Жена на име Нора Шоу, живееща в Англия, доби популярност в социалните мрежи, след като си пожелала на 106-ия си рожден ден красив млад сервитьор да сервира на импровизираното парти в старческия дом, в който била настанена. Изпълнявайки молбата на възрастната жена, дъщеря й Джил Шоу наела гол сервитьор за специалния ден на майка си. Щастието на Нора Шоу от сервитьора стана популярно в социалните мрежи.

Нора Шоу, която има три деца, 7 внука и 6 правнука, получи тортата за рождения си ден, поднесена от красив сервитьор с папийонка, ръкавели и престилка. Шоу споделя, че е била много впечатлена от сервитьора:

"Той беше висок и много привлекателен. По гърдите му нямаше косми. Никога досега не съм виждал подобно нещо", казва тя.

Снимки от лудия рожден ден на Нора се появиха в Туитър:

Рожденичката споделя, че се е пошегувала, когато е казала, че иска красив сервитьор за рождения си ден.

"Всъщност се шегувах, защото не мислех, че ще е реално. Но изживях най-хубавия ден в живота си. Надявам се, че всеки може да се наслади толкова много на рождения си ден".

Нора Шоу споделя, че в началото изобщо не е разбрала, че под сервитьорската престилка мъжът е бил напълно гол, докато е сервирал.

"Бях много изненадана, когато той се обърна по гръб, защото нямаше бельо. Беше доста смешно. После често го молих го да се обръща", смее се тя.