Открийте ни и в

България

„Цвете за Татяна Лолова“ – последно сбогом с голямата българска актриса (СНИМКИ)

Поклонението е в Сатиричния театър „Алеко Константинов“. 

bgvoice

публикувано

на„Цвете за Татяна Лолова“ – сбогуваме се с великата българска актриса Татяна Лолова. Поклонението е в Сатиричния театър „Алеко Константинов“ от 11 до 13 часа. 

Стотици искаха да си вземат последно сбогом с българската актриса. Всеки, който желае, може да занесе цвете във фоайето на театъра и да напише няколко реда в книга с послания към актрисата.

„Още от млада Таня я помня. Тя беше много добър човек и страхотна актриса. Имам невероятно добри спомени с нея. Съпоставяха Таня и майка ми – Стоянка Мутафова, но според мен и двете бяха големи актриси“, заяви Мария Грубешлиева, дъщеря на Стоянка Мутафова. 

„Голямо слънце беше. Това беше човекът, който се държеше при какво и да е положение или трудност. Това беше човек от световно ниво. Да не говорим каква красавица беше тя. Като млада беше уникално красиво същество“, заяви актьорът Светослав Пеев.

Лолова почина на 22 март в “Пирогов” заради сърдечни усложнения от COVID-19. Тя бе на 87 години, но бе изключително жизнена и активна с ролите си.

 

 Най-четено

Предишна публикация:
Северна Корея твърди, че е изпробвала нови тактически ракети

Смята се, че това са първите балистични ракети, изстреляни от Пхенян след встъпването в длъжност Байдън, който в четвъртък обеща...

Затвори