Продължение от миналия брой
Здравейте, скъпи приятели и читатели! Преди всичко, в днешно време се надявам да намирам всеки един от вас в добро здраве и бодър дух, колкото и да е трудно да усвоим второто с негативизма и страха, от който сме заобиколени в медийното пространство.
  • Месец 1: $100 инвестирани закупуват 10 фондови акции на цена $10 на акция.
  • Месец 2: $100 инвестирани закупуват 14.29 фондови акции на цена $7 на акция. (30% спад от началната точка на първата закупена акция.)
  • Месец 3: $100 инвестирани закупуват 25 фондови акции на цена $4 на акция. (60% спад от началната точка на първата закупена акция.)
  • Месец 4: $100 инвестирани закупуват 50 фондови акции на цена $2 на акция. (80% спад от началната точка на първата закупена акция.)
  • Месец 5: $100 инвестирани закупуват 16.67 фондови акции на цена $6 на акция. (40% спад от началната точка на първата закупена акция.)
  • Месец 6: $100 инвестирани закупуват 10 фондови акции на цена $10 на акция. (Обратно в началната позиция, от която Боян е започнал да инвестира.)
 Къде можем да загубим с такава стратегия?
Ако имате приятели и познати, които се интересуват и искат да знаят детайлите по този закон, моля, споделете това съобщение с тях, за да могат да са по-информирани в този хаос и се надявам по-уверени в бъдещето.За архив на други статии на различна финансова тематика, които съм писал в последните 7 години, моля, посетете моята лична страница на TayniteNaParite.comАко имате въпроси или се интересувате от различните аспекти на финансовата част от живота, вие можете да си запазите час за консултация на директния ми телефон - (224) 522-2413 или на електронната ми поща - [email protected]. Въпросите, които четете, са зададени от клиенти, с които съм работил по време на консултации в моя офис.И не забравяйте да се усмихвате!