Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ: Овни, очакват ви конфликти с роднини! Деви, не се гневете на другите!

публикувано

на

ОВЕН

През този ден ще ви се наложи да покажете своя професионализъм. Ден на екстремни събития, но едновременно с това и шанс за ползотворни финансови операции, което ще се осъществи благодарение на благоприятно стечение на обстоятелствата. В началото на деня някои представители на знака е възможно да имат интересни предложения от чужденци. Желателно е да не изпускате този шанс. В края на деня са вероятни конфликти с роднини, съседи или загуба на авторитетен приятел.

 

ТЕЛЕЦ

Възможно е някои от вас да получат интересни предложения за нова работа или допълнителна дейност, стартиране на нови приятелства. Ще се радвате на активен социален живот. Денят ще бъде подходящ за поставяне на нови цели и приоритети. Някои е възможно да стартират тайни любовни връзки. Под заплаха сте от спадане на жизнения тонус и душевна умора. Ще трябва да избягвате конфликти със своите партньори. През деня са вероятни добри финансови постъпления благодарение на роднини.

 

БЛИЗНАЦИ

През днешния ден може да отбележите развитие в ситуации, в които досега е имало някакво зацикляне или сте виждали, че са в застой. Твърде вероятно още в края на деня да сте поставили началото на промени, но сега ще довършите започнатото. Денят ще е изключително благодатен за нови начинания. За да са успешни обаче, не подхождайте импулсивно – помислете какво искате да постигнете и тогава действайте. В личен план ви очакват повече срещи с приятели, а някои от вас – и вълнуващ флирт.

 

РАК

Днес лесно ще получавате необходимата ви подкрепа, особено ако сте социално по-активни, търсите възможности за комуникация и споделяте идеите си с близки хора и с делови партньори. Като цяло днес ще ви се иска да се откроявате сред другите, хубавото е, че ще привличате вниманието на околните към себе си. Що се отнася до работата, денят е доста благодатен за водене на преговори и за делови срещи, макар че заради някои неясноти и отлагания не е сигурно дали ще успеете да постигнете конкретна договореност.

 

ЛЪВ

Днес ще имате шанс да получите добри резултати в работата, които е вероятно да са и финансово подплатени. Няма да се изправяте пред никакви пречки да осъществите замисленото и да добиете успехи там, където е насочено вниманието ви в момента и където имате най-голямо желание да постигнете нещо – особено ако става дума за работа, пари, бизнес или образование. Единственото, което може да ви попречи да сполучите и да напреднете, са собствената ви пасивност и нежеланието да пристъпвате напред.

 

ДЕВА

Няма никакъв смисъл да се гневите на хора и обстоятелства или да недоволствате – така ще изгубите ценно време в оплаквания. Осмелите ли се да направите нещо и да действате с малко повече смелост и ентусиазъм, съдбата ще ви подкрепи. Има шанс да се реализират професионалните ви амбиции. Ще се открие възможност да се изявите, а качествата ви да бъдат забелязани – стига, разбира се, да ви ценят на мястото, на което сте. Недейте да проявявате излишна скромност.

 

ВЕЗНИ

Вярвайте в себе си и покажете какво можете – ще бъдете възнаградени. Ако обаче не сте доволни на сегашното си работно място и искате бъдещето ви да е по-различно от настоящето, не изпускайте възможността – поставете исканията си или ако евентуално сте на този етап, потърсете си нова служба. Особено благоприятни за вас ще са следващите два дни, в които, стига да предприемете правилните действия, ще може да реализирате на практика някои свои идеи и намерения.

 

СКОРПИОН

Ако днес трябва да учите нещо или искате да се запишете на курс, не бездействайте и не изпускайте възможността да свършите доста полезна работа. Проявете инициатива и потърсете нужната информация – има шанс да попаднете на качествена школа или на добър учител. В каквато и насока да насочите усилията си днес, те ще се увенчаят с успех. Дори да не се случи кой знае какво, нищо чудно да усетите една вътрешна свобода, която ще ви окрили и ще ви изпълни с надежди за бъдещето.

 

СТРЕЛЕЦ

Онези от вас, които сте се чувствали потиснати, може изведнъж да видите светлина в тунела и да осъзнаете, че нещо вътре у вас ви е пречело да сте спонтанни и да живеете както ви се иска. Ще усещате също желание да излизате по-често, да се виждате с приятели, да споделяте онова, което ви вълнува, като цяло – да изпълните всекидневието си с повече интересни преживявания. Положителната промяна при вас ще бъде по-скоро вътрешна и дори да не си проличи веднага пред околните, по-нататък ще доведе до огромни външни промени.

 

КОЗИРОГ

Що се отнася до работата ви, възможно е там да се появят някакви неясноти, особено ако и без това се лутате кой път да поемете. Възможно е да ви обземат колебания и съмнения, общо да сте по-разсеяни и да ви липсва концентрация. Недейте да се тормозите и не се опитвайте да разрешавате всичко на момента – изчаквайте, оставяйте нещата както са. По възможност не взимайте важни решения и не подписвайте договори през втората половина на деня, за да не допуснете грешка.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес може да прекарате приятни мигове с любимия човек или с хора, които ви карат се чувствате добре. Пътуванията ще ви донесат положителни емоции, разговорите – също. Дори в миналото да сте имали проблем с някого, днес има шанс да изгладите противоречията сравнително лесно, ако открито споделите как се чувствате, но условието за това е да гледате напред, към бъдещето и да не се обръщате назад. Ако задълбаете в негативни емоции и преживявания, ще си останете в миналото и нищо повече.

 

РИБИ

Ако решите да скъсате с онова, което ви натоварва психически, и повярвате, че в бъдеще ви очаква нещо хубаво, тогава ще направите голяма крачка напред. Що се отнася до взаимоотношенията ви, те ще вървят по-гладко през този ден, ако не се занимавате прекалено с близките си хора, а се концентрирате повече върху себе си. Колкото повече очаквания имате към околните, толкова по-голям ще е рискът да се разочаровате, дори някой да започне да ви прави напук.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 АПРИЛ: Близнаци, не пренебрегвайте семейството! Деви, парите ви ще се увеличават!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще се изкушавате да харчите повече пари за личен комфорт или малки удоволствия. Но бъдете внимателни, не ставайте прекалено разточителни. Удовлетворяването на някои капризи, които считате за необходимост, може да разстрои вашия бюджет. Мечтите и желанията ви трябва да бъдат умерени и не оставяйте само на вашия партньор решенията, а ги взимайте след сериозен разговор с него. Неговото влияние може да бъде в две направления: или ще похарчите повече за него, или ще спестите пари, за да постигнете обща цел.

 

ТЕЛЕЦ

Препоръчително днес е да бъдете много внимателни и да плащате дълговете и данъците си навреме, защото в противен случай ще станат обременителни. Понякога може да има забавяния в изплащане на заплатата, така че е добре да имате и малък резерв. Инвестиции трябва да правите с голяма предпазливост и да избягвате да взимате кредити. Въпреки че сте динамични по-природа, ще цените стабилността. Ще вложите големи усилия, за да постигнете целите си, но често ще сте уморени.

 

БЛИЗНАЦИ

Оставяйте си достатъчно свободно време за вас, но и за любимите хора. Не трябва да пренебрегвате семейството си, защото това е основната ви емоционална подкрепа, от която се нуждаете толкова много. Учението, пътуването и творчеството през днешния ден са препоръчителни. Сега е моментът да научите нещо ново, да посетите курс или да се явите на изпит. Мисленето ви сега ще е по-дълбоко и по-мъдро. Професионалната област е много позитивна за поемане по нов професионален път.

 

РАК

Много от вас днес ще мислят за промяна и за намиране на нова работа. Оставяйки старата или напускайки я, ще тръгнете към ново приключение, което очевидно ще изисква много усилия и може би дори значителни финансови инвестиции. Не е необходимо да се съсредоточвате прекалено върху изкарването на много пари, защото вероятно парите, колкото лесно влизат, толкова и лесно ще излизат от джоба ви. Очакват ви нови проекти, нови идеи и нови професионални пътища.

 

ЛЪВ

Наложително е да проявите много смелост при вземате важни решения. Денят е добър за създаване на фирма, професионално сътрудничество, докато някои резултати и успехи могат да се случат по-късно във времето, добре е началото им да е днес. Това е отлично време да поискате увеличение на заплатата, ако работите за компания. Сега може да промените работното си място, да трансформирате отношенията с колегите към по-положителни или да получите похвала и удовлетворение за начина си на работа.

 

ДЕВА

Специалистите на свободна практика и бизнесмените ще могат да сключват нови договори, да правят различни споразумения и да увеличат броя на клиентите си, което очевидно ще означава и увеличаване на парите във вашия портфейл. Ако трябва да купите дом, да продадете апартамент или да наемете гараж, най-добрият период за този тип инвестиции в недвижими имоти е именно днешният ден. Финансовите инвестиции ще са много благоприятни, особено ако засягат вашата работа и новите професионални проекти.

 

ВЕЗНИ

Денят обещава късмет в областта на любовта. Необвързаните и тези, които вече имат изградена любовна връзка, могат да направят много проекти и очевидно да бъдат щастливи. След години на големи разочарования по линията на любовта, сега идва време за компенсация. Ако в миналото сте страдали от любовна криза, раздяла или развод, сега може да започнете съвършено нов живот и това ще ви даде възможност да отворите сърцето си за любовта по всяко едно време.

 

СКОРПИОН

Необвързаните от вас могат да направят важни срещи, макар че и пролетта ще бъде от съществено значение, за да почувствате отново вълнения и емоции, които не сте чувствали от дълго време. Ако имате партньор или живеете заедно с любимия човек, но в миналото сте изпитвали много трудности, имало е много спорове и кавги, сега звездите ще ви дадат възможност да коригирате грешките и да откриете отново хармонията. Доверете се на интуицията си, но и на съветите на най-близките си хора.

 

СТРЕЛЕЦ

Не е нужно да оставате сами у дома, трябва да излизате, да се срещате с нови хора и да се забавлявате. Защото човекът, който може да ви накара да се влюбите, няма сам да почука на вашата врата, нужно е да действате и неразумно понякога. Възможностите, които носи денят, ще бъдат улеснени от вашето активно поведение. Ще ви се даде възможност да се влюбите и да изживеете един красив епизод на любовта, но останалите неща трябва да направите сами. Това е прекрасна възможност за сключване на брак, за преместване в нов дом.

 

КОЗИРОГ

Днес не изпускайте своя шанс, мислете, действайте, бъдете активни. Положението във вашия живот ще се подобрява във всеки сектор. Никой не може да възпрепятства вашия път към успеха след последните изключително трудни и уморителни дни за вашето психофизическо здраве. Сега има шанс да коригирате всяка ситуация и да разрешите нерешените проблеми. Може да започнете лечение, диета или да направите едно психологическо пътуване, за да си възвърнете отличната форма. Здравето ви постепенно ще се подобрява.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако имате заболявания, които ви създават проблеми, днес може срещнете правилния лекар, който да ви назначи правилното лечение. Усмивката няма да слиза от лицето ви. Една усмивка, пълна с оптимизъм и толкова много позитивност. И този начин на живот ще ви позволи да постигнете много успехи. Може да получите добри новини, може да спечелите много пари, но, разбира се, невинаги трябва да се стремите към това, защото по принцип този ден ви носи повече радост и желание за живот и общуване с хората.

 

РИБИ

Финансовите ви инвестиции могат да бъдат много успешни и ако сте имали някакви правни или бюрократични проблеми в миналото, сега може да видите съществено подобрение на ситуациите. Освен това не трябва да забравяте нищо важно, свързано със семейството ви. За всеки от вас пътуванията ще станат наистина много важни. И ако често пътувате на къси или дълги разстояния, ще срещнете хора, които могат да станат незаменими за вашето професионално и добро финансово бъдеще.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 АПРИЛ: Телци, внимавайте с документите си! Стрелци, имотни проблеми могат да ви изненадат!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Изненадите ще дойдат чрез вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, задоволство от постигнати резултати или постижения. Може да използвате този ден за представяния, за интервю за нова работа и др. Най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или неприятни ситуации, за които вашата защита като родител няма да е достатъчна. Младите мъже ще трябва да коригират свои ангажименти или обещания.

 

ТЕЛЕЦ

Ако направите всички неща, които трябва да свършите в този ден, внимателно и добре обмислено, тогава никой няма да бъде обиден, излъган или ощетен. Ще ви се наложи да се погрижите за здравето на човек от кръга си роднини. Вероятно грижите ще бъдат в дома, където живеете, тоест ще успеете да се справите с домашно лечение. Ако пътувате, бъдете внимателни с документите и парите си. Платете всичко предварително и не оставяйте неочаквани изненади да ви сварят неподготвени особено във финансов план.

 

БЛИЗНАЦИ

Възможни са проблеми с личен автомобил, които да изискат разход на средства за тяхното разрешаване. Конфликт с жена ще продължи кратко време, но ще бъде много емоционален, с размяна на силни обиди и обвинения и дори със заплахи. Любовният ви живот няма да е скучен, но и няма да бъде това, което вие искате. А това, което вие искате, няма да се случи нито този, нито следващия ден. Колкото по-реално гледате на нещата, толкова по-малко негативни емоции ще акумулирате.

 

РАК

Хубавите събития през този ден ще се случат в семейството ви, ще са свързани с финансови приходи или печалба от семеен бизнес и др. Годеж или сватба също са възможни в кръга ви от роднини. Младите жени ще трябва да се погрижат за баща или дядо, който ще има нужда от помощ от по-млад и активен човек. Днес може да се ангажирате с реализацията на ваши смели идеи и бизнес планове. Каквото сте обмислили и подготвили досега, е време за реализация или продължение на база постигнатото досега.

 

ЛЪВ

Ще следите с очакване събитията в любовния или личния живот на момиче или млада жена, която може да бъде ваша родственица или близка приятелка. През този ден ще имате възможност да помогнете на приятели или роднини, които имат неприятности или сложни проблеми за разрешаване. Вероятно точно вие ще се окажете точният човек, който ще даде правилния съвет, ще отвори правилната врата, откъдето решението ще дойде. Неочакваните събития в дома ви не би трябвало да ви изненадат.

 

ДЕВА

Ако сте ангажирани в съдебно дело, свързано с жилище или имот, това ще бъде благоприятен ден за неговото развитие. Новина, свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате, ще ви разстрои. За съжаление най-вероятно той или тя живеят в друго населено място и директна среща между вас е малко възможна. Относно работата ви, денят ще е малко по-напрегнат откъм финансовата дейност на фирмата, където работите. Възможни са по-малки приходи или неуредени финансови отношения.

 

ВЕЗНИ

Очаква ви начало на нова връзка, развитие към по-сериозно обвързване на създадена вече такава. Възможно е през този ден да преживеете конфликт или друга неприятна ситуация, свързана с мъж, който вероятно живее в друг град или има работа, свързана с пътуване. Възможно е да възникнат разходи, свързани с млад човек и с предстоящо важно събитие в личния му живот или кариера. Ще получите предложение за обща дейност от страна на приятел, която изглежда примамлива и реализуема, стига да е в рамките на закона.

 

СКОРПИОН

През този ден са възможни всякакъв вид раздели в семейството ви – на хора, на вещи или на други неща. За всяко нещо ще има определена причина и най-вече ще бъде за по-добро бъдеще. Разводът в семейството на роднини или приятели ще отвори нова страница пред двамата партньори за едно по-добро бъдеще. Ще имате най-различни поводи за радост, не толкова големи, но важни по някаква причина. Сега наистина е важно да се радвате на малките неща от живота си.

 

СТРЕЛЕЦ

Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат неочаквано и да ви създадат нова напрегната ситуация в живота ви. По-голямото напрежение обаче може да дойде от разкриването на ваши собствени грешки, пропуски или злонамерени действия на друг човек. Жените да избягват психологически или емоционален натиск върху децата за някакво решение или действие, за което те са против. Рискувате да предизвикате голям срив в отношенията си. Избягвайте всякаква форма на агресия.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес не сте достатъчно мотивирани, губите интерес, нямате амбиции и мечти. Не позволявайте на песимизма и безразличието да доминират, защото може да загубите голяма част от това, което сте построили през последните години. Дори и да сте много усърдни над това, което работите, не забравяйте да сте оптимистични и не се отказвайте лесно от борбата, тъй като денят е изпълнен със събития и възможности. На професионално ниво проблемите ще са предизвикателни.

 

РИБИ

През днешния ден, ако разчитате на учение и опит, успехът няма да се забави. Очаква ви признаване на заслугите и изпълнение на желанията, дори ако понякога това не стане веднага. Вашите близки няма да имат причина да се оплакват, че нямате достатъчно свободно време и не им обръщате нужното внимание, защото винаги ще бъдете близо до тях. Във финансовата област няма да имате притеснения, защото ще изкарвате достатъчно, за да се чувствате добре.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 31 МАРТ: Лъвове, избягвайте конфликтите! Стрелци, бъдете разумни!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще имате възможност да хармонизирате важни за вас отношения с жена или да помогнете на жена да разреши свои неприятности. Ще обмисляте възможност да се върнете към свои стари бизнес идеи и планове. Сега ще получите важна за вас информация или предложение, което ще направи възможно тяхното реализиране. Благоприятен ден за ангажименти, свързани с наследство, наследствени имоти или имот на ваши родители, които ще имат нужда от помощ. Благоприятно време и за разрешаване на проблеми в брака ви.

 

ТЕЛЕЦ

През днешния ден ще преживеете доста изненади и у дома, и в офиса. В повечето случаи те ще имат връзка с вашето семейство, с роднини от близо и далеч, с бъдещ годеж или сватба или други подобни събития. Ще имате възможност с покана да присъствате на важно събитие, свързано с момче или млад мъж. Благоприятен ден за приключване на стари семейни проблеми и кредитни задължения. Младите ще могат да се зарадват на ново приятелство или важна лична придобивка.

 

БЛИЗНАЦИ

Пред вас е един ден на важни, но напрегнати събития, свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град. Ако вие имате в плановете си пътуване през този ден, то причината за това може да е твърде важна и определяща бъдещето ви. Притеснението или напрежението обаче няма да ви помогнат. Вие ще получите това, което ви се полага, или ще успеете дотолкова, доколкото ви е дадено да постигнете. Този ден като цяло ще ви донесе твърде противоположни емоции и настроения.

 

РАК

Днешните събития около вас предполагат временни раздели поради различни причини или конфликти с бивши партньори. Ще имате среща, за която ще имате по-големи очаквания. Обещанията или уверенията обаче, които ще ви бъдат дадени, ще се окажат измамни и лицемерни. Ако разчитате на тях за развитието на ваши важни планове, по-добре се подсигурете. През този ден може да ви изнерви или разстрои намесата на жена в личния ви живот или в професионалните ви отношения и ангажименти.

 

ЛЪВ

Денят ще бъде благоприятен за всичко, свързано с деца, както ваши собствени, така и ако работите с деца. Може да ви се наложи да проведете важни разговори или да вземете важно решение, свързано с дете. Колкото и да ви е трудно, избягвайте конфликтите. Фактът, че сте обидени или сърдити на някого, запазете за себе си, докато се успокоят емоциите и от двете страни. Едва тогава ще можете да проведете един откровен разговор, ако все още има нужда от такъв.

 

ДЕВА

Младите жени днес ще бъде добре да преразгледат приятелите си и тяхното вмешателство в личния им живот. Предстоят ви повече ангажименти, свързани с по-възрастен от вас мъж. Те могат да са свързани със здравословен проблем или с разрешаване на друга неприятна ситуация. Отношенията между представителите на различните поколения ще бъдат по-трудни и конфликтите ще са с неприятно развитие. Нови хора в професионалното ви обкръжение ще донесат нови идеи или нов начин на работа.

 

ВЕЗНИ

Този ден ще е интересен по отношение на професионалното ви развитие, тъй като сега ще възникне нова или по-добра възможност там, където сте в момента. Трудно ще организирате и реализирате планове, свързани с дете или внуче. Ако работата ви е свързана с деца, то резултатите ще са незначителни или ще ви се налага да разрешавате проблеми. Доходите в семейството ви могат да са в основата на напрежение поради различни причини. Ще възникне някакво усложнение или забавяне на пари, които очаквате да получите.

 

СКОРПИОН

Ще имате възможност да стабилизирате положението на млад човек от семейството си, който е преживял някаква лична драма или неприятности през последните месеци. Забавянето на важна новина или информация може да се окаже доста изнервящо. Все пак ще получите такава, но тя ще породи още много други въпроси или необходимост от решения. Някои от вас обаче ще успеят да намерят разрешение на свои неприятности или неясни отношения от предишните 3-4 месеца.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще преживеете най-различни изненади, свързани с приятели, които са близо до вас. Ще може да създадете и нови познанства при неочаквани обстоятелства. Денят ще бъде щедър към вас във финансов план, но това не означава, че трябва да бъдете неразумни. Сега ще може да се зарадвате на регулярните си доходи, на допълнителни пари или неочаквана печалба. Ще имате и планове, свързани с пътуване – предимно по семейни причини. Мнозина ще посрещнат гости от друг град или държава, предимно родственици с цел гостуване.

 

КОЗИРОГ

Каквито и планове или очаквания да имате за днес, те ще се развият благоприятно и емоционално за вас. Притеснение или паника може да възникне около жена, която ще попадне в трудна ситуация, инцидент или ще има проблеми със съдебно дело. През този ден не всички ваши контакти и познанства ще се развият в градивна посока. Понякога ще ви се наложи да проведете срещи по неприятен повод или с неприятни хора. Внимавайте с вещите в дома си, с разрешаването на битови проблеми, с покупката на нови неща за домашния интериор.

 

ВОДОЛЕЙ

Съобразявайте се с мнението на другите, със съветите на професионалисти и най-вече с реалните си нужди. Много неприятни последствия могат да възникнат от една лъжа, манипулация или хитрост. Жените над 35-годишна възраст ще имат моменти на страх или силно безпокойство, свързано с неочаквана промяна, трудно решение или ще преживеят някаква човешка драма, свързана с човек от семейството. Днес ще вложите голяма част от енергията си в разрешаване на най-важните за вас проблеми.

 

РИБИ

Три месеца от годината си отиват и вие много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало на април, в края ще има за какво да се чувствате горди и удовлетворени. Обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени, но не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, имате достатъчно амбиция. Мнозина от вас ще са в очакване развитие на планове или проекти, свързани с имот или стопанство.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada