се наложи да се погрижите за здравето на роднина. Вероятно грижите ще бъдат в дома, където живеете, ще успеете да се справите с домашно лечение. Ако пътувате, бъдете внимателни с документи и пари. Платете предварително и не оставяйте изненади да ви сварят неподготвени.

ЛЪВ
Възможни са проблеми с личен автомобил, които да изискат разход на средства за тяхното разрешаване. Конфликт с жена ще продължи кратко време, но ще бъде много емоционален, с размяна на обиди и обвинения и дори със заплахи. Любовният ви живот няма да е скучен, но и няма да бъде това, което вие искате. А това, което вие искате, няма да се случи нито през този, нито през следващия ден. Колкото по-реално гледате на нещата, толкова по-малко негативни емоции ще акумулирате.

ДЕВА
Хубавите събития през този период ще се случат в семейството ви, ще са свързани с финансови приходи или печалба от семеен бизнес. Годеж или сватба също са възможни в кръга ви от роднини. Ще трябва да се погрижите за баща или дядо, който ще има нужда от помощ от по-млад и активен човек. Ще вложите голяма част от енергията си в разрешаване на най-важните за вас бизнес проблеми. Вероятно ще се чувствате доста изморени, затова намерете време за отдих и релакс.

ВЕЗНИ
Много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало, в края на деня ще има за какво да се чувствате горди и удовлетворени. Сега обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени, но не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно амбиция. Мнозина от вас ще са в очакване развитието на планове или проекти, свързани с наследствен имот или стопанство.

СКОРПИОН
Нещата се развиват бавно, но успехът нe е далеч от вас. Изненадите сега ще дойдат чрез вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, задоволство от постигнати резултати или постижения. Може да използвате този ден за представяния, за интервю за нова работа и др. Най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или други неприятни ситуации, за които вашата защита като родител няма да е достатъчна.

СТРЕЛЕЦ
Малко непредвидимо ще се развият събитията при младите мъже, които ще трябва да коригират ангажименти или обещания. Ако направите тези неща внимателно и добре обмислено, никой няма да бъде обиден, излъган или ощетен. Ще преживеете най-различни изненади, свързани с приятели, които са близо до вас. Сега може да създадете и нови познанства при неочаквани обстоятелства. Денят ще бъде щедър към вас във финансов план, но това не означава, че трябва да бъдете неразумни.

КОЗИРОГ
Сега ще може да се зарадвате на регулярните си доходи, на допълнителни пари или неочаквана печалба. През този ден ще имате планове, свързани с пътуване предимно по семейни причини. Мнозина ще посрещнат гости от друг град или държава, предимно родственици, с цел гостуване. Каквито и планове или очаквания да имате в този план, те ще се развият благоприятно и емоционално за вас. Притеснение може да възникне около жена, която ще попадне в трудна ситуация или инцидент.

ВОДОЛЕЙ
През този период не всички ваши контакти и познанства ще се развият в градивна посока. Понякога ще ви се наложи да проведете срещи по неприятен повод или с неприятни хора. Внимавайте с вещите в дома си, с разрешаването на битови проблеми, с покупката на нови неща за домашния интериор. Съобразявайте се с мнението на другите, със съветите на професионалисти и най-вече с реалните си нужди. Много неприятни последствия могат да възникнат от една лъжа, манипулация или хитрост.

РИБИ
Жените над 35-годишна възраст ще имат моменти на страх или силно безпокойство, свързано с неочаквана промяна, трудно решение или ще преживеят някаква човешка драма, свързана с човек от семейството. Предстоят ви повече ангажименти, свързани с по-възрастен от вас мъж. Те могат да са свързани със здравословен проблем или с разрешаване на друга неприятна ситуация. Отношенията между представителите на различните поколения ще бъдат по-трудни и конфликтите ще са с неприятно развитие.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 ЯНУАРИ: Близнаци, послушайте шестото си чувство! Риби, запазете самообладание!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Не искате около вас да има граници – нито в личния, нито в професионалния ви живот. Търсите си работа, в която няма да ви казват постоянно какво да правите и да можете да използвате алтернативните си методи. Времето за преосмисляне настъпи и сега е моментът да решите какво искате от връзката си, от работата и приятелите си. Намирайте си занимания, при които не се изисква да сте сред голяма група от хора. Погрижете се за здравето си, направете си кръвни изследвания.

ТЕЛЕЦ
Искате да се откъснете от партньора, но все не ви идват думи как да скъсате. Не бъдете твърде строги. Постарайте се да не го съдите прекалено строго и да не сте прекалено изискващи. Имате много очаквания, които ще се разтрогват едно по едно, но не се отчайвайте. Любовна афера на работното място няма да ви остави да си поемете дъх. Наред с човек, от когото не можете да си отлепите погледа, ще ви затрупат с хартиена работа. Забавления с приятели няма да ви се отразят зле.

БЛИЗНАЦИ
Ще бъдете изпълнени с активност, находчивост, чувство за хумор и любов към многообразието. Бъдете готови да ви се наложи да балансирате между задачите и срещите, които сте си планирали. Някои избори ще се окажат много трудни, особено когато има намесен човешки фактор в тях. Ще срещнете известни затруднения в бизнеса или любовния си живот. Послушайте шестото си чувство, което ще ви подскаже как да се справите с проблемите. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си.

РАК
Ще сте много общителни и харизматични през целия ден. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви. Много е важно да използвате енергията си за мирни цели. По-добре е предварително да предвидите всички изненади. При това не забравяйте за интересите на околните. Не е изключено някои от вас да заформят флирт с колега, който в бъдеще да прерасне във връзка и по-сериозни отношения. Ще имате финансови постъпления, които ще изхарчите за нещо, на което отдавна сте хвърлили око.

ЛЪВ
Възможно да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да са ви приятна компания. Следобед ще се занимавате със семейни или наследствени въпроси и не е изключено доста да се напрегнете, докато се опитвате да угодите на всички потърпевши от ситуацията. Семейното ви благополучие ще бъде подложено на сериозна проверка за стабилност. Добре биха ви се отразили спа или разкрасителни процедури, както и разходки поне в парка.

ДЕВА
Ще сте много романтични. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти с половинката и да задълбочите отношенията си с нея. За да оправите ситуацията, се възползвайте от съветите на родителите си, използвайте цялата си енергия по-конструктивно. В професионален план са възможни леки турбуленции и пречки, които ще ви се наложи да преодолявате. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи бизнес планове.

ВЕЗНИ
Някои от вас ще направят голяма инвестиция и ще стартират важен проект, от който биха искали да имат голяма печалба впоследствие, докато други ще се отдадат на покупки и удоволствия. Следобед ще получите важни доставки, съобщения или обаждания и е важно да внимавате с документите, които подавате или подписвате, както и с преговорите, които водите. За самотните ще се появи прекрасен шанс да намерят за себе си половинка. Очакват ви романтични срещи и планиране на увлекателни пътувания.

СКОРПИОН
Няма да се чувствате особено комфортно и ще сте леко объркани. Няма да ви се занимава нито със социални дейности, нито с решаването на ежедневни дела. Дори дребни житейски проблеми ще бъдат способни да ви изкарат от релси Добре е да си отделите време за почивка и уединение и да избягвате излишния стрес, да се отпуснете и да си починете от преживяванията. Много е вероятно да ви хрумнат добри идеи, които ще се втурнете да реализирате и за които бързо ще съберете съмишленици.

СТРЕЛЕЦ
Не е изключено да се скарате с важен за вас човек. Спорът ще е кратък и градивен и по-скоро ще задълбочи, отколкото влоши отношенията ви. Ако обаче си позволите да се отпуснете, рискувате да изгубите завоювани позиции. Ако няма да се съобразявате с никой, то рискувате да провокирате конфликт. Много е вероятно да направите голямо впечатление в работата си и пред висшестоящите. Благодарение на компетентността ви ще ви се отворят нови врати и възможности за развитие.

КОЗИРОГ
Не е изключено заради разместване в работния колектив да ви се наложи да отмятате повече задачи от обикновено. Ще цари напрегната обстановка, която ще ви накара да бъдете по-сдържани и подредени. Ако съумеете да останете спокойни, ще сте достатъчно ефективни и бързо ще се справяте. В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Възможно е да получите покана за среща или любовно обяснение от човек, когото много харесвате.

ВОДОЛЕЙ
Някои от вас ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на гардероба си с нови дрехи или аксесоари, други ще стартират нов спорт или диета, а трети ще афишират връзка, нова дейност или жилище. Много е вероятно да имате социални ангажименти и да посетите събирания, на които да се натъкнете на хора, на които отдавна сте хвърлили око. Едно от най-важните условия за кариерен ръст се крие в творческия подход към всяко нещо. Доверете се на интуицията си.

РИБИ
Ще ви се наложи да се борите с недоброжелатели или с конкуренти в службата. При всички случаи ще трябва да защитавате позициите си и да се отстоявате. За да имате успех, е много важно да не губите почва под краката си и да запазвате самообладание. Следобед е много вероятно да промените обзавеждането си, да предприемете ремонт или да си закупите нова мебел или уред. Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини, правене на зъби или друг вид медицински процедури.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 ЯНУАРИ: Деви, чака ви успешен ден! Скорпиони, направете си подарък!

Ако ви очаква динамичен ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще ви бъде трудно да се задържите на едно място. Ще сте в движение и ще сте доста активни, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят. Ще успеете да отделите и време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

ТЕЛЕЦ
В началото на периода не са изключени разправии с партньора или с близък до сърцето ви човек. Постарайте се да не сте крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си. Вероятно ще се наложи да се занимавате с правни или философски въпроси или да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин. Продължавайте да вървите напред и не оставяйте разочарованието да спре поривите ви. Наслаждавайте на малките неща.

БЛИЗНАЦИ
Ще усетите напрежение в работата си и затова се опитайте да не се занимавате твърде много с колегите си, а се концентрирайте върху задачите, които трябва да свършите. Ще сте продуктивни и много трудолюбиви. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който ще ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Възможно е да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

РАК
Очаква ви динамичен ден, пълен с предизвикателства и интересни предложения. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете. Работата и печеленето на пари ще ви бъдат приоритетни и е много вероятно да сте много успешни, докато отмятате задачите си и контактувате с колегите или клиентите си. Ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да имате моменти на изясняване с най-близкия до вас човек, но те ще са градивни.

ЛЪВ
В началото на деня може да поискате да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да сте докачливи и конфликтни, не са изключени и неразбирателства с партньора. Добре е да внимавате да не развалите отношенията си с хора, които са ви близки и не го заслужават. Ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да погледнете положително на нещата, които ви се случват. Възможно е да започнете важно за вас начинание, което ще ви осигури допълнителни доходи.

ДЕВА
Чака ви успешен ден, защото ще сте доста общителни и харесвани. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол и храна. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно ще ви впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Поглезете се, отидете за час поне на спа процедури. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си – например да промените визията си.

ВЕЗНИ
Впускате се в активен социален живот, ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, които да ви развълнуват и разнообразят. Напълно нормално ще е обаче да сте вглъбени в себе си и да предпочитате компанията не на приятели и познати, а на интересна нова книга или на филм. Възможно е да имате вълнения, породени от среща, или от неочаквани новини, които ще ви заварят неподготвени, но е добре да ги обмислите, тъй като ще си заслужават.

СКОРПИОН
По всяка вероятност доста ще си развържете джобовете и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. Внимавайте обаче да не изхарчите пари над лимита си. Непременно потърсете специалист, който да ви окаже помощ за разрешаването на здравословния ви проблем. Финансовото ви състояние е стабилно, може да си разрешите някои по-скъпи покупки за дома, но и лично за вас. Направете си подарък, нещо за четене или дребен уред за дома.

СТРЕЛЕЦ
Ако можете да се справите без чужда помощ по нов бизнес проект, ще си спестите много негативни емоции и дребни неразбирателства. Избягвайте излишни контакти с шефовете си, защото и те няма да са в добро настроение и може да пострадате незаслужено. Отново сте в зоната на професионалната реализация и ще ви сполети ново издигане във фирмата. Много е вероятно да изживеете силно романтични моменти и да успеете да разпуснете в приятна атмосфера. В любовта ви очакват силни трепети.

КОЗИРОГ
Ще пожънете обществено внимание. Ще сте ангажирани с по-възрастен роднина или с друг член от семейството заради здравословен проблем. Ще успеете да намерите неповторим начин да направите впечатление на заобикалящите. Ако искате да ви върви и в любовта, не бъдете праволинейни. На романтична вълна сте и заетите от вас ще изненадат половинката с мил жест или дума, докато свободните ще имат шанса да пофлиртуват и да задълбочат отношенията си с човек, който силно ги привлича.

ВОДОЛЕЙ
Помнете, че животът е и екипна игра, в която трябва да знаете на кого да разчитате и да се доверявате. Трябва да си обърнете повече внимание. Останете вкъщи и обмислете по-нататъшните си действия. Нетрадиционна афера ще ви отвори възможността да срещнете онази атрактивна и привлекателна личност, с която искате да се запознаете от доста време. Ще преоткриете талант, който сте развивали в миналото, но сте изоставили днес. Доверете се на интуицията си и ще спечелите.

РИБИ
В любовния живот откривате някаква новост. Всичко върви добре и сте склонни да преминете на по-висок етап във връзката си. Откривате, че с човека до вас можете да постигнете не само удоволствие, но и хармония. Намерете начин да изразите чувствата си, защото те са позитивни и влияят благоприятно на околните. Оставете детето в себе си да ви ръководи. В любовта всичко ще е все така приятно, защото вярвате на човека до себе си. Някои от вас ще се впуснат в ремонтни дейности вкъщи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Полицаите в София излизат на втори национален протест

Служителите на МВР ще се съберат пред Народното събрание, тъй като искането им за увеличение на заплатите с 30% не...

Затвори