Открийте ни и в

Любопитно

Човешка коса изпълзя от 100-годишен гроб в Калифорния (ВИДЕО)

Дръпни кичурите коса и ако някой изпищи – бягай

публикувано

на

Мъж от Калифорния си изкара акъла, след като се натъкна на 100-годишен гроб със стърчаща от него коса. Той публикува видеоклип с находката си в TikTok, който достигна 1,5 милиона гледания и 290 000 харесвания.

@kaitlynnerbeznikMy brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! #tumbleweave #cemetery #corpse #grave #gross #wtf #omg♬ original sound – Kaitlynn Erbeznik

„Бях шокиран, не бях сигурен, че това, което виждам, е истинско. Но при по-внимателно проучване разбрах, че това определено е човешка коса, излизаща от гроба“, каза Джоел Морисън пред Jam Press за налудничавата находка, на която се е натъкнал, докато е посещавал Католическо гробище „Свети Йосиф“ в Сакраменто.

„Това е ужасно странно!“, коментират под видеото,  определяйки ръждясалия гроб като „най-страшното нещо, което съм виждал“.

Човешка коса изпълзя от 100-годишен гроб в Калифорния (ВИДЕО)

Друг коментатор съветва мъжа: “Дръпни кичурите коса и ако някой изпищи – бягай”.

Част от зрителите обаче имат рационално обяснение за феномена. Според тях природно бедствие е причината буквално трупът да се преобърне в гроба си. “Това е възможно да се случи след обилни валежи и наводнения.”

Другото възможно обяснение е трупът да е погребан в близост до дърво.

“Един погребален агент веднъж спомена, че ако трупът е погребан в близост до дърво има вероятност тялото да бъде повдигнато нагоре”, коментират под поста.

Друг предположи, че вероятно животно е намерило дупката и се е опитало да извади косата, за да си направи удобно гнездо.

Джоел Морисън подкрепя теорията, че дърво е избутало трупа на повърхността. В близост до гроба имало голямо дърво, с израснали корени, около които бетонът бил напукан.

“След като веднъж гробът е отворен, катерици, гризачи и всякакви други животни са свободни да влизат и излизат. Вероятно са се опитвали да гнездят в човешката коса.”, смята той.

Морисън планира да предостави кичур от косата на съдебен лекар, за да определи дали всъщност е човешка.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА