Психопат е изчакал жена му да отиде в болница, за да ражда, и е изнасилил и убил доведената си дъщеря, съобщават бразилските медии. Името на 34-годишншя мъж, обвинен в гнусното деяние, не бе съобщено, но той е арестуван за смъртта на 6-годишната Ана Паула Соарес Маркс.

Оказва се, че убиецът си има и подобаващо минало – той бил скрил от жена си, че е бил обвинен за изнасилването и убийството на собствената си майка.

Тялото на момиченцето е намерено в река Прето три дни след като то е обявено за изчезнало. Аутопсията показа изнасилване, душене, счупена челюст и смазан гръден кош.Няма охлузвания и следи от борба, което предполага, че когато е хвърлена в реката, малката е била вече мъртва.

Когато полицията разпитала заподозрения втори баща за алиби, той отговорил, че „няма да дава доказателства срещу себе си“.Роднини казват, че доведената му дъщеря Ана не се чувствала спокойна с него и веднъж се опитала да избяга от къщи, което породило съмнения за сексуален тормоз над детето.

По-късно полицията откри неговата история на сексуални посегателства, включително недоказано обвинение в изнасилване и убийство на майка му от 2007 година. В родния му град Сао Франсиско има и оплакване в полицията срещу заподозрения за малтретиране на тригодишно дете.

Няма нищо, което да сочи, че майката на малката Ана е знаела за миналото на приятеля си, нито за възможен тормоз от негова страна над дъщеря й.

Разследването продължава, а заподозреният през това време остава под стража.