Тим Колт – псевдоним, поставен на изверг от съда в Австралия, докато тече разследване срещу него, е направил 18 деца на дъщерите и дори внучките си. Бруталното кръвосмешение, което няма прецедент в криминалните хроники, се е случило във ферма. В нея Колт, заедно със синовете си, са изнасилвали собствените си деца, внучките си, сестрите си. Брутално кръвосмешение: Мъж направи 18 деца на дъщерите и внучките си До ареста му се стига след неволна реплика на едно от момичетата в училище. То казва – „Сестра ми е бременна, но не знам кой от братята е бащата“. Именно тогава социалните служби и властите започват разследване на извратената фамилия.

В дъното на извращенията седял именно бащата, чиято самоличност се крие от съда, докато тече разследването срещу него. Имената на жертвите също са променени. Брутално кръвосмешение: Мъж направи 18 деца на дъщерите и внучките си В съдебните протоколи те фигурират като Ронда, Бети и Марта. И трите са родили деца от собствения си баща, които също са били изнасилвани. В грозните сцени, се включвали и братята на момичетата. Разследването започнало още през далечната 2012-а година и тече и в момента. С нахлуването на органите на реда във фермата на ужасите, били намерени мръсни стаи, а в тях заключени деца, които били редовно изнасилвани. Брутално кръвосмешение: Мъж направи 18 деца на дъщерите и внучките си Цялото семейство, голяма част от което, било плод на кръвосмешение. Фамилията се състояла от 38 души.

18 от децата били на Колт от собствените му дъщери

Брутално кръвосмешение: Мъж направи 18 деца на дъщерите и внучките сиБрутално кръвосмешение: Мъж направи 18 деца на дъщерите и внучките си