Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ: Овни, очакват ви конфликти с роднини! Деви, не се гневете на другите!

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН

През този ден ще ви се наложи да покажете своя професионализъм. Ден на екстремни събития, но едновременно с това и шанс за ползотворни финансови операции, което ще се осъществи благодарение на благоприятно стечение на обстоятелствата. В началото на деня някои представители на знака е възможно да имат интересни предложения от чужденци. Желателно е да не изпускате този шанс. В края на деня са вероятни конфликти с роднини, съседи или загуба на авторитетен приятел.

 

ТЕЛЕЦ

Възможно е някои от вас да получат интересни предложения за нова работа или допълнителна дейност, стартиране на нови приятелства. Ще се радвате на активен социален живот. Денят ще бъде подходящ за поставяне на нови цели и приоритети. Някои е възможно да стартират тайни любовни връзки. Под заплаха сте от спадане на жизнения тонус и душевна умора. Ще трябва да избягвате конфликти със своите партньори. През деня са вероятни добри финансови постъпления благодарение на роднини.

 

БЛИЗНАЦИ

През днешния ден може да отбележите развитие в ситуации, в които досега е имало някакво зацикляне или сте виждали, че са в застой. Твърде вероятно още в края на деня да сте поставили началото на промени, но сега ще довършите започнатото. Денят ще е изключително благодатен за нови начинания. За да са успешни обаче, не подхождайте импулсивно – помислете какво искате да постигнете и тогава действайте. В личен план ви очакват повече срещи с приятели, а някои от вас – и вълнуващ флирт.

 

РАК

Днес лесно ще получавате необходимата ви подкрепа, особено ако сте социално по-активни, търсите възможности за комуникация и споделяте идеите си с близки хора и с делови партньори. Като цяло днес ще ви се иска да се откроявате сред другите, хубавото е, че ще привличате вниманието на околните към себе си. Що се отнася до работата, денят е доста благодатен за водене на преговори и за делови срещи, макар че заради някои неясноти и отлагания не е сигурно дали ще успеете да постигнете конкретна договореност.

 

ЛЪВ

Днес ще имате шанс да получите добри резултати в работата, които е вероятно да са и финансово подплатени. Няма да се изправяте пред никакви пречки да осъществите замисленото и да добиете успехи там, където е насочено вниманието ви в момента и където имате най-голямо желание да постигнете нещо – особено ако става дума за работа, пари, бизнес или образование. Единственото, което може да ви попречи да сполучите и да напреднете, са собствената ви пасивност и нежеланието да пристъпвате напред.

 

ДЕВА

Няма никакъв смисъл да се гневите на хора и обстоятелства или да недоволствате – така ще изгубите ценно време в оплаквания. Осмелите ли се да направите нещо и да действате с малко повече смелост и ентусиазъм, съдбата ще ви подкрепи. Има шанс да се реализират професионалните ви амбиции. Ще се открие възможност да се изявите, а качествата ви да бъдат забелязани – стига, разбира се, да ви ценят на мястото, на което сте. Недейте да проявявате излишна скромност.

 

ВЕЗНИ

Вярвайте в себе си и покажете какво можете – ще бъдете възнаградени. Ако обаче не сте доволни на сегашното си работно място и искате бъдещето ви да е по-различно от настоящето, не изпускайте възможността – поставете исканията си или ако евентуално сте на този етап, потърсете си нова служба. Особено благоприятни за вас ще са следващите два дни, в които, стига да предприемете правилните действия, ще може да реализирате на практика някои свои идеи и намерения.

 

СКОРПИОН

Ако днес трябва да учите нещо или искате да се запишете на курс, не бездействайте и не изпускайте възможността да свършите доста полезна работа. Проявете инициатива и потърсете нужната информация – има шанс да попаднете на качествена школа или на добър учител. В каквато и насока да насочите усилията си днес, те ще се увенчаят с успех. Дори да не се случи кой знае какво, нищо чудно да усетите една вътрешна свобода, която ще ви окрили и ще ви изпълни с надежди за бъдещето.

 

СТРЕЛЕЦ

Онези от вас, които сте се чувствали потиснати, може изведнъж да видите светлина в тунела и да осъзнаете, че нещо вътре у вас ви е пречело да сте спонтанни и да живеете както ви се иска. Ще усещате също желание да излизате по-често, да се виждате с приятели, да споделяте онова, което ви вълнува, като цяло – да изпълните всекидневието си с повече интересни преживявания. Положителната промяна при вас ще бъде по-скоро вътрешна и дори да не си проличи веднага пред околните, по-нататък ще доведе до огромни външни промени.

 

КОЗИРОГ

Що се отнася до работата ви, възможно е там да се появят някакви неясноти, особено ако и без това се лутате кой път да поемете. Възможно е да ви обземат колебания и съмнения, общо да сте по-разсеяни и да ви липсва концентрация. Недейте да се тормозите и не се опитвайте да разрешавате всичко на момента – изчаквайте, оставяйте нещата както са. По възможност не взимайте важни решения и не подписвайте договори през втората половина на деня, за да не допуснете грешка.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес може да прекарате приятни мигове с любимия човек или с хора, които ви карат се чувствате добре. Пътуванията ще ви донесат положителни емоции, разговорите – също. Дори в миналото да сте имали проблем с някого, днес има шанс да изгладите противоречията сравнително лесно, ако открито споделите как се чувствате, но условието за това е да гледате напред, към бъдещето и да не се обръщате назад. Ако задълбаете в негативни емоции и преживявания, ще си останете в миналото и нищо повече.

 

РИБИ

Ако решите да скъсате с онова, което ви натоварва психически, и повярвате, че в бъдеще ви очаква нещо хубаво, тогава ще направите голяма крачка напред. Що се отнася до взаимоотношенията ви, те ще вървят по-гладко през този ден, ако не се занимавате прекалено с близките си хора, а се концентрирате повече върху себе си. Колкото повече очаквания имате към околните, толкова по-голям ще е рискът да се разочаровате, дори някой да започне да ви прави напук.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 МАЙ: Скорпиони, обърнете внимание на здравето си! Водолеи, възможна е нова работа, свързана с пътуване!

Силата ви днес ще се окажат правилно взетите решения

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Силата ви днес ще се окажат финансите и материалните придобивки като цяло. В голяма степен успехите ви ще се дължат на близки до вас хора. Възможно е да имате общи планове, проекти и интереси. Важна среща по семейни причини. Може да е свързана с радостна или тъжна причина, може да има няколко подобни събития, по същия начин, и да проведете динамични срещи, свързани с бизнес дела. Нова работа или ново обучение за човек от семейството ви. Женски сплетни в дома на родителите ви ще създаде проблеми.

ТЕЛЕЦ
Днес внимавайте в очакванията си, които имате към мъже от приятелската ви среда. Вие би могло да си правите едни сметки, а те други. Ваше ще бъде огорчението. Проблеми могат да възникнат със син, внук или племенник преди всичко свързани с техния любовен или брачен живот. Денят ще е твърде благоприятен за вас по отношение на средства и парични дела. Бихте могли чрез късмет да спечелите нещо, да получите право върху имот или богатство, които не сте очаквали. Неочаквана печалба, бонус, премия, комисионна от сделка и др.

БЛИЗНАЦИ
Възникване на възможност за работа или бизнес с много добро заплащане и последващи високи печалби. Може да пробвате късмета си в лотария, но е важно да се знае, че нищо няма да стане насилствено. Парите, за които споменавам тук, ще са изненада. В семейните ви отношения би могла да възникне конфликтна ситуация, свързана с местене, наемане или закупуване на ново жилище, допълнителен имот. Конфликтна ситуация около някаква подялба на семейно имущество или общ имот. Вероятност от съдебно дело или разрешаване на юридически казус от семеен кръг във ваша полза.

РАК
Неочаквано интимно или романтично приключение при мъжете, което ще е кратко, но последствията след него биха могли да окажат дълговременен ефект върху личния ви живот. Важно събитие, свързано с жена от страна на семейството на брачния ви или интимен партньор, ще ви погълне едва ли не днес цялото внимание. Денят ще се окаже много различен от това, което ще имате като представа за него в началото му. Трябва да сте готови за всякакви промени и изненади. Тъй или иначе нещата ще се увенчаят с успех, просто бъдете по-търпеливи.

ЛЪВ
Голяма трансформация ще е налице в живота на дамите над 35-годишна възраст. Тя би могла да е във връзка с местене в друго жилище, друг град или друга страна. Може да е престой в друг дом за известен период от време и др. Промените, които ще ви си случат, са за хубаво и са част от физическото ви устройване на едно по-добро ниво. На значителни финансови и материални придобивки ще могат да се радват мъжете над 25 години. Това няма да стане без помощта на цялата ви фамилия, което ще е част от тези успехи.

ДЕВА
Силно съдействие и подкрепа може да получите от страна на баща, дядо, съпруг или друг мъж от семейството ви. Важни промени ще настъпят в живота и на ваши брат или сестра или други много близки родственици, като тези промени ще дадат категорично отражение и върху вашия личен живот. Пътувания при несемейните са свързани с романтични срещи, запознанства. Благоприятно време за творците, които ще издадат своя книга, ще открият своя изложба или друг вид представяне пред обществото.

ВЕЗНИ
Действия, свързани със завещание, споразумение за наследствени имоти и друг вид притежание, идващо от млад човек в семейството ви. Много млади хора ще направят кардинална стъпка в живота си, напускайки бащиния дом и устройвайки се в друго населено място, а в повечето случаи и в друга държава. Противно на това, тези, които вече са извън родината си, ще обмислят варианти за своето завръщане, което ще се случи през тази или следващата седмица по разни причини и условия. Време е за успокояване, отдих преди ново начало в живота ви. Не избързвайте…

СКОРПИОН
Трудности и грижи, свързани с дете или внуче. Преди всичко ще възникват здравословни неразположения, които ще покажат проблеми, на които ще е необходимо да се обърне по-сериозно внимание. Обърнете внимание на здравето си, потърсете точния специалист за изследвания и консултации. Неприятна вест, свързана с ваша стара любов или романтична афера. Предстои ви диалог с нов шеф, ръководител, бизнес партньор или клиенти, което ще се отрази положително на заплатата и доходите ви като цяло в месеците занапред. Получаване на пари от непознат все още извор.

СТРЕЛЕЦ
Уреждане на финансови отношения или общи парични постъпки с човек, роден под знака на Телец. Ако работите съвкупно с брачния си или интимен партньор, са възможни конфликти поради техни действия или атака от страна на колеги, ръководители, клиенти по отношение на вашата връзка. Такива едни отношения в работата ви ще бъдат под известен натиск за даден период от време. Конфликт с бизнес партньор за разработването на нов бизнес проект. През деня не ви очакват някакви особени затруднения в бизнес контактите ви.

КОЗИРОГ
Добри доходи може да се очаква и от страна на брачен партньор, наследства или от развитието на други неочаквани обстоятелства във ваша полза. Нечия вреда на вас ще донесе изгода. Ще ви шокира новина или събитие, свързано с кардинална трансформация във възгледите на ваш приятел, смяна на религия, партия, позиция. Новина, свързана със сериозно съдебно дело за човек от приятелското ви обкръжение, ще ви натъжи. Неочаквано пътуване по работа, с цел обществена или професионална изява.

ВОДОЛЕЙ
Неприятна вест от чужбина, свързана с човек, когото познавате отдавна. Сложно развитие ще имат романтични връзки с чужденци, като са възможни различни недоразумения. Получаване на признание, което ще ви накара да пътувате. Възможна е нова работа, свързана с пътуване, местене или да пътувате, за да работите някъде за даден период от време. Всяка намеса на пари в приятелските ви отношения ще е за тяхна сметка – загуба или охладняване на контактите ви с тях. При някои дори ще има опит за вид подвеждане, манипулиране с цел парична или друга облага.

РИБИ
За вас денят ще е прогрес, на промяна, свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за осъществяване на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции и голям напредък. Въобще ще имате голяма възможност за ново начало в нова област или бизнес. В материален план нещата ще са по-сложни, с по-бавно развитие от това, което имате като желание, или с преодоляване на по-големи препятствия, спънки, по-големи разходи. Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер, свързана с дете.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 МАЙ: Деви, пазете се от злоупотреби! Везни, разрешавате труден проблем!

Ако сте в процес обсъждане на нова дейност, вижте какво ви съветват звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Денят ще ви донесе стълкновение за финансови претенции с млад мъж. Спорове или сблъскване по финансови въпроси със син, внук или друг млад мъж от семейството ви. За младите мъже денят ще се запомни с непредвиден шанс за финансов успех, придобивка, получаване на пари от ненадейно място и др. Ако сте собственици на различни имoти, вила, ще възникне трудна и изнервяща ситуация, която няма да е по вашите сили да разрешите. Би могло да потърсите чужда помощ, но като цяло това ще е проблем с бавно развиващ се процес на разрешаване.

ТЕЛЕЦ
Ако сте в процес обсъждане на нова дейност, положение, бизнес, денят ще ви донесе благоприятни възможности за такава промяна. Стартиране на нова дейност, с нови клиенти или партньори. Проблем би могъл да възникне с делба на някакъв имот с ваши близки, като брат, сестра, братовчеди, чичо, леля и др. Ако купувате имот, ще срещнете пречки и затруднения от различен вид. Ако имате съдебно дело, то ще получите най-благоприятното за вас развитие на съдебния процес или споразумение.

БЛИЗНАЦИ
Неочаквана случка, свързана с документ от имуществен характер, делегиране на права върху собственост, отдаване под наем, получаване на наследство и др. Предложение за нов градеж, нов дом или общ съвместен живот. Неочаквано нови съседи или хора, които ще останат в дома ви за определен период от време. За семейните представители на знака от важно значение ще бъдат и връзката с рода от страна на партньора. Взаимни гостувания, ако живеете на разстояние, взаимопомощ при необходимост, финансови общи постъпки, делба на пари или други ресурси.

РАК
Очаквайте големи разноски на средства, свързани с чужбина, разход за добродеяние или за друго добро дело. Ще сте склонни да бъдете в помощ на хора, които имат голяма нужда от такава. Ще сте в по-голяма степен състрадателни и съпричастни към чужда болка или трагедия. В обществения ви живот ще срещнете неразбиране или някакъв вид съпротива от страна на близки вам хора. Ако се занимавате с политика, бъдете нащрек спрямо амбициите на хора от приятелския ви кръг. Трудности или по-големи грижи за майка или близък по майчина линия.

ЛЪВ
Бихте могли да изживеете разтревоженост или страх, свързани с близки роднини, заради влошеното им здравословно състояние, както и с друга ваша близка жена или приятелка. Основният проблем ще е липсата на яснота или точна диагноза в началото. Хубавото е, че всичко ще приключи задоволително. Ако имате надежда за развитие на въпроси, свързани с имущество, въоръжете се с търпение. Друга личност също ще има сходен като вас стремеж и ще се получи неопределен сблъсък на интереси или противодействие.

ДЕВА
Пазете се от злоупотреби или похищение върху имущество, което ви се полага по право. Бихте могли да очаквате значителна реформа в работата си, която ще се отрази за добро или за лошо най-вече на заплатата ви. В повечето случаи промяната ще е за добро, но все пак има малък процент от вас, които могат да пропилеят своя шанс в очакване на нещо по-добро. Край на някаква степен на образование или довеждане докрай на обучение, усъвършенствуване, което ще е значителна стъпка в кариерата ви.

ВЕЗНИ
Спечелване на средства от завещание или благоприятни възможности за добри приходи от семеен имот, рента, обезщетение, застраховка и др. Предстои ви да създадете множество контакти с хора от различни градове и държави, а с някои от тях ще се случат и реална срещи през годината. Събиране с роднини, свързано с фамилна среща, голям празник или друг важен повод. При несемейните романтично запознанство с човек от дистанция, което ще се развие твърде бързо и неочаквано за вас. Благоприятно разрешаване на труден проблем, свързан с дете.

СКОРПИОН
Любовният ви живот ще е доста непредсказуем, на приливи и отливи, с преминаване през разни сътресения, помиряване, начало и край или край и след това ново начало… Възможни са гинекологични или урологични неразположения, но с възможност за бързо и ефикасно лечение и последващо възстановяване. Възможности за стабилна кариера и успешен бизнес ще имат младите мъже. Ще се наложи да вложите средства в някакъв вид квалификация или усъвършенствуване. Капиталовложение, което ще си струва да бъде направено.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е започване на нова работа или помощ в бизнеса на млад мъж от семейството ви. Ако имате съпружески партньор под знака на Риби, денят може да се окаже нелек за вашето семейство. Преди всички ще сте атакувани от разни клюки и опити за участие в личното ви битие под най-различна форма. Сега ще бъде важно да покажете стабилитет и да запазите хладнокръвие, без значение какво следва да преживеете. Всяка случка сега ще има смисъл, но то е необходимо да се развие от само себе си, с много малка или приблизително никаква намеса от ваша страна.

КОЗИРОГ
Денят ще е сложен и проблематичен, ако сте въвлечени в някаква форма на социален или обществен живот. Трудности от здравословен или личен характер, свързани с мъж, роднина от страна на съпруг/съпруга. Житейска раздяла, свързана с мъж, който има някаква връзка със семейното ви или съседско обкръжение. Поява в живота ви на нов човек или нови хора от друга националност или религия. Затруднения или разни спънки при уреждането на пътешествие в чужбина, но те ще са повече от личен характер, като конфликт с човек от близкото ви обкръжение.

ВОДОЛЕЙ
Днес мъчно ще реализирате това, което имате като идея или план. Конфронтация с близки хора, свързана с важен документ, уговорка, компромат и др. Действия на двама близки ваши приятели могат да внесат големи, кардинални промени в живота ви под една или друга форма. Изненадата за деня ще е свързана с раждане на дете/момиче, с ваша дъщеря или внучка. Радостно събитие, свързано с майка или роднина по майчина линия. Неочаквано събитие в любовта, за ваши другари, което би могло да е като малка приказка или тема за филмова история.

РИБИ
През деня ще ви бъде тежко да планирате каквото и да било, свързано с отдавна планувано пътешествие. Ще ви се наложи да отменяте или „прекроявате“ планове, свързани с пътуването, да правите нови или да ви се наложи ненадейно да тръгнете на път. Неприятна вест от далечно разстояние. Житейска разлъка с човек, който живее далеч от вас, но сте си били много близки. Може да преживеете нещо неприятно по време на пътуване, да станете очевидец на лош инцидент или случка. Затова отложете всички такива ангажименти за друг ден.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 МАЙ: Телци, заложете на повече движение! Близнаци, бъдете внимателни!

На мнозина от вас ще им се наложи да вземат решения – вижте съветите на планетите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Денят е благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си.

ТЕЛЕЦ
Заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Работата ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Нуждата ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Добре е да не прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

БЛИЗНАЦИ
Денят може да е изпълнен с повече напрежение, свързано с работата ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти.

РАК
Този ден вас ще бъде време за промяна във всяко едно отношение, но разбира се, след като обмислите много добре нещата и имате готов план за действие. Ако сте наясно какво искате и как да го постигнете, късметът ще бъде изцяло на ваша страна. Предстоят промени, които ще бъдат от емоционален характер. Но в никакъв случай не трябва да се обвързвате, защото това ще донесе само отрицателни и негативни емоции за вас. Ще изникнат много неприятности с родители или финансов партньор.

ЛЪВ
Срещите и разговорите ви днес в семейството ще са напрегнати, сложни, продължителни. Но, разбира се, винаги има някакво разумно, рационално разрешение. Денят за вас ще бъде много динамичен и в никакъв случай не бива да ви прави лесно доверчиви към всяко хубаво нещо, което ви се случва, примамливо предложение или интересна връзка. Най-вече внимателни в това отношение да бъдат младите жени. Ще възникнат сериозни недоразумения с млада дама. Ще имате конфликти, но в крайна сметка късметът е на ваша страна.

ДЕВА
Мнозина от вас ще им се наложи да поемат по-сериозен ангажимент и грижи към дома на родители или други близки роднини. Водещото чувство днес при вас ще бъде силната привързаност към семейството и дома. Възможни са събития или действия, свързани с наследствен имот, реставриране или продажба, отдаване под наем и др. Предстоят ви малки спорове за този или за друг наследствен имот, който може да бъде причина за проблем или оспорване на права, най-вече когато става дума за даването му като завещание на човек извън семейството ви.

ВЕЗНИ
Пазете дома си от всякакви инциденти и ако нямате застраховка, не пропускайте да си направите такава своевременно. В личния си живот често ще преживявате всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Като цяло денят и времето занапред не предполага раздели или разводи, но ако се стигне до такъв момент, то ще е вследствие неконтролируеми емоции и гняв от ваша страна.

СКОРПИОН
Днес може да възникне неочаквана нова и благоприятна възможност за работа извън мястото, където се намирате в момента – град или държава. Тази тенденция ще е особено силна при мъжете. Възможни са различни делови и бизнес отношения с мъж от друг град или държава, които да повлияят благоприятно на сегашната ви позиция или бизнес. Неочаквано пътуване, свързано с работа или лечение, при мъжете над 35 години. Семейните ви отношения, като изключим някои неприятни моменти, ще се развиват в рамките на нормалното.

СТРЕЛЕЦ
Ще се следи и обсъжда уредена от едно семейство сватба или сватба по сметка, което не е задължително да ви засяга вас лично. Това може да е събитие, свързано с ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви. Възможна е парична подкрепа или наследство чрез роднини от страна на партньора ви. Мнозина от вас ще потърсят контакт със стара своя любов или ще търсят истината за преживяна вече раздяла. Може да се очаква някакво възстановяване на отношения с подобна личност, особено ако между вас има далечно разстояние.

КОЗИРОГ
Отношенията ви с новата ни половинка ще са на ниво приятели и не бива да се очаква възраждане на любовната ви връзка. Всеки подобен натиск ще провали и охлади и малката възможност за добри отношения. Ако имате настоящ партньор, който живее или работи зад граница, той ще забави или усложни някои от вашите планове за съвместно съжителство или брак, събиране и преместване в един дом. Днес при вас ще възникне ситуация, която може да се определи като кражба, посегателство върху ваш имот, имущество или интелектуален труд.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте много във всеки един документ или договор, в който се уреждат някакви финансови отношения. Не поемайте отговорност за чужди действия от финансов характер, банков заем и др. Отлагане или отказ на някакъв договор или споразумение, свързано с парични отношения с човек, роден под знака Телец. Ще възникне неприятна ситуация, свързана с работата или образованието на жена от семейството ви – сестра, дъщеря. При вас самите ще възникне неприятен момент на работното ви място, също свързан с жена.

РИБИ
Може да получите предложение за нова работа, която или ще се окаже не толкова добра, колкото ви я представят, или ще разберете твърде скоро, че това не е вашето място. Изненадата ще бъде свързана по някакъв начин с дете на ваша приятелка или приятели. Неочаквана бременност или раждане, за които ще разберете със закъснение. Ще се случат разрешаване на важни за вас лични отношения. Ще създадете нови връзки, ще имате много яснота по отношение развитието на създадени вече такива. Ще преживеете емоционално житейска драма в живота на ваши приятели.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
В японски хотел будят клиентите като изправят леглата до стената

В луксозния токийски квартал Шибуя отвори врати мини-хотел, в който леглата автоматично се изправят, за да събудят и прогонят посетителите,...

Затвори