Жена, която признава, че винаги е имал трудности да определи кое и ляво и кое дясно, си татуира началните букви на двете посоки на съответната ръка, за да е сигурна, чуе повече няма да сбърка.

Ди'Кодиа Лейн от Австралия сподели, че е изпадала в много смешни ситуации като малка, защото непрекъснато бъркала посоките, но нещата загрубели, когато участвала в игра с намиране на предмети на открито и трябвало да бъде навигатор на своя отбор.

23-годишната жена объркала няколко завоя и нейният приятел написал с химикалка L /left, ляво/ и R /right, дясно/ на ръцете й, за да реши проблема.

Ди'Кодиа първо се пошегувала, че може да си ги татуира, но после се замислила сериозно. Тя се свързала с татуистката Лорън и го направила.

Когато пратила снимки с нарисуваните в кожата й букви на приятелите, си паднал смях, но постепенно тя осъзнала, че решението е доста функционално.

Започна като майтап, но се оказа супер полезно и вече не изглеждам тъпо, правейки L с пръсти, за да не го забравя“ - каза тя за татуировката си.

Когато Лорън публикувала снимки на татуираните букви, те получили одобрението на 4 000 души и от коментарите се оказало, че много хора имат сходни проблеми и са харесали решението.