Певицата Дженифър Лопес и актьорът Бен Афлек са сключили брак в Невада, става ясно от публикувани в събота съдебни документи.

"Бенифър" се свързва отново

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещат през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Техният брак бе предвиден за 2003 г., но се отложи. През 2004 г., двамата обявиха, че се разделят. Двойката се събра отново миналата година.Лопес има зад гърба си вече три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Афлек има предишен брак с актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.

Дженифър Лопес вече е Дженифър Лин Афлек

Брачното свидетелство е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. Петдесет и две годишната певица е решила да вземе фамилията на мъжа си, показват още документите.Дженифър Лопес разпространи вестта за сватбата в неделя в бюлетина до феновете си "On the J Lo" под заглавие "Направихме го". През април тя обяви годежа си с Афлек в същото издание."Любовта е красива. Любовта е нежна. Оказва се, че е и търпелива. Търпелива цели двадесет години". Това е написала певицата се подписала с името Дженифър Лин Афлек.Тя разказа, че с Афлек са отишли със самолет в Лас Вегас в събота, изчакали на опашка с още четири двойки за документи и сключили брак малко след полунощ в параклиса Литъл Уайт Чапъл, в който младоженците преминават с автомобил през "тунела на любовта". Сватбеният марш звучал от малка блутут колонка, уточни Лопес. Тя сподели, че това била най-хубавата нощ в живота им."Ако чакате достатъчно дълго, може да преживеете най-добрия момент в живота си, преминавайки с кола през тунел на любовта в Лас Вегас заедно с децата си и с човека, с когото ще останете завинаги".