Сам срещу всички, това е най-новото шоу, което ще води, каза Борисов за Слави Трифонов.

Лидерът на ГЕРБ

коментира предложението на Слави Трифонов за провеждането на референдум за президентска република.„Когато говоря за Слави Трифонов никога не бих го нарекъл певец от миналото, а бих го поставил сред най-добрите певци на България. Неговите хитове се слушат навсякъде. От това той разбира много.""Не съм конституционалист и не знам дали с референдум може да се направи промяна на Конституцията", каза Борисов.

Хакерска атака е ударила три публикации

на ГЕРБ в петък вечер. "По-конкретно става дума за три публикации, които разкриват енергийните далавери на бившите управляващи от „Продължаваме промяната“, заяви Георг Георгиев от ГЕРБ.В рамките на няколко часа под публикации свързани с темата за газа и „Газпром“ са коментирали хиляди потребители, чиито профили са били видно фалшиви. Коментарите са били еднотипни, с еднакви правописни грешки, а профилите им са заимствани от руската социална мрежа „ВКонтакте“.Георгиев поясни, че една от атаките е свързана с разпространението на фалшива новина, че Бойко Борисов е заявил, че „Газпром“ трябва да се върне в България през 2023 г., което не отговаря на истината.публикации са за описанието на газовите доставки, което направи Делян Добрев на пресконференция преди броени дни. И самата графика, която той представи пред медиите.

Борисов категорично заяви,

че ГЕРБ искат 100% диверсификация от „Газпром“ и не подкрепят дългосрочения договор. Според лидерът на партията хакерската атака е дошла след думите му, че ще докаже с цифри, че сме станали по-зависими от Русия. "Искаме да подпишем подписката за диверсификацията от Русия, но те я скриха", каза той.