Звучи невероятно да не се усетиш, че бившата ти участва в креватната тройка, в която си се включил с новото си гадже, но когато човек иска екзотика има и такива рискове. Точно за подобна ситуация разказа Instagram моделът Камила Ел от Маями. Тя искала, много похвално, да организира секси изненада на приятеля си Алън, като добави малко „подправка“ с участието на трети човек в спалнята.

Двамата се срещали около година и Камила искала да бъда „готина“ приятелка, като очевидно е напипала и правилния подход. Някои хора винаги имат добри идеи.

Моделката с 55 000 последователи в Instagram си направила профил в Tinder и там обяснила ситуацията и какъв тип момиче търси.

„Качих и снимки на двама ни и след около седмица се свързах с момиче на има Сами, което каза, че е заинтересовано.

Сами направила добро впечатление на Камила и искала да се забавляват колкото е възможно по-скоро. Камила усетила, че нещо не е съвсем в ред с мейлите на Сами, защото тя била твърде фамилиарна, но след разговор по телефона вниманието й било приспано.

Уговорили се да правят тройката следващата вечер и Камила дала на Сами адреса.

Когато непознатата дошла, Камила й казала какви граници иска да се спазват и й направило лошо впечатление, че Сами се престарава, защото носела „най-екстравагантното бельо, което съм виждала“.

Освен това новодошлата нарушила неписаното правила но тройките да не бъде игнориран никой от партньорите и се занимавала изцяло с Алън, който бил по време на пърформанса с превръзка на очите и окован за леглото. Сами не спазила и изискването да не го целува.

След края на тройката приятелят на Камила поискал да му махне превръзката и докато тя го правела, Сами се изнизала в банята. Когато се върнала, Алън се вторачил в нея, сякаш вижда призрак, и запитал:

„Защо, по дяволите, си довела бившата ми приятелка?“

„Преди дори да осъзная какво става, Сами си грабна дрехите и се изнесе“ - спомня си Камила.

Тя била твърде шокирана, за да реагира и плакала цял ден.

„Чувствах се отвратени и унизена“ - спомня си моделката.

Още по-сащисана била на следващия ден, когато Сами писала текстово съобщение на приятеля й. Не можела да повярва, че била така манипулирана.

Камила никога на била питала приятеля си за бившите му. Скоро обаче двамата започнали да виждат случката и от смешната й страна и тя дори повече ги сближила.

Камила обаче е решила при следващата тройка да покаже третия на приятеля си предварително, за всеки случай