Дефинирането на американската мечта е лично и никой няма да даде същото определение като друг. Но чувствата, които носи – успех, свобода и усещане за просперитет – са универсални. Ето защо за много хора собствеността върху жилище остава ключова част от американската мечта. Вашият дом е вашият дял в общността, силна финансова инвестиция и постижение, с което да се гордеете. Скорошно проучване на Bankrate поиска от хората да класират постиженията като показатели за финансов успех и отговорите доказват, че притежаването на дом все още е изключително важно за много американци и днес (вижте графиката по-долу): Дали все още притежаването на собствен дом е част от американската мечта? Както показва графиката, собствеността върху жилище се

нарежда над други важни етапи

  • Вашият капитал (и богатство) расте чрез поскъпване на жилищата.
  • Вашите разходи за жилище са фиксирани – и това може да помогне в борбата с нарастващите разходи от инфлацията и увеличението на наемите всяка година.
  • Ще имате по-голямо уединение и възможност да персонализирате жизненото си пространство.

по-активни в общността

увеличите богатството си

Като агент на недвижими имоти аз не само помагам на своите клиенти със закупуване, продажба и отдаване под наем, но и непрестанно ги уведомявам относно всеки възможен аспект, който би повлиял на тяхната дългосрочна инвестиция, която всъщност за повечето хора е най-важната и най-голямата, която те са направили или ще направят някога в живота си. Ако имате въпроси, свързани с тази или други мои статии досега, или въобще с всичко свързано с пазара на недвижимите имоти, ще се радвам да ме потърсите, а за мен ще е удоволствие да мога да помогна. Моят директен номер е: 773-827-7827, или ми пишете на емайл: [email protected]. Също уебсайт, за повече информация: GerganaTodorova.BairdWarner.com Консултацията е винаги безплатна и не ви ангажира по никакъв начин.