Открийте ни и в

Интересно

Шарън Стоун си вещае трагична смърт

„На 14-годишна възраст един простор ми заседна във врата на милиметри от яремната вена“, казва Шарън Стоун

публикувано

наХоливудската екранна прима Шарън Стоун предрече, че нейната смърт ще бъде „смахната и трагична“, съобщава сайтът Контактмюзик.

Шейсет и две годишната актриса на три пъти през живота си била близо до отвъдното. През 2001 година тя преживя масивен инсулт, а като тийнейджърка беше ударена от електрически заряд от паднала в двора й светкавица. Когато била на 14 едва не се обезглавила от простор за пране, който не забелязала.

„През живота си съм преживявала какви ли не откачени неща. На 14-годишна възраст един простор ми заседна във врата на милиметри от яремната вена.

Бях ударена и от електрически заряд, предизвикан от паднала в двора светкавица. Тя удари кладенеца, от който се захранваше смесителя в кухнята. Аз пълнех с вода ютията, докато другата ми ръка беше на крана. Когато тресна мълнията, тя премина по ВиК инсталацията и ме хвърли на пода, като се ударих в хладилника. Хубаво че наблизо беше майка ми, която ми помогна. Как ли ще умра следващия път? Сигурно по подобен трагичен и смахнат начин“, вещае екранната икона.

Шарън Стоун сподели, че инсултът, който била преживяла, наподобявал „изстрел в главата“ и я оставил в безпомощно състояние. „Пострада всичко в мен – говор, слух, походка. Целият ми живот сякаш беше изтрит с един замах! Много дълго време си мислех че умирам всеки ден!“Най-четено

Повече в Инсулт, откаченинеща, трагичнасмърт
Шарън Стоун станала друг човек след изкарания инсулт

"Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цял месец", спомня си холивудската дива.

Затвори